i been feeling lost, cant find the words to say

Min otroliga uppdateringar skyller jag på skolan. Den tar faktiskt över mitt liv, så jag har inte tiden att sitta här.
Idag har jag ritat i 23 år, tränat och fixat gymkort. Bilduppgiften är inte klar ännu, bara en bild kvar. Den får max ta en kvart, mer orkar jag inte lägga ner. Sen måste jag skriva om varje bild och låtsas att jag bryr mig...vg är jobbigt, speciellt i bild. Det är hårt när läraren hatar dig och du hatar läraren.
Jag tror inte att det blir någon super uppdatering imorgon, har två uppsatser som måste vara klara innan torsdag, för då skrivs betygen. Men efter det, då ska jag uppdatera som vanligt. Och då kommer även Grekland bilderna upp och sen bilder från skolan.
Sen kommer ni även hitta mig på en annan adress, för det är verkligen tråååkigt att ha lösen, eftersom mina läsare försvann. But I let you know whenever that happens.


mors-dag

Efter att spenderat några timmar på en tennisbana så känner jag mig som sju igen. Alla lekar som jag kört idag tar mig på något konstigt sätt tillbaka till barndomen.
Ne, nu är det nog med nostalgi, vi lever ju faktiskt i nuet. Och just nu, är det mors dag. Dagen då alla barn firar och slavar sina mammor. Eller jag vet inte vad ni gör, men det är precis det jag gör, slavar en hel dag. Men det gör mig inget, hon är ju faktiskt värd det...ibland. Skämt åsido, hon ger mig tak över huvudet, mat, kärlek och ibland gnäll, but i still love her!
Nu sitter jag och kollar igenom mina fb grupper, and i love them! Dom är så underbart skönaa, precis som jag. Men nu måste jag sluta, ska laga mat till mor min.



i want to be a part of something i dont know

Först vill jag bara säga att denna slagerfestival, jag bryr mig inte. Kan inte alla mina vänner bara sluta uppdatera sina kommentarer på fb, för min skull?
Sen ska jag berätta lite kort om en lyckad kväll. Mötte först upp Fanny, drog till grillen och sedan till ica. Hem till mig igen och sen ut för att hyra film, för att sedan gå hem till mig och se på filmen. Och vi hade självklart super mysigt, precis som förr.
Sen efter filmen så gick vi ut och stötte på massa folk vid skolan. Jag orkar inte rabbla upp alla namnen, men det var super trevligt folk från både mariefred, stockholm och polen. Så där har jag stått i några timmar och pratat med allt och alla om allt och alla, och jag har verkligen frusit sönder, men det har inte spelat mig någon roll. Jag har verkligen haft det jätte roligt!
Sen på hem vägen så träffar jag en gammal vän, Viktor! Och det var verkligen inte igår, så det var också super trevligt.

Ni har väl slutat läsa antar jag...ah, men nu måste jag sova. Ska vara vid tennisplanen tiiidigt imorgon...suck, jag vill inte. Men efter kommer pojken hit!


I get my hopes up and I watch them fall everytime

saknat dom stunderna

Mina planer med pojkvännen sprark, vi tar det imorgon isl. Ledsamt, men jag blev genast gladare när jag hörde att min vän Fanny kunde komma ner och äta bj med mig. Som jag saknat dom stunderna med henne.
Så snart ska jag ner till stan för att möta henne!


but i didn't have to

Varför ska alla tjejer tjaffsas om dom mest DUMMA sakerna som finns? Varför kan inte tjejer vara mer som killar, alla säger vad dom tycker och så är det chill, ingen överreagerar på något. Om alla tjejer bara tar in det, och tänker att det är hennes åsikt, hon har fria åsikter och nu släpper vi saken. Måste varenda tjej ta en sak och förvandla det till nordens undergång?

Åh, tjejer är verkligen roliga. Men nog om det, vad händer idag då. Jo, om min pojkvän inte var helt off vid sin mobil, så skulle jag vara med honom nu. Men han är nu helt off, och vägrar svara trotts mina terrningar.
Jag kanske ska fota lite medan jag väntar på att han ska reagera.

dax för byte

Min statestik är nere på noll typ, jag undrara om jag bara ska byta namn på bloggen?
Isf, till vad?

the end

Då var Twilight klar, orkar jag kolla på en till film?
Jag tror inte det, jag får helt enkelt sova. Innan vill jag fan bara skriva av mig. Fast jag vet inte vad jag ska skriva, för allt låter så fel. Det är alltid så, jag vill få ut ett budskap, men det kommer aldrig fram. Kanske den här låten kan få fram mitt buskap bättre.
Fast jag kan berätta en sak, att eran tystnad den dagen fick mig att förstå mer än vad jag skulle gjort om ni förklarat. Bara så att ni vet.

Simple Plan – The End


ibland behöver man stunder i livet...

...när man bara tar det lugnt med en godispåse, lite dricka och en film. Inte sitta på standbadet i blåst, regn och allt annat som finns där.
Just nu spelas star struk på min tv från min favorit kanal, disney channel. Finns inte mycket bättre kan jag ju säga!

Dagen i sig har väl varit bra, eller helt okej. Spanskan gick åt helvete och provet lika så. Som tur är får jag skriva mer på måndag.
Som sagt ska jag inte göra något alls nu, kanske ta en dusch, mysa, kolla på en till film.


im not fake and im not a misstake

Snart klar med genetiken. Snart ska jag börja med spanskan, sen får historian ta över. Eller så hoppar jag det oviktiga, spanskan, och fokuserar bara på historian. Sounds perfect, förutom att jag helst vill hoppa över allt och sova. Men jag får väl skylla mig själv.

Imorgon är det freedaaaaaaaaag! Äntligen säger jag bara. Lite ledighet efter dagars slit. Fredagen ska först spenderas i skolan, tennis träning, sen kanske bara ta det lugnt. Lördag är jag uppbokad av pojkvännen, sen på söndag ska jag först försöka lära 20 st småungar att faktiskt ska träffa bollen med raket och inte mig. Sen efter det vet jag inte. Nu vet ni min helg mina 3 läsare.


du ska se att allting ordnar sig

Just nu är jag så stressad att jag inte ens orkar göra något. Ni vet, man har så mycket att göra att man faktiskt känner att allt bara kan skita på sig. Prov, redovisning och inlämning imorgon, och jag har inte gjort något.
Jag vill verkligen inte sitta uppe hela natten, men jag måste. Vissa saker måste man bara göra, och det är mitt egna fel eftersom jag har skjutit upp det så länge.

Ne, så här efter tennisen måste jag duscha och sen ska jag väl ta upp lite sojadryck och sätta igång!

hurtigbullar

Vafan, har alla utom jag blivit hurtiga så här nära sommaren? Det verkar nästan som så, jag får dåligt samvete. Sen att min pappa säger att jag äter för mycket, det får mig att verka ännu mer fet. Tur att jag får gym kortet snart, så kan jag gå på alla söta små pass och pumpa rumpan av mig hela sommaren. Jag ska inte ut och springa som alla andra, utan jag ska stå i ett gym och gömma mig för solen.
Jag önskar verkligen att jag kunde säga att jag var pollen allergiker, men det är bara så att jag avskyr att springa. För det första så är det långtråkigt, för det andra så gör det mer ont i mitt knä, för det tredje så ser jag inte meningen med att springa ute. Jag säger alltid att jag tycker att det är jätte skönt, men det är träningen som är skön, inte att springa.

Okej, tillbakakaka till det väsentliga, jag har inte pluggat. Jag får verkligen ångest, jag har för fan massa saker. Men isl så fastnar jag vid Midnightsun. För er som inte vet det är det för Twilight-nördar som grät när sista boken tog slut, och ville ha mer. Midnightsun var en bok som Stephenie skulle gett ut, om inte början hade läkt ut. Den är skriven ur Edwards synvinkel, därför är den så speciell.

Jag kände nu att intresseklubben sprängdes, därför ska jag nu återgå till att tänka att jag ska göra läxorna, men isl läsa. Det är ju faktiskt tanken som räknas.

om du vill ha mig, då kan du få mig så lätt

Jag hatar verkligen att ha plugg när man kommer hem. Det är som om skolan aldrig släpper dig, man har alltid uppgifter eller läxor och göra direkt efter man spenderat åtta timmar med näsan i boken. Nu måste jag plugga till historia provet, skriva en redovisning och skriva en biologi uppgift den är veckan, sen till nästa vecka har jag en fysik uppgift, ett bildarbete, en film och en till redovisning. Men innan jag pluggar måste jag städa rummet innan mamma får ett damp utbrott på mig och innan jag får ett damp utbrott på henne...damp går nog i släkten.

Dagen har hur som helst varit seg och jag är glad att den är över. Ingen träning idag heller, känner mig helt slut och är halvt sjuk efter dagen igår.
Nu ska jag läsa lite Midnightsun innan jag städar och pluggar!

i am the front of the jersey

Slänger in ett inlägg innan jag drar vidare till skolan. Idag är det onsdag och en galet skön dag, förutom den där fysik lektionen, men men. Har även en mobil nu och det gamla nummret, så nu kan jag faktiskt läsa smsen!
Ett litet steg för mänsligheten med ett stort steg för Molly.

Nu måste jag röra mig till skolan där paniken över att inte ha gjort någon läxa kommer ta tag i mig. Trevlans.


det går bra nu, kompis, det går bra nu

G'kväll alla läsare. Det är verkligen med största möjliga smärta jag skriver detta. En stukad handled var det jag fick ut från träningen och en fanta av tränarna som tyckte synd om mig. Det är nämligen så att jag alltid skadar mig, det vet nog alla som har spenderat mer än 5 minuter i mitt sällskap.

Nu ska jag gå och sova, har nämligen skola imorgon, som majoriteten av niorna i Sverige. Kom på att jag hade en so läxa, som jag skulle göra igår...nu är det så att jag tagit med mig min geografi bok istället för min samhälle, så jag kunde inte göra läxan. Visst är det bra att jag tänker med hjärnan?



it's over

Min planerade dag är nu förstörd, eftersom min mor tvingar mig till tennisen. Najjs med tennis i regn efter en hel jävla dag i regn, fan vad trevligt! Så jag fick nu avbryta mitt film mys med New Moon och delikatess bröd, för att klä på mig, packa och dra till bussen, som tar mig till tåget, som tar mig till strängnäs...ah, ni fattar.

skolmästerskap i origentering, skit pårej

Ni som läser det här vet ju att användar namnet är mjjonssons och lösenordet är bananer, fint va?


Jag tycker inte om att origentera i spöregn, jag tycker inte om att tappa bort mig i skogen och framför allt tycker jag inte om min förkylning. Vaknade med ont i halsen, kommer säkert vara värre imorgon.
Men onöjd som fan är jag med resultatet. Tog en jätte smart skogsväg, klättrade i berg och sprang i skogen innan jag tänkte: Jag kanske skulle tagit andra vägen. Till slut kommer jag ut, är helt lost och börjar gråta. Efter en jävla lång tid hittade Emelie, Linnea och Frida mig, så då kom jag på rätt spår. Men jag klarade mig, och det betyder att mitt MVG kommer hållas, TACK GUD!

Nu ska jag värma mig vid en film, övertala mamma att tennis ute inte är en bra ide för mig och sen sova hela dagen. Måste kanske skriva so:n också...men vi får se vad jag orkar.

najs

Pga av att jag kommit på personer jag inte vill ska läsa min blogg har hittat den, vilket är mamma och pappa, ska jag nu sätta lösenord på min blogg. Ni som vill fortsätta läsa den, kan ju be om den.

(6)

Helvete, mitt liv faller samman. Jag har tappat bort mitt liv, mitt block. Där låg ALLT, uppsatser, papper, planeringar, ect,ect. Så nu kan jag inte plugga, och jag har en inlämning tills onsdag och en på fredag + ett historia prov + spanska redovisning. Sen att jag har massa sms och att min mobil inte fungerar gör faktiskt inte saken bättre. Åhhhhhhhhhhhhhhhh.
Men dagen har annars varit bra, Fanny tog ett dopp med kläderna på som nog var dagens höjdpunkt.

Imorgon har vi någon onödig orienterings dag i Fredrikshall. Jag lovar att jag kommer tappa bort mig sen har jag ingen mobil så att jag kommer få krama ett träd tills nästa vecka när någon hittar mig uppäten av vildsvin. Tjarå livet.

Nu måste jag göra mitt genetik arbete...undra om någon snäll människa har lagt upp det på internet, om så är fallet ska den personen få någon miljon av mig.

GRATTIS HUGO ENBERGER!






Hugo Enberger, Hugiis, fyller faktiskt år idag, och nu kommer det vanliga, bilder + ett videoklipp på min vän.

Hugo, ja, jag har väl känt Hugo under lite mer än ett år, men jag kan ändå säga att han är en av mina närmaste vänner. Han är underbar och så snäll att det bara skriker om det. Han är verkligen den finaste personen jag träffat!
Hugo var även den som presenterade mig och min älskling för varandra, och jag kan inte tacka honom nog för det. Jag vill också att han hittar någon som är värd honom, någon som är lika snäll och underbar som honom.

Jag älskar dig Hugo!

problemen bara växer

Har inte haft någon lust att blogga under tiden i Göteborg, det är min förklaring på den dåliga, eller ne, usla uppdateringen under helgen.

Göteborg var underbart, även fast det inte blev någon träff med bästavän, andreas eller elias. Men som tur är ska jag tillbaka i sommar, då jävlar! Sen blev det inget Liseberg heller, utan en shopping tur. En klänning till lunchen och en till avslutningen handlades in, båda från MQ, ett par shorts från vero moda och två par hörhängen fick också följa med. Inte så mycket, men fick det viktigaste, klänningarna.
Sen fick jag även dom nya Reebook Easy Tone och ett nytt knäskydd av far, så jag blev happy face ett tag!

Förresten, under Göteborgs resan har jag lyckats ta sönder två mobiler, den första var den jag har haft i flera år, och har på senaste tiden börjat lagga ur, och nu är den helt sönder. Den andra var en låne mobil, en gammal uppfällbar, från min bror, som jag hade i två delar när jag blev arg på mamma. ADHD, ohja! Så nu har jag ingen mobil, för jag får inte låna mammas.


poetically pathetic

Ah, uppdateringen har inte varit på topp. Sanning är att jag har mått så jävla dåligt att jag inte haft lust att blogga om hur dåligt jag mår, utan jag har hellre spenderat tiden ute, för mig själv, och bara förlorat mig själv i mina tankar.
Men nu ska jag vända det här, jag ska försöka i alla fall.

Dagen började väl sådär, slutade lite bättre. Efter lunch hade vi först jouren med datorerna = fb, bloggar och internet spel för hela klassen. Efter det så drog jag och Fanny ut på en promenad till hamnen, sen slottet, där vi låg och solade en stund. Anledningen var att vi hade idrott, men vi skulle inte hinna orgientera för att vi hade biologi np senare, så vi fick ledig och hade lite trevligt med varandra istället.
Fick även vårat spex foto idag, men mina kamoror är sönder, och om ni inte vill ha en stekig mobilbild, så får ni vänta.

Imorgon är det fredag, vilket betyder helg. Efter skolan drar jag till Gööteborg, min favoritstad i detta avlånga land. Där ska jag besöka min brur, shoppa, träffa en saknad bästavän och kanske Elias och Andreas, om jag då har sådan tur! Åhh, jag längtar verkligen tills jag kan snacka göteborgska utan att alla bara drar.


so me, so right



Miley Cyrus – Can't Be Tamed

if you play with the toys to much, they are going to break

Dagen har varit ett rent helvete. Jag har helt seriöst varit sugen på att hoppa från en bro, skjuta mig i skallen eller något annat drastiskt hela dagen.
Nu är det inte bättre, blev arg i när jag inte kunde åka till min pojkvän innan götet, för att jag hade skolarbete. Så nu måste jag skriva den där saken till son, eftersom inte internet funkade yesterday.
Men jag har i alla fall skrivit första hjälpen, även fast jag lämnar in den nästa vecka. Jag måste göra den praktiska delen först. Men jag har även ett bildhäfte som ska vara klart imorgon, och jag har en bild, ingen text och en jävla massa jobb.
Ska jag gå och ta livet av mig eller plugga...fast när jag tänker efter så är det väl samma sak?

Imorgon är det även skolans VÄRSTA dag, och efter den, skolans nästa värsta dag. Sen blir det en helg i göteborg, sen tillbaka till helvetet igen.
Men om 22 dagar är den lunchen, och 23 dagar är det skolavslutning. Jag slutar nian om 23 dagar! Det är ledsamt att tänka så, för om 23 dagar är mina dagar på grundskolan slut, efter 10 år går jag ur skolan, men samtidigt är det så skönt! Ingen mer mariefred, nya människor, nya lärare, en inriktning som nästan är gjord för mig. 

Nu laggar internet, bye!

i see your face drop

Ingen ny design, internet fuckade ur. Pappa blev galen eftersom han inte kunde jobba och skulle ringa och skälla på bolaget, men då hade dom stängt, så då blev han ännu argare...jag har tur som lever.
Nu har jag spanska, halvklass och det är super skönt. Fast jag borde nog börja översätta min text, har ju redovisningen på fredag...illa.

you loved me, but now we dont fit together

Jag är stressad som än j'de. Måste skriva klart so:n, bilduppgiften och göra klart första hjälpen saken. Men ändå hamnar jag här, på shoppingsidor och på facebook, jag måste verkligen ta mig i kragen.
Sen att jag ska åka ner till tennisen om två timmar och att jag måste åka buss gör inte saken bättre. Jag känner mig alltid som ett fån när jag har med mig den gigantiska tennisväskan på bussen och så måste jag åka en hel timme tidigare.

Men nu kan jag fan inte sitta här länge, tiden går och jag har mycket att göra.
Förresten, håll utkik efter en ny design idag. Jag lovar, den ska komma upp, det är bara det att jag är halvt korkad, så det tar sin tid.

its time for the show

How did we change och Life of the party har nu spelats i mina högtalare om och om igen sedan igår. Jag är rädd att jag spelar sönder dom, men jag har ingen lust att lyssna på något annat, dom är fööör bra!

Träningen med laget gick inte alls bra. Knät fick all styk, och halva vägen började jag nästan gråta för att jag hade så ont. Fick sedan gå runt med en käpp och känna mig som Gandalf eller Mad Eye Moody när jag körde fysen med flickorna.

Juste, har glömt och säga att jag faktiskt har ovanligt duktig idag! Har gjort saker jag glömmer hela tiden, typ som att fixa tid till ungdomsomtagningen, fixat gymkort, gjort nya knäövningar och haft typ "terapi" för knät, som att virga till knät för att hindra att det växer snett, eftersom jag troligtvis har leder som är sönder och inte håller knät rätt (låter jätte konstigt, men det är inte jag som är doktorn) och ta en spruta för att förhindra infektioner.
Dessa saker har jag glömt bort och kommit på precis innan jag ska sova, och då säger jag alltid: Jag gör det imorgon.
Någon som känner igen sig? Jag tror nog att dom flesta tonåringarna använder den ursäkten, även fast dom vet att det inte kommer hända.

Nu ska jag fixa mig för sängen och sedan krypa ner där!
Nattis.

i cant say that im sorry

Det borde stå att jag pluggat sedan jag kom hem, men isl så kommer det stå att jag internet shoppat till skols avslutningen + niornas lunch. Som tur är har jag hittat jätte fina klänningar och skor, men för många. Nu kan jag inte välja, i-lands problemet.

Jag får ångest för att jag inte pluggat, men jag får helt enkelt ta mig i kragen imorgon, nu hinner jag inte. Om 20 minuter ska jag springa med laget, sen ska jag kolla på amnt och shf. Eloge till dig som förstår mina små och kluriga förkortningar!

Ne, nu drog jag, lowe!

i still have my moments

Maah, spanska är najs.
Det har jag och säga.

i think i said goodbye, to whatever thats left

Tyvärr sitter jag här, som jag gjort hela dagen. Men nu har jag bytt ut vanlig musik till lite deppigare. Okej, jag ska inte ljuga, mycket deppigare. Varför, nja, jag känner för det.

Snart ska jag hoppa in i duschen och ta den efter längtade duschen, sen ska jag kolla på wallander. Det var min dag, så otroligt intressant att det inte finns.

la la land

G'morronG'morron. Eller kan man säga det fyra? Ah, om man fortfarande sitter i pjamas, så kan man det.

Dagen kommer bestå av städning, förberedelser för skolan och kanske pojken min. Fast det beror på när han kommer hem, dom åkte nämligen ut i kvarten, så han borde vara påväg hem nu.
Ska kanske ner och kolla på killarnas match med Fanny, Frida och Emelie, men vi får se om jag har den kraften.

Ne, nu ska jag inte dra ut på det här mer.

goodbye my baby

Kvällen började hos Frida men slutade hos mig med ett mellanstop på ip.
Som sagt, var vi först hos Frida, fick träffa några tjejer och Adam med vänner. Det var väl helt okej, men det blev bättre när vi drog ut till hamnen och träffade några boys. Isak, Kenny, Frida och Fanny badade, galet! Sen blev det snack och skratt vid ip någon timme, sen drog jag, Fanny, Frida, Lovisa och Isak hem till mig för att sova lite på mitt köks golv.
Kvällen var en bra första dag i Mariefred, och jag tackar alla för det!

Nu ska jag kanske sova, klockan börjar närma sig tre.
Lite senare idag så ska jag åka till Filip, fast det beror på när han kommer hem från cupen. Hoppas nästan att dom åker ut i kvarten, då får jag träffa honom tidigare...men ne, jag är inte så elak.

well baby, thats just me



Ursäka ljuset på bilderna, men ah.
Har precis fått i mig lite underbar tacos och fått en skit snygg ferrari tröja av pappa från hans turer på formel 1. Galet avis är jag, inte för att jag tycker att det är kul och kolla på bilar som kör runt runt runt runt, utan för att jag älskar ferrari.

Ska kanske bege mig till Frida senare, där tjejerna kommer befinna sig (?). Annars stannar jag väl hemma med pappa, mamma ska iväg.


home!

Nu är jag hemma folket. Jag tänker inte skriva: HEEEEJ, nu är jag hemma och ni har saknat miiiig, för jag vet inte om folket har saknat mig. Vissa har sagt det, och det gör mig alltid lika glad eftersom jag har saknat dom också, men andra...dom klarar sig kanske utan mig, who knows.

Snart ska jag dra mig ut i sveriges värme och mysa där tills pappa kommer hem från Barcelona. Han hade tur som kom hem, eftersom flygplatserna har varit stängda hela veckan.
Justee, måste säga att min mobil har fått hets och skärmen är helt konstig, därför kan jag inte läsa sms. Jag kan fortfarande skicka, ringa och sånt med mobilen, men jag ser inte vad jag gör. Så, alla ni som smsat mig, ni får svar när min mobil bestämmer sig för att inte fukka ur.



flilosofering pa hogsta niva

Ne, nu ska jag hem. Otaggad som fa, vill helst gomma mig i en vra och stanna lite lange, men jag fick inte det for mamma. Dumt av henne, bara for att hon ar den enda som vill hem...craaaazy women.

En sak ar ganska konstig..vill ni veta vad? Om ni inte vill kan ni val skita i det, nu ar det min tur att filosofera.
Jo, den har resan har varit sa anorlunda fran alla andra pa en punkt. Hemresan. Pa alla andra resor har jag velat komma hem, jag har verkligen saknat sverige. Verkligen pa alla, och jag har verkligen varit utomlands mycket! Nu, vill jag spy pa det dar landet. Det kan ta sig i brallan.
Jag fattar inte varfor just den har resan gor att jag inte vill hem. Det ar inte det att det ar lyxigare, for jag har haft det lyxigare. Det ar inte det att maten ar godare har an den har varit nagon annanstans, jag ater namligen inte sa mycket sa jag kan inte jamfora. Men det ar nagot med den har resan, som far mig vilja stanna i all evighet.
Konstigt.

Nu ar det slut filosoferat, for nu kommer snart bussen som tar oss till flyget.

Hejda grekland, aloha sverige.

fukk sverige

Konstigt att jag inte vill hem nar jag vet att det ar ni som vantar mig dar hemma...


Bara någon dag kvar har, askmolnet vill inte det jag vill, jag borjar gråta. Jag vill inte heeeem. Jag vill stanna har, jag vill fan bo har, inte i kuk mariefred. Inte pga av solen, havet ect, utan for har ar allt sa latt. Inga svårigheter, bara go with the fucking flow...det ar så annorlunda har.

Nu skiter vi i mina svårigheter och koncentrerar oss på annat.
Vadret har inte varit så jatte bra, bara 23 grader och moln. Jag låter borkskamd, jag vet, men efter en vecka i 28 eller 30 grader, så blir man latt det.

Nee, nu står det fem finnar bakom mig och forsoker få en dator...det går inte så bra eftersom dom inte kan engelska. Men snall som jag ar, ger jag min dator till dom.



ingen hare så bra som jag

Sager inte rubriken allt? Jag lever livet har borta och har inga tankar på att återvanda...fast jag antar att jag måste. Jag kan arligt inte saga att jag saknar mariefred, jag kanske saknar vissa manniskor, och lagg marke till VISSA.
Haha, ne, nu ska jag inte vara sådan, men det ar jag endå.
Grejen ar att det inte kanns som om jag missar något speciellt nar jag ar har. Jag klarar mig lugnt utan mariefred och mariefred manniskor ett tag, det kanske till och med ar bra for mig.
Jag kanner mig elak som sager det, men den senaste tiden har mariefred och vissa mariefreds manniskor gett mig mer sorg an gladje, och det kanns skont att komma bort fran det. Men samma sak i det har fallet, bara vissa.

Aja, ni kanske forstod ar allt toppen har borta. Ikvall ska vi in till staden och mingla med snygga greker. Skamt osido, men vissa greker ar ganska snygga! Bade tjejer och killar, deras dumma exotiska utseende som man inte kan fa om man ar helsvenne.

Innan jag drar for dagen tankte jag bara beratta att askmolnet fran island ror sig mot grekland, vilket kan betyda, om jag har tur, att jag får stanna lite till! Ar inte livet underbart ibland?



the great escape

Tankte hora av mig en snabbis, for att visa att jag lever.

Kreta ar underbart, precis som pa alla bilder! Jag blev latt førvanad att det var sa likt, men det ar verkligen kopior.
Hinner inte skriva sa mycket, tiden ar snart slut och jag vill duscha och sant innan vi drar ut for kvallen. 

Vet inte riktigt vad man ska skriva nu, forutom att solen lyser hela dagarna, vattet ar klar blott och livet leker. Jag far helt enkelt hora av mig nagon annan dag, nar jag kan beratta mer an att jag bara ligger och solar hela dagarna, for jag antar att ni dar hemma inte vill veta sant.

Nagon dag framover ska vi pa nagon bat tur till en av kretas finaste strander. Sen ska vi shoppa nagon dag, men som sagt, vi hores senare!

Ciaaao
/mj♥


älskling, vi var alla en gång små

Mitt internet är helt sönder, så det blir en snabb uppladning nu, medans det funkar.
Idag är dagen med stort D, jag drar till Kreta.
Först buffert sen spanska, efter det så åker jag hem, packar det sista och åker iväg.
Vi får se om jag uppdaterar något innan jag åker, men annars får ni hare bra! Jag kommer tänka på er när jag ligger på en strand och steker i solen.
Om jag får tillgång till dator hör jag av mig, annars ses vi om 7 dagar.

Pussar
/mj

baby, we can do it all night

Jag är helt slut, helt död, finito.
Dagen i Eskilstuna blev längre än jag trodde. När jag trodde att vi skulle ha spelat klart, hade vi helt plötsligt två matcher kvar. För er som inte förstod, gick vi vidare.
Fyra i skol dm i handboll, en bragd jag med säkerhet inte trodde att vi skulle uppnå.
Men efter att spelat fem matcher med max en halvtimmes mellanrum så är jag slut. Okej, jag spelade inte alla, stod över mot stålfors och spelade bara halva mot sista laget, mitt knä gjorde för ont. Men jag är endå död.

Nu, efter två toningar är mitt hår klart. Resultatet kommer förbli hemligt, till och med för mig själv. Håret är för blött för att man ska se något.
Nä, nu ska jag ta mig till mina kläder, packa klart och sedan sova.



Ibland blir jag bara för nostalgiskt...

ta mig till något som känns

Ibland händer det, idag hände det. Jag drog ut och sprang med Fanny. Jätte skönt, och nu har vi bestämt att vi ska köpa dom nya skorna, reebook easy tone. Min bror kan skaffa dom billigt, ännu bättre. Med dom ska vi springa och gå powerwalk. Vi kommer bli så jävulskt hurtiga!

Menmen, i skolan så har vi haft nationella i biologi och sen vanliga lektioner. Sen ska jag inte befinna mig på skolan imorgon, utan i Eskilstuna med skol-laget i handboll, och på fredag går jag bara halva dagen, sen drar jag till Kreta. Fast det beror på om flygplatserna har öppnat, men jag ska be hela natten lång att dom gör det!

Förresten, kommer ni ihåg att jag gjorde en galen sak igår?
Jag färgade håret...haha, inte så galet. Planen var nämligen att jag helt plötsligt skulle bli blond, men mina planer brukar inte gå som jag vill. Det gick istället åt helvetet, mitt hår är nu platina blont i botten, guld/rått färgat + brunt. Mamma skafixa botten imorgon, sen låter jag det blekas i Kretas sol och sen färgar jag det blont en gång till.
Vi får hålla tummarna att det blir bra.

Långt inlägg, eloge till dig som läste allt.


we're going down

Höjden av feghet är att gömma sig bakom en datorskärm och kränka ner på andra

Mitt rum är stökigt, jag orkar inte städa.
Jag kan inte biologi, jag orkar inte plugga.
Jag har kommit ur min tränings rutin, jag orkar inte träna.

Nä, jag orkar inte göra något. Men det gör jag ändå.
Jag tränar medans jag läser biologi och lämnar städningen till senare.

Imorgon är det dax för skola, jobb, träning med Fanny och lite annat tjaffs. Ska även börja packa och tvätta tills Fredag, för då är det avfärd mot Kretaa!


jag har inga planer på att lägga av

Dagen kanske inte börjat med bra uppdatering, men jag har inte direkt orkat och har inte varit hemma.
Skolan var okej, hade matte diagnos, gick super!
Efter skolan följde Fanny med mig och var galen...jag var lite för galen så att allt faila. Menmen, det blir bättre efter en vecka i solen.
Sen var det dax för säsongens första ute träning, och helt otroligt svårt! Ni som spelar tennis förstår vad jag snackar om, ni andra kanske inte direkt förstår skillnaden med att spela inne och på att spela ute. Först var det som om jag var på min första tennis lektion igen men efter ett tag kom jag in i det.

Nu ska jag ta mig en dusch, plugga lite biologi och sedan sätta mig vid tvn.

ibland så händer det

Inte direkt min vanliga uppdatering idag, men jag har inte haft orken till det.
Dagen var okej, sov knappt något igår kväll, så jag var helt slut under hela dagen. Och när jag kom hem, gjorde jag inget. Effektiv dag...nä, men ibland är sådana dagar skönt.

Imorgon kommer jag vara as galen, ni får reda på vad det är senare, ville bara att ni skulle veta att jag kommer vara galen. Sen blir det också träning, niz.

Åhh, jag är så galet otaggad på att skriva, så ni får ursäkta och hålla tummarna att jag har mer att berätta imorgon.

Kyzzar

if you like it or not

Laddade ner Remeber the titans precis, ska kolla på den någon dag. Som jag skrev förut är det nog den finaste filmen jag sett, så underbar!

Nu ska jag lägga mig, jag har en lång dag i skolan imorgon. Vid ett ska jag på första hjälpen utbildning, så jag får schemabrytande, yea!
Förresten så är hela veckan nästan schema brytande.
Måndag - första hjälpen, Tisdag - inget.., Onsdag - nationella, Torsdag - skoldm, borta hela dagen i Eskilstuna, Fredag - slutar tidigare pga resa till Kretaa!
Låter det inte jätte roligt..jo, det förstår jag att det gör!

Nä, nu ska jag sörja förlusten av mitt älskade lypsyl, min rosa älskling försvann på valborg och har inte hittats ännu. Så nu får jag använda något annat trams, innan jag kan köpa den igen.

Sleep tight bitches!

remember the titans



Finaste filmen i värld historian, värd en titt!

det är över nu

The game gick riktigt bra, inte för min del men laget kämpade på och det var härligt att se. En förlust på 3-1 gör oss inget, vi är lika glada ändå.
Men det tråkiga är ju att innebandyn är över nu, det känns tomt. Vi kommer fortfarande ha sommarträning, men jag kommer inte få hålla i en klubba på länge nu, trist.

Nu är jag arg för att saker inte funkar när jag vill det, så nu ska jag ut och köpa kol.

let the game begin

Taggarå, match i K-ängen...fast nä.
Jag har inte spelat innebandy på jag vet inte hur länge, sen att kungsängen är bra gör inte saken bättre.
Aja, jag ska ändå krossa, mieew.

Ne, nu måste jag börja röra mig mot wik, önska oss lycka till!



avundsjuka på högsta nivå

Avundsjuka är en rolig grej, jävligt rolig grej. Den kan få någon att ta till metoder som inte behövs för att få fram något. Man gör något för att påverka en person, på ett sätt man tror ska såra. Ofta när någon tar till sådana metoder, betyder det att man själv är osäker, och vill få andra att må dåligt för att man själv ska må bra. Därför skrattar jag ofta åt folks kommentarer på mig. Om det är något jag kan skaka av mig är det om någon kommenterar något dåligt om mig, jag anser att det är patetiskt och går sedan vidare med livet. Det är verkligen inget som kan få ner mig, för jag har under hela mitt liv blivit utsatt för avundsjuka, så jag är van.
Jag anser inte att jag är perfekt, hell no, men ofta är jag mer perfekt än personen bakom sin lilla dator skärm som skäms över sig själv så mycket, att hon/han tror att genom att trycka ner mig, kommer den må bättre.

Just för att jag skriver ner det här är för att jag fick en kommentar av någon jennifer (?) om att min näsa var för stor?
I ärlighetens namn började jag skratta. Jag tycker att det är trevligt att någon antagligen har kommit på en fake namn, för jag känner ingen jennifer, för att skydda sin identitet och sedan trycka ner mig pga okänd andledning eller så sitter det någon jennifer i detta avlånga land, läser mig blogg och har något emot mig. Jag tror den första, vad tror du jennifer?
Jag förstår inte vitsen med att sitta framför sin dator, hitta ett fel på mig, och sedan skriva ner det, bara för att få mig att må dåligt? Antagligen så har bruden inget liv och behöver en hobby, eller så har jag gjort något mot henne, något heeemskt. Typ kanske...existerat! ;)
.
Jag är som jag är, ber om ursäkt om du stör dig på det gumman.

valborg i ett nötskal

Ingen uppdatering idag, har inte känt för det sen har jag inte mått så bra. Går dagen slutade tidigt för mig, pga på tok för mycket på för tok för lite tid.
Jag har inte så mycket och säga, förutom att jag är glad att jag har förstående och hjälpsamma vänner, dom är verkligen dom bästa som finns. Jag vill inte ta något över bloggen, jag vill helst ta saker personligt eller via telefon, för jag känner inte att ni vill sitta och läsa hur ledsen och arg jag är på mig själv för att jag inte slutade när jag borde ha gjort det, har jag rätt?
Kvällen fick en bra start, rolig och det kändes som om det skulle bli en minnesvärd afton, tyvärr var inte det fallet.
Menmen, jag lägger det förflutna bakom mig, ser frammåt och lär mig av mina misstag.
Hakona Matata, eller hur?

Idag har jag bara varit hemma, jobbat, kollat på lejonkungen och mått dåligt.
Trevlig lördag..nä, men jag ska ändå fortsätta spendera den såhär.


6 dagar!

RSS 2.0