Bazinga..I don't care

Just nu är jag ganska lycklig. Saaben är där den hör hemma, skroten alltså, snart åker jag till Kreta, skolan är över för det här året och årets England resa har börjat planeras in. Har börjat sakna mina vänner i det underbara landet lite väl mycket så en två veckors resa i Augusti får mer än gärna ske!

Annars märkte jag att jag kommer missa Söderlings match mot Nadal i FO imorgon, vilket sög ganska stenhårt. Den ända tennismatchen jag verkligen tänkte planera in för att kolla på.


And who am I?

Sista fysikprovet skrev idag..ganska underbart. Även sista riktiga dagen på Thomas som en liten etta. Imorgon är det en hel-dag i Stockholm med klassen + TE1. Tekniska, shoppa lite om jag hinner och senare träffa världens bästa Ollish! Sen blir det en sömnlös natt då jag har planer att sova på planet som ska ta mig till Kreta!! Äntligen lite sol, riktig avslappning och lite roligt. Jag förtjänar det efter att ha varit sönder stressad i nästan två månader.


No, you know it will always just be me

Fick ett plötsligt Panik! at the disco anfall som jag var tvungen att tillfredställa direkt. Ni som inte vet det så var patd mitt favoritband i sexan..ohja, redan då var jag tuff som få. Bandet kanske är lite emo-aktigt, men jag var ganska speciell som yngre.

Nu ska jag plugga..för ännu är jag inte klar. Och positiv till det är jag fan heller..för att istället för att tänka att jag bara har en seriös dag kvar av ettan så måste såklart negativa jag tänka att jag måste gå till skolan och vara seriöst en dag till.



Brendon Urie ♥

23.56

Inga ord. Vill mest bara här ifrån. Men eftersom jag har en plikt att skriva här så får ni stå ut med lite korta, ointressanta och allmänt tråkiga inlägg.

Nu ligger jag i min säng med nymålade naglar och redo för att sova. Imorgon väntar skolan, ett prov i koppling ska slutföras sedan är dagen bara fylld meningslösa lektioner. Imorgon väntar även första dagen av den här tre dagars långa vecka som jag har framför mig. Or make that two...onsdagen är betygen satta och jag kan inofficiellt säga att jag kan checka av år ett på gymnasiet. Sedan åker jag iväg en vecka för att komma tillbaka till sommarlovet och firandet av mina äldre vänners student.

Klockan är snart imorgon så jag ska sova nu.


Forty eight days to go..

En ultra fin kväll med gosi-flickorna. Vi gjorde inte direkt mycket men det var mysigt att vi samlades ändå.

Imorgon ska jag åka till turk-i-staden med mamma för att shoppa det sista inför kreta. Fem dagar kvar mina vänner, jag börjar bli nervös. Inte för att flyga, på det planet är jag mycket van, utan mer att om jag åker om fem dagar så är det inte långt kvar till jag går ut ettan. Skrev det sista någonsin idag och jag tror inte att det har kommit till mig riktigt. Det är så orealistiskt och absurt..

Något som också är orealistiskt och absurt är det faktum att om fyrtioåtta dagar släpps den allra sista delen av den allra sista Harry Potter filmen. Det är för fasiken slutet på en del av mitt liv för mig. Sedan jag var elva har det betytt världen för mig och nu ska den ta slut.
Jag funderar på att inte ens kolla på filmen, för då känns det som om det inte kommer ta slut. Bara låtsas som det var menat att vara för evigt.


Andra trailen...dör.dör.dör.dör.villinte.villinte.villintesajagju.

I spy with my little eye



Ett klädombyte kvar sedan vidare mot ICA för att möta upp mina brudar. Middag hos Gullbrandsson står på schemat, vilket är bra, med tanke på att jag är själv hemma så skulle jag nog inte fått i mig något. Det är tur att jag är fina vänner som ger mig mat för att bli stor och stark.

Fysikprovet gick väl bra, vet inte om jag lyckades med vg men det får vi se då...den tiden den sorgen.
Oppss, klockan blev mycket. Jag är ju bäst på att vara i tid så jag ska nog stressa nu, ciao!

Jag hoppas att ni ber för mig

Nu kör vi, nationella i fysik. Nej, jag är inte nervös.

This shit really gets old

Belivie it or not, jag kan faktiskt vara sjuk. Var tvungen att gå hem tidigare från skolan och se på fan, det fanns konsekvenser till att vara sjuk..tänk att jag inte visste det!

Dagen har bestått av ett hemskt nationella, ett hemskare engelska betyg och ett ännu hemskare slut på dagen. En helt enkelt hemsk dag rakt igenom. Den ända ljuspunkten jag har haft idag har varit Saga, jag tackar min gud att jag har henne som gör att jag skrattar åt mina bekymmer istället.

Nu ska jag gå och lägga mig, har fortfarande feber men mina planer är att gå till skolan imorgon. Har nationella i spanska vilket ska bli enormt plågsamt.


Finaste random-bilden..



:)

Fysik nationella..♥

Världens finaste Molly Jonsson

When life betrays you and you feel like you only have yourself to trust - turn your faith and trust in me, because I will never betray or disappoint you.

Jag känner sällan, Gud vad glad jag är att ha den här personen i mitt liv när en person nyligen har klivit in i mitt liv. Självklart blir man glad av att lära känna nya härliga människor men när du klev in och öppnade upp en så stor del så har jag aldrig slutat sjunga hallelujah. Jag har alltid haft en susning om vem du var men jag kände dig aldrig då för 2 år sedan, men jag vet att jag så gärna ville lära känna dig, hur var bara frågan. Chockad och förvånad är bra ordval till hur jag reagerade när vi sågs här i Nykvarn under Ofic 2009. Du blev jätte glad av att se mig och gav mig värsta bamse kramen. Bara de gjorde mig jätte glad men chockad över hur glad du var att se mig. Sen dess har jag bara velat lära känna dig bättre och bättre för det var då jag förstod vilken jävla underbar tjej du är.

Det kändes konstigt att säga att jag saknade dig efter Ofic då vi knappt umgicks eller pratade speciellt mycket men jag saknade dig verkligen för jag kände hur tråkigt det var att vi inte hade umgåtts eller pratat mer! Jag har alltid känt att vi kommer så bra överrens om egentligen ingenting. Tänk egentligen, vi har aldrig riktigt ens behövt lära känna varandra ordentligt? Istället har vi umgåtts som att vi har känt varandra i flera, flera år och det är någonting som är så himla skönt med dig! Jag behöver aldrig bry mig om vem jag är, hur jag ser ut eller hur jag beter mig med dig. Trots knappa 2 år tillsammans har jag aldrig känt mig säkrare eller tryggare i en ny väns ställe. DU ÄR OBESKRIVLIG! En gång när vi var i omklädningsrummet innan match, så skulle vi precis samlas och prata om femmorna. Du & jag sitter helt inne i ett samtalsämne och hör inte hur dem andra ropar på oss men tillslut hör jag och reser mig för att gå dit och då hör jag hur Matilda säger: Dem sitter verkligen ihop dem där, pratar hela tiden och kommer tillsammans. Jag kunde inget annat än le för det kändes så roligt att höra. Jag känner ett så starkt förtroende till dig att det är sjukt och vet du varför? För jag känner igen mig i dig så himla mycket. Vi är så jävla lika! Du vet saker som jag endast har valt att berätta för dig, ingen annan vet någonting om de, bara du. Samtidigt som du kommer med dina råd och förslag så kan du bryta med att säga något helt sjukt som bara får mig att skratta.

Det jag vill komma fram med i den här texten är att jag inte kan beskriva hur otroligt jävla fantastiskt fucking glad jag är att ha fått lära känna dig. För du är något extra. Någon man inte byter ut eller lämnar kvar. Det som är så sjukt bra är att jag vet att vi aldrig kommer att bråka för vi är så lika. Men om vi skulle de, så skulle det dröja en bra lång tid innan vi blev vänner igen då vi båda är så långsinta, så vi får hoppas att det aldrig sker ;-)

Jag har aldrig känt mig mer bekväm med någon annan. Jag har aldrig känt mig otrygg. Jag har aldrig varit arg eller ledsen. Du ger mig glädje och lycka. DIN BETYDELSE I MITT LIV ÄR OBESKRIVLIG. JAG FAMLAR I ORD FÖR ATT DET GÅR INTE OCH BESKRIVA VÅR VÄNSKAP. Förstår du då hur mycket jag saknar dig just nu eller?! Det är stört mycket.

What is the joy of an experience, if you can't delegate it to a friend?
Friendship is actually true, when two friends, without saying a word to each other can still find it nice to be together
I am not strong. She is not strong. But we, my friend and I make up the most powerful force in the universe



Annanas

Tar hand om min lilla mamma när jag egentligen ska göra samhälles uppsatsen. Känner att min avsvimmande mamma som nu ligger och sover behöver mig mer än vad Joel gör.


I en värld av idioter står jag först i kön

Äckliga skuldra, jag kan inte sova.
Kent är så jävla perfekta.
Sista seriösa skolveckan i ettan.
Peace out

22.16

Jag börjar, seriöst nu, blir galen. Går och brister ut i små skratt-anfall lite hipp som happ och anledningen är att det gör så ont i min skuldra som jag måste ha sträckt. Ibland så tror jag att jag ska börja gråta och ibland så börjar jag bara skratta. Så man kan väl säga att jag skrattar åt smärtan och gråter inombords.

Innan jag fortsätter sova så välkomnar jag min vackra vän Sofie hem från Grekland och en ny vecka i skolan.

Rubrik

Går kvällens firandet av jordens fortsatta levande spenderades inte med mina vänner hos Lovisa och ''slå klackarna i taket'' (haha, nu kände jag mig som en tolv åring, frasen är verkligen töntig...) utan den spenderades med min pappa. Hemmet var kaos och han ska snart iväg igen, närmare bestämt imorgon.
Grillat står på bordet idag och medan köttet blir fint ska jag göra lite saker.

.

Jag kan inte sova. Hela dagen har jag vart trött som jag vet inte vad och nu kan jag inte sova. Och sen har Puistola dragit sig över (precis som alla andra från Hv) till KHL. Ingen klubb ännu vad jag ser, så det är inte bekräftat, därför har jag lite hopp kvar.
Som tidigare sagt har även Laine, Thörnberg, Hietanen, Petersson, Björk och Önerud lämnat...mitt hjärta gör ont när jag hör det.

Måste sova..

The last day

Enligt den senila gubben som cirklerar på nätet ska jorden gå under imorgon. Det betyder att man egentligen borde ta väl hand om sin sista dag. Jag ska göra det genom att ligga i min säng, käka godis och sova innan klockan slår tio.


Stay close, don't go

Jag mår verkligen jätte bra, älskar att jag har samhälle nu! Vi arbetar med EU, som är verkligen så intressant. Allt i samhälle är ju iofs intressant, politik är ju nr1!
Efter att samhällen har tagit slut så ska vi skriva sista delen på vårat fysikprov. Jag är pigg och glad idag vilket gör det så lätt att räkna fysik. Det blir verkligen roligare när man är på så bra humör som jag är idag. Sen att jag kommer hem lite senare gör inget, ska ändå ut direkt. Funderar på att dygna idag, lite busigt kanske.
Men vi hörs när jag kommer hem!




Idioten som inte förstod min ulimata ironi i detta inlägg kan gå och lägga sig.


I am who I am today because of the choices I made yesterday

Ett Väl godtjänt i Matte B och på nationella satt fint, med tanke på att jag började tro på IG när jag satt där. Men nu är jag mycket nöjd och glad att jag inte behöver plugga matte något mer i ettan! Nu gäller fysiken och alla andra ämnen som jag bryr mig så lite om. Ska nu skicka in mina två uppsattser som legat på min dator, helt klara, alldeles för länge och sen försöka få någon blund i mina ögon. Har en stor dag framför mig imorgon och denna bild får väl visa det jag intalar mig själv.


Skolan ♥







Jag är bäst på att plugga och bjuder därför på de seriösaste cambilds-moments.

To talk a good game, but girl you've been played

Vad tur att jag hann skriva mitt matte b nationella och göra klart mitt arbete om hur vi ska rädda jorden, innan jord-fan ska gå under.
Nej nu ska jag sluta skriva, är hyperaktiv av alla dextro men ändå super trött från provet. Har även lite fysik, engelska och spanska att klara av innan dagen får nå sitt slut.


And so the story goes

Går och lägger mig nu och hoppas på lite mer sömn. Pga den fina stressen kunde jag inte somna igår vilket var ganska jävligt. Somnade runt fyra, så tre timmar sömn. Jag hoppas på bättre tider nu. Nationoellt prov i matte B imorgon..fyra timmar..taggarå.

Osammanhängade och onödigt inlägg. Puss

Sveriges stolthet försvann med Erik Saade

Tänkte på en sak så här mitt i natten..vad har Sverige att vara stolt för längre? &-1 förlusten över Finland eller det faktum att Erik Saade faktiskt kommer här ifrån?
Måste väl säga att Saade snubben faktiskt är något att skämmas mer över och ett silver i VM inte är så jävla pjokigt..men i ärlighetens namn har inte Sverige producerat mycket bra på senaste tiden.

Vi är ju iaf snyggare..

Hemskt förlust..skäms nästan lika mycket som när Hv åkte ut mot AIK i kvarten. Det kanske var snäppet värre..nu sörjer ju iaf en hel hockey nation med mig, när Hv åkte ut var alla andra bara glada.
Trotts att vi hade spelare som Fasth, Rundblad, Krüger, bara för att nämna några så klarade vi inte av dom helvetes finnarna. Skulle kunna sitta och gråta blod för att vi inte vann och skriva ut exakt vad jag tyckte gick fel med matchen, men ska inte göra det. Har skola imorgon och det som väntar är mycket plugg och redovisning.

:(

Skolarbete kan ta sig..så roligt när man tvingas sitta här inne istället för att åka och shoppa..

Everyone must stand alone

Jag har egentligen så mycket att göra och så lite tid att göra det på att det är konstigt att jag inte hetsar sönder atm.
Har suttit här hela dagen och har planer att sitta här hela natten. Naturlivet är här. Efter klockan tolv ska jag spela sims och sen kolla på film..

Eller inte, ändrade planer. Midsommarängen med vännerna istället, brännboll och grillning. Får väl plugga imorgon innan jag träffar Fanny.

As I lay dying

Har precis stor bölat till de sista Vampire Diaries för säsongen. Hemskt sorgligt var det och ett sådan hemskt avslut att man hatar att det tar paus. Annars är det mer hockey idag, vem ska nu möta Sverige i final? Just nu är det Finland, men det är lång tid kvar.
Hoppas att det håller sig, vill spöa lite Finlanish i finalen.

Bloggar mest för Jasminas skull så jag vet inte riktigt vad jag ska säga..

SVERIGE

Helt enormt hur skönt det är när klockan tjöt och Sverige var i VM-final för första gången sedan 06. Ännu skönare var det kanske när man fick fälla en tår när nationalsången spelades upp.
Nej, jag är en ganska stolt svensk atm, och nu är det bara Finland eller Ryssland i finalen kvar.

Dagarna har varit riktigt tunga så det är inte konstigt att jag bara sitter här i soffan och kollar på min uppsatts. Vill inte alls börja jobba men är väl illa tvungen. På måndag ska svenskan vara klar, tisdag är det fyra timmars nationella i fysik utan rast, onsdag är det spanska och engelska grammatikprov, torsdag är det redovisning av engelska bok, fredag är det optikprov, inlämning av So-arbete. Någon kommer bli glad när skiten är över..

When the world turns

27 sekunder in i matchen, Martin Thörnberg 1-0! ♥

Just nu är jag lycklig, precis tränat för första gången på länge och Sverige leder pga Hv71 förra forward.
Nu är jag arg, Tyskland gör mål. Och det är snyggt..inte så kul.
Fortsätter med PowerPoint medan jag funderar på vad jag ska göra imorgon. Har tennisträning efter skolan och sedan ska jag på BodyBalace för första gången på länge.

Sverige är fan inte bra just nu..Fasth är som vanligt briljant men resten av laget la sig nog efter Tyskarnas mål.

If it means a lot to you

Plugg, sedan en power walk i solnedgången..poetiskt va?
Annars är jag för trött för att tänka.


Dr. Sheldon Lee Cooper

Som ni märker hamnar den här saken i skymundan när skolan pressar. Inte mer än rätt enligt mig, nu i slutet måste jag fokusera all min kraft på skolan. Jag har inte så mycket kraft kvar, men har tre veckor kvar av konstant plugg så jag måste prioritera. Imorgon har jag sovmorgon, och fy vad jag ska sova! Missade sovmorgonen i måndags pga av provet så ska ta igen det nu. Men först ska jag kolla på älskade The big bang theory.




Tjena degen, står du där och jäser?

Det kändes ganska kasst där Erik Ersberg släpper in en skit puck en minut in i matchen. Det märks inte att han kommer ifrån Hv. Någon som det märks att han kommer från Hv är dock Petrasek som sätter 1-1 pucken..förgäves dock när domaren fel dömer mål.

SVERIGE MOT KANADA


Hv71 gav dom verkligen en bra vänskap..
Bilden från:
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/landslag/hockeyvm2011/article12999653.ab

Äntligen så är det en spännande match som Sverige spelar, mot Kanada. Hoppas verkligen på en repris från USA matchen, skulle vara grymt! Tyvärr ska inte Fasth stå..0-12 till Kanda satsar jag på. Dumt nog av Mårts vill han inte vinna, för att få bättre motstånd senare. Dumt att ens ställa upp.
Men om jag ska kolla på den matchen ska jag nog plugga lite, hehe. Jag är inte så bra på sånt där skit, men ska väl göra ett sista försök för idag.

123

Är det någon som ser mina inlägg från Maj eller är det bara skolans datorer som är dumma i huvudet?
Antar att det är de sista alternativet..

Har nu super seriös Svenska lektion innan jag tar bussen hemåt. Ska plugga gärnet till allt jävla skit som vi har senare..åtta prov, tre uppsattser på tre veckor. Hehe, så jävla kul.


I haven't work myself to death

..ännu.

Orkade inte blogga igår, drog till Lovisa på kvällen efter att varit på lagevent.

Dagen har varit riktigt mysig. Stekt med Fanny på Hökmossen i stortsätt hela dagen. Martin kom även ner och sedan träffade vi Micke, Ludvig och tre andra killar. Till slut satt jag och Fanny bara och kollade medan dom lirade fotboll, det blev bara kallt och myggit så vi åkte hem.

Imorgon ska jag upp tidigt, matte prov på morgonen. Bestämde mig för att skippa gympan imorgon, har redan sprungit i skogen och det resulterade i att jag inte kunde gå på fyra dagar så det är något jag ogärna gör igen.

Annars har P precis åkt och kommer hem någon gång framöver och jag vill hitta lite ork att plugga.



Saknar! Ifall någon ville veta så är bilderna helt oredigerade och från Dubai. Insane.

ENGLAND

Skojjig kväll hos Lovisa, dock är jag helt slut. Veckan har varit helt sjuk, m*sen har tagit död på mig och fredagen kom inte en dag för sent. Dock var jag så trött att jag somnade i princip överallt lite hela tiden, vilket jag önskade att jag inte gjort eftersom folket var trevligt och drickan var god så hade jag nog gärna njutit av det lite till.

Nu ska jag lägga mig ner så att jag slipper somna med huvudet på tangentbordet och skriva så snygga ord som det blir då.


England 2011, fifan

Lott dax?

Borde nog gå och köpa en lott eller tävla på hästar. Min plånbok är nämligen hittad, efter 114 dagar.
Men ska nog dra till Låvisa istället..tell you more imorgon.

GREASE

John Travolta – You're The One That I Want
John Travolta – Summer Nights
Olivia Newton-John – Hopelessly Devoted To You
Stockard Channing – Look At Me I'm Sandra Dee
Jeff Conaway – Greased Lightnin'



MINE


----

Mina fötter mår faktiskt bättre nu, så länge jag sitter stilla och värmer dom så är dom okej. Vilket passar jätte bra, då kan jag sitta i soffan och kolla på hockeyn medan jag målar mina naglar i en as häftig färg och pappa serverar mig allt jag vill ha.

Annars är det ganska skönt att vara Svensk, 4-1 ledning mot USA. Känns skönt att dom får visa vad dom kan innan the serious part börjar. Man får väl tacka våran fina målvakt, Viktor Fasth, för att vi överhuvudtaget vann i förrgår.

Sitter annars och kollar på kläder, skor, smycken och sånt inför sommaren när jag egentligen behöver plugga. Vill helst köpa upp hela Nelly och ganska många plagg från Bikbok. Har verkligen fastnat för färger som oragne och blå på kläder. Färger som verkligen står ut, därför vill jag väldigt gärna uppdatera min mörka och trista garderob. Ska nog ta ett snacka med mor.

The fresh prince of bel air

Eftersom jag har haft så ont i mina fötter och går som en kratta så var jag tvungen att göra något åt det, så jag satte mig precis i ett fotbad framför tvn med datorn i knät och hela huset för mig själv. M&P jobbar, så underbart skönt. Kan sitta i vardagsrummet helt själv med tvn på mina egna kanaler, datorn i knät och äta vad jag vill till middag.
Men nu ska jag iaf sätta igång med fysiken innan jag lagar lite mat.

You never know what you had until someone reminds you





















Gamla bilder. Nostalgi. Älskade lag.

Eskiil.

Skolans långsammaste dag förvandlades till några helt okej timmar. Började med att skita i sovmorgonen och åka in för att plugga. Gick inte så jätte bra, glömde nämligen allt hemma. Men fick lite saker gjort, fysik bland annat eftersom vi har prov på fredag. Sedan satt jag i bibblan under halva Naturkunskapen, innan jag gick och åt med Jasmina, och tog sedan tolv bussen hem när våran samhällslärare var sjuk.

Nu ska jag vidare mot Eskilstuna med Fanny, solning och kanske lite shopping står på schemat. Behöver nog en liten uppiggning, vädret är hemskt och jag är ganska säker på att jag har en spricka i foten efter gårdagens orientering. Ska be mamma kolla på den senare, men nu ska jag vidare!

How can I show my love so you'll open your arms to me?

Istället för att hoppa över idrotten så tog jag tag i mig själv och var med..orientering stod på schemat. Ont knä och ett mvg fick jag iaf. Det där knät kommer att svida imorgon, suger verkligen att jag tappat bort mitt hiss kort.

Ska fortsätta med pluggandet nu, så att jag kan se lite hockey godis från Thörna och Petrasek när Sverige förhoppningsvis besegrar Österrike.


I don't care if people stare

Efter en gudomlig lång lektion i Svenska ser jag fram emot att få åka hem. Blev ingen idrott..
Så jag åker hem två timmar tidigare och pluggar lite extra innan det ända jag har att göra idag börjar: Sverige mot Österrike.


word



KLAAAAAAR!

Yes, jag dog inte.


Kollade dock igenom min mindre pinsamma del av bilddagboken och insåg hur jävla mycket jag ställt till det för mig.

And soon I'll be there

Jag går sönder snart. Skolan kommer att bli min painfull death. En månad kvar ska jag försöka hålla mig kvar, sedan åker jag på semester innan jag går ut första året av gymnasiet..sick.
Och jag har hört det förr,
skyll dig själv, du valde faktiskt natur. Då får man räkna med att plugga.
Jo, jag vet att jag valde natur, men jag valde det för att matte, fysik, kemi är det ända som intresserar mig. Jag gillar NO ämnerna och allt som kommer med där medan jag rent ut sagt avskyr samhälle och geografi. Jag skulle inte klarat av det, hur chill det än är..så jag får väl sluta gnälla. For now.


Inte godnatt ännu. Sista tiden med rapporten och jag ska ta hand om den väl. Sedan lämnar jag in den och gör mig redo för skola på första gången på länge!

Hockeeyy

Innan jag lägger mig i sängen efter en halvt lyckat/kass valborg så vill jag bara säga att detta hockey vm har bara börjat, och ändå innehåller det mer skrällar än någonsin. Tyskland vann mot Ryssland och Norge vann mot Sverige. Som en officiell Svensk medborgare säger jag bara: skam Viktor Fasth.

Sen vill jag ha en fet jävla chokladkaka.

Sen är Rupert Grint från Harry Potter, Ron vettni, i Trollhettan..någon som har bil? Betalar vad som helst för att åka ner och träffa honom, seriöst vad som helst. Vad.Som.Helst.


RSS 2.0