den rosa pantern

Ligger i en lägenhet mitt i Göteborg, helt ensam och smuttar på en cider medan jag kollar på den rosa pantern och döööööör av skratt. Rasmus är ute med några vänner, men såg inget behov med att följa med, när jag kan ligga här och ha lite för roligt för att vara själv.
Imorgon blir det stan igen, med mamma. Ska shoppa tights och en bikini, precis som jag skulle idag. Sen ett par jeans. Typ.


nyyyytt

Hemma från en regning dag på stadens gator. Hittade det här;


Rosa glasögon ITEM - hollywood



Lång t-shirt - konstigt namn på affären


Vit kofta - Henri Lloyd

 
Jeans shorta - gina


Vit tröja - gina

Allt ser fult ut på bilderna, men jätte snygg i verkligheten.

we're finding our voice and following a dream

Andra dagen i Göteborg ska spenderas på stan med Mathilda och Theresa. Måste köpa ett par tights, en bikini och kanske något annat. Tyävrr är vädret kasst, men vi ska ju vara i nordstan, typ ett köpcentrum.
Nu har jag ínte mycket mer att säga, så vi hörs senare!

hej göteeet

Framme i Göteborg nu och vädret är hemskt. Fast inte värre än Mariefred, som det låter.
Mamma och pappa har åkt iväg till västkusten medan jag stannar här med bror och Emmanuel, vilket är Rasmus gamla kompis från Åre. Jag vet inte vad vi ska göra senare, men jag hoppas på något iaf.

a dream is a wish your heart makes



Jag skojar inte med er när jag säger att tårar rinner ner för mina kinder av lycka. It's a dream come true. It really is.

musiken blev min vän

Justin Bieber – Somebody To Love
Ke$ha – Your Love Is My Drug
Bob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version
Timbaland – If We Ever Meet Again
Taio Cruz – Break Your Heart
Mitchel Musso – Let's Make This Last 4ever
- I must be dreaming - The Maine


your love is my drug

Hemma nu och lyssnar på kick-ass musik. Bjuder på den senare..promise.
Jag hann iväg och träna och kände knappt halsen! + så var jag helt själv, ganska skönt men ändå läskigt. Så nu är jag nytränad, färdig packad och fixad och medan jag väntar på mannen i mitt liv så kan jag la visa min outfit+facelook+mina fina armband&klocka.
Vi hörs Mariefred.

im only gonna break your heart

Kände inte för att blogga igår, det skulle ändå bara bli korta och tråkiga inlägg.
Idag ska vi resa bort, halv fem lämnar vi hammarvägen i en ny fin bil som pappa hämtar idag. Tills dess ska jag packa, kanske träna (dock mycket osäkert), handla lite till resan ect. Sen vet jag inte hur mycket jag kommer blogga dom här dagarna som följer, men jag är hemma på söndag, så har vi inte hörts innan så hörs vi då.
Men nu har jag inget intressant att säga, så caio bella.

passenger

Som planerat, spenderade jag hela dagen inomhus. Helt otroligt lamt faktiskt, men jag har överlevt. Och blivit så pass frisk att jag kan träffa den saknade Sofie imorgon! Som jag har saknat min tennisbabe!
Har även kollat på en skit bra film, passenger med Anne Hathaway. Den är lite konstig, men i slutet kommer allt tillbaka till än och då förstår man. Som sagt, jätte bra film som jag verkligen rekommenderar.
Tyvärr har jag fortfarande en infektion på stämbanden, men jag låter bättre men kan inte träna. Kanske imorgon innan vi åker, om jag tar det försiktigt.
Nu ska jag återgå till sims, hoppas ni har det bra!

ONE MONTH, ONE MONTH, OOONEEE MONNTTTTH





obs: galet onödigt inlägg

Morgon!
Kommer nog inte skriva så jätte mycket idag, jag är på bättrings vägen, men det känns onödigt att skriva om mitt nu så ointressanta liv. Det ända jag gör är att ligga i sängen...så nu vet ni vad som händer idag.
Om ni vill mig något, nås jag på mobilen. Ciao.

koncentrations förmåga saknas.

Jag har inte haft något internet hela dagen, mamma har legat och kollat på golf, ingen har varit rolig och smsa idag, vädret suger pung och jag är sjuk. Dagen har varit toppen!
Nu har vi internet igen vilket lyser upp lite iaf, så jag ska sätta mig och kolla på det ända jag kan kolla på när jag är sjuk...serier. När jag är sjuk har jag nämligen ingen koncentrationsförmåga, vilket gör att jag inte kan kolla på en två timmars film utan att börja gå runt och göra andra saker. Har till och med svårt att göra det när jag är frisk, därför omöjligt när jag är sjuk. Så nu ska jag kolla på lite vänner, gossip girl, the big bang theory, how i met your mother mf tills det är dags och sova. Kul liv.

(startade om mobilen och hade 5 nya sms...hur i helvete? )

im not the best at waiting, but i'll give you all i got

Jag hatar att vara sjuk. Verkligen hatar det. Måste ligga hemma nu tills jag verkligen är frisk, vilket ändå inte kommer hända förens jag drar. Tur att dom flesta är borta nu då, filur och den andra tönten åker till Öland imorgon tidigt....jag kommer sakna dom! Men sen kommer ju Saga&Sofie hem imorgon (i think), får försöka träffa dom lite snabbt, har ju inte sett Sofie på galet länge! Sen drar F&F snart, ena är ju redan borta och andra ska joina henne imorgon. Ah, som ni ser, alla drar och då får väl jag göra samma sak.

Som ni förstår så har jag inte gjort något idag, typ legat och tyckt synd om mig själv. Det är även mina planer för imorgon. Sen får jag se hur jag mår, om jag träffar Filip eller inte.

Nu ska jag lägga mig och smsa sönder.

jag vill bara dö..

..snälla någon döda mig?!

Öroninfektionen passar perfekt till min halsinfektion. Helt perfekt.
Nu ligger jag i sängen med en helt fukkup röst, en polly påse, underbar musik och en smärta som skulle få vem som helst att grina som en liten bebis. Kvällen var riktigt trevlig fram tills örat bestämde sig för att ta död på mig.
Nu ska jag kolla på film. Vi kanske inte ses.

Tack Bästavän, jag älskar dig verkligen. Du är bäst.

när ingen ser och hör

Hemma från en dag på riddarspelen med Ante, Hugo och filur1! Betalade 160 spänn för att kolla när vuxna män leker med stora pinnar på hästar. Smått underhållande, mest tack vare sällskapet...men värt va det fan heller.
Nu har jag ätit och säkert förlorat en liter blod eftersom jag har blött näsblod i kanske en timme i sträck. Men nu är det slut och jag ska snart kolla hur/var&när man ska träffa folket. Men innan måste jag fixar mig.


im in need

Glömde i förra inlägget att Hugoisboi joinade oss senare, ledsen för misstaget! :(

Idag blir det riddardagarna, förhoppningsvis med fliur1 Jasmina. Sen ikväll ska jag umgås med mina friends galet mycket. Inget mer att säga, förutom att jag låter invalid när jag pratar...bye.

GRATTIS FILIP ÄLSKLING KARLSSON!

Länge sedan jag gjorde något sånt här...ah, ni som inte fått så önskar jag er grattis i efterskott!
Nu vill jag gratta min älskling, som fyller sexton idag. Ett år äldre än mig...
Jag och Filip är iaf inne på vårt halvår tillsammans! Fattar ni, ett halvt år!
Jag älskar dig


Första bilden jag fick av dig...awwww

I AM A

Äntligen fungerar internet som det ska, det tog sin lilla tid.
Efter jobbet drog jag då ut och träffade Jasmina. Vi hamnade tillslut i hamnen där vi åt bilar och diskuterade vad vi ska ha för båt när vi får pengar. Vi hade tänkt köpa en lyx-yacht och åka till Lovisa, eftersom hon har spenderat lite för lång tid där borta i kusten.
Sen drog vi vidare till Fridof, där Isak, Herman, Kenny, Jocke, Malte och några 93;or va. Vi blev sittades där en stund och sen drog vi ut och nu, några timmar senare, så sitter jag här, helt galet hes och låter som om jag har kommit in i målbrottet.
Imorgon ska vi ta över stan, och mer har jag inte att säga. Jo, förutom att Frida gav mig en superb fin New Moon tröja med E&B på, den ska upp på väggen...sönder.

Godnattttt.

riddarspel

Internet har varit dumt, därför har jag inte skrivit. Sen har jag inte haft mycket att skriva om, har inte gjort mycket direkt.
Idag ska jag dock göra mycket mer, först ska jag åka till jobbet sen ska jag direkt ut, eftersom riddarspelen har kommit hit. Ni som inte vet vad det är, kan ju bara lyssna på ordet. Det är iaf mariefreds stolthet. Nästan ända gången man kan vara ute på gatorna och faktiskt se mer än 10 pers. Iaf, det börjar idag och jag kan inte vara ute på dagen som sagt, men kvällarna är faktiskt mycket bättre. Partyyyyy hela natten.

Nu ska jag gå och äta hallon som mamma plockat.

untouched

Mår mycket bättre idag, ingen feber! Men jag är fortfarande inte tillräckligt frisk för att göra något jätte speciellt, som att kunna träffa Filip, men ändå så pass frisk att jag kan dra ut. Ska försöka se till att jag träffar Forsen som kom hem från cypern igår. Och sen kanske annat sött folk, det var så länge sedan jag var ute, alltså riktigt ute. Jag saknar nästan att hänga på stan, men bara nästan.

Ahh, nu ska jag lägga mig på verandan och sola lite, innan jag hittar på något med någon.

sssssick

Ni som har min facebook vet att jag är sjuk. Vaknade upp med världens huvudvärk och 38-39 graders feber. Inte direkt en underbar start på dagen. Så jag fick avboka mina planer, alltså min pojkvän, för att istället ligga i en soffa hela dagen och kolla på lama tv program. Har inte kunnat sitta vid datorn, eftersom man måste anstränga sig allt för länge på en skärm och om jag gjorde det så skulle mitt huvud sprängts. Billigt talat ofc.
Nu har äntligen min dags ända huvudvärkstablett börjat verka och jag kan tänka klart. Får ju bara ta en ipren/alvedon om dagen eftersom jag har tagit så pass många under mina år som skadad idrottare. Min lever klarar helt enkelt inte av för mycket längre. Lovely, eller hur?
Imorgon hoppas jag att vakna upp och vara frisk, för då ska jag träffa Filip. + att jag MÅSTE träna. Jag skulle inte ha en vilodag förens lördag. Så sug min stora.


he's got everything that a girl wants

Träningen gick mycket braa. Träffade några saknade pojkar på gymmet, Kenny, Ante och Dennis som varit ute på sjön galet länge och sen Hugobooi. Alla var galet bruna, vilket får mig att vilja dra till solariumet mitt i sommaren...men det kan man väl inte? Eller....
Ikväll vet jag inte vad som händer, inget antar jag. I princip alla är bortresta eller upptagna och jag föredrar min säng över att stå själv på stan. Kanske kollar på en film och försöker somna i normal tid eftersom jag ska träffa Filip imorgon. Hoppas verkligen att han kan kommer hit, jag har 0 kr på mitt kort och kommer då inte så långt.

this is my life

Vädret har varit jätte bra, därför har jag inte uppdaterat, utan legat ute och läst harry potter. Ska snart åka iväg och träna snart och sen vet jag inte riktigt va som händer. Nu dör min dator snart, så jag ska iväg.

im all out of love, im so lost without you

Inget jobb imorgon, både happy and sad face. Sad för att jag förlorar pengar, happy för att jag slipper göra skit jobbet. Och pengar blir nog inget problem, pappa är ändå skyldig mig några tusen från göteborg, eftersom jag betalade mina saker själv och det har vi kommit överrens om att jag slipper göra det. Great deal, right?
Anledningen att jag skriver på engelska ibland är för att jag precis sett på Harry Potter, och då blir jag så här. Konstig är nog ett bra ord att beskriva. Men, som sagt är jag halvt beroende av det, så det är la inte så konstigt.

Nu gick min raderaknapp av på datorn, så jag får en lätt panikattack, vilket betyder att jag borde sova.


all by my self

Har inte gjort någon uppdatering idag som ni märkt. Jag vet inte varför, men man kan ju inte alltid vara på topp. Vaknade iaf vid två efter att jag somnat vid sex, som ni såg i förra inlägget. Då gjorde jag inte så mycket, för innan jag visste ordet av det var det dax för middag och träning. Efter träningen träffade jag en jobbande Hanna och sen åkte jag hem och har varit här hela kvällen. Ska snart sätta på en film och sen krypa ner i sängen, ska nämligen jobba imorgon. Själv. Städa. Själv. Jag. Ah, jag är inte så taggad, men vad ska jag annars göra om min chef vägrar höra av sig. Min chef liksom?

Men vi hör säkert senare, jag kommer ju inte kunna sova än på ett tag och i natt lär jag ju vara ganska rastlös.


misstaget

Stort misstag att kolla på eva och adam. Klockan är snart sex och här ligger jag medan solen går upp.
Nu ska jag iallafall sova!

ny design?

Vad tycker ni? För lite eller för mycket?
Jag gillar den inte, men så länge får den duga. Den är ny liksom och det är alltid skönt.

Nu ska jag återgå till nattens underhållare, Henke, Nicholans och vänner!♥


jag kommer inte på något bra

Precis hem kommen från chillkväll @ Emelie. Pga av vädret blev det ingen grillning och inte så mycket till fest heller. Men jävligt mysigt hade jag det! Sen på hemvägen träffade jag Hugo, Rasmus, Joel, Jocke och Malte utanför Joel. Stod och prata med dom ett tag, riktigt trevligt.
Nu ska jag krypa ner i sängen och vara social med folk på msn.
See yaah, dont wanna be yahhh.

all gone

Dagarna går riktigt segt när man gör så mycket som jag gör. Idag har jag i princip gjort det vädret har tillåtit mig att göra, alltså inget. Typ suttit hemma och slappat. Tänkte gå och träna, men jag känner att mina muskler måste vila lite efter fem dagars träning.
Ikväll ska jag till Empa, grillkvälll. Super roligt att det äntligen händer något här i hålan nr1.

Förresten, just nu åker alla bort. Älskling har varit i Österrike i två veckor och är nu i typ Helsingborg, Isak och Herman är i cypern, Lovisa är på något ställe, Fanny är i Skåne och snart åker Emelie och Hanna till Göteborg, Frida och Fanny till cypern, Lovisa och Jasmina till Öland, Sofie, Saga och Joel till Gotland...hallååå, blir jag kvar ensam eller? Kommer nog åka till Göteborg igen, eftersom alla sviker mig här hemma.

its true i cant go one without you

Underbart väder, visst är det? Ja, roligt att man jobbar då....fick ta tag i pappas jobb till mig, eftersom jag ligger efter. Men allt är nog klart nu. Sen har jag tränat, som vanligt då.
Kvällen spenderas nog inne, jag är trött efter att ha somnat runt fyra varje dag, så jag går kanske och lägger mig tidigare. Kollar på någon film och har det trevligt för mig själv. Om det inte är något speciellt, då jävlar är jag öppen för förslag.

harry potter ♥

Hemkommen från en filmkväll med J&L. Kollade på första HP filmen, vilket betyder glad nörd. För er som inte visste är jag nämligen en hp nörd, en galen sådan. Hade typ en harry potter vägg i mitt gamla rum. Men nu har jag faktiskt tonat ner mig lite...men vem vet, kanske blir en ny. Här är iaf dom två trailersarna...eller kan man säga det? Iaf, tänkte dela med mig med tanke på att dom är så JÄVLA BRA. + att den kommer ut i 3d....jag dör här borta. Seriöst dör. Öskönt bara att den första delen kommer ut i november och sen den andra vet man inte.

Men nu ska jag lägga mig i sängen och sen får vi se vad jag gör imorgon ♥


nu kör vi

Dax igen, eller vad säger ni?
Gårkvällen gick som planerat och vi kom ut till Emelie. Efter varit där ett tag och kört smsroulette så drog jag,Frida,Lovisa och Saga hem till mig och käkade sönderbrända hamburgare med pommes. En mysig kväll var det!

Idag klev jag upp tidigt för att åka till jobbet, som var super segt. Det roligaste var nog på vägen till jobbet, när jag såg en man så runt i bara en väska och ett par speedos. Helt seriöst. Han hade inget mer på sig...hahahahha.

Men det fanns knappt något att göra på själva jobbet, förutom att hjälpa halvt störda människor med extremt lätta grejer. Det dummaste var när en man kom fram och frågade mig om jag kunde hjälpa honom på hans rum. Först trodde jag att han skulle stänga in mig, men han var klen så jag hade lätt kunnat tagit ner honom. Men så kommer vi till hans rum och gissa vad jag får göra...dra igen hans GARDIN? Hur dum i huvudet får man vara? Ah, men iaf vid halv sju fick jag dra vidare till body balace, vilket jag absolut äääälskar.

Nu ska jag snart möta L och J. See yah.

hel-dag på strandbadet

O-m-g, lycka till i livet tjejen...du kommer aldrig få något så bra igen så det är bara vänja dig med att hänga efter folk som inte gillar dig.

Hemma från en heldag på strandis med Saga, Lovisa och Frida. Jätte mysigt verkligen!
Nu ska jag äta sen duscha och sedan vet jag inte. Tjejgänget skulle träffas, men det känns ju lite så där när vissa inte vill. Vi får se hur det håller. Mamma och pappa är iaf på middag hos Du Rietz, så om jag mina planer spricker har jag ju ett hus här hemma för mig själv.

simply the best

A Rocket To The Moon – Like We Used To
A Rocket To The Moon – 54321
Secondhand Serenade – A Twist In My Story
Secondhand Serenade – Vulnerable
Simple Plan – The End
Simple Plan – Time To Say Goodbye

Finns tyvärr inget bättre ♥



5 4 3 2 1

Nu är jag tillbaka. Efter att jag solat tränade jag i två timmar och sedan träffade jag Lovisa och Jasmina. Vi drog till grillen och köpte mjukglass, vidare till strandbadet där jag och L badade och sedan hem till mig och gjorde chokladbollar. Jätte mysigt, med många skratt och minnen.

Imorgon då, strandbadet med mina fina flickor, L&J. Kanske någon mer joinar oss, men än så länge är det bara vi. But remember, vi är öppna för förslag så länge personen inte är över 60.


värmen tar död på mig

Ligger ute på verandan och solar sönder. Det är så jävla varmt att jag snart kommer dö...som tur är blåser det ordentligt annars skulle jag nog vara en svett pöl nu.
Ska snart ta och sätta på ett avsnitt av vänner. Jag undrar om jag kommer ha samma sak som dom har, ett gäng, när jag blir stor. Jag hoppas det, för att vara en del av det gamla tjejgänget är nog det bästa jag varit med om. Man kände sig aldrig ensam, man hade alltid någon att vända sig till. Man hade sina närmaste runt sig hela tiden, samtidigt som man alltid hade alla andra runt omkring. Men jag antar att allt är borta nu.

i dont wanna make you face this world alone

Efter att jag kollat på jönsson ligan, drog jag direkt och tränade. Fick bara bli ett core pass och sen en timme på gymmet, jag svettades nämligen som en griiiiis typ två minuter efter att jag kommit in i core salen. Dagarna nu för tiden är verkligen varma och det är så jobbigt. Men jag skulle aldrig byta ut det mot våran vackra vinter vi hade 2010, eller istiden som man kan kalla den. Imorgon ska det desutom bli ännu varmare, vilket betyder..........sola babyyyy. Kanske stranden också, om jag orkar eller har någon att åka med.

Kvällen har spenderats hos Sagis med Lovisa och Jasmina. Jätte fin kväll men jätte fina tjejer!
Nu blir det smsa och vänner.

Jag kan säga att jag inte bryr mig. Jag kan säga att jag går vidare. Jag kan säga att det är inget som påverkar mig.
Men sanningen är att jag inte kan tänka mig själv utan delen som fattas.


lilla jönssonligan alá norge

Back from work. Fick sällskap/hjälp av Emma, så det gick bara på ca sex timmar. Nu sitter jag i soffan och kollar på Olsenbanden jr. under ytan, typ lilla jönssonligan på norska, sten roligt. Verkligen min humor till 129% + att norksa är galet fult vilket gör det ännu roligare. Hela filmen är ful.

Igår gick jag ut och träffade Jasmina och Lovisa. Vi satt vid lilla maja bryggan och sedan gick jag och Jasmina hem till mig och kollade på fotboll. España vann, vilket var la bra. Torres skadade sig tyvärr, precis när han kommit in. Kasst, men han är smaskig ändå.

Nu ska jag lägga mig ute och sola mig i den lilla solen som finns kvar, men först ska jag se om Egon lyckas hämta diamanterna så att Kjell kan köpa örhängen till Valborg...



känn ingen sorg för mig göteborg

Ingen gillar falska horor, kom ihåg det.

Nu är jag hemma i Mariefred igen. Skönt som faaaaasiken men samtidigt jobbigt. Jag vet inte vad som händer med Mariefreds befolkning...den är sjuk nu för tiden. Tur att det finns några normala kvar, liksom folk som balanserar upp allt.
Dom senaste dagarna har jag inte gjort så mycket, shoppat lite, bla en byxdress...hahah, jo jag köpte en faktiskt. Jätte skön, men vet inte om det är så snygg direkt. Sen har jag även sett shrek 4 3d. En mycket bra film.
Men nu ska jag återgå till att packa och sen träffa Forsen som drar iväg imorgon. Inte okej. Själv ska man jobba, vilket betyder kliva upp jäääättee tidigt. Tidigare än vanligt eftersom jag blir själv...synd att det finns folk som har problem med att höra av sig när man faktiskt ska det.



forgive and forgett

Förlåt att jag inte skrev igår, kom hem sent från Liseberg och hade helt enkelt inte orken. Vann inget, men åkte en hel massa! Rasmus vann dock ett galet stort gossedjur. Dagen var jätte bra, trots att vädret svek oss. Men vi hade det trevligt.
Idag ska jag ääntligen träffa Mathilda!! Vi ska gå på stan och mysa lite. Och sen är det ingen vanlig dag, utan Isak 'Bästaväns' Fors födelsedag! Grattis till honom.

Nu ska jag röra mig bort här ifrån.

after a day in the city

Okej, det blev stan idag. Köpte presenter till Rasmus, tre linnen, ett armband och en t-shirt och sen en tunika, en skorta, armband, nagellack, och små saker till mig själv ofc. Träffade Jeanette, så jag slapp gå själv.
Efter så drog vi hem och firade Rasmus. Eller firade och firade, vi öppnade presenter och åt tillsammans. Det var riktigt trevligt faktiskt.
Nu kollar jag på sex and the city och ska snart nana. Imorgon har jag en lång dag på Liseberg framför mig. Kommer bli helt sjukt kul, eftersom vi alla gillar att åka snabbt och mycket. Och kameran kommer självklart vara med, så härliga bilder kommer!

Pusss

ready,set...don't go

Nu är jag här, i galna göteborg. Snart ska jag kanske ge mig ut till stan, men helt själv. Mathilda kunde inte träffa mig idag och R och J jobbar...såå, vafan ska jag göra? Ta mig ut i göteborg själv, och riskera att tappa bort mig och se dum ut eller sitta kvar i lägenheten hela dagen, och låta mig klia sönder mina ögon pga av katten och mysa. Valen är svåra, att shoppa lockar ju men frågan är om jag lyckas hålla koll på mig. Och inte se ut som ett mongo.
Nu ska jag återgå till det jag gör bäst, inte ett piss.



how did we change?

Nu har jag sagt hej då till Fanny, som får bli den enda, eftersom jag inte hinner. Ska snart sätta mig i bilen mot Södertälje syd där tåget väntar som kommer ta mig till Göteborg.
På söndag är jag hemma, men som sagt kommer datorn vara med mig, så lite bloggning kommer ske.
Förresten, så kom jag in på Nv på Thomas. Jag var inte så orolig, men det är roligt nu när jag är säker!

Nu måste jag rusa, adios Mariefred!


oh-my-god

Godmorgon!
Fanny ligger fortfarande och sover vilket är så där lagomt roligt. Men medan hon sover ska jag nog börja packa, för vid halv fem drar jag till Gbg.
Kommer ta med mig datorn, men vi får se hur mycket jag kommer uppdatera, med tanke på att jag inte ska sitta inne vid dator på samma sätt som jag gör när jag är hemma.

Nu vaknade Fanny, så nu drar jag.


,

Dålig uppdatering beror på jobb, träning, ingen tid och det sociala livet jag faktiskt har.
Efter en träning på morgonen och åtta timmars städning så åkte jag och Fanny till gymmet och tränade till kanske halv elva. Sen drog vi ut och satte oss på lilla maja och lyssnade på musik och pratade om verkligen allt. Det var faktiskt skönt, jag har saknat stunderna med Fanny. Jag vet inte, men på något sett får hon mig att må bättre, även just nu. Ah, senare kom även Kenny och Rasmus dit och allt slutade med att jag och Kenny badade.

Inlägget är slarvigt, säkert stavfel ect och rörigt helt enkelt, men jag är sjukt trött, så vi hörs säkert imorgon innan jag på börjar min resa ner mot bror.

/mj

its time for the show, so put on the mask

Min laddare är fortfarande kvar hos mormor så om inte pappa köper en ny i morgon kommer min mobil dö. Så om jag inte svarar när ni ringer/smsar, så vet ni varför.
Ska lägga mig för att sova snart, ska upp tidigt för att träna innan jobbet. Drar nog dit efter jobbet också, jag känner att jag måste träna ordentligt innan jag drar till Götet.
Nej, nu måste jag sova, jag hör av mig imorgon.

/mj

att fly till något nytt

Nu är jag tillbaka efter några ur tråkiga dagar hos mormor. Mamma stannade, men jag fick åka med pappa hem som ändå skulle hem från farmor, så nu är det istället bara jag och pappa hemma, tills på tisdag då jag åker till göteborg! Jag kan verkligen inte vänta, vill bara att dagarna som är kvar ska flyga fram tills jag befinner mig hos bror och Jeanette, då kan jag äntligen slappna av och komma bort från allt, annars så skulle jag göra något drastiskt, för så bra mår jag just nu. Jag måste typ besöka någon människa snart, vart annars ska jag få hjälp med mitt 'problem'. Inte direkt så att man säger allt till närmaste vän, för då vet man fan heller vem som kommer få reda på det. Jag är störd i skallen för tillfället.
Just nu känns det som om ni kommer tro att jag bara klagar för att klaga, bara vill ha en massa uppmärksamhet. Men om ni tro det, kan ni bara slänga er i väggen. Anledningen att jag skriver ut det är för att jag kommer aldrig kunna ta upp det med någon annars, jag kan liksom inte bara säga; tja, jo du, jag mår inte bra just nu....vill du veta varför?. Gör jag det, tror folk att jag verkligen förlorat mitt förstånd. Det kanske jag har också, men det hör inte hit. Jag vill bara att folk ska veta att jag inte mår bra utan att jag själv ska behöva säga det.

Hoppas ni har gillat min klagostund!

sleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep tight bitches

Jag borde typ sova. Men jag kanske dygnar isl, Nico bjuder på natthumor och då kan jag inte sova. Förjääävla roligt har jag. Vi snackar om en fyrkantig låda med nässprays problem.
Nej, nu måste jag sova. Fast nu känns det ovärt. Jag ska upp snart så att sova känns bara som waste of my life.
Men Viktor tycker att jag ska slösa bort mitt liv, därför ska jag krypa ner nu.

goodbye..

..så länge! Kliver upp tidigt imorgon och tränar innan jag åker vidare till mormor och morfar över helgen. Vet inte om jag kommer blogga imorgon men om jag inte gör det så säger vi adjö så länge nu. Kommer hem på söndag kväll, så om jag orkar så bloggar jag då.
Men innan jag åker ska jag bjuda er på lite bilder från en sommar något annat år, enjoy!


allting kommer lösa sig och bli bättre igen, om du har pengar i fickan eller ett ess i din hand

Jag är faktiskt hemma nu, men det var nära att jag fick gå hem. Men som tur är fick jag skjuts av Barbara.
Jobbet har varit helt okej, fyllt med glada vittnen. Det är verkligen helt sjukt hur glada dom är, och trevliga men samtidigt läskiga. Dom är så över trevliga och över glada att det blir konstigt. Dom hälsar verkligen på alla, även fast dom inte känner varandra. Dom kan stå och prata med värsta främlingen om vad som helst. När dom börjar prata med mig får jag panik, tänk om dom är så snälla att jag råkar gå med Jehovas, nice.
Nu ska jag återgå till att kolla på sex and the city.

Adios lövers.

make you smile

Godmorgon hörrni.
Ska snart röra mig mot gymmet innan det blir jobb för hela slanten. Kommer hem vid 21 i kväll, så jag lär väl blogga då. Om jag nu kommer hem, mamma och pappa är borta, så jag har inte skjuts. Så om någon åker hem från Strängnäs vid 20-21 tiden kan dom väl ringa mig? Annars får jag åka hem vid fyra i natt och det gör jag extremt ogärna.

kvällen

Kvällen har spenderats ätandes is i min soffa helt för mig själv och kollandes på sex and the city. Ätandes is, det låter ganska konstigt, men sanningen är att jag är konstig och ääääälskar is.
Från ett tv program till ett annat, så ska jag återgå till att fixa mina naglar och kolla på vänner.

Pusssssss



Min oranga Its a knockout tröja och babyrosa naglar matchar peeerfekt!

RSS 2.0