We said no more wars, no more clothes

Sista dagen för den här stunden är nu klar på jobbet. Ingen disk, konstiga norrmän eller städning nu på ett tag, tänker inte ens städa mitt eget rum...mohaha. Imorgon ska jag dock tillbaka för att äta en super frukost innan jag börjar den åtta timmar långa tågresan mot Mariefred.


Utkast: Juli 27, 2011

..pad.

Jag har haft den bästa dagen på länge idag och imorgon är det sista dagen innan jag åker hem. Det blir tårta och farväl, säkert otrevligt som fan.


I throw my wand up in the air sometimes

Imorgon ska äntligen mitt hår börja se normalt ut, en tripp till stadens frisör och sedan hoppas jag att det ska bli blondare och se lite trevligare ut. Mitt hår har inte solblekts allt under sommaren, med tanke på att jag kände en konstig dragning till att vara uppe bland fjället och regnet under den somrigaste månaden, så jag tänkte att det var tvunget och bli lite blondare när jag ändå inte blir brunare, bara för att jag inte ska vara samma sak.

Fick ihop åtta timmar idag och även en två timmar fjällvandring med pappa. Detta liv börjar ta död på mig, så imorgon är jag halv-ledig. Dagen ska spenderas att packa ihop allt, köpa allt behövligt och rent ut sagt bara göra mig klar för fredagens hemresa. För nu är biljetten bokad och då väntar en misslyckad överraskning som börjar på i.




Har min humör försvunnit eller är det här roligt?




I wanna drive you into the corner and kiss you without a sound

Under den här senaste veckan har jag jobbat konstant, 10 timmars pass med en rast. Jag är så trött (och rik) att det är otroligt. Har även fått magsår och det börjar kännas att jag inte sovit ordentligt sedan jag kom hit. Saknar verkligen min egna säng, så skön och stor att jag inte vill tänka på saken.

Det är just det här som gör att jag inte bloggar nu..mina inlägg blir ju bara fyllda med ångest, jobbiga ord och det är inte roligt att läsa. Men på fredag tar jag tåget hem vilket är ren och skär lycka och mina inlägg kommer nog inte bli fler men så mycket bättre och gladaree.

En lycklig sak kan jag ju berätta, pappa och jag gick Brudslöjan idag. Och Brudslöjan är ett vattenfall som ligger nästan exakt vid gränsen till Norge, dock på den Norska sidan. Stigen till är super vacker och underbar att gå. Iaf, det fick mig att må lite bättre, älskar att fjällvandra och ta upp min samiska sida,hehe. Imorgon ska jag gå Blomsterstigen med pappa innan jobbet, fjällvandra jaaapp.

Nu är det dax för duschen och sedan sängen.


Until the very end



Nu ska jag somna i en värld som alltid får mig att må bättre, even in the darkest of times. För det var mer än bara en bokserie för mig.

I don't wanna do this anymore

Jag vet att jag inte är här speciellt ofta, men känner att det är lite /care atm. För just nu saknar jag mitt andra liv mest. Till och med tårarna kom när jag pratade med mamma, hon sa att hon träffat Josefin. Lovisa kom hem idag och Jasmina kom hem från Götet..nu är alla mina bästa vänner är hemma utom jag. Jag kan inte ens se fram emot att jag slutar jobba om fyra dagar för just nu känns det inte som fyra dagar, utan mer fyra ljusår. Jag antar att erfarenheten jag får av det här kommer ge mig mycket..men just nu vet jag inte vad fan jag ska göra. Livet blir bättre, right?



Och så toppar man med två utvecklingsstörda kurder

Score, nu är jag ledig. Eller inte riktigt, ska ner till jobbet imorgon över lunch och kolla in att rummen är okej och sedan är jag på jour, Charlie kan alltså ringa mig om det blir mycket.
Imorgon är mina planer att tvätta, träna och sola. Tvättningen kommer att ske på egen risk..har aldrig tvättat förut. Hade med mig ca 16 par trosor och 18 par strumpor, vilket nu börjar ta slut. Tog med mig lite till mormor, men nu är det dax att ställa sig där själv...jag kommer inte ha några kläder kvar! Men det är ett måste nu, samma sak med solningen. Känner att mina vänner kommer se ut som pepparkakor jämfört med mig om jag inte pressar lite nu.

Annars är det åtta dagar kvar tills jag jobbar min sista dag, sick. Eller egentligen slutar jag jobba den 26e men eftersom jag ändå inte ska jobba efter den 28e tänkte jag köra en lång vecka. Även fast jag inte direkt haft jätte roligt så har tiden gått snabbt och allt är väl tack vare mina underbara arbetskamrater. Kommer nog sakna dom lite, men det blir att återvända i vinter.


''Snape, Snape, Severus Snape.."

Är det inte konstigt att fler unga mammor kommer från jämtland, speciellt småbyar? Nu kanske jag är fördoms full, men jag sitter och kollar på Outsiders om unga mammor och alla är från jämtland, kiruna ect. Är det konstigt på något sätt eller vet dom inte vad p-piller och kondom är här uppe eller. Ska kanske göra dom medvetna om att få barn när du är tretton är inte så jätte roligt. But what the hell, what do I know?

Innan jag somnar så erbjuder jag er en video som alltid får mig att skratta. Nej skratta är inte tillräckligt..
För att ni ska förstå vad jag menar, tycker jag att ni ska gå in på PotterPuppetPals. Hihihi.




Storsjö Yran 2011!

Är fast i fotbollens grymma värld medan jag sitter och kollar på tåg och buss resor, hotell, försöker få ihop ett spel schema till..Storsjö yran!! Min älskade vän Fanny Elisabeth Hansson Masreliez kommer nämligen upp till mig under tre dagar och då ska vi gå på Östersunds festival. Något otroligt taggad är jag, tre dagar med grym musik, människor i mängder och med mina grymma vän vid sidan..wiiiiwihihihiwi.



Om ni inte ser så börjar vi på torsdag med Daniel Adams Ray och sedan Slagsmålsklubben. Fortsätter med Veronica Maggio, Lykke Li och Rebecca & Fiona på fredag och avslutar det hela med Håkan på lördag.
Andra artister som The sounds, Timbuktu, September, The ark mf spelar också, men dessa lockar mig mest.


I can be your hero baby

VM finalen kan bara beskrivas med ett ord...wtf?! Seriöst, USA gör mål..Japan kvitterar när det är några minuter kvar av ordinarie tid..USA gör mål i förlängningen..några minuter senare kvitterar Japan igen. Det tar aldrig slut.

Jobbade sex timmar idag, städade en massa och sen gjorde jag inte mycket mer. Seg dag i restaurangen så det fanns inte direkt mycket att göra. Börjar bli lite smått hungrig igen, fick bara i mig lite kanter av en pizza och en macka idag. Äter verkligen inget när jag är här uppe, har ingen lust och blir helt enkelt inte hungrig. Igår åt jag två måltider på en dag och jag höll på att spy, har inte ätit det på två veckor..haha. Äter inte frukost så mitt första mål äter jag några timmar in på jobbet och när jag kommer hem är klockan ofta nio, och då dricker jag en kopp te innan jag somnar.

Ja, det kanske är något fel med mig..sova kan jag iaf göra. Vilket jag ska göra nu.

Btw, Japan vann.

When you smile, I smile. If you cry, I cry

Efter ett tio timmars pass igår så var jag lagomt trött och ännu mer förkyld. Därför var det skönt med sovmorgon och sedan bara kunna ta det lugnt.

Just nu vill jag bara vara hemma, krama om bästis och aldrig släppa. Om två veckor är jag hemma igen och då släpper jag dig inte.


Tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart

Det är när jag sitter hemma helt själv som jag inser hur mycket jag saknar mina vänner. Ett umgänge. Känslan av att vara omgiven med människor som får dig att må bra, skratta. Saknar kvällarna på hökan med Hugo och Fanny, saknar myskvällarna med Flickorna pratandes om allt och inget, saknar att sitta i hamnen och njuta av att bli uppäten av mygg..haha. Imorgon eller nästa helg blir det iaf att ta upp en liten del av det umgänget, men med personerna som bor här. Ska blir trevligt, hoppas jag iaf!

Sitter helt nyduschad i soffan iaf, som jag gjort hela dagen. Ingen jobb idag pga min fina sjukdom som jag så fint dragit på mig helt själv. Men var tvungen att vila, är så trött på att vara sjuk hela tiden. Har seriöst varit sjuk sedan jag kom upp hit..men imorgon ska jag tillbaka till jobbet och det blir nog en hel-dag, så vi får se när jag kommer hem.







'

Igen tack..! Längtar redan, är det normalt?

Show them all you're not the ordinary type, let's kill tonight

Fortfarande förkyld, så jag stannade hemma idag. Inte från jobbet men blev med bjuden på en grillkväll, men stanande sedan hemma. Vill kunna jobba och tjäna mina stålar inte direkt sitta hemma. Stålar=köpa massa saker. Redan lagt undan massa på HV71' shop och WB's Harry Potter shopen, haha..redan jätte mycket pengar borta..
Funderar även på att åka till England en helg, vilket betyder ännu mer pengar borta.

Nu ska jag lägga mig och sova, om jag går till jobbet imorgon så börjar jag två så jag har en liten sovmorgon.


_____

Jag vill verkligen inte, inte, inte jobba idag. Är super förkyld, mår illa och är jätte trött. Jag är till och med ledig idag?! Ueeeaeh. Ska nog bara städa lite rum idag och sedan åka hem.




This was no accident, it was a very therapeutic chain of events

Yo, min mobil är sönder igen. Men nu är jag är hemma efter de värsta och bästa dagarna i mitt liv. Orkar inte berätta i helhet, så vi tar lite kort.

Gårdagen började ganska dåligt, glömde min mobilladdare hemma vilket jag kom på när jag kommit till stationen. Så fick springa hem, min biljett var nämligen på mobilen you see så den var tvungen att fungera. Det resulterade i att jag nästan missade tåget. Men lyckades hinna och sedan tror jag inte att ni bryr er om vad som hände tills bion.
Gick inte ensam, utan med min kusin och hennes kompis, dock satt jag själv. Eller inte själv, men utan dom..det var ganska mycket folk i salongen om man säger så.
Filmen då, kan inte beskrivas men jag ska försöka. Jag såg världens bästa film men även världens sämsta. Den var obeskrivlig bra på alla punkter, all cred till produktionen som verkligen lyckades med att göra berättelsen till en underbar film, men samtidigt så är det även ett slut på den bästa berättelsen genom tiderna.
I 10 år har Harry Potter serien fyllt mitt liv. När jag var elva-tretton/fjorton hade jag en vägg med bara Harry Potter, jag läste böckerna och såg filmerna om och om igen. Jag var fast i en värld vilket bara själva tanken av gjorde mig genuint lycklig. Under åren erkänner jag att jag har släppt det lite, men det kommer aldrig försvinna helt. Det är inget jag någonsin kommer släppa, för att det kommer inte gå. Det är en del av mig, på samma sätt som mina vänner, familj, HV71, och kommer alltid att förbli.

Nu ska jag sluta babbla om det, ska säga att en ny mobil kommer imorgon till moi, jag saknar mina vänner och jag orkar inte jobba.


en nervös själ mobilbloggar från tåget


We all got that thing

Imorgon åker jag till sundsvall. Och kollar på Harry Potter..epiic.



0   days
23   hours
1400   minutes
84006   seconds


Would it be okay if I took your breath away?

Yo, min mobil fungerar igen. Tänkte att det var en bra konservations startare, bryta den pinsama isen.
Den fungerar iaf, inte som den ska men jag överlever tills jag får min lön. Ifall ni ville höra det igen kommer min lön bli saftig. Tjänade ihop ett studiebidrag idag, cashfloow.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Harry Potter och Hemligheternas kammare. Tre dagar kvar..andas..


When everything goes wrong..fml

Worst.Day.Ever. Jag skojar inte, började tro att det var fredag den 13, att jag haft sönder en spegel, sett en svart katt gå över vägen, gått under en stege..ni förstår. Under städningen idag så lyckades jag förutom att ha sönder flera glas, spilla ut allt som möjligt kunde spillas ut, glömt bort allt och värst..tappat min mobil i skurhinken. Tur eller? Snubblade på en tröskel med mobilen i handen och såg hur den flög mot skurhinken, i slow motion som man ser i filmerna och helt perfekt åkte den ner i skurhinken. Tror att den ville ta ett dopp, men fuck den. Nu måste jag köpa en iPhone 4 men tills dess har jag mammas mobil.


Saknasaknasaknamestmestmest

Välkommen hem älskade engelska hemmafru

Efter att ha gråtit ögonen ur mig under hela premiären, speciellt alla talen, så somnade jag ganska lätt. Om en timme börjar jag jobbet igen och sedan ikväll får jag besök av mor och far! Ska bli skönt med sällskap + dom ska städa, diska, tvätta och laga mat innan jag kommer hem så att jag slipper göra det själv. Sen ska det även bli gott med riktigt mat, har levt på soppor, nudlar och yogurt.


Josefin Karlsson är även hemma från att ha spenderat ett år i drömmarnas land, USA. Så jag har längtat efter henne! .
Ni som inte vet så är Josefin en vän jag lärt känna genom familjen, vi brukar åka till England tillsammans. Det var så vi lärde känna varandra från första början.

Harry Potter och Dödsrelikerna

Ledig andra dagen i rad, nice? Eller inte, saknar jobbet..eller saknar att ha något att göra.

Kollade precis på Bakom Magin av Harry Potter och nu är det livestream från premiären. Gråter av lycka, sorg och alla konstiga känslor. Det är slut nu? Slut, Harry Potter, slut?
Varför är jag inte på Trafalga Square och tar förväl av filmen..


Pandan säger godnatt, jag fortsätter att kolla på livestreamen och önskar att jag var där.


Captain Jack Sparrow

Skrev ett as långt inlägg nyss, men det försvann. Just my luck..men jag kortar ner det lite.

Min första lediga dag är ett faktum och verkligen otroligt skönt. Har tränat och kollat på gamla avsnitt av VD. Plöjt nästan hela säsong ett, respekt. Så mitt liv är ganska awesome..jk. Saknar sällskapet av en mänsklig själ utanför jobbet. Saknar otroligt nog Mariefred. Men har snart (..) avklarat en vecka här vilket gör att det bara är fyra kvar.

Har även börjat planera vad jag ska göra av alla mina stålar som jag tjänar. 17-19 k är inte dåligt för en sexton åring. En sak är säker iaf, jag ska inte ha några hämningar när jag kommer hem. Efter fem veckor i en stuga själv så kommer jag vara på ett rejält humör. Ska ner till Göteborg, grönan ofc, partyy med mina vänner och nästan slänga pengar runt om mig. Inte bokstavligt talat..

Denna är nästan redan min, bara en knapptryck. Topshop £38.00.

I’d go back in time and change it but I can’t.

So this is me swallowing my pride
Standing in front of you saying I’m sorry for that night


Äntligen hemma efter en heel-dag med jobb. De långa dagarna tar verkligen på krafterna, men pengar får jag in iaf.

Just nu sitter jag i min soffa med två datorer och en television på och multitaskar. Upptäcker att alla kommer hem från P&L idag, hoppas dom har haft en hemsk vecka och as tråkigt, det skulle få mig att må lite bättre i haglet här. För ja, det haglar....



Hop, you little plumber! Hop, hop, hop

Älskar att se när solen går ner bakom fjället, känner mig hemma. Jobbjobb imorgon igen, men jag får sovmorgon till tolv. Så nu ska jag lägga mig ner i sängen och kolla på Harry Potter ett innan jag somnar, pusss.

 


Storlien dag 1

Ingen återvändo nu kan man väl säga..mamma och pappa är i Umeå och nu är jag helt själv här. Herregud, hur ska jag överleva?

Första jobbdagen var mycket jobbiig vågar jag väl erkänna men jag jobbar med jätte trevligt folk så det går bra. Dock är det omöjligt att förstå alla dessa norskar, vilket kanske inte får mig att framstå som den mest intilegenta personen, haha. Som tur är så är det några som har en mysig skånsk dialekt och ni som känner mig vet hur jag är..dör.


RSS 2.0