hey

Väder gudarna var faktiskt med mig idag, så jag slapp jobba. Men istället har jag legat hemma hela dagen och tagit igen efter gårkvällen.
Skulle träffat Filip idag, men han har tidigt träning och jag måste sova hemma, så det sprak. Istället ska jag se om jag hittar på något eller om jag drar och tränar sen åker hem och myser i soffan framför en film.

ECLIPSE

Förlåt för att jag inte bloggat, men jag har varit i en biosalong hela dagen! Åkte dit direkt efter ett jobbigt träningspass. Först gled vi mest runt, käkade, köpte godis, prövade sängar på sängaffären.
Sen vid sex började Twilight, vid nio började New Moon och sist och absolut bäst, vid elva började Eclipse. Åhfyfan vad bra den var. Ord kan tyvärr inte beskriva. Den hade allt en bra film behöver, drama, spänning, humor, kärlek och världens bästa story. Jag ♥ Eclipse.
Imorgon då...jag vet inte om jag ska jobba imorgon men jag hoppas verkligen inte det. Orkar inte olja in en veranda + att jag ska jobba på torsdag, ensam! Då kan jag nog få ledigt...men det ser inte ut som det. Det kommer bli molnigt och varmt = perfekt oljväder. Kan inte väder gudarna vara med mig?

Nu ska jag fixa mig för sängen och sedan somna till vänner.



galen nörd

Ah, det är galet varmt som dom flesta vet, så nu ska jag gå ut och lägga mig i den varma vädret. Vid två ska jag dra till gymmet och vid fyra tror jag att vi åker. Jag skulle kunna springa runt i små små cirklar för att jag är så spänd. Och ja, jag brukar faktiskt göra det när jag är spänd. Jag kan inte fatta att jag ska se Eclipse, idag, FUKKING ECLIPSE! Jag ska nu kolla på alla trailers och sånt, galen nörd här japp.

GRATTIS VÄRLDENS FINASTE BROR!



Idag är ingen vanlig dag för idag fyller min finaste broder 22. Världens finaste person firar sitt 22;a år på jorden och det är värt mycket. Den här personen har varit en stor del av mig under alla mina år. När inte mina föräldar fanns där, var det han som stod upp och räddade mig när jag föll. Rasmus är en som jag alltid kommer lita på, i vått och tort. Han får mig att må bättre än vad jag gör. Men han bor inte med mig längre, och därför ser jag honom knappt. Det är inte kul men på något sätt överlever jag, eftersom jag vet att han finns där. Men ett liv där han inte fanns skulle jag inte klara. Jag säger det här och det säger jag med säkerhet, jag skulle kunna offra mitt liv för honom. Han är min egna ängel och jag kommer alltid att älska honom.

exalterad molly

Jag är hemma från en super mysig grillkväll med mina vänner hos Hanna. Vi har haft chillkrök och pratat medan vissa grillade. Verkligen jätte mysigt trots myggorna.
Fick även reda på att jag är leeedig imorgon, så imorgon ska jag sola, träna och förbereda mig mentalt inför kvällens uppesittande. Jag, Jasmina, Saga och Sofie ska nämligen på Twilight Movie Night på heron!!!!!!!
Vet ni hur galet exalterad jag är? Det är sjuk, helt fucking sjukt. Jag älskar Twilight, och att få se den nya filmen + dom andra två på bio med några av mina favorittjejor...det är otroligt.

Nu ska jag nana, om jag nu kan sova. Jag är helt exalterad!


Last time ♥

cute without e

Förlåt för inlägget igår...funderar på att ta bort det nu när jag vaknat till, men ne. Det får vara ett bevis på att jag har mina galna stunder.
Tränade i morse, gymmet blev det, och nu ska jag och mamma röra oss mot jobbet. Ni undrar säkert varför jag åker med min mamma...jo, för då får jag dubbelt så mycket lön eftersom jag får hennes också. Och vem har någonsin sagt nej till extra pengar?
När jag kommer hem åker jag dirr till gymmet igen och sedan vidare till Hanna och grillkväll.

Adíos

ibland har man för mycket tid

Hur kan man fortsätta vara stark om man har tappat allt? Hur kan man få tillbaka folks förtroende när man svikit dom? Hur kan man övertyga någon att man klarar av att överleva ensam när man ständigt faller? Hur kan man fortsätta leva i en lögn när sanning närmar sig snabbare än vad man tror?

Ah, nej jag kan INTE sova. Jag ligger bara och tänker på olika saker, som jag inte ska tänka på. Jag tänker för mycket, jag över analyserar saker och ting. Händer det något måste jag se det från alla olika vinklar och perspektiv, jag måste se på alla olika möjligheter. Ibland får jag för mig en möjlighet och tänker på den så mycket att det blir min egna sanning. En sak som jag tänker på, är vad kommer hända när jag dör? För någon dag fram över kommer jag att dö, alla kommer dö. Kommer någon sakna mig, kommer folk att minnas mig? Kommer någon sörja? Kommer någon se tillbaka på gamla kort av mig och små skratta och säga: Jag kommer ihåg när vi tog det här fotot. Molly hade precis....
Jag vill inte lämna den här världen utan att sätta mitt spår i samhället.

Ähsch, nu har jag babblat för mycket, så jag ska återgå till att smsa.

when its was right

Ikväll har jag faktiskt varit inne med mamma, kollat på 2012 och ätit godis. Filmen var jätte bra, fast den var två och en halv timme lång, lite överdrivet men ah.
Men en läskig sak hade hänt när vi kom upp..våra balkong möbler hade flyttats runt. En bordsskiva låg ner medan vårat tvättställ stod framför dörren. Ingen aning om vad som hänt.

Nu ska jag kolla på vänner.
G'natt!

lifes a climb, but the wiew is great

Jag har inte haft orken att uppdatera på länge, men nu ska det bli ändring. Typ som när jag började blogga, flera inlägg om dagen, även fast det bara står något onödigt på.
Går kvällen spenderades först i hamnen med lite folk, sen drog vi hem till Hugo. Vid något klockslag åkte jag hem bara för att spendera natten själv. Det var galet mysigt, fast samtidigt läskigt.
Idag har jag bara varit med mamma, en riktigt mor och dotter dag. Ganska jätte mysigt! Snart ska vi åka och hyra film och köpa godis och mysa tillsammans. Dock ska vi vara med varandra hela dagen imorgon också, eftersom hon kommer hjälpa mig städa när Fanny är borta, så vi kommer nog bli ganska trötta på varandra.


hej

Midsommar blev lyckad. Kvällen spenderades först hos Sofie och sedan ute. Jag var tvungen att dra hem tidigt, annars får jag ett fint utegångsförbud. Så det var bara att snäll gå hem.
Idag vet jag inte vad som ska hända, vädret ser inte så fint ut. Kanske åker och shoppar med mamma i brist på saker att göra och kläder. Eller så kanske jag tränar hela dagen tills vi ska iväg på middag.


midsommar

Jag har inte uppdaterat på länge, det vet jag. Efter jobbet träffade jag Lovisa och sedan Hugo, och vi drog till Frida och rökte vattenpipa på hennes altan, det var kvällen i korta drag.
Idag är det säkert som alla vet midsommar. Det är kvällen då alla super sig fulla och är coola, hälften av dom däckar och dom är det synd om. Samma sak varje år, en tradition kan man säga. Själv ska jag vara med mina vänner, först hos Sofie sedan vet jag inte. Vi hamnar väl någonstans. Själv är jag inte så taggad, eftersom jag trodde att midsommar var NÄSTA helg, och fick igår reda på att det var idag, så har jag inte så mycket, ah. Men jag kan nog klara mig ändå, mina vänner kommer ju ha roligt och då är det alltid roligt.

Nu ska vi käka lunch, sen är det dax för mig att bli midsommar fin.

ahmenah

Vädret är underbart och så kommer jag på att jag inte kan ligga och sola hela dagen utan att jag måste jobba. Ahmensug. Där försvann det lilla hoppet jag hade. Men det är la bra att jag får ihop pengar.
Men imorgon är det då midsommar och jag ska till Soffan med flickorna, sen får vi se vad som händer. Säkert något super skoj...ironin är på topp. Ne, men jag slår vad om att mina vänner kommer vara fulla och glada och jag får väl försöka hänga med utan att gå till överdrift. Vi får se hur det går.

Nu måste jag röra mig, om en halv timme ska jag åka till jobbet. Vi hörs efter.


Men bara för jag mår "bra" så betyder det inte att det är lätt att andas.

http://conler.se/ - Jag fullkomligt älskar bloggen, den har allt jag aldrig kommer våga säga eller skriva. Den får mig att tänka att jag inte är den första eller sista.

Jag och Filip pratade idag om hur mitt liv skulle sätt ut om vi flyttat. Hade jag varit lyckligare, hade en ny start för mig varit precis det jag behövde för att må bra igen? Eller hade det tagit mig för hårt att lämna allt som jag har(hade) här. Jag tror att det hade tagit mig för hårt, men jag ångrar ändå beslutet jag gjorde när jag sa åt pappa att inte ta mig ifrån sverige. För just nu är det precis det jag behöver, komma bort från det här.


Kvällen har varit sjukt bra, eller sjukt bra har det inte varit utan bara sjukt skön. Har varit hemma, käkat morötter och dipp medan jag kollat på vänner. Just nu är jag inte redo att umgås med mycket folk, utan bara några eller inga alls. Men hur ska jag kunna umgås med några när dom umgås med folk jag inte är redo att möta? Ah, livet är svårt.
Men nu ska jag hoppa i sängen och fortsätta med vänner och önska att tiden kunde gå snabbare, så att den dagen när jag flyttar till usa kommer snabbare. Just nu känns den långt borta.

when it was good

Hemma från en hektiskt dag som typ bara bestått av att resa över allt.
Först fick jag gå ut till läggesta i värmen för att ta bussen som gick till älskling. Som tack för den turen fick jag en blåsa. Sen när vi kommit till honom drog vi till hökmossen där vi träffade Ludwig, Valle, Moa och annat folk. Vissa var trevliga och vissa inte, men det är väl så. Men allt som allt hade jag jätte trevligt! Vi var inte där så länge, för dom skulle till stan och sälja kol...bra att min pojkvän hade kollat upp det innan, eftersom jag var tvungen att dra hem direkt. Dom skulle sälja från tre till åtta, så jag ville inte direkt vänta.
Sen när jag kommit hem blev det direkt till gymmet, och nu är jag hemma. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, men vi får se.

waka waka. eh eh

Hemma från en dag som har bestått av träning, jobb, träning och solning, så nu är jag helt slut, så jag stannar nog inne. Det verkar inte som mariefred bjuder på något speciellt.
Morgondagen är planerad med min älskling, som jag saknar söönder, verkligen sönder, så jag måste vara pigg. En annan anledning att stanna hemma.

En sak till, jag tror inte att jag kommer blogga så mycket mer nu. Jag är verkligen inne i typ en depp period, då allt dåligt bara blir ännu dåligare. Jag har nu upptäckt att jag aldrig kommer komma tillbaka till mina närmaste flickor, utan vi kommer förbli som typ bekanta. Jag har upptäckt massor med saker som kommit tillbaka och det jag verkligen behöver nu är lite tid för mig själv och en speciell person att prata med. Men vi får se hur det blir med det.
Men iallafall, jag kommer fortfarande försöka blogga så ofta jag orkar och låta bli 'hej det är synd om mig' inläggen.


av olika anledningar

Jag vet att uppdateringen inte är den bästa, men jag har jobb och vänner att tänka på nu och sen är det sommar, då vill man inte sitta här. Men eftersom jag har en blogg, så ska jag försöka blogga en gång per dag, annars är det galet onödigt att ha blogg. Då kan man ju typ ha en dagbok..
Jag har iallafall städat i sju timmar, blivit uppraggad av en tjugoåring på donken, kört med moppen via drive in, även det på donken och haft en halvt galen dag med Fanny. Sen har jag umgåtts med mina vänner hemma hos mig hela kvällen/halva natten.
Nu ska jag kolla lite på FG innan jag somnar, jag ska upp tidigt och träna innan det blir jobbet igen. Sen ska jag nog träna igen, för det va allt för länge sedan.

Naaatiz



im superman

Film, mobilen och äpple har förgyllt min söndag när bror åkte. Som tur är så hinner jag knappt sakna honom innan vi ses igen. Innan vi ses igen...låter inte det som en replik ur en halvdålig action film? Tycker jag i alla fall.
Imorgon ska jag tillbaka till jobbet, jag och F ska städa imorgon, vilket faktiskt är det roligaste. Vi har hela stället för oss själva, där vi kan ta cola, glass, glida med traktorn och spela musik på högsta volym.
Nu ska jag kolla klart på vänner och sedan sova, nattis.

but if your the one for me, i'll be your hero

Kul att jag precis skulle cykla ut och springa i hjorthagen, sen gymma och så börjar det spö regna! Och jag vägrar cykla till gymmet i det här vädret, det är det fan heller värt. Så nu ligger jag istället och myser i min säng och shoppar på internet.
I går så drog jag faktiskt ut och träffade lite folk. Först Jasmina och Saga, sedan alla andra vid strandis där killarna åkte båt. Bilder ska upp på facebook snart. Sen var jag ute till kanske halv två, men då var jag tvungen att åka hem, det var svinkallt.
Snart ska jag hoppa in i duschen, ta en lååång dusch och sen mysa med bror innan han åker till Göteborg igen.



is it you, or is it me?

Det konstiga är att ni fortfarande kan påverka mig. Man tror ju att jag är van.

Ingen uppdatering idag, för jag har inget att säga. Dagen har varit jätte skön, bara jag och bror hela dagen. Eftersom jag fortfarande är halv-sjuk så har jag inte heller tränat, utan bara slappat.
Vi får se var kvällen bjuder på, kanske åker ner och grillar med vännerna, eller bara stannar hemma sista kvällen när Rasmus är här. Det låter lockande, men frågan är bara om han stannar hemma. Men vi får se, jag är inte så taggad på att träffa vissa, men köör på.



From everything to nothing

i can be your hero

Innan jag börjar berätta om min galna kväll så vill jag bara ge er min åsik på en sak, nämligen fjortis förhållanden. Ett fjortis förhållanden kan vara när man bor på två delar av sverige och säger att man älskar varandra fast man bara har sett bilder på personen...helt ärligt. Om du aldrig träffat din pojk/flickvän så vet du inte om dom ens ser ut som dom gör på bilderna. Det här är internet och 2010, bilderna kan vara tagna från vart som helst och på vilken liten idiot som helst.
Men ett annat fjortis förhållanden (jävlar, fjortisar är så stora att dom har olika sorts förhållanden, grattis till dom) är när man efter två dagar säger att man älskar varandra, att man aldrig varit så här kär och att man vill dela livet med personen i fråga. Meeen vafan, kom igen?!?! Man kan inte älska någon efter två dagar, det är falskt och omöjligt. Och det är så irriterande att läsa: Åh, min bejb, två dagar med dig, jag älskar dig mest av allt, du och jag livet ut?. Skrattretande, visst är det?

Nej, nu har ni hört nog av mina åsikter ikväll.
Jo men kvällen då, började med att jag hade planer på att stanna hemma eftersom jag var halvt sjuk. Men såklart fick Lovisa ut mig till Jonny,där även Jonas, Rikard, Jacob och Viktor va, och sedan kom Martin, Marcus och Sebbe. Vi hade galet trevligt med chillkrök och prat. Men mot slutet blev det lite tjafs, men jag och Lovisa klarar ju det! Men kvällen var otroligt mycket bättre än jag trodde, så creds till Lovisa som drog ut mig!
Nu blev det jävligt mycket men, så nog om kvällen, nu ska jag sova.

i'll be there for you

Första dagen på jobbet igår då och sista dagen på fotbollsskolan. Jobbet var helt okej. Gjorde inte alls mycket, utan vi satt och chillade tre av dom fem timmarna vi jobbade.
På kvällen drog vi till slottet och hade mysigt, innan vi träffade resten av vännerna vid hamnen. Hamnade sedan i Fannys säng av någon konstig anledning. Ne, men kvällen var mysigt faktiskt.
Nu sitter jag och väntar på Jozz, lite för länge sedan jag träffade henne så det ska bli mysigt.
Onödigt, kort och snabbt inlägg, men ni får klara er till kvällen.


From England 09 - take us back!


i can be anything you need

Kastar väl in ett inlägg innan jag måste dra vidare till fotbollskolan eftersom jag inte kommer blogga för ens imorgon. Ska först dit och sen till strängnäs, alltså jobb i tolv timmar + att jag är sjuk. Min tunga är tolvtusen gånger större än normalt....jag pratar som en anka.
Men nu måste jag fixa mig, så vi hörs när vi höres.

10 things i hate about you

Dagen har varit jätte mycket bättre än igår. Vädret var perfekt och killarna lika perfekta. Dom har nog aldrig lyssnat så bra, bråkat så lite och varit så roliga som idag. Hoppas bara att det fortsätter så!
Just nu är jag helt slut, för bara för att killarna har varit bra så betyder inte det att jag är helt slut när jag kommer hem. Så idag har/ska jag inte göra något förutom att duscha. Det blev inte ens träning.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen sova. Måste vara pigg för att jag ska jobba till nio, min och f första dag i strängnäs börjar imrn....jippiiii........ahfastne.

thats why

Kom precis hem från Saga. Vi tjejer har suttit och snackat,ätit, spelat rappakalja och annat. Så skönt att jag kan vara mig själv med b-rudarna, thats why i love them!
Nej, nu ska jag sluta yra i nattmössan och sova. Jag har en lååång dag framför mig tillsammans med, förhoppningsvis, lugnare barn imorgon och jag behöver vara pigg för att överleva. Så nu ska jag dejta min säng i dom få timmarna jag får.

G'Nattis



its a short way to hell

Blir ett snabbt inlägg innan jag drar till Sagiz och firar henne med några tjejer.
Dagen började bra och ungarna var faktiskt trevliga ibland. Efter lunch var dom tyvärr vidriga, kastade vatten och slogs. Maaah, varför får man inte slå barn? Sen har jag spelat tennis och nu måste jag göra mig klar för kvällen, tiden rinner iväg.


baby, we can do it all night

Kass uppdatering, men igår var jag med Fanny, så då kände jag inte för att uppdatera.
Vi gjorde väl inte så mycket, gosade i min säng med lite godis. Men vid halv ett så drog vi ut och träffade Rasmus, Joakim, Herman och Joel. Vi gjorde inte mycket, drog runt i Mariefred typ till tre.
Dumt av mig, eftersom jag hade min första dag på fotbolls skolan och på morgonen var jag D-Ö-D. Jag vet väl inte vad jag ska säga, det var inte roligt men absolut inte tråkigt. Jag hade väl trevligt med Hugo, Hanna och alla våra små monster.

Nu ska jag nog klä på mig gymkläder och dra vidare till tha place to be...gymmet alltså.

självkontroll saknas

Åhhh, jag vill. Men jag ska inte vilja, det är fel och jävligt dumt. Men jag kan inte motstå...
vart fan tog min själv kontoroll vägen?

Jag hatar mygg är nog det första jag vill säga. Jag hatar dom med varenda fiber i min kropp.
Ah, iaf så har jag inte uppdaterat idag. Filip kom, och vi + Rasmus, Jeanette och Peter drog på bio. Vi såg kommissarie spräck, en galet rolig film. Rekommenderas för dom med min humor.
Kvällen spenderades hos Frida, ute och sen hos mig med lite vänner. Det var chillkväll bara, och efter igår så är det fullt förståeligt.
Nu ska jag sova, mår galet illa och vill verkligen bara sjunka under jorden. Imorgon ska jag på fotbolls möte, för skolan börjar på måndag...illa!

myyz

Nu är jag hemma! Lite för tidigt för min smak, men jag var tvungen att komma hem relativt tidigt och inte dricka, för annars blev det utegångsförbud HELA sommaren. Så jag drack med måtta och kom hem nu, det känns faktiskt jävligt bra.

Kvällen har varit helt galen. Jag har badat, myst med mina vänner och skrikit så att det är ett under att rösten är kvar. Jag vet inte vad jag ska säga mer, förutom att bortsett från allt bråk så var kvällen värd, tack Denise och tack järnisarna!


These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears

i can be your melody

Snart kommer Fanny, och jag sitter i min mormors frilla och porriga morgonrock, det regnar sönder och jag är nervös.
NAJS




its not over

Okej, jag är inte direkt pigg...meen det får duga.
Nu måste jag sminka mig innan mamma vaknar, för då ska hon sätta i saker i håret så det blir sjukt lockigt. Jag hade kanske lockar igår, men jag går alltid med rakt och utsläppt hår, så det kan bli roligt och ha något annat. Men hur länge lockarna håller, det är en annan femma. Det spö regnar nämligen....yes! Så när jag kommer fram till kyrkan kanske jag har rakt hår och ser ut som en panda. Fast panda delen är oundviklig, jag slutar nian och det betyder att jag kommer stor böla.
Jag vill inte lämna mina vänner på skolan, jag vill verkligen inte glida ifrån dom personerna som jag älskar och bryr mig om. Men jag kommer alltid älska järngänget, för det går inte att göra något annat. Skönare och omtänksammare personer får man leta efter, och även om man letar så finns det ingen stans.
Vare sig vi vill det eller inte kommer vi att glida ifrån varandra. På ett eller annat sätt, men vi kommer inte förbli det vi är idag. Det är inget man direkt vill, för efter att spenderat nästan två år i "gänget" så har jag blivit beroende.
Men jag hoppas att vi någon gång under årens lopp kan samlas, prata gamla minnen och försöka hitta tillbaka till varandra.

Secondhand Serenade – It's Not Over




Jag älskar er

perfeekt

Lunchen är avklarad och allt var perfekt!
Förövrigt har dagen varit perfekt, jo allt är bara perfekt, av en massa anledningar.
Men nu ska jag röra mig till sängs, har en stor dag imorgon och jag måste vara pigg.

G'natt

nervös

G'morron ni idioter som är vakna nu, och jag är tyvärr en av dom. Måste fixa mig lite innan jag drar iväg till eskilstuna. Jag är så galet nervös, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Min mage kittlar, som om det är en fågel vars vingar dras upp och ner på min mage. Det är en obehaglig känsla, det kan jag lova er.
Efter besöket ska vi hämta upp Fanny på läggesta och sedan hem och fixa det sista.
Nu ska jag återgå till nervositeten.

Ted Gärdestad – Himlen är oskyldigt blå
Ronan Keating – When You Say Nothing At All

help me

Fick inte med mig min bebis hem, den hade inte kommit in. Så pappa hämtar den förhoppningsvis imorgon.
Resten av dagen har spenderats i badrummet och fixat mig. Imorgon är det lunchen då, men innan ska jag till ortopeden, göra CT och diskutera operation, så det blir förhoppningsvis mitt sista besök.
Men jag kom och tänka på en sak, för exakt ett år sedan så låg jag i sängen och var jätte nervös för att jag trodde att jag skulle tappa allt jag serverade på någon snygg nia. Nu ligger jag här och är jätte nervös för att jag tror att någon liten människa kommer tappa allt på mig..nej, men om det händer så lovar jag att den personen kommer dö.
Apo, skojar bara.



slutet

Ahapp, nu är skolan slut. Jag kommer aldrig mer komma tillbaka, jag kommer gå vidare och växa upp....helvete.
Jag vill verkligen inte, men jag antar att det är livet, och nu har jag avslutat det första kapitlet i mitt liv.
Jag ska nu röra mig mot strängnäs där en ny mobil väntar, cyah.

i just didn't know what to do

Hemma, från den sista tisdagen på mariefredsskolan. Sorgligt, fast även så galet skönt.
Dagen bestod av film, diskussion och hkk. Men nu är jag hemma och ska städa rummet innan jag laddar upp bilder från igår på fb. Sen blir det tennis, solning med Sofie och gymmet.
Caaiio.



Oversize tröja: ?
Shorts: vero moda

im happy for a change!

Min webcamera är sööönder, jag börjar gråta. Tänkte visa er min nya bok, Bree Tanners andra liv. Mamma kom hem med den idag och pappa kom hem med bra nyheter. Mina föräldrar kom alltså hem med roliga saker...wow.
Men, min mobil gick inte att laga...så jag får en ny! Skulle fått den idag, men dom hade inte min önska hemma, så på onsdag ska vi in till strängnäs och köpa den.

Därför sitter det nu en lycklig Molly som nu ska lägga sig i sängen med sitt nya tillskott.


nej vännen, jag bryr mig inte längre & det är ünderbart

Dagen spenderades faktiskt på ip, friidrottsdag. Fotboll, brännboll och beachvolleyboll stod på schemat. Sen kunde man spela kub, men jag tror inte att det var så många som gjorde det. Älsklingsklassen vann både fotbollen och brännbollen, men vi kom tvåa i beachsaken. Ganska sorgligt, det sista vi gjorde med våran klass. Jag kommer verkligen sakna den.

Efter dagen så solade jag först med Frida, sen gick jag och mamma på core och sen gymmet. Coren är nog min nya favoritträning, just in case you wondering.

Nu ska jag duscha innan det blir sängen. Försov mig i morse och jag orkar inte att det händer en gång till.

eclipse


Andra trailen, kärlek! Om 23 dagar sitter jag,Saga,Jasmina och Sofie i biosalongen på förhandsvisningen ofc!
Ja, jag räknar dagarna.

om jag kunde drömma

Träningen gick bra, cyklade 5 km innan jag körde ett easyline pass. Peeerfaaa.

Imorgon är det frilufsdag, så kameran ska med. Bilderna kommer upp på fb, eftersom det är lättare och alla som läser den här bloggen är vän med mig där, så ingen skada skedd.
Nu ska jag kolla lite på vänner, sen sova.

4 dagar, hjälp!

mwi

Sveriges dag har faktiskt spenderats ute på verandan med solen och en bok. Så lite brunare har jag blivit, vilket alltid är bra. Ska nog dra ner till gymet och träna lite innan kvällen tar slut, solen är ju borta, så det finns inget annat att göra. Eller det finns väl massa att göra, men inget som lockar.

Men innan jag gör det, vill jag göra en sak klar för er alla. Varje helg så planerar jag att åka till nykvarn, varje helg blir det inte så. Jag förväntar mig inte att ni som inte upplever ett förhållande där man inte bor i samma stad som sin pojkvän att förstå, men jag vill bara att ni försöker. Det är förjävligt svårt för oss att hitta den tiden, för antingen så blir det att vi inte har tid, eftersom det tar sin tid att åka till varandra. Sen så har jag eller Filip alltid något och göra, om det handlar om sport eller annat, som gör att vi inte kan ta oss någonstans. Det kommer kanske bli lättare under sommaren, men just nu är det jätte svårt. Bara så att ni nyfikna jävlar vet.

SVERGIE

Grattis Sverige på din nationaldag! Eller säger man så, grattis?
Idag är iaf dagen vi ska fira Sverige, vårat foster land. Dagen vi ska lyfta fram Sveriges framsidor, som blonda tjejer, Alfred Nobel och järnmalm...det är väl det Sverige är bra på.
Som stolt svensk ska jag fira dagen stort, kanske rita flaggan i pannan.



the night!

Kvällen har varit bra, jag är glad att jag tog mig ut tillslut. Men det var efter många om och men som jag satte på mig normala kläder, satte upp håret och tog på lite mascara som jag åkte ner till ip. Där var vi en jävla massa folk igen, men efter någon timme blev jag, Lovisa och Jesper så arga på dessa jävla mygg att vi drog ner till hamnen, och dom andra följde snabbt efter. När vi väl var där så pratade vi, Herman spelade gitarr och Isak sjöng medan vi som hade turen myste i våra filtar. Jävligt mysigt, men tillslut drog jag hem.

Nu ska jag väl gå och sova, fast jag är inte alls trött. Det borde vara något fel, normalt folk är trötta klockan halv två.

folk förändras aldrig, det är bara idioter som låtsas vara någon annan för ett tag

Gårkvällen var värd som fan, även fast det blev problem i slutet. Vi var extremt mycket folk på ip hela kvällen, sen efter mycket problem med moppen åkte jag hem till flampan och sov.
Åkte sedan hem, solade och tog det lugnt. Nu har vi gäster, så antagligen är jag med dom eller så drar jag ut till vännerna åter igen. Har inte bestämt mig.

Imorgon får vi se hur det blir, skulle egentligen åkt med Fanny till skärholmen och sen vidare på bio, men ah...så jag åker kanske till älskling.
Vi får se hur allt blir, säkert pannkaka som alltid.

nu kan du få mig så lätt

Sista riktiga dagen på skolan är nu avklarad! Nästa vecka har vi lek, lämna in böckerna och sånt.
Har spenderat dagen med att kolla på en tre timmar lång, hemsk film om nazister, Schindlers list eller något sånt. Hjärtekrossande, fängslande och dödstråkig var den.
Efter filmen drog jag hem, jag orkade inte med två timmar med anders och eva larsson...busigt!
Nu försöker jag få tag i mina föräldrar, har nämligen inte pengar på kortet för att ta mig dit jag vill...till nykvarn alltså.

do you ever feel like breaking down?

Gymmet i två timmar, faaaan vad jag kommer ha ont i morgon. Thomas fick bli min tränare, galet bra! Han har min humor och jävlar vad skön han är. Sen är han även rehabiliterings sak för något fotbolls lag, och expert på knän...vänta, kan det blir bättre? Ne! Han gjorde iaf ett upplägg som jag körde två gånger och sedan cyklade jag 7 km, så nu jävlar har jag tränat för idag.
Mitt humör är lite sådär. Mamma och jag bråkade som aldrig förr så det slutade med att jag "rymde" ut i någon timme. Drog bara runt och lyssna på musik och lät allt bara komma över mig. Sen har pappa varit på mig också...maaaaaaaaaah, sug.
Det känns verkligen som om jag inte gör ett jävla piss rätt. Allt jag gör, hur jag än försöker så slutar det med k-a-t-a-s-t-r-o-f. I mina föräldrars ögon är jag aldrig den dottern dom ville ha, hur mycket jag än försöker. Så varför inte bara lägga ner allt?

Nu ska jag iväg, hoppas bara att det går snabbt, har lite och plugga.

its really the end

Orkar inte/har inte tid/vill inte blogga. Sönder stressad för tillfället och funderar på om det går att frysa ner sig och sedan tina upp sig om 50 år, skulle vara skönt. Varför, det vet jag inte men det skulle bara det.
Ingen tennis idag, isl blir det träning på hälsoskaparna + genomgång. Ska försöka ta mig till heron, men jag har en ovillig och grinig mamma, så frågan är hur jag ska ta mig dit. Måste ju dit idag, ska hämta ut förhandsvisnings biljetterna till Eclipse. Så jag kanske får hoppa över hälso, eftersom det här är mycket viktigare.
Ikväll ska jag även iväg på något ni inte får veta. Synd för er.


hemma

Jag är hemma med ett ont knä och en trött kropp. Hinner inte berätta så mycket mer förutom att det var en underbar dag och att jag ska nu skriva om brödrosten...random?
Nattiz

ny twilight....



EN FEMTE BOK I TWILIGHT SERIEN? VA? KOM IGEN?!
Hej A Dream Come True!
Den är baserad på vampyren Bree, som alla som är en tönt som jag, vet att det är vampyren som är med Victoria som sedan Carlisle tar hand om och hennes liv när hon blir en vampyr och tiden med Victorias klan. Ett typ stickspår från Ljudet av ditt hjärta eller Eclipse. Jag tänker hänga på dörren till en bokaffär den 5/6.

Hej, jag är en tönt, men det vet jag redan och jag gillar det lite för mycket.


invisible

Säsongen är nu slut på Desperate Housewives och nu sitter jag och funderar hur jag ska spendera mina tisdagskvällar vid nio? Kanske med The mentalist, om jag nu orkar bli beroende av en till serie.

Ska snart sova, för första gången på länge innan tolv. Jag sket helt i skolan idag, protesterade mot helvetet och gjorde inget. Duuumt, eftersom jag inte kan plugga imorgon, ska nämligen till stockholm på vårruset. Så, jag när nog sitta uppe hela natten imorgon om jag nu väljer att göra uppgiften. En del säger åt mig att skita i den, att den ändå är en fjärde dels chans att jag får mitt efterlängtade MVG. Men en annan del, och troligtvis den lite mer envisa delen, säger åt mig att det är EN uppgift från ett MVG som jag har legat och vägt på i snart ett år.
Vi får se hur jag gör, måste fundera ännu mer.

Nu ska jag väl sova, ah.

skaka på rumaaahn

http://www.expressen.se/sport/tennis/1.2008776/soderlings-skrall-slog-ut-federer

Min nya idol inom tennisvärlden^^. Han slog ut Federer. En svensk. En världs femma. En världs etta. Efter tolv förluster. Onödigt att skriva så, men jag tycker att det låter så kul när man hör vad man läser, för det bli typ stop!

Kom precis hem från tennis, afro och fotbollskolans möte. Det var la najs, men nu måste jag duscha innan DH börjar.

hey babbbbby

Två uppsattser där två MVG'n hänger på...nja, inte min grej. Jag klara ärligt inte av pressen, tanken på att mina betyg hänger på det jag gör just nu. Men jag måste verkligen göra det här nu, även fast jag inte vill. Fast det får vänta, för nu jävlar ska det tränas. Först tennistränining, gymet och springa eller cykla tills Afro Dansen börjar. Efter det så ska jag sitta helt svettig och äcklig på ett möte i en och en halv timme för fotbolls skolan.
Inte så gosigt, men ah.

Nu måste jag skynda mig, steesss.

RSS 2.0