are you ready?

Åhh, jag är lycklig! Papprerna för Kvaren är klara, matten går på en räls och mest glad är jag för att Laine är tillbaka I Hv-truppen! Perfekt till Frölunda matchen också...så då får vi se vilka av mina två favoritlag vinner. Hoppas ju självklart på Hv, men vi får se.

Nu kollar jag på roliga videos på youtube med Filuren och ska snart hoppa i sängen där två House avsnitt väntar.

Nattis!

dagens



Shorta, Äntligen. Linne: gina. Byxor: Vero Moda

do i look okey?

Efter fysiken (och nej, jag stavade inte fel. Fis-iken låter mycket bättre) så hade jag spanska, lekte och stekte med datorerna och fick inte tillbaka proven. Tur för mig!
Sen fick vi reda på att våran engelska lärare va hemma idag, så vi flyttade upp matten och fick sluta tolv. Fick även tårta och gott på lektionen, så man kan väl säga att min dag har varit mycket bättre än jag trodde!

Efter skolan så har jag bara pluggat matte, utom den lilla stunden då jag tog en paus för att se Top Model finalen. Trotts att jag redan sett den, är det ett program som man kan se igen och igen och igen och sen igen.

Nu ska jag dra iväg och handla eftersom mina föräldrar är så bra och inte har mat hemma. Men först ska jag kolla på ett till House avsnitt.




second thoughts...

fisiken

Leker med datorerna på fisiken, har precis lärt mig göra diagram. Bara smaacka in dom, eller vad säger ni?
Men seriöst, har spanska efter det här och då ska vi få tillbaka proven. Alltid lika kul att få tillbaka prov som inte har gått så bra.

Bjuder på en snygg bild innan jag drar:


gliider, gliiiider omkring, softa ta det lugnt en stund...


amen syyynd

Jag vet inte varför jag blir överlycklig när jag kollade på matcherna från Elitserien idag, håller mest koll på HV men brukar alltid kolla in på matcherna som varit, tabellen och ibland veckans snyggaste och sånt. Men nu när jag kollar så ser jag något underbart, djurgården fick PISK av gnaget. Tilllåt mig att skratta mitt elakaste och mest belåtna skratt....MOAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA.



men urs

Jag gillar inte alls den nya headern. Men jag var tvungen att förnya den.

Idag har jag som sagt inte gjort så mycket, kollat på det bästa House avsnittet genom tiderna, pluggat och gjort annat. Snart kommer mamma och pappa hem, vi ska fira deras bröllopsdag! Jag vet inte hur länge dom räknar, men tanke på att dom har varit förlovade förut men bröt den. Att dom sedan blev tillsammans är hur gulligt som helst ju, äkta kärlek!


sjuksjuksjuk

Verkligen jätte najs att sitta hemma med ett dumt huvud som snart sprängs. Menmen, thats life.
Idag ska jag inte göra något speciellt, typ ligga hemma och tycka synd om mig själv, spela sims och mysa. Fast jag måste även plugga till matte provet och sen börja lite på sh inlämningen.

Nu ska jag ladda ner lite House avsnitt medan jag pluggar, caio!

Förresten, idag fyller även Hanna år, grattis!!

show me what im missing

Kände att jag blev tvungen att slänga in ett inlägg eftersom jag inte har gjort det på hela dagen, så fick pausa det nya avsnittet av House. Känn er viktiga nu, det är inte många jag pausar House för.

Dagen har varit super seg. Saga var sjuk, vi gick till fyra och jag har haft ont i huvudet hela dagen. Fortsätter det såhär stannar jag hemma imorgon, har ändå två lektioner, dans och sh. Inget av det är så där super viktigt.
Efter skolan vart det innebandy i Snäs. Bestämde mig dock ganska snabbt att det är Kvarnen som gäller för mig så nu är papperna klara och Molly är lycklig.
Nu är jag hemma och ska återgå till House och sen ska jag läsa lite. Min bok är underbart bra men så läskig att jag måste ha alla lampor i rummet tända. Dock ganska jobbigt när jag sen måste kliva upp och släcka....önskade att man kunde skaffa "clap on" lampor i Sverige. Men tro mig, jag har letar ÖVERALLT och det finns inte! Men om någon söt hittar dom, så tipsa mig gärna. Det skulle underlätta min vardag något enormt, speciellt nu när vi flyttar.

Kyssar!

im falling to pieces

Jag gillar inte att det är skola imorgon
Jag gillar inte att jag har matte prov på fredag
Jag gillar inte när folk är offline på msn
Jag gillar inte att jag konstant bråkar med m&p
Jag gillar inte att jag inte är känslolös
Jag gillar inte att House bara går på tisdagar
Jag gillar inte att jag har extremt mycket framför mig i några veckor
Jag gillar inte att det är långt kvar till hp premiären
Jag gillar inte att mitt knä är dumt
Jag gillar inte att jag har orientering imorgon
Jag gillar inte att jag knappt kan stava till orientering
Jag gillar inte att jag inte är sjuk

Förutom det är jag ganska positiv till livet

Im a sucker for that gossip, man I take it to far

Det är femtio fyra dagar kvar tills Harry Potter och Dödsrelikerna kommer ut. Som den tönt man är har man sagt till sf och påminna mig om när biljetterna släpps så jag kan få bra platser. Det lär ju vara ganska svårt men jag ska fan sitta uppe hela natten om jag nu ska få biljetten!
Sen har även Paradise Hotel premiär om fjorton dagar. Något mycket jag längtar!

Har iaf nu flyttat hem och ska nog ner och mysa lite vid tv:n innan jag somnar för kvällen. Upp och ta 0837 bussen imorgon för att sedan börja på en ny vecka i skolan. Could I be any more otaggad?
Tja Svegelska.


den fjortonde, då kör vi.

here we go everybody



Hv förlorade mot Luleå och jag sitter helt själv hemma och kollar på nya hp trailern. Snart kommer Lovisa, Jasmina och Saga och joinar mig och piggar upp min kväll. Over and Out.

@ masreliez

Som rubriken ganska tydligt förklarar så är jag hos Fanny.
Kom hit igår kväll efter en fin kväll i strängnäs hos Adam. Orkar inte berätta vad som hände, men det var trevligt iaf!
Nu ligger jag i Fannys säng och har inga planer på att röra mig på hela dagen. Ska typ ligga här pch kolla på Hv mot LHF. Dock får vi se vad Fanny vill göra. Men jag tror att jag vet.....




ibland kan man bjuda till väl?

new


blå over-size tröja

tunika

rosa halsduk

svarta tights med spets saker

bruna, långa stövlar

Arrrgwwwwww, dregel...my new darlings

don't even think about it

Tjjuh.
Efter att ha haft matte i tre timmar och sen ett spanska prov dom failade så fick jag åka hem. Nu har jag varit hemma i några timmar, har hunnit ätit och hämtat mina nya kläder ifrån Ellos.
Nu ska jag städa eftersom vardagsrummet ser ut som ett bombnedslag. Sen ska jag vänta på Fanny, ska nämligen bo hos henne till söndag.
Tråkigt inlägg men ah.


hej

Jag borde verkligen sova.


breakeven

Facebook går inte att ansluta och nu verkar det som om jag får somna tidigt, eftersom vissa inte är så sociala.
Så, varför är jag hemma och bloggar vid den här tiden. Jo, för efter tennisen som jag hade efter skolan så gjorde mitt knä så ont att jag grät. Eller jag är ju ganska hård, så jag grät bara nästan. Men därför hoppade jag över innebandyn och gjorde ett besök på hälsoskaparna för att prova på det nya body balace passet. Verkligen en uppgradering från det förra, som i och för sig också var roligt men inte på samma nivå som det här. Det nya var 10 gånger så jobbigare, tog mer på både mage och rygg och det var mer andnings övningar. För er som inte vet är body balance en blandning av yoga, tai chi och pilates och är galet bra träning för hela kroppen.

Skolan gick snabbt och i morgon har jag spanska prov. Jag vill inte. Jag kan inte. Jag vill inte.
Men jag måste. Så nu ska jag plugga och vänta lite till innan jag lägger mig och sover.





Kyssar!

im turned on by the tabloids

Godmorgon! Sitter här, i princip helt klar och väntar på att klockan ska ticka till halv då jag kan börja röra mig mot bussen.
Hade sovmorgon idag och det var väl tur. Jag kom inte till sängen förens vid ett, så jag är så där sjukt trött.

Matchen igår gick jätte bra för laget, vi vann med 4-3 mot ett lag som har spelat tillsammans förut medan vi spelade för första gången tillsammans, om man bortser från träningarna. Själv gick det helt okej, knät var väl som det brukar.

Nu ska jag röra mig mot något. Uppdaterar nog imorgon, jag har dubbel träning efter skolan så jag orkar nog inte.

we're all part of the same sick little games

Hörrni, det är onsdag idag! Vilket betyder, som verkligen dom flesta påpekade idag, att imorgon är det torsdag och sen är det fredag. Alltså betyder det att det är helg!
Men ja, det är fortfarande två dagar kvar. Så jag ska inte bli överdrivet glad.

Dagen började helt okej. Var som sagt sjukt trött eftersom jag somnade vid ett, men det var bara att hoppa upp. Har ändå varit på bra humör hela dagen och känner knappt av att jag är trött, förutom nu när jag säger det.
Kom vem vid fyra och har pluggat och lekt lite med min kamera som jag har saknat.
Nu ska jag fortsätta att plugga vidare tills Fanny kommer till mig och då ska vi bege oss till hallen och lämna kläder och sen beger vi oss mot Strängnäs för träningsmatch. Finaste Olivia ska kolla så jag längtar verkligen!

..ciao!


Dagens: tights och linne - gina, shorta: hm.

Min halv-nya halsduk som jag fick av far i sen födelsedagspresent. Äntligen
är det kallt nog att börja använda den, den är verkligen super snygg!

omg i such a terrible mess

Borde verkligen sova. Men något håller mig uppe och den saken är ganska babe. Kommer ångra det imorgon när jag dyker upp till skolan med risigt hår, mjukis byxor och ett otrevligt humör, men livet går vidare.
Kvällen har spenderats med nya laget på träningen. Gick väl helt okej om man säger att det är andra träningen för mig! Fanny tränade för första gången idag och Frida kollade på...dom lyckas fan bra med att värva Mariefreds ungar. I morgon har vi första träningsmatchen mot Snäs, jätte nervös. Men det går säkert bra, annars får jag väl stanna i Mariefred.

Nu ska jag nästan sova.

Kyssar!


normal.brud_94-fastne

en drömm kan bli sann

Veckans första skoldag är nu avklarad och segare start får man nog leta efter. Förlåt om jag gjorde något till någon, men helveteeeee vad jag var trött och grinig och tjurig och allt sånt där bra som man älskar hos en person. Efter ett tag blev jag glad igen och dansade mig igenom första lektionen. Sen samhället gjorde jag inte mycket på, antecknade och kollade på tal.
Sen åkte jag bussen till Läggesta där jag och Fanny tog hennes bil hem till henne och sen till mig. Snart ska vi röra oss mot träningen i Vacksta. Först ska vi tjocka oss lite till.

Ciao!

livet rullar fan aldrig riktigt på

I två timmar har jag försökt städa. Men mitt under allt hittade jag gamla dagböcker och jag var tvungen att läsa dom. Haha, man märkte verkligen hur jag har förändrats, det var faktiskt lite sjukt. Varje sida var täckt med hur mycket jag älskade harry potter, hur min bästa vän var Johanna och hur mycket jag gillade truppen. Varje sida gav mig en sjuk nostalgi men nu måste jag sluta, ska upp halv sex imorgon och jag är super trött.
Innan visar jag bara mina nya finisar som inhandlades idag. Måste ju shoppa bort sorgen från min borttappade älskling.

Fan, jag måste städa också.

Kill me slowly.


come with me

Fisan och Filuren drog precis efter att ha spenderat några timmar i mitt sällskap. Var helt ensam så det var skönt med lite sällskap. Vi pratade och kollade halvt på valvakan...dock är jag helt jävla ointresserad av det så jag somnade typ. Tur att det bara är en gång vart fjärde år. Förra gången det var val gick jag liksom i sexan och kände inte ens Fisis eller Filuris. Galet vad tiden går och hur saker och ting förändrats!
Imorgon ska jag vara med engelskmännen tills dom åker. Vi ska glida runt på Mariefreds gator (gata) och spana i affärer. Ska se om jag hittar några snygga ringar, tappade ju min favorit ring i Strängnäs i lördags. RIP min älskling.
Men nu ska jag återgå till att kolla på Odd Mollys modevisning från NY fashion show, inte för att det är min stil men dom har coola kläder (och namn!) och sen kolla på kläder jag önskade fanns i min garderob.


love

Kyssar!

hej

Orkar verkligen inte blogga, för vafan ska jag skriva? Suger.

Helgen har varit späckad, fredags blev det Strängnäs med J, L och S. Jätte trevligt verkligen!
Lördags var det heldag med Kvaren, först kollade vi på deras träningsmatch, sen hem till Fanny än snabbis innan vi drog till Sydpoolen som vi hade helt för oss själva. Lekte runt, åkte rutschkanor, hoppade hopptorn, myste i bubbelpoolen och lite allt möjligt!
Idag har jag spenderat två timmar i tennishallen där jag försökte lära fyra åringar hur man kör en backhand volley utan att slå sönder personen bakom dig. Inte det lättaste eller roligaste, men barnen var söta. Nu funderar jag på vad jag ska göra ikv, antingen blir det upp till Jonas och Helene tillsammans med alla vänner eller så hittar jag på något annat.


your just in time to witness my first breakdown

Mumma vad jag älskar fredagar. Först fysik/matte i två och en halv timme sen spanska, som är as najs. Sitter mest och pratar och skrattar med underbara människor medan läraren inte alls bryr sig så mycket. Påminner mig ganska mycket om nian. Efter spanskan slutar jag tolv och då är det heeeelg, vilket gör det bättre!

Nu ska jag sätta igång och städa, vi ska få besök ikväll eller imrn! Syster skulle egentligen komma men eftersom vi får besök från England så har vi inte plats.
På tal om att städa, så hatar jag det, det är så sjukt tråkigt. Speciellt eftersom jag har heltäckningsmatta på rummet så måste jag damsuga med någon spec-sak som är galet jobbig. Åh, jag längtar verkligen tills jag får golv, mattan är mysig och så men i nya huset så bli det lättare med vanligt golv.

Nu tjatar mamma, måste vara klar innan vi åker till tennisen.

Ciaaao!

jag kan inte se hur jag ska orka.

Svar till Jacob: jag drömmer aldrig.

Äntligen hemma och i min säng innan klockan nio. Bragd för mig. Tyvärr måste jag upp igen, min tennis väska står och väntar. Åh vad jag inte orkar...
Dagen då, fyra lektioner, men dagen gick snabbt. Efter skolan spenderade jag två timmar i hallen där jag senare spelade tennis utan knä skydd. Inte en av mina bästa idéer men jag är inte så smart om man säger så. Nu lyssnar jag på hockey, HV mot DIF och självklart har jag alla emot mig. Det är jobbigt att bo bland stockholmare när man inte håller på dom. Men ah, jag älskar hv och kommer alltid att göra det, även fast dom förlorar. Nu står det 1-1 och snart börjar tredje, så jag får väl hoppas på det bästa.
Orkar inte blogga bra idag, är helt utan inspiration och helt mongo.
Nu ska jag återgå till Hv och längta till helgen. Den ser verkligen ut som ett ljus i mitt mörker!
England kommer hit imorgon och jag är ledig på måndag så sug på den du.

Kyssar!

hv-sjuttio-ett ♥

Ibland önskade jag att jag kunde spola tillbaka tiden och hoppa.

Träningen gick helt sjukt dåligt. Knät fungerar inte längre, inte alls. Men ändå ska jag spela tennis imorgon, det var allt för länge sen. Så jag ska släpa med mig den där väskan, som är en meter lång, väger 12 kg och är as ful. Faktiskt inte så taggad.
Förresten, så kanske jag glömt och säga det, men idag är det en viktig dag. Nämligen att elitserien 10/11 börjar! Hade jag inte varit så jävla depp för tillfället hade jag hade jag varit världens lyckligaste. Hockey är nämligen det bästa som finns, vilket kanske vissa märkte att jag tyckte för kanske ett år sedan när vart och vartannat blogg inlägg handlade om just hockey och HV's segrar och SM-guld. För som alla vet (hoppas jag) tog mitt älskade lag sm guld förra året. Med nya ansikten och fortfarande våra älskade Laine och Davidsson så tar vi det igen, lätt! Eller det är iaf vad experterna säger.
Iallafall, första matchen var mellan AIK och Linköping idag, helt ointressant enligt mig. Men imorgon är det dax, HV mot DIF. Precis som i finalen. Och precis som i finalen hoppas jag på att HV piskar Dif, annars hoppar jag över body balance i onödan...

Nu ska jag duscha och sen göra svenskan.






you can try on my clothes but you can't fill these shoes

I väntan på träning så tänkte jag blogga lite. Dagen har inte direkt varit som alla andra, för jag började dagen med ett besök på Eskilstunas magnetklinik. Fick ligga i ett litet rör i en halv timme och ni som har gjort Ct någon gång vet hur klaustrofobiskt det är där inne! Och sen ligga still i typ en halv timme var inte lätt, men det gick bra tillslut.
Efter det så åkte jag till skolan, tre lektioner och sen iväg till läkaren igen. Och nu är jag här och ska snart byta om till träningen. Och efter träningen måste jag skriva klart svenskan.

Ciaaosan.


detta dumma val

Okej. Nu är jag trött på detta val. Kan inte bara man turas om att styra Sverige? Nej, jag fattar att det inte skulle fungera men ah. Jag är själv helt ointresserad av politik. Fast har dock blivit mer insatt efter samhälls lektionerna, dock är det fortfarande inget jag skulle kunna lägga ner mer tid på än några ynka timmar i skolan.
Men eftersom jag är lite mer insatt vill jag bara säga något om detta dumma val. Om man ser det så här, alla partier har väl något bra att komma med? Andra kanske har mindre, men om man slog ihop alla dessa bra grejer i ett parti som alltid styrde sverige bara att man bytte personer vart fjärde år? Nej, det skulle väl inte fungera eftersom alla tycker olika och det finns alltid någon som inte blir nöjd. Jag vet inte varför jag skrev det, men jag tycker det är en as bra ide.

Kvällen har bestått av det första besöket på gymmet på länge! Super najsnajsnajs.
Nu ska jag iaf sova och förbereda mig mentalt för morgondagens prövningar.


Caiosan.

pluggis

Just nu spelas Poison i Gucci medan jag har tagit en paus från plugget. Men än är det inte slut, engelska kvar. Men innan jag hoppar på det ska jag nog ner och göra en macka, börjar bli hungrig.
Hade bara två lektioner idag, dans och samhälle. Dansen var seg och samhället lyssnade vi bara.

Imorgon ska jag bege mig till Eskilstuna på morgonen för CT. Jag är så nervös..jag kommer ligga och skaka i det här hålet så dom kommer inte få en bra bild av knät. Nej, nu ska jag lugna mig och åter gå till plugget och den där saftiga mackan...

Ciao.


nytt, new, nuevo

Ny design, i like it.

Har pluggat lite och då menar jag extremt lite. Nu ska jag städa huset kliniskt rent igen för att mäklare kommer. Det är fan jobbigt att flytta.

Dagens slänger vi upp.


Shorta: Äntligen, Jeans: Cheap Monday, Linne: Gina.

10/1-12/9

Tack för allt vännen ♥


I want to see your face and know I'd made it home

Chaaaaosan.
Det var inte direkt igår, men jag har varit på insparken i lördags och i söndags sov jag i Björkesta med Fanny.
Men vi tar en sak i taget...
Insparken var riktigt rolig och galet värd. Började med att jag, Lovisa, Fanny och Frida mötte upp Sonja och drog till Linnea. Sen gick vi vidare till Elsa där massa Strängnäs tjejer var. Riktigt goa brudar och jag hade iaf jätte roligt!
Sen vid tio drog vi till själva insparken. Det var galet mycket folk och svettigt som om det vore i mitten av solen. Dock fukkade saker ut men det är inget jag ångrar om jag ser tillbaka. Träffade trevliga Strängnäs bor vid tre och sen hämtade Patrik upp oss.
Somnade i Fannys säng. Vi vaknade upp och drog dirr till Nykvarn. Där satt vi, bakfulla, trötta och äckliga i hallen och halv sov. Sen efter sex timmar tog vi en promenad till bilia där Patrik hämtade oss igen och körde hem mig där jag däckade dirr.

Dagen har inte varit så rolig, hade ju längsta dagen. Kom hem vid fem och har sedan dess suttit med en ADHD mamma och försökt beställt från Ellos. Nu är hon borta och jag är ensam, så nu ska jag dunka musik och skriva klart Svenskan.

Kyssar.

att dö för

Om man går och lägger sig vid två, hur normalt är det då att vakna tjugo i åtta? Inte alls faktiskt.
Jag tror att jag har blivit morgonpigg...urs.

Igår kom iaf Lovisa och Frida hit. Vi hade chillkväll med bj, film och taggning tills idag. Jätte trevlig kväll verkligen!
Idag ska jag sola med Fanny och tagga sönder för ikväll.
Jag hör säkert av mig senare, nu ska jag gå och göra något!

Caio.

ett tidsfördriv

Att sitta hemma på en fredag suger ganska stenhårt nu. Jag är mätt, uttråkad och i ett stort behov att göra något progressivt. Ska kanske spela lite sims och beställa kläder. Det känns som något man brukar göra på en fredag kväll i stor stan.
Nej, men jag får väl försöka få tag i någon ungdom som vill hitta på något med mig.

how was I suppose to know that you where over me?

Så vidrigt. Min ipod är på och ligger borta i min säng så jag sitter och halvt lyssnar på låg musik som bara irriterar mig och jag orkar inte resa mig för att stänga av den.
Nu till lite annat, dagen. Först fysik/matte i två och en halv timme och sen chill spanska. Skulle tydligen ha redovisning men vi sköt upp det till nästa vecka..busigt att jag kanske missar spanskan då. Mohaha.
Efter skolan åkte jag och saga in till strängnäs och käkade kebab och hämtade europainsparkens biljetter. Sen tog vi en snabb titt förbi vero moda där jag köpte ett par jeanstights och två par örhängen. Tog ett bussen hem, så nu har jag varit hemma ett tag och inte gjort något.
Får se om något händer ikväll, man hoppas ju alltid på något.

yippy-kay-ey maddafakka

Åh herre gud...jag behöver verkligen shoppa. Hinner inte i helgen, skola imorgon, heldag med laget och sen insparken på lördag och på söndag ska jag nog till Nykvarn och träffa Olivia och Filip. Därför ska jag internet shoppa som en tok.
Kvällen har gått fort. Städade först hela rummet eftersom mäklarna kommer imorgon och sen kollade jag på csi miami. Borde även gjort spanskan, men tyvärr prioriterades den inte. Engelskan var viktigare, sen kände jag att jag inte orkade med mer än ett språk.
Nu är det dags att hoppa in mellan lakanet med min nya bok.

Kyssar.


Mitt inom en snar framtid!

are we humens?

Börjar väl med att säga att jag verkligen älskar hur lätt man bara kan flytta lektioner på gymnasiet. Slutade tolv idag och slutade ett igår bara för att våran älskade Thomas flyttade upp matte och fysiklektionerna, så vi slapp ha någon timmes rast.
Nu sitter jag hemma, som jag har gjort sedan ett, och har extremt ont i knät medan jag pluggar/kollar på tv/inget. Snart ska jag i alla fall börja lite med engleskan som ska in nästa vecka, så vi hörs senare.


Jag ska sluta snygga mig nu.
Kläder då: Shorta: Gina, Skärp:Jack, Ring och Armband: guldfynd och sen ett par tights.

six feet under the stars

Jag orkar inte skriva vad jag har gjort idag så jag tar det i en mening. Gick på spanskan, flummade med Jasmina och drygade på fb, hade lång rast, flyttade fram matten en timme, slutade en timme tidigare, åkte hem och väntade på Emma, gick till hallen, kunde inte träna för att mitt knä fucka ur och nu sitter jag här, redo för sängen. Det var min dag.
Imorgon börjar jag halv nio, så det är bara att pallra upp sig vid halv sex. Inget jag ser fram emot om man säger så. Har som sagt så sjukt ont i mitt knät att jag skulle behöva min kryckor men nej, jag vill faktiskt inte hoppa runt på dom i alla dessa trappor på skolan.
Något mer som hände idag var att mamma och pappa skrev på kontraktet och på fredag kommer det gubbar hit och värdesätter vårat hus. Jag hoppas för deras egen skull att dom sätter ett bra pris.

Nu ska jag sova, kyss.

ciao

Nu är jag äntligen hemma efter en halv jobbig dag. Stannade som sagt kvar i skolan tills Fanny kom då vi drog in till stan. Träffade Joel, Andre och Rasmus och gick och fikade på George. Sen åkte vi tillbaka till campus för den första innebandy träningen, vilket gick jätte bra...nej. Vi var tre där + en tränare så vi fick sluta. Så det var bara att ge sig tillbaka till stan för att möta upp Pia som skjutsade oss till Nykvarn där min första träning ägde rum. Söt Fanny följde med som stöd och som potensiell spelare. Träningen gick jätte bra och laget kändes verkligen super!
Nu ska jag sova, jag har inte bestämt om jag ska stanna hemma från spanskan eller inte. Får rådfråga med mamma imrn eller så missar jag bara bussen..




i was young and horny

Nu har jag lugnat mig efter min stora chock, men nu är jag tillbaka.
Sitter i skolans biblotek där jag verkar spendera flera av mina eftermiddagar på. Fick håltimme från samhälle så jag har bara haft en halv lektion typ. Tyvärr gillar inte jag håltimmar när jag ändå måste stanna kvar i skolan tills fyra. Och inte när Fanny slutar om två timmar.
Men nu ska jag se till att få klart samhället, plugga spanska och sen ska jag shoppa på internet. Typ sånt man gör när man inte har något att göra.

mitt liv fick helt plötsligt mer status

 

Vad tror ni det första jag ser när jag loggar in på fb är...jo att Jack Barakat (!!!!!!!!) och jag är vänner. För er som inte vet så är det en av grabbarna på min header, från ALT som jag såg för några veckor sedan.
Status eller? Mjaaa ♥

just gonna stand there and watch me burn

Ciaosan, slänger upp ett inlägg eftersom jag ligger i sängen relativt tidigt.
Jag skrev fel i förra inlägget, vi slutade visst 16:15, vilket är så sjukt vidrigt. Men dagen har ändå gått snabbt och varit rolig. Kan bero på att jag slapp backträningen på idrotten och joggade och sen att vi har en söt klass. Eller för att jag gillar skolan. Någon av skälen är det i alla fall.
Jag kom hem vid sex och la mig och dog i soffan. Sen har jag legat där hela kvällen och nu ska jag sova. Känns inte som om jag har haft en jobbig dag så därför längtar jag inte direkt tills imorgon. Först kolla på friends teater och sen samhälle, sen har jag ju tur som slutar. Fast inte. Jag måste vänta i skolan tills skolidrotten börjar. Alltså fyra hela timmar.
Sen efter idrotten så tar jag tåget till Nykvarn där jag ska träna. Jag är super nervös men jag kommer ju träffa underbaraste Olivia så hon får hjälpa mig! Dock oskönt att jag måste åka tåg svettig eftersom jag har 0 tid att duscha. Slutar 17.00 och tåget går 17.20. Sköna tider liksom? Nej.

Nu, efter att berättat onödig fakta för er så ska jag sova.

Puss


Final i European Trophy och så tar vi sm-guldet igen pojkar!

wierd


Slänger upp en bild från lördags. Var klädd i min svarta spetsklänning från Paris, tights från gina, converse, två ringar och ett armband från england.
Kvällen ljustes upp av en riktigt bra innebandy träning. Nu är bara frågan hur det ska bli.
Imorgon så har jag nog veckans vidrigaste dag. Som tur är har jag sov morgon till 10, annars skulle jag nog dö lite inombords. Fast det gör jag ändå, vi slutar nämligen 15.15 vilket är sent för mig. Och vi avslutar med idrott och våran lärare är helt tokig i bollen. Vi kör typ intervaller och backträningar. Och hur kul är det på en skala ett till tio när man inte ens satsar på idrotten och har ett knä som fukkar ut varje sekund.

Bjuder på mitt schema nu också, så ni kan se och beundra det. Observera, som Thomas alltid säger, att jag slutar 13:15 på tisdagar men måste stanna kvar i skolan tills 16:00 eftersom jag har specialidrott. Skönt liv. Observera igen att dom sista lektionerna på onsdag och torsdag försvinner + den genomskinliga på tisdag då. Jag tycker att det är enormt fint.

Kyss


ph danmark

Som rubriken säger, så kollar jag på ph danmark. Sen vet jag inte vad jag ska skriva mer, det är svårt.
Pappa är och träffar Alice och mamma jobbar och om någon timme ska jag ner på träningen och kolla hur knät mår.
Ah, det är min dag.

you drive me crazy

Skrev ett blogginlägg förut, men det kom aldrig upp. Därför börjar vi nu om.

Har varit ensam hemma hela dagen, så därför har jag inte gjort något. Tänkte träna men fy i bubblan vad jag har ont i mitt knä och därför fick jag hoppa över. Men det är ju tanken som räknas.
Vid fem började jag göra mig klar inför ingång till Fanny där det vankades kräftskiva. Jag åt inte där, så jag kom ut tillsammans med Jasmina och Lovisa vid åtta. Stannade där i någon timme tills vi skulle åka hem. Ja, vi stannade inte direkt så länge, men vi kunde inte komma hem annars och vi ville inte lägga pengar på taxi.
När vi kom hem träffades jag och Lovisa lite mer och tog en promenad. Vi slutade hemma hos mig där vi snackade och åt kladdkakssmet.
Eftersom internet är seg ska jag lägga över ny musik till ipoden och börja jobba med en ny och roligare header.
Till vi hörs igen.

Ciao.

boy, i dont know

Äntligen är datorn fixad och efter flera timmar ska jag nu sluta detta inlägg.
Idag slutade jag vid tolv och åkte hem så jag var hemma vid ett. Sen la jag mig bara i soffan och somnade. Jag är så extremt trött nu för tiden, så därför tänker jag idag stanna hemma!
Mamma och pappa var iaf och kollade på ett hus igår ifall någon ville veta och idag fick vi reda på att säljarna ville sälja huset till just oss. Så nu är det 90% säkert att vi ska flytta...wiie!
Kvällen har spenderat med lite godis och en film och lite senare med Lovisa. Vi har gått på promenad, sjungit singstar och varit allmänt störda.
Imorgon ska jag till Fanny på kräftskiva. Jag tror inte jag äter eller dricker, har ingen större ork att fixa båda och eftersom jag var ganska onykter under hela förra helgen, så ska jag kanske ta det lugnare nu. Men vi får se hur det löser sig, kanske hittar något litet.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kanske kolla lite på house.
Vi hörs imrn.

Kyss



Jag räknar dagarna tills nästa gång

skolan

Efter som jag har tennis så beslöt jag mig för att stanna kvar i skolan och vänta. Så om en timme ska jag röra mig bort från den här lokalen och mot tennisbanorna och jag är 0% taggad. Jag är sjukt trött och är helt slut på skolan, därför vill jag bara hem och sova. Men ah, tyvärr är fallet inte så därför får jag väl bita ihop.
Nu ska jag plugga lite innan jag åker in.


Jag vet inte varför jag har bilden, men den är söt.

.

He's everyting you want, everything you need.
But he means nothing to you and you dont know why.

everything

Sitter i bibblan på skolan nu och tänkte visa att jag lever. Efter england har jag inte haft någon dator vilket resulterade i ingen bloggning.
Dom här dagarna har jag fyllt år, firade min födelsedag med några av dom finaste flickorna i världen, tack för att ni bröt min tradition och att jag slapp fira min födelsedag själv åter igen. För hoppningsvis kommer min dator att vara igång idag, men om det inte är det får ni vänta.

Kyss

RSS 2.0