ans she said yeah,yeah,yeah

Någon skön jävel smäller raketer någon stans i Mariefred och jag kan säga att det hörs. Fast jag tycker verkligen att det är så mysigt med raketer, för det får mig alltid att tänka på nyår och med ett nytt år så kommer nya chanser, nya tillfällen att strula till saker med och allt börjar om.

Matchen spelade ju idag och man kan väl lugnt säga att det inte var en svår seger. 10-1 till oss och ett mål + utvisning till mig. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska jag mysa. Det känns lite sådär, det är lördag och lov + att jag kunde varit hos Björn nu, men jag känner att jag bara blir sjukare och sjukare för varje dag som går och därför vill/orkar jag inte spendera kvällen ute. Kanske känns som en lam ursäkt för er, men efter veckor av stress så behöver jag en dag för bara mig. Och sen har jag ju som sagt ett helt lov att göra bus på!


:'(

Jag säger bara en sak, ni som fortfarande går i grundskolan..var glad. Grundskolan suger jätte *alle jämfört med gymnasiet, men ni måste inte upp vid nio för att skriva fysiklaborationer för att hinna med det innan ni ska göra allt annat.
Jag är fortfarande sjuk iaf men aldrig att jag missar matchen! Sen spenderades går kvällen med Lovisa, Jasmina och den saknade Sofie, hade jätte mysigt verkligen!

Blev allt i korta drag, men nu måste jag återgå till fysiken. Suck.

i've lost all controll and i need you now

Efter en extrem lång tid och MASSA problem så har jag nu två av fyra laborationer klara. Har suttit från halv två vid datorn så nu är jag trött på min lilla fiskdator. Skulle säkert haft alla klara om jag inte spenderat någon timme att leta reda på ekvationsprogrammet och om inte halva Sveriges befolkning ringt och stört mig och velat prata i sådär en timme. Tillslut så slutade jag och svara.

Visste ni förresten att det går runt en liga i Mariefred/Strängnäs och rånar hus. Mamma ringde mig lite tidigare idag och sa att jag skulle låsa dörren och tända alla lampor. Tydligen så ringer dom på dörren för att se om någon är hemma. Om det är så, då rånar dom personen ifråga. Annars slår dom sönder ett fönster och tar allt dom ser. Inte direkt ett sådan trevligt oväntat besök som dom på Gevalia reklamen får.


Soon you will be mine..mohahhaah.

fisik

Fysiken är vidrig och jag är riktigt sjuk. Snorar och har huvudvärk och allt som gud vill mig. Sen förlorade hv idag vilket gör mig ännu ledsnare.
Nu ska krypa ner i sängen och bli frisk. Smell you later.

onepiece

Okej, om mitt inlägg där nere...vem handlar det om? Konstigt nog har jag fått den frågan idag, jag trodde ingen brydde sig. Iaf, ni som bor i Mariefred känner inte den här personen, så ni behöver inte veta vem det är, okej?

Hemma från träningen och ska verkligen sova nu. Upp tidigt imorgon och försöka ta sig igenom skolans i särklass vidrigaste dag...torsdag. Sen efter skolan är det dubbel träning som gäller.

Nu till en mycket viktig fråga innan jag somnar. Vilken utav dessa OnePiece är snyggast? Jag gillar alla, så det är ni som väljer!


she's back

Äntligen hemma från ännu en dag i skolan. Sovmorgon till åtta och två lektioner bjöd dagen på, ändå känns det som om jag har haft sex långa fysik lektioner och sovit två timmar. Helt slut i huvudet framför allt.
Men jag ska inte klaga, eftersom dagen har varit bra! Jasmina, min lilla filur kom tillbaka till oss idag efter vad som känns som flera år. Hon hade massa och berätta, inte för att jag hörde något men jag ska fråga ut henne mer imorgon. Sen hade hon med sig presenter, den söta saken. Jag fick faktiskt Berti Botts every flavour beans från The Wizard word of Harry Potter. Ni förstår inte hur glad jag blev, det var galet. Sen ser dom ut exakt som dom i filmerna och smakar lika dant. Alltså typ snor, broccoli, choklad, vanilj och massa annat! Haha, ganska roliga smaker, men kanske inte så gott. Åt precis en med gräs smak.

Medan jag väntar på maten ska jag svära över att LimeWire är sönder.


bamse tramse springer över vägen, påkörd blir han, huvudet flyger av

Låten har fastnat på mitt huvud. Kommer ihåg att jag blev jätte ledsen varje gång jag hörde den, eftersom jag tyckte om Bamse. Jag var ju ett ganska konstigt barn.

Nu kollar jag på lite smaskiga bilder från när HV körde över MODO. 4-0 är ett skönt resultat, speciellt efter super förlusten på 1-5 för någon vecka sedan. Ännu skönare är att Larsson har nollat två matcher i rad och att dom sägs vara elitseriens formstarkaste lag för tillfället. Ganska najs om jag får säga det själv.

Nu är det time för mig att hoppa i sängen. Inte bokstavligt talat, hoppar bara i Lovisas säng. Ska kollar på The last song, så jag har laddat upp med näsdukar och kommer nog somna gråtandes. Den är så super fin att den nog slår Titanic och alla andra super sorgliga och super bra filmer. Sen är Miley Cyrus och snubben hon spelar mot galet snygga.



problemen tar över

Min största fråga för tillfället är vilken film jag ska se, The Last Song eller Lejonkungen 2. Står mellan två riktigt bra filmer, därför är valet inte lätt.
Dagen har annars varit seg..super seg med andra ord. Men helt galet skön och nödvändig för att jag inte skulle bryta ihop. Men eftersom den har varit så seg så har jag inte mycket att säga till er. Ångrar lite att jag inte pluggat idag, borde ha satt mig med matten..ingen panik med det direkt, men ändå. Men vad ska man göra när man är lat?

Nu ska jag sätta mig ner och kolla på någon utav filmerna och sen blir det hockey och senare dh oc kanske Couger Town. Kan vara vaken lite längre idag, eftersom jag börjar skolan vid elva. Tack för att min spanska lärare är dum och reser bort! Hon är inte direkt som Nina, som typ alltid var i skolan. Störd.



Jag är glad för din skull hjärtat!


tja

Bryr mig faktiskt inte vad alla tycker om mig som du gör, så suck on that biatch. (och jag vet att alla kommer störa sig på att jag skriver så här...)

Stannade hemma idag, kände liksom för det. Sen spydde jag i natt ifall någon ville veta. Nu ska jag iaf sätta på Lejonkungen och vänta på min glass.

it was never my intention to brag



Inte för att skryta, men jag är lycklig nu.

kossa mu mu mu

Jag vill ha min krämiga, chokladglass som står i fjärde lådan i kylskåpet. Men jag orkar verkligen inte hämta den. Ligger fullt påklädd med flis tröja, ull tofflor, raggsockor, jeans, mjukisar under mitt dun täcke med en filt över mig och värmen på högsta volym i rummet och fryser. Det är inte okej, verkligen inte.
Sen är det inte okej att jag ska opereras nästa vecka, att det är långt kvar till Harry Potter premiären OCH att jag måste skriva klart en massa fysik saker som tydligen ska ta ca fem timmar..för en. Sug en jätte ballen.

mahanalalana

Eftersom jag ändå är vid en dator slänger jag upp ett inlägg.
Somnade sent igår efter att ha tittat på massa klipp från elitserien och sen halva Gossip Girl. Så jag är sviiin trött, men jag måste ta mig igenom dagen.

Annars är skolan ganska dyster. Charlie, en kille som gick på skolan, är död, så halva skolan gråter och det finns en minnesstund utanför. Jag kände inte Charlie, men ändå när hela skolan är ledsen så påverkas man.
Vila I Frid ♥


fail..

Haha, mäkte nu att inlägget blev mongo, därför ändrade jag det lite.
Som sagt, nu är jag hemma och klar för sängen, för imorgon är det verklighets koll..måndagar. Vidrig dag, kommer hem vid fem-sex och ingen träning, så jag lär ju plugga hela dagen och sen hoppa ner i sängen ganska snabbt.
Känner att jag verkligen inte är utvilad efter helgen. Har sovit max sex timmar varje natt, vaknat av mig själv vid åtta tiden och inte kunnat somna om.
Så det är verkligen en helt slutkörd och trött Molly som ska ta sig in i sista veckan innan lovet. Det positiva med veckan lär ju bli att lovet är nästa helg (!), Jasmina kommer hem och att det jag behöver göra den här veckan är att skriva en labraport till fysiken. Men annars är det inte så roligt, så jag lovar er att jag kommer göra små PMS attacker i bloggen under veckan...men det är bara att hoppa över dom delarna.

Kyz

hv71!

JA, JAG ERKÄNNER ATT DET VAR LÄNGE SEDAN JAG SKREV, MEN JAG HANN INTE SKRIVA INNAN JAG ÅKTE TILL GÖTEBORG OCH TILL BRODERN. SEN HAR JAG INTE VARIT SUGEN PÅ ATT BLOGGA, UTANJAG SPENDERADE TIDEN MED RASMUS OCH JEANETTE ISL.. I HELGEN HAR JAG UMGÅTTS MED DOM OCH PAPPA, SHOPPAT MED JEANETTE OCH HAFT DET TREVLIGT! JÄTTE SKÖNT HELG OCH VERKLIGEN BEHÖVLIGT ATT KOMMA BORT FRÅN MARIEFRED. ORKAR INTE SKRIVA ETT LÄNGRE INLÄGG, MOBILBLOGGAR SÅ INLÄGGET BLIR HELT MONGO, SOM NI KANSKE SER...SEN SKA JAG UPP I DUSCHEN. INNAN SKA JAG VISA ER VART JAG VAR IDAG. TVÅ LEDTRÅDAR; KÄRLEK OCH RUBRIKEN.


Adam Almqvist

Johan Davidsson

Jukka Voultilainen

Markus Thörnberg

JA, NI SOM GISSADE ATT JAG SPENDERADE HALVA DAGEN I EN BIL OCH HALVA DAGEN ATT KOLLA PRIVAT PÅ HV71S TRÄNING! VERKLIGEN EN SJUK UPPLEVELSE, SPECIELLT FÖR MIG.
VILL BARA TACKA PAPPA FÖR ATT HAN GAV MIG DEN UPPLEVELSEN, VERKLIGEN EN AV DE BÄSTA I MITT LIV.


dödsrelikerna

Jag borde inte blogga, utan jag borde sova. Men jag tänkte bara slänga in ett inlägg för att visa att jag lever.
Känner mig typ tvingad..börjar bli beroende av bloggen.

Skolan var ganska snabb men jag var helt enormt trött och var död under den senare halvan av dagen. Efter skolan så var det direkt med näsan ner i matte boken och sen vidare till träning/fotograferingen. Träningen var rolig, inte för att det gick bra utan för att övningarna var roliga och alla var galet taggade. Oskönt att komma hem elva dock.

Imorgon är det skolans vidrigaste dag. Slipper dock spanskan, så det blir väl lättare att ta mig igenom dagen, men den är fortfarande vidrig. Slutar vid halv fyra och sen drar jag direkt till tennisen. Sen blir det innebandy igen, sen hem och sova. Och mellan det ska jag plugga matte, hur jag ska hinna det är en annan femma.

Kyz


take me back!

tusen gånger om

Eftersom vi har datorerna på spanskan och att vi har flyttat fram spanska provet så tänkte jag slänga in ett inlägg, det blir troligtvist inget inlägg ikväll, eller vi får se.
När jag kommer hem så måste jag plugga matte och sen dra till fotograferingen och den extra innebandyträningen. Inte alls taggad med tanke på hur dåligt det gick förra gången, men vi får se om jag kan tagga till.


gubben i lådan

Nu ska jag inte fastna här, även fast det lockar. Måste plugga innan träningen, så jag har det klart iaf.

Dagen var extrem onödig och jag frågade mig hela tiden varför jag inte bara var hemma. Samhälle, som var min ända lektion, gick åt till artikelsök och sånt skit på datorerna, som vi redan gått igenom.

Nu ska jag gå, men innan så ska jag bjuda på humor.
Alla vet nog redan vilken det är, men den är ju klockren. Han är ju klockren!


sovmorning

Haha, ni får ursäkta min sve/eng. Men det är meningen faktiskt, jag är inte så dålig på engelska.
Men jag hade ingen dans i morse, så jag fick en välbehövlig sovmorgon, därför är jag nu helt utvilad och klar, ca en halvtimme innan jag drar.
Inte nog med att jag får sovmorgon idag, utan jag slutar även ett, så jag har en lektion på schemat. Sen ikväll är det innebandy träning, för mig var det länge sedan! Sen får jag även träffa Olivia, så det ger ett gigantiskt plus i kanten!

Nu ska jag göra klart det sista, sen fördriva tiden tills bussen går.


något jag verkligen behöver är...

..1-6 till HV mot AIK efter andra perioden. Luktar vinst?

Blev inget mer plugg, fastnade framför datorn, Top Model och internet shopping. Orkade verkligen inte mer, men jag har ju några dagar så det känns onödigt att plugga sönder mig på en dag.
Annars händer det inte mycket, snart börjar TM igen och så den tredje perioden av AIK-HV, som precis började. 1-7 efter 2 minuter. Vinner dom inte nu så vet jag inte vad jag gör.

it was never my intention to brag

Jag kan inte förklara hur seg dagen har varit. Därför orkar jag knapp gå in på det, allt jag kan säga är att vi hade fyra lektioner och slutade till fyra. Fick stressa sönder till bussen, för att slippa ta fem bussen hem. Det var det värt och nu har jag varit hemma och pluggat i några timmar. Precis som att jag kommer göra resten av dagen, eftersom måndag är min träningsfria idag.

Nu ska jag hämta glass och fortsätta plugga, onice...



det går inte bra nu

Under en och en halv timme så har jag faktiskt öppnat boken. Inte läst dock, men jag tar ett steg i taget.
Men nu ska jag skärpa mig, hoppa ner i sängen, läsa skiten och sen hälsa på mitt ig.

too much of anything is too much

ATL spelas högt i min dator medan jag gör mig klar för sängen och jag funderar på att börja plugga nu. Har samhällsprov imorgon och har inte pluggat ett skit. Har knappt öppnat boken på hela läsåret. Jag får ångest så nu måste jag verkligen plugga. Sen har jag även svenska redovisning imorgon...kommer nog inte bli så jätte svårt, men jag har inte förberett mig alls så lite nervös är jag faktiskt.

Veckan ser helt okej ut, om man bortser från tre prov och en redovisning. Har sovmorgon tre dagar i rad nu och slutar 11 på fredag och drar då direkt till Götet med pappa. Ska bli hur kul som helst eftersom jag inte har sett Rasmus på evigheter och så blev ju mina planer att åka dit i höst förstörda av min operation. Så nu har jag något att se framemot!

Sen hade jag tänkt till lägga att jag verkligen vill ha en One Piece. Problemet är att dom kostar typ någon tusen lapp och det betalar jag inte själv. Så när pappa kommer hem ska jag flörta med honom så kan han köpa en till mig.


fight the break of dawn

Men tjenare, drar in ett snabbt inlägg innan jag måste drar mig ut i det underbara höstvädret med kameran. Bilder blir alltid finast på hösten, det måste ha något att göra med färgerna.

Igår kväll så glömde jag säga att Lovisa kom och gjorde mig sällskap. Vi popade popcorn, snackade och tog charmerade bilder. Inget ni får se, för våran egen skull.

Men nu måste jag ge mig av, bilderna tas inte av sig själva + att om en halv timme kommer främlingar och visiterar mitt hus. Alltid lika läskigt.


i need to get away

Kan man bli sjuk under typ två sekunder? Det verkar nästan som det..jag mår verkligen inte bra. Konstigt nog, eftersom jag har mått helt okej hela dagen. Bajs liksom.

För att jag ska må bättre ska jag hämta morötter, gurka och dipp och sedan kolla på den rosa pantern.



something new

För fösta gången på länge så har jag inte ett ända ner laddat avsnitt som jag inte har sett. Några nya serier ligger på LimeWire för tillfället och tills dess så är jag rastlös. Eller inte helt, städar ut graderoben på onödiga plagg medan jag väntar.

Går kvällen blev bra tillslut iaf. Först var det tennis träning och jag kan inte beskriva hur arg jag var. Jag är inte den personen i tennis som tar ut sin ilska på planen, utan jag brukar mest skratta lite om jag gör fel eller säga till mig själv att skärpa mig. Men under gårdagens träning blev jag rasande efter varje boll jag förlorade, som tur var så gick träningen helt okej så det blev inte så många missar, annars vet jag inte vad jag hade gjort.
För er som inte vet så är tennis faktiskt en psykiskt krävande sport, varför vet jag inte. Men om man kollar på tennis så brukar den som missar ofta skrika eller slå i raket i golvet. Det kan se ganska patetiskt ut och därför gör jag det inte, utan brukar mest hålla det för mig själv och om jag blir riktigt arg så slår jag mina fötter. Men tennis är svårt och missar man en boll så blir man psykad och då går det åt helvete.
Ah, efter tennisen så kröp jag ner i min säng i någon timme, tills Lovisa kom och drog upp mig. Hon tog mig ut på en promenad i det iskalla vädret och tillslut hamnade vi hos William med massa pojkar. Där var det chill krök, eller något åt det hållet, men det slutade med att jag halv sov i soffan med Lovisa och Lukas medan vi bläddrade runt på kanalerna.

Nu ska jag återgå till att rensa garderoben och vänta på att GG blir klart.

your simply the best thing i never had

Tar nog en paus från film letandet och bloggar!
Fredag idag som nog ingen missat och jag hade bara två lektioner, matte och spanska. Matten gav riktigt mycket och spanskan var faktiskt trevlig, satt ute och lekte med datorerna med massa trevligt folk + att Fanny var med mig! Vi satt och letade efter videon på killen som hängde sig i webcam. Hittade den inte, men Harris hittade bilder på det. Urs, det ser verkligen vidrigt ut!

Men innan jag drar så ska jag bjuda på bilder på mitt hår! När jag väl tänker på det så kanske det inte är en stor skillnad, men jag älskar det verkligen! Precis färgen jag ville ha, inte för platinablond, grått och inte gult. Och verkligen inte råttfägat. Tack och lov för det.

Nu ska jag klippa bort lite av mitt blonda hår. Sen ska jag bara be om ursäkt för dom första "hej jag är fjorton och fjååårtiz"- bilderna. Förlåt.




NarturVetenskap1

Hallå igen!
Det var länge sedan, men ni får överleva. För tillfället består mitt liv av att träna och plugga, därför känns det inte som om jag kan skriva något intressant.
Skolan var helt sjukt seg idag, det kändes som om jag var där i flera år istället för några timmar. Efter skolan var det som vanligt tennisen och sen var det bara hem och bege sig till frisören. Resultatet får ni se imorgon, jag är iaf galet nöjd! Fast jag hade hellre befunnit mig i Axa Sportcentrum där HV spöade SSK. Så sjukt nice, men jag får se fram emot nästa gång, den 30/12. Jag är redan bokad och klar för VIP:biljetten.
Sen har ju året skolfoto kommit, jag vet inte hur ord kan förklara hur missnöjd jag är. Jag ser as mongo ut. Verkligen helt sjukt..men jag gillar mig klass, därför bjuder jag er på bilden!

Och med det så säger jag godnatt och välkomnar min säng.




spanska

Hallå, tänkte uppdatera med tanke på att jag inte har något annat att göra på spanskan.
Första spanska lektionen utan Jasmina fungerar helt okej faktiskt, sitter med Linnea och Julia så jag är inte helt ensam. Fast jag saknar henne sjukt ändå.
Efter den här lektionen så har jag två lektioner till + lunch och jag dör redan. Vill bara hem, lägga mig under täcket med varm choklad och kolla på alla nya avsnitt av Gossip Girl, House och SATC som är ner laddat!
Men nu ska jag faktiskt jobba.


one two three four

När man får sluta en timme tidigare än väntat så finns det inget bättre än att lägga sig i sängen och sova. Tyvärr ska jag inte göra det, utan jag måste plugga lite mer matte och så kan jag lika gärna göra sh, för att jag är duktig. Men efter det så ska jag lägga mig i sängen och kolla på något bra, House eller kanske Eclipse, innan vi har löp träning med laget.

Annars så mår jag verkligen ur dåligt för tillfället och är så glad att vi fick sluta tidigare. Känns som om jag ska spy snart, äcklig känsla. Det känns iaf som om jag håller på att bli riktigt sjuk vilket jag verkligen inte orkar. Att ligga hemma och spy känns inte som ett ulimat val.

Nej nu ska jag sluta skriva randoms saker och istället ta fram böckerna.


if you want to know, here it goes

Jag hatar verkligen folk som klagar på att dom är feta för allmänheten, typ på sin blogg. Gå och gör något åt det isl. Gnäll bara inte så att alla kan se det, då är det typ det ända man tänker på när personen går förbi.

Efter denna fina inledning så kan vi väl gå till det väsentliga. Min mens verk är gryyyyym mot mig, vart jag än är så fryser jag och jag har inget plugg idag. Så för tillfället är livet helt okej.
Skolan var seg som vanligt, fyra långa lektioner och sista var idrott. För mig är idrott typ att spela fotboll eller leka äppelgumman...inte att springa konditionstest. Men ah, förutom att knät gjorde ont ( supriiiise ) och att det var kallt så gick det bra, men konditionstest är inte något man har på idrotten om man inte råkar gå på typ Idrott och hälsa.

Om en kvart börjar Top model, så jag ska bänka mig framför tvn med varm choklad, massa frukt och en värme påse. Innan det ska jag ladda ner ett till House avsnitt och kanske en film.
Något förslag?


Jag vet att alla är as uppmärksamma på min kamera och att bilden är jätte fin....men tänkte bara säga att jag älskar dessa brudar sten hårt. Och en sten är fan hård.

jag dog

Den fjortonde hade jag vip biljetter till SSK-HV. Den fjortonde har jag frisör tid. Jag fattar inte hur jag kan göra en sådan fel bokning. Jag får typ ta med mig frisören till Axa sportcenter.

what am i gonna do when the best part of me was always you

Jag ogillar verkligen söndagar. Man gör inget även fast man har tjugofyra saker som MÅSTE göras.
Själv har jag ett ostädat rum, en samhälls läxa, en bokredovisning och så ligger jag efter i matte. Och jag har inte gjort något idag,förutom att kolla på House och liiiite på bokredovisningen. Inte så jätte bra om man säger så.

Annars så rullar livet på. Knät gör förfärligt ont och jag längtar till den tredje då fanskapet ska opereras. Nu måste jag tyvärr återgå till bokredovisningen, men dock är det mycket ofrivilligt.

Kyssar.


ÅÅHÅHÅHÅÅHÅHÅH

Fuck life eller nått sånt. Kommer inte träffa Filuren idag vilket gör att jag inte kommer se henne på typ 16 dagar...eller galet länge iaf! Jag kommer sakna ihjäääl mig, liksom hur kommer mina spanska lektioner vara? Jag kommer typ behöva lyssna och försöka lära mig.
Men för att komma tillbaka till saken, så kommer jag sakna dig helt enormt och jag hoppas att du får en underbar resa! Sen, när du väl besöker Harry Potter världen, kan du väl tänka på mig och sen ta med dig typ ett grässtrå eller något därifrån? Tänk att du uppfyller min dröm och att du kommer vara min idol när du går där inne. Sen tar du massa kort så jag kan gråta och önska att jag var där och sen får du ha det underbart!
Jag älskar dig!

Kanske inte bästa iden och ta det här, men ah. Alla bra idéer kan jag ju inte komma med!



If it takes me forever I want you to know
That if you fall, stumble down
I'll pick you up off the ground
If you lose faith in you
I'll give you strength to pull through
Tell me you won't give up cause I'll be waiting if you fall
You know I'll be there for you


Fuck life.

Det blir ingen 3D för Harry Potter och Dödsrelikerna part 1

Warner Bros Pictures har fattat beslutet att släppa "Harry Potter och dödsrelikerna - Del 1" i 2D, i både vanliga och IMAX biografer, eftersom de inte kommer att ha en färdig 3D-version av filmen i tid för release datumet


"Trots allas ansträngningar, kunde vi inte konvertera filmen i sin fulländade kvalité och uppfyller de högsta kraven vi har på kvalitet. Vi vill inte svika fansen som länge efterlängtade slutet av denna extraordinära resa, och därför släpper vi vår film dag-och-datum den 19 november 2010 som planerat. Vi, i linje med vår film arbetare, tror att det är den bästa vägen att vidta för att säkerställa att vår publik kan njuta av fulländad "Harry Potter" erfarenhet.


Producenten David Heyman sa, "Under 10 år har vi arbetat tillsammans med Alan Horn i studion, vars prioritet har alltid varit att bevara integriteten i Jo Rowlings böcker som vi har anpassat dem till film, och detta beslut återspeglar detta åtagande.

"
Regissören David Yates fortsatte"Detta beslut, som vi helt stöd, understryker det faktum att Warner Bros har alltid sätter kvalitet."

Som planerat, den 15 juli 2011 kommer vi leverera filmen till vanliga och IMAX-filmer av sista delen av filmerna, "Harry Potter och dödsrelikerna - del 2" kommer dock i både 2D och 3D-format.



just the way you are

Be mine med Erik Hassle och Ellie Gouldning spelas om och om igen på min dator, super bra verkligen! Har den bara på iTunes och orkar inte ta upp den från yt, så ni får hitta den själv. Den är värd det, det lovar jag verkligen!
Strängnäs marknaden var väl helt okej. Samma sak varje år, och trotts att jag inte har varit där på två år så känns det inte som jag missat något. Har man sett det en gång så behöver man inte se det igen. Hade bästa sällskapet, så därför blev det en lyckad dag.

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, vilket suger. Fast i bakrunden spelas matchen mellan AIK och mina älsklingar, HV. 1-0 till HV, najs!
Planerna för kvällen är inte många, skulle ju vart med Filuren och vännerna, men vi får se hur det blir med det. Annars får jag ligga hemma idag igen och sova. Är verkligen ju sjukt trött varje dag, hela tiden. Något är allvarligt fel.
Nej, nu måste jag gå, House blev precis klart. Om jag är beroende, ja.

mja0w

Nu drar jag iväg till Snäs marknaden. Sen ska jag umgås med Jas, hon åker ju till Amerika tomorrow.
Jag är avundsjuk, helt sjukt avundsjuk, sen kommer jag sakna henne som en rumpa.

Men nu drar jag. Ciao!


bästbästbäst

Jag känner mig ensam i mitt rum. Men ärligt kunde jag inte ha det bättre. Frukt (INTE GODIS!!!...fast jag åt godis förut, så det spelar kanske ingen roll), All time low spelas i högtalarna och snart ska jag sätta på House. Lovely!
Men jag hade hellre varit i Trosa, tillsammans med bästa laget! Tyvärr är jag inte spelklar ännu, men det hade varit kul och kolla. Världens bästa Olivia skulle dit och jag hade gärna spenderat kvällen med henne. Hon är så underbar, alla borde verkligen ha en vän som henne.
Fick just uppdateringen att vi vunnit med 5-1 ifall någon mer än jag bryr sig...läääängtar sönder tills nästa helg, då är det min först gång i Kvarnen kläderna!


Jag ångrar inte mitt val. Ni är bäst!

make up your mind

Jag har vart kass på att uppdatera...anledningen är att igår så hade jag träning för hela slanten och pluggade jag till första fysik provet som vi hade idag. Det gick väl...inte så jätte bra, men g tror jag nog att jag fick. Annars har jag lovat att bjuda klassen på tårta..det lär ju inte hända men vi kan väl låtsas som det.

Dagen har spenderats i skolan, surprise...fast ne.
Hade dock bara fysik provet och spanska så dagen har gått snabbt. Vid halv ett kom mamma och vi gick på utvecklingssamtal som är bland det onödigaste som finns. Allt man gör är att sitta och hålla med läraren. Waste of my time.
Efter samtalet drog jag och mamma in till stor stan Strängnäs där jag shoppade loss. Två ringar, ett par örhängen, en klocka och två tröjor. Orkar inte visa, synd för er liksom.




i might be the worst idee you had

Lovade mig själv att ligga i sängen innan nio, och se på fan.
Nu ska en ny duschad och fräsch Molly lägga sig mellan sina täcken och göra det hon alltid gör innan läggdags...house och läsa.

Nattis.


overdrive

Åhh, jag är arg. Argare än argast.
Hur faaaaaaan kan fem ortopeder INTE veta vad det är med mitt knä. I snart två år har jag haft ont och det ända dom göra är att skicka mig vidare. Nu har jag iaf en operationstid, där dom kommer öppna knät och kolla inuti för att försöka lista ut vad mitt problem är.

Under dagen har jag haft två lektioner, spanska och engelska. Sen tog pappa med mig till Eskil som sagt, vilket inte gick så bra.
Nu borde jag plugga, engelska prov imorgon och fysik i övermorgon. Tyvärr finns det ingen ork, halvt sjuk och min dator lockar mer än att räkna ut massa jävla fysik upg.

OverandOut.

im not here anymore

Vad gör man om hela världen vänder dig ryggen och du känner dig helt ensam. Vad gör man om man inte har någon att prata med om saker som stör dig.
Jo, man sätter på ett avsnitt av House, gråter dig till sömns och imorgon biter du ihop och ler. Det är vad jag gör. Lite för ofta.

they say bad things happens for a reason

Nej, nu jävlar ska vi ta upp den här bloggen igen. Och vi börjar idag.
Dagarna som har gått har väl varit sådär. Kännt mig efterbliven och trött hela tiden, håller säkert på att bli sjuk så här lagom till marknaden. Det skulle inte förvåna mig eftersom att jag har varit sjuk/borta från två marknader i rad, men nu tänker jag inte missa den! Är redan taggad och tror på en bra kväll med bra folk.
Sen är det ju det där bastuloppet också...mindre taggad faktiskt men vi får se hur det blir.

Idag slutade jag tidigt, var hemma vid två. Har mest suttit och gjort nada, kollade lite i fysik boken och svor åt mig själv att jag glömde engelskan. Har prov imorgon och ingen bok...toppen.
Ska snart göra mig klar för att dra vidare till Nyken och träningen. Matchställen har kommit, så jag är super taggad.

i cant help but to miss the old times

Nej jag orkar inte blogga. Jag orkar knappt med skolan.
Nu ska jag gå ut och göra något. Men innan ska jag drunkna i nostalgi. För saker var bättre förr. Bättre med hon som för alltid skulle vara min bästavän. Åh herregud vad jag saknar henne.




matjaah

Ingen uppdatering igår, efter skolan pluggade jag i en timme och sen åkte jag till Trosa på match. Förlust tyvärr, men vi taggar till seriepremiären isl. Vi får se om jag spelar, jag lämnade in pappret idag och det kan ta sin tid att komma in.
Idag är det fredag, vilket betyder helg babeees! Ikväll är det insparken, men vi hörs senare. Slutar nämligen snart...mwiwhih.

RSS 2.0