I'll be the fly on your wall


10 år av kärlek. För det spelar ingen roll vad ni säger.

Dagen har varit riktigt bra! Solsken + stockholm blev tillslut riktigt bra! Bilderna får komma upp i ett annat inlägg.
Vi började på Naturhistoriska och Cosmonova. Såg en 3D film, verkligen skillnad från bio 3D. En galen upplevelse, för det var verkligen som om allt var två millimeter ifrån. Tror aldrig att jag kommer kunna se 3D på bio igen, det kommer bara bli en besvikelse.

Resten av dagen var vi på Naturhistoriska där vi gick runt på massa utställningar. Sedan åkte vi till någon hus som är sparat precis som det var för hundra år sedan. Låter ganska häftigt, men det var helt otroligt tråkigt...såg ut som en lägenhet med seriöst hundra gamla stolar och tavlor.

Har spenderat resten av kvällen med näsan i min naturkunskaps bok, men nu ska jag sova!


HIMYM



Dagens lycka väntade på mig när jag kom hem. Spelet jag så länge velat ha, så jag säger bara äntligen. Det var dock ganska svårt med wii, men jag börjar lära mig. Bara ett spel kvar från att ha hela samlingen komplett.

Annars var det en fin dag men jag tror en finare dag väntar på mig. Stockholm med klassen, Naturhistoriska och Cosmonova. Sovmorgon och hemma en timme tidigare, mycket bra! Ser även att det ska vara +4, så jag tar nog skinnjackan.

Nu ska jag hoppa ner i min one piece, äta lite sockrade äpplen och läsa den otroligt intressanta Naturkunskapen. Sen blir det HIMYM innan sängen.

We all have good and bad sides...

Mitt liv är kaoz för tillfället. Bloggar när jag får mer ork.


Nyktert och lyckligt tillstånd.

I'm awesome.

Dagen har faktiskt varit ganska super. Värme provet gick över förväntan, sen hade jag bara en och en halv tråkig lektion kvar.
Tog nämligen lite semester från de sista lektionerna och åkte in med mina bästa vänner till min ena bästa vän stall. Där försökte vi hjälpa till med hennes häst, jag vet inte om någon förutom Saga var till någon nytta.
I slutet fick vi iaf rida ut och jag fick spenderade lite mer än en timme tillsammans i skogen pratande med mina finaste vänner medan vi turades om att rida på Lady, Lovisas häst.
Har fina bilder, men dom kommer upp senare via mobilen!

Nu ska jag avsluta en fin dag med att städa mitt rum medan jag kollar på How i Met your mother.


Really grumpy?

Fyra timmars sömn och nu värme prov.

:'(

ω

Jag vet knappt fortfarande vad klockan är..jag har nämligen inte ställt fram min klocka så jag börjar undra ifall jag ligger en timme efter. Skulle just se snyggt ut, att komma en timme senare till provet och bara ha en timme på sig att skriva.
Tror att jag nog kommer behöva upp mot tre timmar för att jag inte ska göra så jälva många slarvfel. Jag har slarvat bort vg betyg och något mvg betyg bara för att jag ska vara så nervös innan provet.

Ah, men efter några timmar med näsan i papperna tog jag mig en välbehövlig paus och kollade på Fenomenet och Pensionärs jävlar på Semester, och sen var det The big bang theory, Underbar söndag, fenomenet var riktigt coolt och något som verkligen kommer slå igenom stort. Att det är live och att dom gör så otroliga saker är helt..ah!
Sen är ju Pensionärs jävlar och the big bang theory alltid bäst.

Nu ska jag sova, viktig dag imorgon!

Today..

..it isn't just any fucking day, it's my awesome friends birthday!

Precis, det är Lovisas födelsedag. Älskling vännen fyller sjutton, så hon är nu ett år äldre än mig. Och om exakt ett år fyller hon arton, då jävlar.

Jag ska fira Lovisa genom att käka godis och plugga. Åh fy fan vad skojigt!


Less is not enough

Borde man få dåligt samvete för att man inte släckte ner på Earth Hour..ärligt så visste jag knappt att det var idag. Förra året kommer jag så väl ihåg..tyvärr.

Kvällen började med tacos och marängswiss med mina älsklings tjejer! Så otroligt mysigt hade vi, har verkligen saknat att träffas alla. Efter det drog vi till Saga, där bilden från förra inlägget kom ifrån. Men efter ett tag drog vi igen och hamnade tillslut hos Lovisa igen, med massa gamla vänner och en halv ny. Haha, ja men jag hade det mysigt även fast det inte hände mycket.

Nu ska jag sova, jag har en hel dag med värme framför mig imorgon...urs fy fan.


vad gör vi..

NU KÖR VI.

Come on, give it up

Efter som vädret är helt underbart så ska jag ut, först på en promenad och sedan om vindarna tillåter ska jag sätta mig på verandan och plugga värme.
Ikväll ska jag vidare, så jag vet inte hur ofta jag kommer in här. Men bara för att jag säger det kommer det säkert komma massa inlägg.

Nej, nu ska jag dra vidare innan solen försvinner.

Just come back and make it better then it ever was

Att lägga sig i sängen efter en hemsk dag är så otroligt underbart.
Skolan var ganska hemsk, fast matchen var mycket braa! Ledde de två första och spelade riktigt bra, men tappade sista. Ja, miners är riktigt bra och har spelat tillsammans lite längre än oss, så det faktum att vi nästan spöade dom är fan riktigt jävla skönt.

Nu ska jag sova, orkar knappt avsluta det här inlägget.
Och om någon väcker mig innan tolv imorgon kommer den personen att få ångra det..big time!


Talibaan

Har samhälle och sitter och ska skriva om kriget mellan Talibanerna och Usa/Nato. Jag vet faktiskt inte så mycket om kriget, inte mer än att det varat under en lång tid och att Talibanerna har bombat två höga byggnader den 9 september 2001.

Har snart fysiklabben och sen får jag äntligen åka hem, men stanna hemma kan jag ju drömma om. Match som jag sa innan, vet inte riktigt om jag ska spela. Har riktigt ont i halsen och är super trött..

Nu ska jag stänga ner det här och ta med mig min omogona vän upp till fysiksalen.


It's a short way to hell

Jag är ledsen. Nej det är jag inte, utan mer förvirrad.

Nu ska jag lägga mig i sängen, lite för sent. Känner inte för att sova på kvällarna..tss.
Fullständigt förfärlig dag imorgon, kommer hem fem och har match klockan sex (match start sju). När jag kommer hem så går jag nog och lägger mig, därför lär jag nog inte komma in här.

OverAndOut



The best of friends is the ones that knows you for who you really are, understands where you've been, accepts what you've become and still loves you.

And she knows how to bring me down

Jag sitter och tittar på boken, men den vägrar att lära mig saker. Jag sitter och tittar på mitt rum, men det vägrar att städa sig själv. Olyckligt liv jag har.

Men nu ska jag ta tag i mina saker, typ som fysik och svenskan. Sen ska jag också betala massa saker och sen ringa min sjukgymnast och sen städa mitt rum och sen skriva mitt cv och sen göra något mer. Jag skulle uppskatta ifall någon annan kunde ta över mitt liv, för jag behöver en paus från det.



åhhhh, jag vill ha godis.

KYSS

Sitter med finaste Jasmina på en ganska gosig spanska lektion. Isak och Lukas sitter och leker med ljudeffeter på datorn, vilket faktiskt är ganska kul, medan Jasmina är duktig och jobbar.
Ja, inte jag direkt..jag har aldrig tänkt göra något för att höja mig i detta ämne, som Filur1 gör, så är ändå lektionerna helt okej. Nu gör vi ett spanska arbete om valfri kungligt bröllop och vi behöver i princip ingen info på spanska utan bara en powerpoint. Fast våran PowerPoint jääääävligt snygg med ljudeffekter ect..ja, vi tar spanska jävligt seriöst.

Nu ska jag vidare, kommer hem vid fyra och då ska jag plugga och ut och springa!

Hej

Bloggar imorgon istället.

Sitter i min one piece och ska snart hoppa ner i sängen. Mår inte så jätte bra, halvt sjukt och jag har seriösa planer på att stanna hemma imorgon. Suprise, en tisdag? Nej men även fast jag inte har tränat idag så spelade jag match igår när jag var halvt sjuk och jag mår fortfarande inte bra.

Ikväll har jag inte gjort något alls, utan jag hade min välbehövliga 'Måndags mys'. Varje måndag kopplar jag bort mig från omvärlden och har även börjat tagit denna dag som pluggfri. Så jag lägger ifrån mig mobilen under hela kvällen och jag brukar även ha lite 'ta hand om mig' tjaffs. Problemet är att jag har träning på måndagar så det blir inte ultimat, men jag hade ingen träning idag så idag har jag verkligen vilat. Trotts det mår jag fortfarande inte bra, där av ska jag lägga mig.

Nu ska jag lägga mig och tänka på vad jag ska göra om jag råkar träffa Andreas Falk i sommar. Jo, för Hv's älskade forward har faktiskt en sommarstuga här och brukar vara här några veckor om året. Har inte haft den turen att jag träffat honom ännu, men sommaren kommer ju snart!


PUSSS

Har svenska och ska snart gå ner och köpa en bulle i hopp om att få upp min socker nivå ett tag.
Efter svenskan har jag idrott och sen får jag äntligen åka hem. Kommer vara hemma runt fem och då ska jag skriva en analys och plugga värme. Sen har jag träning..

Ärligt, fuck.


Nykvarn, Olivia och vinst..

får summera min dag.
Ja, jag vet att det var länge sedan, men jag har inte orkat brytt mig.

Sov hos J i lördags, vi hade riktigt mysigt med bj och massa serier.
Idag så drog jag mig ganska tidigt hem för att plugga lite innan jag skulle till Nykvarn. Åkte in tidigt för att träffa finaste Olivia. Det var så länge sedan vi sågs så det blev ännu mysigare att sitta vid vårat bord på våran favorit restaurang och ta igen på allt vi har missat i varandras liv.

Matchen då, blev vinst mot Strängnäs med 9-6 där jag fick stå för ett litet mål. Helt underbar vinst blev det, speciellt med allt man har hört.

Nu ska jag nog göra lite knä övningar och sen hoppa ner i sängen.


Allt kan inte alltid gå rätt.

Cook Poo

How i Met Your Mother..!

Sitter och har solen i ryggen medan jag fixar en spellista till mamma och pappa. Tomas Ledin – Hon gör allt för att göra mig lycklig spelas för tillfället och jag får oanade sommarkänslor. Jag har växt upp med sådana här låtar på sommaren och när jag hör dom så blir jag nostalgisk.

Ikväll ska jag inte vara hemma, eller bara ett tag troligen. Inflyttningsgästerna gör att jag inte riktigt får plats vid bordet, så jag hoppas att Jasmina ska träffa mig för att äta och sen att hon gör mig sällskap ett tag.

Nu ska jag städa och klä upp mig lite, för nu är listan klar!

Hate us 'cause we're beautiful, well we don't like you either..we're cheerleaders!

Får panik över mitt individuella val! Det ska vara inne idag, och jag vet inte vad jag vill läsa.
Nu har jag som första: Foto, och programmering a&b.
Andra: Webbdesign, småföretagande och psykologi.
Såg att vi inte läste psykologi i våran kurs så då var jag tvungen att lägga till den, det kan ju vara ganska kul. Dock hoppas jag fortfarande på Foto och programmering, även fast små företagande inte skulle vara speciellt dåligt att ha gått.


I brist på annat att göra ikväll har mamma satt mig på bakning-tjänst. Otroligt tråkigt, men efter det så tänkte jag sätta mig och kolla på Bring it On igen. Hörde idag hur Julia och Linnea sjöng på rasmorna på spanskan och kom på att det var allt för länge sedan jag såg filmen.

Nu ska jag gå och slå på mamma så att hon blir tyst och slutar förstör mina trumhinnor med sin sång, sen är det middag!


Helvete.

Kul att försova sig lite och sen inte hitta busskortet så att man får sitta ner och gråta en skvätt och när man ser hur sista bussen glider förbi ditt fönster hittar man busskortet. Välkommen till min morgon, skulle rekommendera den här till ingen.

Men eftersom jag har matte första lektionen så ska jag ta mig in ändå. Bussen eller tåget står det mellan..ganska svårt val. Hade velat sova och mysa på bussen idag, så jag tar nog den.

Nu ska jag måla mina naglar i brist på annat, men vi hörs säkert senare under dagen!

OverAndOut



Nattis

Secondhand Serenade – Maybe



sovsött!

En fin rubrik

Tog precis min sista rosa kula..jag saknar dom redan. Men ska njuta av den medan jag väntar på Fanny som ska ta mig till Nykvarn för innebandy träning.

Annars är jag helt överlycklig för att det är fredag imorgon och att jag klarade mig igenom skolans äckligaste dag.
Det bästa med torsdagar är nog tiden då jag tar det lugnt i tennishallen. Ett äpple och en bra bok om inget annat behöver göras är en fin stund efter flera av dom äckligaste lektionerna i världen.

Nej men nu ska jag packa och byta om samtidigt som jag suger på min kula (tss) och kollar på himym. Multitasking på hög nivå!

.

Om du lämnar mig nu..
Puff Daddy & Faith Evans (Featuring 112) – I'll Be Missing You


Stay up and get down

Det är för mycket hockey på min facebook, jag mår inte bra av det. Påminner mig för mycket av gårdagens förlust och allt som den tog med sig.

Ja, kvällen spenderades ensamt. Jag kan erkänna att allt inte står rätt till, men jag har inte kraft att fixa det nu. Nu vill jag bara sova och önska att jag blev ensam igen. Men först blir det Himym och sånt.



Priset är skillnaden

Kan väl inte säga att dagen hade en perfekt start, två propp fulla bussar, massa krångel att ta sig till skolan och så var det kallt. Sen tror jag att mina solglasögon försvann då, jag hittar dom inte! Min älsklingar liksom...men såg att Hollywood.se hade rea, så jag beställer nog hem några nya om jag inte skulle hitta dom.
Men det blev lite bättre när jag fick vara med mina fina vänner, känna lukten av häst och missade spanskan.

Sedan jag kom hem har jag inte gjort mycket..bokstavligen. Min rumpa har suttit i soffan och mina fingarar har bläddrat genom kanalerna i hopp om något värt att kolla på. Såg att det var CSI Miami men när jag satte mig till rätta i soffan igen blev det paus.


Dessa två får det nog bli. De rosa är det rea på, alltså dom som jag tappat bort nu. De gröna finns för fullt pris, men dom hade jag förut och jag var helt förälskad i dom! Sen om jag lägger till dom får jag fri frakt..jag börjar bli lite för snål för min pappas plånbok.

Myyz

Myser i matte salen innan bussen går, som jag alltid gör på onsdagar.
Längtar verkligen efter att få komma hem, tårta och sova väntar lilla mig. Bloggar nog igen när jag kommer hem, kissar snart på mig och bussen går om tjugo minuter.


Maybe this is wishful thinking, probably mindless dreaming..

Ett helt ägande hv i andra och i ledningen, men slarv från Larsson och det står 1-1. Slarv igen från Larsson, och 2-1. Nu ser ju inte läget så där jätte roligt ut, men jag är inte säker på att det såg roligt ut från början.
Även fast att inte vara i final för fjärde året i rad gör ont, så får jag väl ta det. Aik har ju trotts allt inte varit i slutspel sedan 1986 (HAHAHAHHAHA...andas..HAHAHAHHAHAHA).

En sak förstår inte jag, varför gör alla en sådan stor sak av att just Hv förlorade? Hade det varit t.ex. Färjestad hade typ ingen brytt sig, bara rykt på axlarna. Samma sak om någon är supporter för t.ex. Färjestad, är det mer okej än att vara det gör HV?
Jaja, nu ska jag radera bort alla fake supporter från min facebook och sedan sova.

Lång dag imorgon, säkert med massa äckliga människor som ska påminna mig om Hv's förlust.
Funderar på att missa spanskan, där är dom ändå flest. Känner att jag verkligen inte kommer orka höra om det här, men jag får nog stå ut. Jag är ändå stolt Hv71:are.


Every step you take, every move you make, I'll be watching you


Sitter och smaskar i mig mina fyra rosa jordgubbs kulor som jag fick köpa igår. Nästan värt att åka till Hedlandet bara för dom!

Dagen blev, precis som jag trodde, bajs jobbig. Kom hem sent igår till träningen och hade prov första lektionen. Vet inte hur bra det blev, kan nog inte satsa mer än vg, men det känns skönt att ha det avklarat.
Sen hade vi två till lektioner och efter det blev det utvecklingsamtal. Konstigt nog gick det super bra och allt han sa gjorde mig riktigt stolt. Tänk att jag klarar mig så bra på natur, haha!

Nu ska jag städa, prova en ny tröja mamma kom hem med och sen göra något annat.

I know it seems like forever, but do me this favor please

Hemma från en riktigt mysig dag med Fanny! Vi har i princip suttit i hennes bil i strålande solsken och lyssnat på A Rocket To The Moon – Fear Of Flying, mwiii äkta vårkänslor! + att låten är så bra att den är underskattad.

Men vi började i eskil, där hon lämnade tillbaka lite saker och sen solade vi. Kan inte säga att resultatet blev synligt, men solariumet var bra och vi ska nog dit igen. Köpte tre nagellack lite snabbt, mikket fint!
När vi kom till Läggesta igen så valde vi att åka till ÖB för att köpa lite onödigt skit som man alltid behöver men aldrig köper. En skrubb tvål, skrubb vantar och en pincett blev det där.
Men eftersom vi inte direkt är dom med mest pengar i fickorna, så valde vi att fortsätta låg-budget shoppa, och den här gången tog vi över Hedlandet. Otroligt nog hade dom fått riktigt fina kläder, från vero moda ect. Fick med mig två par tights och en fin tröja, så jag är riktigt nöjd.

Dagen har varit en perfekt studie dag, men nu ska jag förstöra den genom att plugga lite innan boxningen.

Tattoo


Jag har alltid velat haft en tatuering. Eller inte bara en, utan några stycken som ska betyda mycket för mig.
Det är så jävla snygg, och lite sexigt, speciellt på tjejer.

Ett ställe jag alltid har älskat tatueringar, är på ryggen. En vältränad rygg är super snygg, och med ett tatuering där, rawr.
Därför har jag alltid velat haft något där, och nu tror jag att jag vet vad. Svalor.

Har fastnat för svalor, och inte bara på tatueringar. Svalor representerar självstädighet och frihet, något som alla vill ha. Svalor är sexigt på ett fint sett och det är något som representerar något så stor för att vara så litet.



Som här tillexempel. Precis nedanför bild nr1 sista svala, och storleken på antingen bild 2 eller 3. Jag älskar det och det är precis vad jag tänker skaffa mig när jag fyller 18.


1.
2.

3.



You don't know what you got until you missin it a lot

Tjejerna gick precis ifrån mitt lilla hus, J och L fick det bli. Det blev tyvärr ingen bakning, film! Eller ah, iaf för två tredjedelar..den sista tredjedelen låg och sussade så sött. Men vi andra såg på Pretty Woman och åt godis.

Imorgon har vi studiedag, om jag har glömt och säga det. Men istället för att plugga, som jag verkligen behöver göra, så ska jag till Eskil med Fanny. Vi skulle sola och hon skulle lämna tillbaka något, så vi tänkte att vi tar det i Eskil istället. Men får inte alls köpa något, får pengar den 28e och det är inte kort tid kvar, så jag har bara lite att överleva på tills dess och massa som jag behöver lägga pengar på.

Ska nog ta med mig lite upg i fysiken imorgon och göra när jag inte har något annat att göra..tryck måste vara det som jag haft svårast för under hela året i fysiken. Själva konceptet har inte fastnat i mitt huvud förens nu, då jag tror att jag börjar fatta. Men allt måste sitta som en smäck på tisdag, för tid att göra omprov är inget jag har. Jag har i princip ett prov varje vecka fram till påsk, en vecka är två prov inbokade, och allt detta är i matte eller fysik. Ni som ska börja på natur, det här är inte vanligt..men det kan hända. (vill inte skrämma upp er, så det kändes bra och skriva så..)

Ett nytt avsnitt av himym väntar och sen ska jag sova!


Kysss...OverAndOut!


It's a possibility I wouldn't know

Hej, har pluggat fysik och gjort andra saker hela dagen idag så jag har inte hunnit blogga. Snart kommer lite flickor hit och bakar/kolla på film, så jag ska nog byta om och kanske städa bort fysikpapprerna från mitt skrivbord.



Lykke Li – Possibility - Soundtrack Album Version

Yes

Skulle gärna skriva att jag varit super upptagen med att plugga fysik hela dagen och därför inte har skrivit. Men sanningen är att jag spenderat hela dagen att kolla igenom How I Met Your Mother s 6. Så nu är det avklarat, och har nu börjat med 5an. Otroligt givande dag och kväll...yeyy lördagar.


I know I will never fall as long as I have you by my side

Skrev världens inlägg om dagens match, det kommer in lite senare. Det sista ska bara fixas på det.

Satt precis och kollade igenom vänners blogg inlägg (i det här fallet Lovisas), och kolla vad jag hittade!



Är dom inte så underbart söta? Det är nästan så att jag gör om min header BARA för att få med den här bilden.

You say we're both little people and you like it that way

Sitter här hemma och tröst äter tårta medan dom vuxna kollar på finalen av 'På spåret' och mina tre favvis flickor ska äta gott, mysa på bio..helt utan mig. Det är ju pappas födelsedag, och då ska man stanna hemma. Var han liksom tvungen att ha det idag, vi som knappt aldrig ha tid att hitta på något alla fyra.

Men som sagt, jag får trösta mig med tårta och att spendera pappas pengar. Tre hv-tröjor, ett par skor och ÄNTLIGEN det där jävla spelet ska betalas in idag.

Nu sitter jag och lyssnar på matchen mellan aik och hv i kinnarps. Dommaren är en jetekåk och gav matchstraff till Falk. Men ska snart vidare till matbordet igen, åh så skojj!



PAPPA

Hade bara tänkt logga in här för att säga ett stort grattis till min älskade pappa!

Har fysik labb, Thomas kom precis.

So long suckers!

Big city dreams

Åhh, vad det ska bli kul med spanska och natur prov imorgon. Åhh, vad jag har pluggat mycket. Åhh, vilket fint mvg jag kommer få på spanskan.
Känner att sarkasten tog över där för en mikro sekund. Är nämligen helt oförberädd på båda. Hoppas att jag iaf kan skrapa ihop ett vg på naturen och sen jobba upp det och spanskan hoppas jag bara att jag inte får ig.

Ska stå emot House avsnittet som precis blev klart och sätta mig vid den där förbannade boken. Vill inte, vill inte, VILL INTE!

Hav Ärta Lada Springa Bil Snö Penna

Leker i matte salen i väntan på bussen. Drar gåtor och annat roligt för Thomas med Saga.
Men ska snart gå ner till bussen, Thomas börjar bli less på oss!


OLIVIAS DAG!

Får panik när jag tänker på hur mycket jag har i skolan och hur lite jag gör. Det är ganska surt faktiskt, men jag har verkligen aldrig varit en person som pluggar mycket. Har alltid bara glidit med och fått bra betyg utan mycket ansträngning. Men nu vill jag verkligen ta tag i skolan, att få den där känslan att man faktiskt har gjort något riktigt bra är något jag saknat. Jag vill verkligen vara någon som har koll på allt, som gör mina läxor i tid, har en bra ordning på sitt liv.

Nu ska jag ta och skriva in frågorna, orkar inte bry mig hur svaren blir. Imorgon skulle jag ha sjukgymnastik, men jag vet inte om min tid i kvar för att jag har missat två möten. Ska därför boka in ett till nästa vecka, mitt knä börjar bli lite bättre men jag ska fortsätta i sex månader till.

Har glömt att nämna att finaste Olivia Bröms fyller arton idag! Har redan grattat henne massa, men tänkte att hon kunde få en i min blogg också. Hon är ju så underbar!





Fall back into my life

Min power point ser ut som ett HELVETE, men nu bryr jag mig inte längre. Den får vara klar och mina klasskompisar får överleva.
Åkte hem vid tolv från skolan och var väl hemma runt ett. Somnade direkt i soffan med världens huvudvärk och sov i två timmar. Sen har jag pluggat, kollat på film till svenskan och sånt viktigt. Tyvärr har jag inte fokuserat på det viktigaste, nämligen glosorna i engelskan och naturpappret. Har även natur prov i veckan, och det har jag inte heller pluggat på..shame on me. Men får väl göra det senare, för nu serveras det semlor!


Ganska exakt ett år sedan på fet-dagen. Nästan glömt bort att jag faktiskt var brun hårig..

Flickor talar om kärleken

Mirakel kan faktiskt hända..som att vi kan leva genom att dra in en gas genom näsan, som att vi inte ser ut som apor med svans, och så självklart att Råttorna från aik lyckades slå Änglarna från HV.
Konstigt nog är jag varken arg, ledsen eller besviken. Jag, som många andra, vet att den ända anledningen att dom förlorade var att dom underskattade motståndet och att det kommer gå bättre senare. Och Hv öppnar ofta så i kvarten, semin och finalen, så det är inga problem. Den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge.

Boxningen gick riktigt bra men jag orkar inte berätta mer. Är trött och ska upp HALV SEX imorgon.


I'm lost without you

Är arg och riktigt stressad, men har inte orken att vara stressad.
Träning snart, boxas med laget! Ska bli riktigt kul, fast jag är inte alls taggad. House och en fet chokladkaka skulle passa bättre. Men istället för att vara fet ska jag väl dra mig vidare.
Matte provet gick väl under förväntan, men jag klara nog G gränsen (annars..). Nu måste jag verkligen vidare, berättar mer om dagen imorgon. Kommer hem runt 11-12, så ah.

Bildbomb söndag


skärholmen

Såg på bio, Trassel i 3d! Bara massa barn och vi två, men filmen var bra!

Spelade som vanligt airhockey, men körde även motorcykel!

Ring+ÖrhängEN (det andra är någon annan stans.) Köptes på SIX i skhlm för sammalagt 99 kr (!!)

Svala - bikbok. Köptes i etuna med filuren, men kom på att jag lika gärna kunde visa den.

Söt sommarblus - HM. Också från etuna, har verkligen inga blusar, så jag slog till!

Min efterlängtade transparanta skorta. Letat riktigt länge efter en perfekt till ett bra pris! Från bikbok & etuna.

Mysig tröja från Gina. Perfekt sommarfärg när man är brun och snygg!
'
Halsband från Vero Moda, etuna.


Let's get crazy

Kom hem till ett helt tomt hus för någon minuter sedan..mina föräldrar är borta. Men jag klagar inte!
Har haft en super dag med Fanny, lite shopping, bio, air hockey och lite allt möjligt. Visar vad jag köpt senare för nu ska jag fortsätta med matten.


Skärholmen&Heron


Dagens: tröja bikbok, tights random, linne gina, skärp hm,

Nu drar jag vidare mot skärholmen och heron, ska bara skynda på pappa lite.
Bloggar när jag kommer hem, kyss!

Seriesegrare för andra året i rad!



Hur skönt var det inte att se hur Davidsson avgör när det är sju sekunder kvar och seriesegern var vår för andra året i rad!
Duper bra match, underhållande och riktigt jämt i perioder. Men ja, HV vann och det var så fint att se dom live igen.
Blev så rörd när vi kom in i till rinken, att se dom stå där med ryggen mot mig, se deras namn på de vita tröjorna, att jag några tårar rann ner från min kind. Lite pinsamt kanske, men allt var så fint och helt perfekt.
Men det är bara att ta sig samman, för på måndag är den första kvarts finals matchen mot AIK. Eftersom Hv vann fick dom välja motståndare först och att ha hemma-fördel på alla matcher (och en miljon kronor såklart.hehe) så dom tog AIK. Pappa har lovat att ta mig på en match på hovet, can't wait!

Nej, nu har jag nog babblat lite för mycket om hv, så vi går över till morgondagen. Bio på heron, shopping på Skärholmen och självklart pizzabuffé på PizzaHut! Ska köpa den vita kavajen, en plånbok, kanske en väska och presenter!
Tar med mig systemen, så ni kanske får någon fin bild! Skulle tagit med mig den till matchen men glömde den.

Nu ska jag måla mina naglar bruna och fira segern med House!

OverAndOut



Att få fribiljett är alltid nice, men hade varit nice-igare om pappa sagt till att jag hejade på hv. Platsen var nämligen precis vid ssk klacken. Men det var ganska kul när jag var den ända på hela sidan som stod upp och applådera medan resten av klacken var på andra sidan.

Outfit. Syns inte så bra men en oversize tröja och svarta jeans.

What time is it, summer time..

..kanske inte, men vädret är så fint att man nästan kan tro det! Man blir så glad när man ser det, det betyder att våren äntligen börjar närma sig med stormsteg. Det får mig att längta ännu mer till sommaren, till solen, gemenskapen, kunna vara utomhus med ett par shorts och ett linne, att vara brun och allt som sommaren tar med sig. Allt är så bra på sommaren, det som redan är bra blir bara bättre.

Idag är det som sagt match i Eskilstuna och vädret har bara gjort mig ännu mer taggad. Ska gå och äta en god frukost och sen får vi se vad jag gör. Det är en och en halv timme kvar tills matchen, alltså har jag lite tid på mig att göra vad jag vill.


Jealous minds think alike

Har inte haft tid eller orkat skriva förens nu, men tänkte slänga ner ett inlägg innan jag somnar iaf.

Skolan var väl som vanligt..urtrist men nödvändig. Känner mig mer säker inför detta matte prov än vad jag gjort för något, ändå är det här matte b. Men det är saker som formler, ekvationer vilket alltid har varit min starka sida inom matten.
När jag kom hem satte jag mig vid mitt fina Wii. Spelade lite donkey kong men jag har något otroligt temperament när jag spelar tv-spel så jag kunde inte fortsätta. Sedan blev det mys kväll för min del, en grym film vid namn Inception och en glas med cola och is!

Imorgon har jag först match i Eskilstuna mot Mesta. Något jag verkligen ser fram emot, mitt senaste mål var mot just dom och jag hoppas att få näta igen. Senare är det bara vidare till Axa sportcenter och sista elitseriemötet mellan SSK-HV. 500 hv-fans ska dit, frågan är bara om jag ska ansluta mig med dom eller ta våra platser. Pappa skulle fixa lounge platser och det hoppas jag att han gjorde!

Nu ska jag hoppa ner i sängen med House och mina drömmar.


mumz

Take the gun and count to tree

I min snabba hemvist från skola/tennisen och innan innebandyn så tänkte jag att jag slänger in ett fint inlägg samtidigt som jag följer hockeyn med ett öra och packar med en hand. Måste nog lägga på ett kol snart, börjar bli tight..sitter fortfarande i min smickrande tenniskjol, IF Stockholm open t-shirt och mysiga kvarnen tjocktröjan.

Skolan var som vanligt trist, torsdagar har den tendensen. MVG i engelska och en klockren tolkning av Rödluvan av Marcus, Mattias och Oscar var väl höjdpunkterna. Sen var det som vanligt dax för tennisen och nu sitter jag här men nu ska jag gå.





_'

Senaste nytt:

  • Justin Bäbis gör en film i 3D...
  • Det blir PL för mig i sommar med Lovisa, Jasmina..?
  • Jag har skaffat Twitter, men inte för att Twittra.
  • Nu blir det House, ett äpple och sen sova, imorgon är det dax för skolan!

New!

Tog beslutet att göra om allt, drastiskt. Att ha allt vitt och sen en bild i sepia var okej ett tag, speciellt i vinter tid då allt annat också är tråkigt. Men nu när vårkänslorna kommer så var jag tvungen att göra något nytt.

Ska nu sätta igång och maila mina lärare om varför jag inte kommer kunna lämna in mina upg imorgon och sen ska jag göra det sista på min svenska. Grekiska gudar är så komplicerade..hur svårt ska det vara att ha lite struktur på familjerna? Varje gud har 12 barn med 9 olika fruar som i sin tur har 14 barn med andra män och den där guden har också 18 älskarinnor och 6 barn med varje. Kan inte alla bara ta det lugnt och ha lite mindre fruar, barn och älskarinnor?

Maybe it's not my weekend, but it's gonna be my year

Äntligen, våren är på väg! Det ser inte ut och bli minusgrader på hela veckan, så nu har min skinnjacka kommit upp från kartongen igen.

Annars mår jag bättre igen, men jag kan fortfarande inte äta och har ont i huvudet. Känns lite som om jag aldrig kommer få upp matsuget igen, men jag har överlevt att äta lite mat förr så jag är inte ovan. Fick i mig ett äpple och två tuggor av en macka och snart ska jag värma lite pasta och se vad som går ner.

Idag ska jag beställa dom där skorna och ett Harry Potter spel till Wii, haha! Som den äkta nörden jag är så måste jag ha alla spel. Sen ska jag kanske ta mig ut på en promenad om jag orkar och plugga lite för en gångs skull, men annars ska jag bara mysa i soffan med min lika sjuka pappa!


Foto: Moi

f.


Delta Goodrem – Lost Without You - Acoustic

Tell me is the money worth your soul?

Skrev ett djupt och fint inlägg här och råkade publicera det. Skulle upp på andra bloggen, här är jag känslokall.
Annars mår jag kasst och kan inte äta. Blir nog hemma imorgon också, är inte hundra och jag vill inte gå till skolan utan att vara det. Skulle vara pinsamt att smitta ner alla mina vänner..

Nu ska jag återgå att lyssna på min nostalgi musik och musik som påminner mig om hur mycket jag saknar Fs.


Mario Vazquez – Gallery

Johan Davidsson ♥

Mannen, myten, legenden är tillbaka!




Förutom Johans comeback så mår jag fortfarande dåligt, men inte lika dåligt som igår. Huvudvärk, feber och förmågan att inte äta något får jag dra med mig istället. Cola får jag iaf i mig, men nu har den varit slut ett tag så under några timmar har jag inte fått i mig något, vilket gör att jag är ulta seg och svag. Så ska nog ta mig till konsum, så att jag slipper må så här. Jag hoppas bara inte att jag svimmar igen..


RSS 2.0