englaand

Det var fan heller igar. Men jag hoppas att ni har overlevt, det har iaf jag.
Berattar lite snabbt om min underbara resa for er innan vi lamnar landet.
Fredag da. Vaknade som vanligt hos Hancocks och drog upp for att traffa Fords och Winters hos Winters. Vi spenderade dagen genom att ga pa stan, hittade tyvarr inget eftersom Brad och Josh stressade sonder mig. Pa kvallen var det forsta festen. Och det var heeeel galet. Vi dansade sonder till all konstig musik, shotade tequila och nubbe med vara foraldrar, badade i poolen i underklader nar det var typ 5 grader. For javla kul! Sen somnade jag och Josh i soffan medan vi kollade pa film, som vi gjorde varje dag.
Pa lordagen sa vilade vi forts upp oss sen drog vi ut pa picknik uppe pa nagot berg. Sen kom vi hem, sa skulle foraldrarna ha fest har, sa jag och Josh akte hem till Winters dar vi tog det galet lugnt. Alla var helt sega och bakfulla, sa vi gjorde inget. Typ sjong singstar...kanske inte den roligaste kvallen men skon var den.
Igar var det sjalva festen, Sue fyllde femtio. Pa dagen akte vi in till stan igen, dar jag hittade smycken och en jacka. Efter det sa akte vi hem och gjorde oss klara for festen, som latt var den roligaste kvallen. Vi dansade pa dansgolvet, sprang runt pa golfbanan och gjorde massa bus och jag kan bara saga att jag verkligen mar piss idag.

Dom har dagarna i England har varit helt galet bra och dom basta jag upplevt och jag vill verkligen inte hem. Saker har hant som verkligen inte borde namnas sa det som hander i england stannar i england. Det blir nog bast sa for alla.
Nu ska jag spendera mina sista minuter har med mina underbara vanner och sen aker vi hem. It sucks.

it feels like im falling in love, when im falling to the bathroom floor

Just nu sitter jag i skolans biblotek och väntar på Saga. Ikväll åker jag till England och kommer hem på tisdag. Jag har ingen dator hemma, därför kan jag inte blogga.
Jag ska försöka blogga när jag är i england men om jag inte hinner så hörs vi på tisdag.

Puss
/mj♥


sick little games

Mitt knä gör ont och jag tror att min dator kommer dö föralltid nu. Det fungerar inte att ladda, skönt liksom!
Så om jag inte bloggar mer, så vet ni.

Ciaoooo

Would it help you to wait for the moment to break

Hemma från första riktiga skoldagen och jag vill bara dö. Jag är så suuper trött!
Dagen har ändå varit helt okej, tre lektioner och vi gjorde inte mycket. Ändå är jag sjukt trött, så jag börjar fundera på om jag kommer klara av skolan.
Nu sitter jag och dunkar musik och funderar på om jag ska fixa min kalender eller skriva klart mitt brev till svenskan. Det lutar åt kalendern, det är inte så krävande. Men jag hör la av mig ikväll, hej så länge.

the world better prepared, when im a billionaire

Går dagen var faktiskt riktigt bra. Fanny kom hem till mig och så gick vi till Ludwig, där vi träffade massa. Sen under kvällen fylldes huset på med massa trevligt folk och otrevliga mygg. Just nu ser det verkligen ut som om jag har massa bölder på benen, och det är ganska osnyggt. Även fast jag hade tjocka latex tights (typ) så var jag halvt uppäten.
Men kvällen spenderades mest ute, eftersom det var kanske 500 grader i huset eller uppe på Ludwigs rum, med en massa folk och lyssnade på musik. Kvällen var riktigt chill och jag får la tacka Ludwig!
Idag vaknade jag hos Fanny vid halv tre tiden. Vi kollar på massa avsnitt av danska PH innan vi hade träning. Löpträning med laget och sen gymmet med Fanny. Nu ligger jag hemma och äter hallon och kollar på mer PH. Jag är återigen beroende.
Men sen ska jag sova, för imorgon börjar skolan på allvar!

Godnatt
/mj

ibland så...

..förvånar det mig hur folk kan vara så bra på engelska.


you can always find you're way back home

Jag har inte velat skriva på hela dagen, eftersom det känns som om det skulle bli helt totalt onödiga inlägg, eftersom min dag har bestått av sims, tv och umgåtts med familjen. Det känns som jag behövde den här dagen om jag skulle klara av kvällen, jag ska nämligen vidare till Ludwig snart. Där ska jag spendera kvällen och vi får se när jag kommer hem. Men förvänta er inga inlägg förens imorgon.
Nu måste jag sätta på datorn på laddning och snacka med Fanny.

Puss
/mj

let's pretend we're alone

Sista dagen innan helgen var över förväntan. Vi hade programmets-dag, vilket betyder att vi, NV2 och T1-3 träffades för att göra lite allt möjligt, som att kasta stövel, kasta dator, lösa problem med luftmotståndet, bygga torn av spagetti och geléhallon. Allt avslutades med sånger från några av grupperna.
Jag är iaf jätte nöjd med dagen! Min grupp var toppen och jag har haft riktigt roligt.
Efter var det som sagt första tennisträningen som också gick över förväntan, men långt ifrån bra.
Nu ska jag duscha och sen röra mig mot Saga.

på någon spårvagn någonstans

Klockan är mycket och jag borde verkligen sova. Jag måste upp halv sju imorgon eftersom vi börjar nio..så det är väl bara att ta sig upp då.
Löpningen med "laget" gick bra. Vi var bara fem, men vi körde lite intervaller, styrka och jag uppdaterade mig på Mariefredsskolan. Efter drog jag till hälso och körde lite styrka och body balance. Lika skönt som förut.
Nu ska jag läsa lite, sen sätta på min harry potter bok och sova. Jag har en lång dag framför mig, med skola och säsongens första tennisträning.



Godnatt
/mj

sweetest air

Det blev löpning idag. Jag gör vad som helst för att komma bort.
Och så jag hittade en gammal goding.
This Time Next Year – Sweetest Air

everybody knows that there is a party at the end of the world

Andra skoldagen var minst lika bra, förutom kanske vädret. Det har varit regn/sol hela dagen, antingen kallt eller varmt. Det har inte bestämt sig. Imorgon är det iaf fredag, vilket betyder dagen innan helgen. Guud vad skönt det kommer bli och vad skönt det är att längta till helgen! Jag kommer inte ihåg förra gången jag verkligen längtade till fredagen, för det betyder att det skulle bli helg!
Planen idag var att ha dubbelträning, för löp med laget och sen body balance..men det regnar. Och jag vill inte springa i regn och det tror inte jag att någon annan vill. Så jag vet inte, verkligen inte. Vi får se.

myggen invaderar, molly har fått nog...

...Molly vill ha frihet, här i sitt egna hus!
Jag funderar på att släppa in singel om hur jag känner nu, typ den skulle vara bra? Men ärligt, myggor? Vad fan är det bra för? Sval mat typ...kan dom inte dom svalorna som gillar mygg bryta sina vanor och käka något annat? Det måste vi liksom göra om allt kött försvinner och vi gnäller inte. Men myggorna är det vidrigaste djur som finns, kommer där och surrar och irriterar, dricker blod och gör så att det kliar, sen drar dom.
Ah, nu sitter jag iaf och kollar på ATL dvdn och fixar naglarna. Ska väl sova snart...skola imorgon.

första dagen...check

Första dagen i en ny skola idag då! Nytt folk, nya salar och ett helt nytt schema med annorlunda lektioner och det verkar galet bra! Klassen är helt okej, jag hade inte direkt några förhoppningar på naturmänniskorna. Men jag har ju Saga med mig! Våran ena klassföreståndare är riktigt bra medan den andra kunde varit liiite gladare...men men. Schemat är chill, slutar ofta ganska tidigt, runt två.
Vädret är riktigt fint, så jag ska nog gå och sätta mig och fixa min kalender tills imorgon.

atl och allt annat

Nu är jag tillbaka till Mariefred!
Började med konserten, asså förlåt men jag kommer inte kunna beskriva den. Ord kan inte säga hur bra det var! Verkligen en perfekt avslutning på ett halvt tråkigt sommarlov. Ja, sommarlovet har varit tråkigt, jag har knappt gjort något och den sista tiden har vädret varit kasst. Men tillbaka till atl...kom till Stockholm med L och vi mötte J och F. Tillsammans gick vi till signeringen, där jag fick ett album signerat av Alex, Jack, Zack och Rian och en kram och små snack med alla. Känslan att stå där framför dom var sjuk.
Efter vi lugnat oss lite så tog vi oss till Medis och träffade Frida, Sofie, Hugo och Joel och tog oss senare in med Emma, Savannah med sällskap. När vi kom in hade vi platser som var ganska långt fram och bra. Men när det började var vi tvugna att dra oss bakåt, det gick verkligen inte att stå där. Alla knuffades, det var runt 150 grader och inget syre. Det bästa där var nog att jag fick ögonkontakt med Alex och att han blinkade till. Jag trodde att jag skulle svimma. Och ja, jag var tvungen att få in det, jag gillar att skryta. Men tillslut fick vi bra platser lite längre bort. Som sagt var konserten helt otrolig men det bästa var nog signeringen.
Nu är jag med Fanny som har tagit över min dusch och imorgon är det skola. Hon ska iaf sova här, så tar vi oss till Campus med bussen tillsammans med dom andra Thomasbabesen. Eftersom jag är med henne kommer jag inte blogga mer, så vi hörs senare!

Som sagt, jag gillar att skryta:


ett signerat album ♥ (dock är bara framsida signerad, därför får ni bara se den.)


min egna All Time Low tröja ♥

Puss
/mj♥

i can keep a secret if you can keep me guessing

ALT spelas högt i mina högtalare och jag ska snart fixa klart mig. Kläderna är inte helt klara ännu, men aja. Det fixas snart. Så fort jag kommer bort från den är saken.
Men nu måste jag återgå till att göra mig klar, vi ska åka om en halvtimme.
Jag kommer hem imorgon, dock vet jag inte tiden. Ska spendera natten hos Fannys mormor, så ni kommer inte få höra från mig på länge. Bjuder därför på musik ala Molly, så ni inte saknar mig för mycket.

all time low
simply the best



Puss
/mj♥

when i wake up

Nu har jag fixat klart miss Gullbrandssons blogg och jag är ganska nöjd med resultatet! Eller iaf med headern.
Nu sitter jag och ska snart hoppa ner i sängen och spela sims tills jag ska sova. Imorgon ska jag ju som sagt till Stockholm och ALL TIME FUKKING LOW. Tar tåg/bussen in med Louie och möter upp Jasmina. Sen drar vi till signeringen vid fem och sedan vidare till medis där konserten är. Jag kommer ha med mig min vanliga tråkiga kamera, man får ändå inte ha systemen inne. Men bilder kommer tas, jag ska ju träffa Alex Gaskarth (!!!!!!), Jack Barakat, Zack Merrick och Rian Dawson. Det känns bara så sjukt att jag äntligen kommer få träffa dom. ÅH, så taggad jag är.

Men nu ska jag lägga mig till rätta i sängen och spela. Jag hör av mig innan jag åker.


Puss
/mj


NEW

Slängde snabbt ihop en ny header och nu ska jag göra sagas!

www.sagagullbrandsson.blogg.se


she's so lost in stereo

Nu är jag hemma! Stannade lite på skärholmen för att shoppa lite till. Ett till par jeans och en shorta fick jag med mig hem. Hittade tyvärr inget mer. Nu är det bara en väska kvar, så är jag klar för skolstarten. Och sen skor, men det får jag kolla på senare.
Nu ska jag återgå till inget alls, vi höres.

det blev en dag i staden

Väcktes klockan åtta av att jag tydligen hade planer att vara i stockholm till nio. Snäll som jag är drog jag upp och åkte. Vid tolv drog jag senare in mot staden där jag sprang runt i några timmar. Fick med mig en body, tubtop, jeans, armband, nagellack, lite mer skolsaker. Sen åkte jag tillbaka till faster, där jag förövrigt är för er som inte vet. Låg och sov i en hängmatta tills det var dax att dra till söder och kolla på så mycket mer hurtiga människor än jag.
Nu är jag hemma och ska sova. Upp tidigt imorgon för att åka hem. Jag har iaf haft en super skön kväll med familjen och fasters familj. Dom familjerna man älskar mest, right?

Jag hör av mig imorgon igen.

Puss
/mj♥

man vet inte om man ska skratta eller gråta?

Förlåt för damp inlägget och förlåt för ingen update på kläderna. Ger er än i det här inlägget isl!
Kvällen var som sagt bra, vi käkade på berri och sen drog vi upp till Saga och kollade på Dear John och The blind side! Jätte bra filmer.
Nu är jag hemma och ska hoppa ner i sängen. Ska spendera natten i huvudstaden imorgon och behöver mina krafter. Ska upp själv, så det blir en intressant upplevelse. Inte för att jag inte hittar, utanför att jag känner mig som ett mongo utan vänner. Men snart är jag kanske det...ha.


Det blev:
Svart tröja: MQ
Kavaj: HM
Shorts: Gina Tricot
Ring: Guldfynd
Berlock armband (♥) : Ur&penn

Godnatt
/mj♥

NU TAR VARENDA JÄVEL OCH LÄSER MIN ÅSIKT

Kvällen var lyckad, dock är jag så arg att jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag hatar att ta det här över bloggen som om vi är tre år men det verkar vara det ända stället man kan få ut ett ord ur en människa, så nu är det min tur att säga (skriva) ut.
Okej, dom som läser min blogg vet att vi började som ett starkt tjejgäng i början av åttan. Allt var frid och fröjd, man kunde lita på allt och alla. Sen i nian började allt gå neråt. Jag vet inte om vi gled/växte ifrån varandra eller om vi kom på att vi faktiskt inte är menade för varandra, hur som helst började allt gå åt pipsvängen. Jag ska inte uttala mig om någon annans än om min åsikt. För ur min åsikt blev jag sviken av dom två tjejerna jag litade på för första gången i mitt liv. Fanny och Frida. Och jag vet än idag inte vad som hände eftersom när vi hade vårat ''krismöte'' var det ända jag fick ur dom var ".......". Jag trodde fan att dom tappat talförmågan. Jag satt inför alla andra och stortjöt och berättade för dom hur ledsen jag var, hur jävla utestängd jag känt mig under en sådan lång tid. Hur jag bara ville veta vad som gick fel. Men dom sa inget. INTE ETT JÄVLA ORD. Tillslut fick någon fråga om det var meningen och då sa dom bara nej. Hur tror ni två att det fick mig att känna mig? Hur fan tror ni? Dom kunde inte ens förklara att dom inte gjort det med flit. Allt jag bad om var sanningen, men det var tydligen för mycket.
Sedan den dagen har jag börjat vänt mig mot andra. Och dom verkade inte bry sig så där jätte mycket. Så varför ska jag göra det?

Jag sitter för tillfället och försöker förstå. Vad som gick fel med allt. Nej, vi har inte umgåtts alla under hela sommaren. Och i ärlighetens namn trodde jag inte att ni ville det.
Men vi hör inte av oss som Frida sa. VI. Det finns faktiskt ingen som har gjort något rätt, utan alla har gjort fel. Ingen av oss kan skylla på den andra.
Sen verkar det här har varit ett utbrott på våran s.k. tjejkväll. Vi hade en helt vanlig kväll, som vi brukar göra när Mariefred inte bjuder på något annat. Ni brukar ha sådana kvällar, men ni ser inte oss dampa loss över det. Bara för att vi kallar det tjejkväll betyder det inte att vi gör något annat än att kolla på film och snacka, som ni kan göra ibland. Utan att bjuda oss. Ni slutade höra av er för länge sedan, varför förväntar ni att vi ska göra det?

Men nu börjar det gå över gränsen. Jag är inte bekväm att ta det här, över internet. Jag har så mycket mer jag vill säga, saker som jag vill få förklarade. Och snälla, ge mig det. Det är det ända jag ber om.



give a damn

Musiken spelas högt och jag har klädproblem. Gullig i tunika och korta shorts, eller jeans shorts och en kavaj. Lodigt eller lite mer uppklätt? Kläder och tjejer går ihop men det är fan heller lätt. Det känns som om jag ska försöka lista ut en ekvation och varje gång jag kommer nära svaret kommer något bättre alternativ. Haha, jag jämförde just mina klädproblem med matte. + att jag ska träffa mina tjejer. Vem bryr sig hur jag ser ut?
Nu ska jag iaf platta håret. Uppdaterar inlägget senare så får ni se hur det blev.

/mj♥

jag vill inte behöva längre

Jag lyssnar på kent, mer behöver jag nog inte säga.
Tjejkväll hos Saga, tack gud. Jag behöver verkligen mina tjejer.

you could be all that i need, to save me from me

Jag tror att jag börjar bli farlig för mig själv i sömnen. Jag har gjort illa mitt knä medan jag sov typ, det gör helt bajsigt ont. Jag fattar inte hur jag lyckas ibland.
Menmen, idag händer nog inte så mycket. Josefin kommer förbi en snabbis för att hämta ett usb minne vid fyra och jag lär väl träna av något slag. Sen får vi se vad som händer, staden lär ju vara död som vanligt.
Nu ska jag damsuga nedervåningen. Skönt.

the dj got us fallin in love agian

Jag blir galen. Watchxonline fungerar inte. Jag har inget att göra på kvällarna. Det här suger sten hårt.
Berättar bara lite snabbt om dagen. När jag vaknade åkte jag och mamma in till strängnäs för att köpa skol saker. Vi kom hem med en pärm, ett stort block, en kalender och sånt skit, sen fick jag även ett armband, en ring, ett par örhängen, ett par tights, och sen små saker till rummet.
Efter det gick jag på mitt första body balace på evigheter, underbart var det. Jag längtar faktiskt till nästa torsdag, då jag får göra det igen.

För tillfället sitter jag och går igenom våra scheman, samtidigt som jag jämför det med samhällets. Det ser liknande ut vilket gör mig glad. Men mest glad blir jag över att jag överhuvudtaget förstår något. Det står bara massa G1021 och skit vilket gör mig snurrig i skallen. Men nu när jag ser det, så börjar jag förstå att jag snart börjar gymnasiet. Så jävla läskigt men ändå så roligt...det går inte att beskriva känslan. Men jag har nog inte varit så här exalterad på att börja skolan.

Nu ska jag återgå till att svära över watchxonline, kolla på scheman och sen kanske spela sims.

Godnatt
/mj ♥

myz-kvälll

Mötte som sagt upp L&J och vi drog till lotten för att i Mariefred finns det lite att göra. Sedan bestämde vi oss för att köpa popcorn så vi gick till statoil och mötte där upp Saga. Tillsammans gick vi hem till mig för att sitta i mitt kök och snacka om allt och allt. Sen drog dom hem för en stund sen, så nu är jag ensam. Men jag ska snart krypa ner, måste bara bädda.........
Imorgon händer inget speciellt, ska nog träna och sånt. Sen får vi se hur vädret ser ut. Det ser nu ut och bli 21 grader med sol och moln, så det kanske blir en utomhus dag.
Nu ska jag fortsätta och lyssna på All Time Low – Painting Flowers som jag spelas i mina högtalare 24/7 och taggar upp mig för måndag.

we're going down

Efter en hel förmiddag med min bästa Josefin som bjöd på massa snack, planer om nästa års englands resa och lite avundsjuka så drog jag till första lagträningen. Tjugominuters löpning fick vi börja med, och super skönt att få träna eftersom det var länge sedan! Har typ legat inne och ätit godis i några dagar, så jag har galet dåligt samvete. Men nu kör vi igen.
Nu ska jag dra på mig kläder och sedan träffa Jasmina och Lovisa! Gosh, det ska bli super kul!
Vi höres tonight!

all the right moves

God morgon. Eller det blir god dag, men vaknade man precis så blir det god morgon.
Idag kommer Josefin till mig, om en och en halv timme. På den tiden ska jag hinna städa, fixa mig och gör allt sånt
nödvändigt som man måste för att man ska ta emot besök. Och först och främst ska jag städa, mitt rum ser ut som ett äkta bombnedslag.

ALL TIME LOW


16/8
all time low

you know my love is always on your side

Long time och det ber jag om ursäkt för. Jag har nämligen inte haft tillgång till dator.
Men under dagarna har jag varit på skärholmen, heron, umgåtts med vänner, kollat på för mycket film, åkt moppe till donken, och gjort allt för lite på dagarna. Allt det här har jag spenderat med Fanny, super trevligt att träffa henne efter ett långt uppehåll.
Det lär inte bli så mycket uppdatering dom nästa dagarna heller, jag är uppbokad ända fram till vi börjar skolan. Senare idag ska jag träffa Josefin för kanske sista gången innan hon drar ifrån mig i ett helt år och sen träna första utomhus träningen med laget för säsongen. Men jag hör av mig senare, nu ska jag be att watchxonline ska fungera. Ciao.


lista

Du heter:

Molly Paulina Jonsson Öhlen M.


Smeknamn:

Molly...för så pass rolig är jag.


Låt som när du är ledsen sörjer till?

allt med kent


Beroende av:

harry potter&serier


Vad tror folk om dig?

en halvt mongolido bitch


Stämmer det?

mongo, ja. bitch, ibland.


Vad får du oftast komplimanger för?

mina hälar


Hur imponerar man på dig?

få mig att skratta och vad dig själv så är jag din.


Skrattar du ofta för dig själv?

jag är ju rolig, så det är klart jag gör


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:

"ne, det är bara att lägga sig i sängen, det är inte så svårt :)<3" kan nog misstolkas lite


Hur svarar du i mobilen:

ah, det är molly, eller: vad vill du?


Vem ringde dig senast?:

Pappa


Vad sa den du senast pratade med i telefonen:

frågade om jag ville ha cola


Hur många timmar sov du inatt?

jag sover alltid för lite


Sov du ensam:

min teddybjörn fick joina


Brukar du komma i tid:

har nog aldrig hänt


Hur känner du dig nu:

för pigg


Vanligaste färg på dina kläder:

svart...fortfarande lika roliig


Vad tycker du om fötter:

inte så äckliga som alla säger


Vad saknar du:

frihet


Hade du en bra kväll igår:

jahaa du


Favorit dryck på morgonen:

oboooooy


När brukar du oftast gå och lägga dig:

någon gång efter bolibompa


Är du blyg?

sometimes


Sysslar du med någon idrott:

kllllllllllart som fan


Tror du på kärlek vid första ögonkastet:

ohno,


Har du spytt offentligt:

jo, dock inte så mycket minne av det


Vad skulle du göra om du vore kille för en dag:

kolla på porr öppet, spana in killar i duschen, ta en tjej bakifrån, slå i pungen och bevisa att det inte gör så ont som alla säger, dricka öl.


Är du nöjd med ditt liv:

kan bli bättre, men jag kan verkligen inte klaga


Är du bortskämd?:

jora


Vad gör du i morgon:

senare idag ska jag till h-eron


Vad är det värsta du vet?:

folk som inte kan stå för det dom säger


Har du bra vänner och äkta vänskap?:

helt jävla klart, jag har nog dom bästa


Vad är det finaste du fått?:

mitt liv är en fin gåva


En speciell dag du minns:

första dagen jag började läsa harry potter


Du samlar på:

minnen


När grät du senast:

yesterday,


Vad skulle du göra om du vann en miljon:

shoppa, shoppa, shooooooooooooooooooppa


Vill du gifta dig:

verkligen


Vill du ha barn:

verkligen


Är du musikalisk?:

hahahahahahhaha, skön


Bor dina föräldrar tillsammans:

japps


Har du någon gång gråtit dej till sömns?:

jora, det har hänt x antal gånger


Biter du på naglarna:

ursneeeeej


Beskriv dig själv med 3 ord

- omtänksam, bra lyssnare och barnslig


Har du många bra vänner?

- ah, fast jag har dåliga också


Vad är det bästa som har hänt dig?

- mina braiga vänner


Vilka är dina rädslor i livet?

- insekter, bli lämnad/sårad, lukta illa


Vad heter din bästa vän och vem är han/hon?

- isak fors, min bästa killkompis som alltid finns där
mathilda adrian, min bästa tjejkompis, som är underbar på alla sätt och vis


Vad tycker du om att göra på din fritid?

- träna, tennis, innebandy, vännerna, upptäcka saker och ting


Tycker du om någon just nu?

- ja, jag hatar aldrig alla


Om du svarade ja, så varför eller om du svara nej, så varför inte?

- det går inte att hata alla


Finns det någon person som du verkligen avskyr/hatar?

- Jo, det finns det


Om du svarade ja, finns det någon möjlighet att förlåta den personen och börja om på nytt?

- ledsen.


Har du några syskon?

- en storebror och en halvsyster (nenene)


Står du nära dem?

- närmare än vad ni kan tänka er. Jag skulle offra livet för dom båda


Är du en träningsperson eller latar du dig hellre hemma framför tv:n?

- verkligen båda. Träna är underbart, men att ligga framför tv en regnig dag, muuums


Idrottar du?

- har jag inte haft den frågan?


Om du svarade ja, vad utövar du för sport eller gymmar du bara?

- Jag har idrottat så länge jag kan minnas. Jag började gå på dans när jag var runt fyra, vid sex års åldern började jag åka skridskor och skidor i hopp om att pappa skulle få en sån tjej. vid den åldern började jag även på golf.  när jag var sju började jag på fotboll, vid tio började min hektiska period, jag började på tennis, fotboll, handboll, golf och dans/teater. sen vid tretton blev det innebandy på det. nu har vi bara tennis,innebandy och gym kvar och snart dans. alla dessa år som halvt träningsnarkoman har gett mig skador på knät, båda fotlederna, armbågen, sen små skador i leder. men jag kommer aldrig sluta, det är en stor del av mitt liv och utan så kan jag knappt överleva


Välj en av dina vänner och beskriv han/hon så utförligt som du kan

- jag väljer många och beskriver dom lite halvt.
isak fors - bästavän sedan ettan. har gått i samma klass och vet nästan allt om varandra. vi står sjukt nära ännu idag, och även fast vi har glidit ifrån varandra ganska mycket under åren, så hittar vi alltid tillbaka. han är personen som alltid finns där, i vått och tort.
lovisa ejderstav - lovisa är en person jag har kommit nära under dom här sista åren. hon är verkligen underbar och har en fin humor, samtidigt som man kan snacka allvar med henne. hon är en person som man inte kan låta bli att älska.
jasmina malmkvist - min lilla filur! en sådan fantastisk tjej hon är! vi har kommit varandra nära under den senaste tiden och jag har upptäkt en människa som bara fyller än med glädje, hur dåligt man än mår. eller, hon gör det med mig iaf.
fanny hansson - flickan som var min närmaste vän från åttan till början av nian. henne som jag verkligen trivs med, vart som helst och hur som helst. även fast vi glider ifrån varandra, så kan man inte släppa taget. hon är en för stor del.
frida luthin - fridis, nog världens mest bekväma människa att umgås med. hon kan få mig att bli glad när som helst. hon är en fin liten solstråle som man aldrig glömmer.
saga gullbrandsson - tjejen med ett leende på läpparna och alltid ett svar. så ser jag på henne, en galet klok och varm person, en person som jag ser upp till. jag känner att jag kan vända mig till henne, vad det än är!
sofie murakass - min tennisbabe! en tjej som jag ser mig själv i, som kan vara den ända som verkligen förstår. för till uppleverserna och till åskiterna är vi ganska lika och det är en stor trygghet att ha henne där.

jag orkar inte med fler, men ni som verkligen betyder något vet det.


Vad heter din bästa kill kompis?

- är inte det självklart?


Vad heter den senare killen som du tyckte om?

- Filipis, min pojkvän som jag fortfarande tycker om


Hur träffades ni och vart?

- först ofic, sen genom innebandyn.


Hur ska en bra pojkvän vara enligt dig?

- han ska bry sig, verkligen bry sig. han ska finnas där hela tiden och vara min bästavän. man ska kunna berätta saker och dela allt mellan varandra. han ska få mig att skratta.


Vad är det värsta/jobbigaste du har varit med om, gått igenom?

- jag gled ifrån mina två bästavänner, jag fick höra att jag kanske aldrig skulle kunna sporta mer med mitt knä, jag blev deprimerad och självmords bedrägen igen.


Om du fick välja att uppleva något igen som du tidigare har gjort, vad skulle det vara då?

- stadium sportscamp faktiskt


Hur många har du varit kär i?

- två


Fotboll/basket/hockey/innebandy?

- innebandy att spela och hockey att beskåda


Vad är din favorit maträtt?

- sallad!


Vad föredrar du? En romantisk hemmakväll med pojkvännen en mörk höstkväll, eller en mysig biofilm?

- romantiskt hemmakväll

 



partaj

Hemma från en trevlig kväll hos Klas med många vänner! Orkar inte förklara vad vi gjorde, eftersom vi gjorde allt möjligt. Nu ska jag se om spotify fungerar och sen sova. Jag har en heldag på heron framför mig och då måste man vara pigg.

awesomenes

Går kvällen var mycket lyckat! Först överraskade vi Josefin med en avskeds middag, där vi hade jätte trevligt. Åt och snackade. Lite senare drog jag, Lovisa, Elin, Hanna och Denise till Ludwig där det var fest. Drog hem vid två-halv tre, så det var verkligen trevligt.
Idag har jag inte gjort ett piss, ska dra till ut lite senare tror jag. Inte så taggad direkt, men det kanske ändras. Ska bli roligt och träffa alla dock, länge sedan ju! Nu ska jag fortsätta checka in House medan jag väntar på mat.


well, everybody knows that the bird is the word

Hallå däär.
Det är äntligen fredag och jag är fullbokad hela dagen! Nu ska jag ner till stan och kolla efter ett album, sen ska jag träna. Efter det måste jag göra det sista jag ska ha till Jossan, och sen drar jag, så det här blir nog den ända uppdateringen idag om jag inte lägger in något innan jag drar.
Men om inte, hörs vi imorgon!

from melrose to beverly hills

Ingen uppdatering idag, sista dagen på jobbet sen har jag fixat present till Josefin imorgon. Kvinnan ska ju flytta till usa i ett år, så då måste man säga hej då ordentligt! Kameran kommer nog följa med, så ni får se fina bilder där ifrån.
Sista dagen på jobbet var ibland ingen höjdare och ibland helt okej. Knappt något folk där, vilket gjorde att jag satt i en skrubb i en och en halv timme och bara latade mig.
Men nu ska jag fortsätta med att göra mig klar tills imorgon.


look at this mess you made

Drar till sängs nu, efter timmar spenderat framför dom bästa House avsnitten helt själv. Ganska tråkigt, men thats life, and it blows. Men hade nog trevligare än att hänga på stan. Ibland kan jag förstå tjusningen med det, omgiven av vänner och allt sånt trevligt. Men oftast så...vi låter det förbli osagt.
Imorgon har jag verklighetscheck, nämligen jobb. Har jag tur får jag sluta tidigt, har jag otur blir jag kvar till stängning. Gör inte så mycket iaf, Mariefred suger även på sommarkvällarna. Fast nu verkar det bli hyfsat väder i två dagar, så det kanske blir en ändring. Lets hope for the best.



a little princess

Saga berättade om en film igår, som jag kom ihåg att jag såg en gång men aldrig kom ihåg namnet på. Men när hon förklarade den, så kom jag verkligen ihåg den. Filmen handlar om en flicka, vars pappa åker till kriget. Hon blir lämnad på ett flickhem. Hennes pappa dör i kriget och hon får börja leva som en fattig slav flicka.
Filmen är helt underbar och super sorlig. Jag älskar den och måste verkligen se den igen! En film som jag rekomenderar helt klart.

don't know and starting not to care

Går kvällen var trevlig. Jag, Lovisa, Jasmina och Saga satt på mitt rum till tolv och pratade.
Imorse tog jag mig till Filip där jag har spenderat hela dagen. Verkligen varit mysigt och träffa honom igen, det var allt för länge sedan. Fick tyvärr åka hem pga av gäster, så nu sitter jag här. Jag vet inte vad jag ska göra ikväll eller om det händer något. Men vi får se.

2 k

Som tur är fick jag upp min rumpa från sängen idag. Tränat hela dagen, gym och power-walk med mamma. Sen inte så jätte mycket mer, men det är något i alla fall. Sen har jag äntliiiigen fixat lönen som kommer in imorgon. 2 k rikare asså.
Nu väntar jag på att träffa världens finaste flickor! Jag visste att något bra skulle hända idag och nu ser ni att jag har rätt. Som alltid.


You Me At Six – Underdog (Acoustic Version)

Ju äldre desto bättre.

a underdog just lieing in the mess you made

Jag måste göra något idag. Bara göra NÅGOT..kan det vara svårt? Tydligen, eftersom jag kommer sitta här hela dagen istället. Det börjar nästan bli så att jag saknar att ha en skola och gå till. Men helst skulle jag vilja ta min klubba och dra till hallen och skjuta lite. Eller ta raket och bara stå och slå. Jag saknar tennisen och innebandyn så mycket. För mycket för att det ska vara normalt. Har iaf snackat med Totte och vi ska dra igång det snart. Han skulle höra av sig till mig så skulle vi fixa det, kanske tills nästa vecka, good ha?

Nu ska jag väl återgå till inget. Balle.


youre the only one

Fisan gick precis och vi har spenderat kvällen tillsammans film, godis och mycket snack. Det har varit najs att träffa henne, det var ju som sagt ett tag sen.
På vädret så ser det ut som det ska bli molnigt med lite regn. Jag undrar vad dom menar med lite nu för tiden...men det verkar inte bli någon toppen dag imorgon heller, så vi får la se vad som händer. Kanske träffar filuren, eller någon annan. Har inte sett Isak eller någon pojke på länge, så vi får se, något ska hända i alla fall. Bestämt.
Nu ska jag återgå till att försöka sova.

Natti.

i swear i have seen your face before

Efter två pass på hs och ett eget pass utan knäskydd så är jag nu säker på att jag kommer ha träningsvärk och att jag inte kommer kunna gå vanligt på länge. Men det var värt, körde core, spinning och gymmade.
Nu ska jag snart träffa Lovisafisa, så länge sedan jag såg bruden! Det här kommer lätt bli dagens höjdpunkt, kanske för att det inte har hänt något annat roligt. Eller för att hon är fin.

brandalarm och regn

Missade träningen, jag tror inte att jag var den ända dock. Jag väcktes precis av brandalarmet, mamma glömde bort att hon hade mat på spisen. Så nu luktar hela huset blääh och jag mår illa.

Det regnar ute, vilket gör att jag vägrar åka till gymmet. Jag hatar att cykla/gå/springa i regn och tänker inte göra det. Får vänta till senare helt enkelt. Kanske drar på coren vid sex, men det är om vädret tillåter.

Nu ska jag fixa min lön, som är liite sen och sen vänta ut regnet.

nytt?

Hur tycker ni?
Den är anorlunda på något sett, inte som jag brukar ha dom. Men den är för enkel, så det blir säkert en ny senare.
Men nu får den duga.

at the bottom of the ocean

Kvällen har varit mysig. Har kollat på HM och satc och nu ligger jag och lyssnar på kents bästa låtar. Jag saknar gamla kent, med texterna som betydde något för dom som förstår dom, men som bara lät som ord kastade i en mening för dom andra. Jag saknar deras gamla sound, det dystra och datagjorda, men ändå inte techno. Den perfekta balansen mellan depp musik och den riktiga musiken. Röd var bara techo, även fast En plats i solen börjar ta dom tillbaka.
Vet ni vad jag mer saknar? Helhet. Att allt ska kopplas ihop och börja få en helhet. Det saknar jag. Jag saknar dig. Er. Minerna kommer börja blekna med tiden, bilderna kommer förlora sin mening.
Inte någon mening att någon ska förstå. Och om ni tror att ni förstår, har ni nog fel. Jag tror INGEN kan förstå, eller jag är säker.

Nu ska jag sluta babbla, jag ska upp åtta och träna med grabs. Fast jag hoppas att dom bara skojar och det får bli en mer rimlig tid. Men man vet aldrig med dom.

kent
För dom få som lyssnar, jag tänker på er.



what went wrong?

Jag stannar hemma över kvällen. Det verkade inte som det hände så där jätte mycket ute, så jag funderar om jag ska köpa godis och sen lägga mig ner och kolla på film eller spela sims. Men det regnar ute, så jag får jobba med det jag har hemma. Typ glass och fruktsallad låter väl bra. Och sen lite is på det så har vi en fest måltid.

hemma

Nu är jag äntligen hemma. Förutom att jag har världens mv så är det galet skönt. + att mina ölands tjejer kom hem ganska exakt samtidigt som mig, vilket alltid är trevligt.
Dom senaste dagarna i Göteborg har varit jätte roliga och det var kul att träffa Rasmus igen. Men nu längtar jag att komma ut och träffa mina vänner, som jag inte sett sedan dagen jag fick öroninflamation...alltså länge sedan.
Snart serveras det godaste som finns, laxsallad i huset så jag ska väl röra mig ner. Hör av mig om det är något senare, annars får ni ha en trevlig kväll.

RSS 2.0