Störst, bäst och vackrast

Alltid saknad, Aldrig glömd.
Stefan Liv




Det blir mycket med Liv nu, och det kommer nog ta lite extra tid innan jag börjar förstå det och jag hoppas verkligen att Elitserie-premiären kan hjälpa mig.

Men nu byter jag iaf bloggadress, så ni hittar mig här.


Stefan Liv ♥

Jag tar inte längre till vana att vara här inne, men det beror delvis på att jag inte vill, på att det går inte att blogga från iPaden på denna portal och på att jag har haft mycket nu.

Den här veckan borta började att bestå av skratt, lycka och känslan för en ny iPad. Dessa senaste dagarna har mest bestått av tårar, nekelse och ännu mer tårar. Det har varit svårt att inse att en av mina största hockey idoler faktiskt är död, att en del av HV's historia är borta. Tillsammans med Laine och Petrasek har Liv varit min stora idol i HV och att inse att han är borta har inte varit lätt. Känns så konstigt att jag aldrig kommer få se honom på isen igen, därför ska jag ladda hem mina favorit matcher med honom, som tillexempel Sm-gulds matchen 2010, sista gången han stod med Hv71's tröja.

Kvällen blir nog inte så festlig, vid halv två ska jag bara sitta hemma med ljus och blommor och senare får vi se hur det blir.







95/95-09/10


Vi lever alla med känslan av att falla

Eftersom jag var dödstrött igår somnade jag vid tio och vaknade tre timmar innan min buss gick. Så nu, två timmar senare är jag helt fullt klar och i väntan på min buss.

Dagen till ära har jag bara två lektioner, engelska och programmering. Alltså behöver jag inte tänka på hela dagen, kan man be om mer? Nu ska jag äta lite överbliven tårta och en tacos medan jag pluggar fysik..awesomeness!



RSS 2.0