_


I feel like dancing tonight
I'm gonna party like it's my civil right (Everybody get kinda awesome)
It doesn't matter where,
I don't care if people stare
Cause I feel like dancing tonight

Kanske lite mer taggad nu..

We're going til the world stops turning

Valborg time...otroligt otaggad at the moment, men ska ändra på det med min party lista, som öppnas av All Time Low – I Feel Like Dancin' vilket alltid gör mig lite mer taggad. Kvällen ska spenderas med mina vänner och en jävla massa randoms. Hoppas i alla fall på en bra kväll utan spyoffer och annat.

Ska fortsätta jobba på den där rapporten innan jag träffar Viktor.


Give me more

Nu säger min kropp officiellt nej till skräp mat som pizza, hamburgare ect. Mår riktigt dåligt efter att ha ätit en halv barn pizza med bror min och nu vill jag spy.
Förutom att äta pizza har jag jobbat på den där jävla rapporten (hatar att den försvann mer än jag hatar aik) och solat lite. Senare kom Rasmus och som sagt, käkade vi pizza.

Imorgon ska jag fortsätta med denna underbara rapport, ta en spring tur och fixa mig inför the night.

Guldfisk minne

Glömde även säga att Saga ''Sarre'' Gullbrandsson är hemma från Paris. Även en anledning till att dagen blev braaa.

Happy, glad, xoşbəxt

Så sjukt fin dag jag har haft det! Kan knappast beskriva hur skönt det var att faktiskt inte sitta vid en dator.

Började med att åka in till Stockholm och möta upp Jasmina och Hanna. Ludwig kom med samma tåg som mig så han och Hanna gick vidare för sig själv sötisar, medan jag och tönten fick gå åt andra hållet.
Började på Beyond Retro där jag hittade lite fint, men tyvärr äger jag inte mycket pengar. Istället får jag pyssla ihop det jag ville ha imorgon, vilket jag tror blir mycket fint till sommaren! Gick vidare till bikbok och shoppade ett linne, halsband och ett armband, sedan var det dax för anledningen av min resa. Fick träffa bästa Mathilda en snabbis, som jag saknat henne.
Sedan bar det av till kungsan, där mjukglass och marabou kakor gällde. Senare kom även Oscar, Jasminas kompis, så där satt vi tills min rumpa domnade bort.
Tog en lång promenad med mamma när jag kom hem och fick reda på att Rasmus och jag ska spendera kvällen för oss själva imorgon, vilket gjorde min lycka ännu större.

Jag vet att inlägget är långt och jobbigt men jag har inte haft en fin dag på länge så jag var tvungen.

Eftersom jag är en bloggare nu så har jag tagit lite bilder, men dom får ni ta imorgon.


Oh, I know all about your type



Efter en sådan bra dag är min hjärna slut och jag är fortfarande inte klar. Men imorgon skiter jag i denna jävla uppgift, iaf en stund. Finaste Mathilda kommer på besök i storstan, alltså ska jag rusa dit och krama sönder henne. Den jävlen som bor i Göteborg..jag vill också bo där. Så himla fin stad, underbara människor och dialekt. Har nämnt några gånger att Göteborgska är den finaste och sexigaste dialekten som finns.
Jasmina ska även träffa mig i någon timme, bättre kan det inte bli. Men nu ska jag fortsätta jobba innan jag ska träna lite och måla mina naglar.

:)


Morrón, arbetet fortsätter.

Äckelpotta, Äckelpotta ähhh puhh shu


Mhh, nu hoppar jag ner i sängen och avslutar dagen med The big bang theory.

So if you have a problem I'd thoroughly suggest you look within

Never Shout Never – cheatercheaterbestfriendeater
Never Shout Never – this s**t getz old

Låtarna som håller upp mitt humör även fast jag helst vill gråta och äta upp min labb. Men jag får inte, dock ska denna labb bli klar innan imorgon helst så jag ska sitta här. Ingen Jasmina med andra ord, inget bad, inget umgänge, inget. Men blir jag klar med den här tills imorgon har jag tors-sön på mig att njuta av det lov som jag ska ha. Så nu ska jag satsa allt i en kvart till, sen är det DH.



Kärlekens tunga

Om två timmar ska jag möta upp Jasmina på stan för en glass och en promenad. Innan det ska jag väl sitta här med den förbannade labb rapporten, som jag sedan ska sitta med hela dagen. Åh vad kul, right?


Under hela mitt liv har jag nog aldrig varit snyggare på ett klassfoto.

Damn, this S**t gets old

För någon vecka sedan var det två meter snö och svin kallt, nu är parkerna och uteserveringarna i Stockholm packade av tjejer i kortkort och killar i linnen..vädret har aldrig varit så här pendlande. Snart har vi väl snö i Juli.

Nu är jag tillbaka and better then ever. Efter att ha rehabiliterat mig i fyra dagar med släkten så mår jag bättre och det ska jag fortsätta må. Ska försöka klara av det i stressen som kommer komma, men jag lovar er att jag kommer må som en prins när det är över.


Äntligen

Även fast jag är utan teckning och att hela min labb är spårlöst försvunnen så att jag måste börja om så är jag  lyckligare än jag varit på flera veckor.


1998, inte direkt igår!


Kyssar

So long, nu drar jag mig mot kallare breddgrader.


It's all about us

Har nu packat den minsta resväskan i historian på kortast tid och nu sitter jag och fixar serier och filmer inför mina fyra dagar borta från mitt hem. Åker nämligen redan imorgon upp till farmor, men jag åker med min faster, hennes sambo och min kusin. Anledningen till det är att min familj kastar ut mig ur bilen eftersom min tjocka bror och hans fina flickvän ska åka med mamma och pappa.

Nu ska jag även ladda ner lite ny musik inför resan + en ny ljudbok. Min ipod ska maxxas! Åker med halv elva tåget imorgon och ska sedan fördriva två timmar i Stockholm utan pengar. Ska nog kalla dit min älskade syster, så jag har någon att fördriva tiden med.

Men ja, det här blir nog ett av mina sista inlägg innan jag åker vidare. Uppdateringen kommer väl försämras, men vem kan klaga. Jag vill spendera så mycket tid med både pappa och farmor, och även självklart Rasmus, Jeanette, Jon och Siv. Men nu ska jag fortsätta göra allt klart för imorgon.


Brunt..


Mannen i den vita hatten


Soffsaan, nu åker jag till skolan för sista gången innan lovet. PUSSS!


''Det här är två muffins, och jag har gjort dom själv, och min pappa har hjäpt mig.''

Nostalgi och dålig humor

http://www.youtube.com/watch?v=DNig8OsV10M&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=jjIPODGxROs


http://www.youtube.com/watch?v=nDyssbDlWzg&feature=related


Jag vet att min natthumor passar bättre i en sandlåda och jag vet inte varför jag skrattar så mycket. Men dessa filmer är så jävla fyllda med minnen.
Haha, kommer ihåg att jag och Jossan kunde alla repliker till alla Sagan om Harry Potter filmer och gick runt och sa dom hela tiden. Känns ganska skönt att ha kvar dom minnena, dom var ju trotts allt riktigt fina.




Stand up for the champions

Kent – Socker

Nyaste Harry Potter filmen är nu min och nu går jag på lov. Nästan iaf..

I want to get so far gone and I don't even care how far

Imorgon ska jag faktiskt kliva upp tidigt, och det är säkert. Majonen har till och med skickat ett sms så nu ska jag inte förstöra min dag.

Har endast ett prov på hela dagen och sedan bär det av hem. Vid två ska jag ut och lämna cv och ta ett pass foto inför Kreta resan. Troligen åker vi till Hersonissos, jag, mamma, min moster och min kusin. Det går inte att beskriva hur mycket jag längtar, men det är mer än en månad kvar..



puss

Pluggar matte i solnedgången, :)

Dagen fortsätter perfekt.

Polarisarna smälter och jag vill hoppa på D's huvud tills det går sönder. 
Jag vill åka hem men samtidigt vill jag sova kvar här. Någon i Strängnäs som kan låna ut ett hus i två veckor?



Fuck life.

Kul att provet inte alls skulle skrivas på omprovstiden. Kul att jag då gick upp halv sex. Kul att jag nu är jätte trött och jätte arg. Kul att jag får en sådan skön start på dagen. Kul liv.


Visst finns det dagar som jag kan vara snäll, och låtsas som allt var som förut

Skriver fysikprov tidigt imorgon, så det blir en jävligt lång dag imorgon. Tur är väl att vi slipper idrotten för att våran idrottslärare är lite smått trög.

Pusss


Vad jag bryr mig om nu..

Ser inte fram emot en ny vecka, även fast den bjuder på lov lite längre fram. Jag vill bara inte att veckorna ska röra sig fram, dom kan få stanna en stund och sedan direkt hoppa fram till nästa år vid den här tiden.

Eftersom går kvällen spenderades lite i hamnen med trevligt folk så förstördes mina andra planer..Harry Potter och massa frukt. Så jag tror att jag ska ta igen det idag så får jag se om världens bästa film får mig på bättre humör.
Men ska städa rummet innan det händer så att det slipper se ut som ett bombnedslag.

feel like /care

Nattprat.


I promised myself I wouldn't care when you left us again.
But I should have known that it would be impossible.

Du är så gullig, gullig, gullig, gullig, guuullig

Erkänner att blogga för tillfället är ganska tråkigt..därför gjorde jag det inte igår eller idag.

Kvällen var bra hos Emelie, fick träffa ganska många som jag inte sett på evigheter vilket alltid är trevligt.

Dagen börjades med en springtur som belönades med två gigantiska blåsor på mina hälar..nu kan jag inte gå. Jävla skor..
Sedan har jag bara suttit och kollat på VD och the big bang theory (♥). Chill dag utan plugg vilket var exakt det jag ville ha och behövde.


Sheldon Cooper ♥

The lion queen



Hur gosigt vore det inte med ett litet lejon? Har ända sedan jag såg lejonkungen för första gången velat ha ett lejon och de var faktiskt mitt favoritdjur som liten..dock tvivlar jag på att mamma skulle godkänna det..
Fast det är jävligt coolt hur han kan leva med dem utan att de dödar honom, utan mer bara ser honom som en i familjen..

Ja, jag har tråkigt.

Keep your hands to yourself, these lips belong to someone else.


Min miiikket fina tygpåse (som absolut inte liknar Annikas Gustaf..) som jag köpte igår. Älskar den redan!! Det kommer från Maabag UF som drivs av några personer från min skola.
http://www.facebook.com/pages/Maabag-UF/107652432633911 <-- Deras FB sida, rekommenderar dom verkligen!

Har länge velat ha en och nu när jag märker att så sjukt många personer har en lika dan Fred Perry väska som jag har vill jag inte ha den längre. Det är en kill väska men så jävla snygg, min finaste!
Dock fick jag den för två år sedan och NU har det kommit massa killar med lika dan..hihi, lite roligt faktiskt!

Annars är det bara fint med mig..solen skiner, himlen är klar blå och vi ska grilla idag igen! Satt även ute nästan hela lunch rasten som blev två timmar så lite färg har jag fått vilket alltid gör att man blir lite gladare.
Ikväll får vi se vad som händer, antingen blir det vännerna hos Emelie eller så blir det hemma med Sims..hoppas på de första faktiskt.

Nightienight

Nattinläggen fortsätter att ploppa upp, men har bara tid klockan tjugo över elva på kvällarna, så det är det eller inget..
Skoldagen var ganska okej, underbart väder och en ganska snabb dag. Tennis efter och sedan direkt hem, käka lite och vidare mot innebandyn. Sista träningen, och nu har jag precis kommit hem.

Vad har hänt mer idag som jag kan skriva ner i några ord...grattar Fbk till ett sm-guld, köpt en superduper fin tygpåse som jag velat ha länge, och nu orkar jag inte skriva mer, utan ska istället fundera på hur jag ska lyckas att inte försova mig igen..


It is a night to remember

Totalt onödigt...

Har under hela dagen varit med Fanny. Vi har solat i ett Nykvarn, gått runt och gjort bort oss, kollat på innebandy i strängnäs och åkt hennes söta bil. Mys dag!

Nu pluggar jag lite energi och det går faktiskt jävligt bra och nu orkar jag inte skriva mer.
Har tennis och innebandy träning imorgon så vi får se hur uppdateringen blir.

Värt inlägg, mest bara för att jag tänkte visa att jag lever.


Əgər mənim ən yaxşı olunur


If I said I wanted your body now, would you hold it against me?

Tio minuter kvar till veckans DH avsnitt, så undertiden tänkte jag slänga ner ett inlägg.

Blev en timme i hjorthagen med mamma, powerwalk/jogging. Jätte mysigt hade vi, planerade inför våran troliga Kreta resa som vi planerar att göra en veckan innan skolavslutningen. Ser verkligen fram emot det, ett perfekt slut på vad som verkar vara de jobbigaste veckorna i mitt lilla liv.
Räknade till att det är 37 skoldagar kvar tills vi slutar skolan och där ska jag klämma in tre fysikprov, två matte prov, två np i engelska, ett np i fysik a, ett np i matte b, en uppsatts, en fysik labb rapport och säkert lite mer..vet att ni vill ha mitt schema..

Jaja, det är iaf mindre plugg än vad jag trodde..det är väl positivt?

Imorgon ska jag sola med Fanny efter skolan och sen plugga lite mer fysik/matte.

Pusss



Btw, ett nytt avsnitt av House och ett How I Met Your Mother väntar ju..tror nästan att mitt pluggande kommer få lida imorgon.

There's someting about the sunshine baby

Idag spelas den avgörande matchen i sm-finalen. Eller inte den helt avgörande, men vinner FBK idag så har dom nog ett ganska säkert guld.
Kommer ihåg när jag satt där och när hv spelade..hela mitt liv handlade om hockey då.

Men nu är mitt liv fysik och matte, roligare än så är det faktiskt inte. Ska nu plugga energi innan jag drar ut på min spring tur och sen ska jag ringa ett bolag och klaga på deras leverans. Det var nästan en veckan sedan jag beställde L's pressent och nu börjar jag bli otålig.

Sommarkänslor



Det känns att det inte är lång tid för ens vi sitter där igen. Med mobilmusik på högsta volym som spelar en av allas favoritlåtar eller bara tysta och lyssna på sommarens små kryp. För vad är en sommar utan majabryggan?


Just remember, goodbye doesn't mean forever.

Om det är något jag verkligen inte gillar, nästan rent av hatar, är när man har spenderat en timme framför en spännande mordserie som kan vara det bästa som finns..och svaret var självmord. Haha, ganska värdelöst..

Jag borde verkligen plugga, men som ni förstår gör jag inte det. Det är måndag, min fria dag...från och med nu.
Har inte ens tränat som jag hade tänkt, utan tar det imorgon då jag slutar ett. Då tar jag även och sätter igång med fysikrapporten och energin..säger vi.

Det känns som om mitt blod kokar och mitt knä gör förfärligt ont, så jag ska äta lite glass medan min mordkväll forsätter. Cold case är checkat, halva csi miami kvar och ett avsnitt av csi innan jag lägger mig.


Och då kommer känslan, är jag den enda som aldrig förstår?

Sitter och matar HV klipp samtidigt som jag trycker i mig nyaste Ben&Jerry för att försöka glömma säsongen vi haft och framför allt att försöka glömma att min favoritspelare har försvunnit till KHL. Kan ju inte säga att jag gillar att tappa så tunga namn som Thörnberg, Hietanen, Önerud och Torp men Laine..jag gråter nästan.

Jaja, nu ska jag försöka komma över det där, ladda ner lite ny musik och sen göra en smoothie till imorgon. Sen ska jag träna lite styrka i knä och mage innan jag somnar till ett vd avsnitt.

OverAndOut




HV71 – Störst, bäst och vackrast

You're standing all alone, short of breath and tired eyes



Två bilder från Sonjas kamera. 1. Jag och snyggaste Julia..+ Maltes fina finger 2. Parday.

Dagen har varit riktigt fin, solen har lyst riktigt varmt under hela dagen.
Vaknade upp runt nio, surprise surprise! Trodde att jag skulle sova i flera dagar med tanke på hur trött jag var, men jag var hyfsat väl utvilad iaf. Gick sedan en powerwalk runt Mariefred i värmen och för första gången på länge kändes det som sommar. Lite väl tidigt, det var kanske bara jag som inbillade mig..

Satte mig sedan ute på verandan i någon timme och pluggade matte, och nu sitter jag och kollar på innebandy semifinal för brudar. Kommer sakna innebandyn, säsongen tog ju ett ganska grymt slut igår.

Nu blev jag helt plötsligt jätte flummig och sitter och små skrattar för mig själv..kanske borde sovit lite till?
Jag går här ifrån nu, innan jag skriver något riktigt fult.

i've never told a lie and that makes me a liar

På jävligt många sätt blev kvällen hos Fanny riktigt lyckad, bara en sak som lyckades störa mig hela kvällen. Men just nu orkar jag inte bry mig om den saken, så vi skippar den.

Kvällen fylldes med trevligt folk och musiken som pendlade mellan att vara bra och riktigt kass. Fick bara höra ATL en gång tyvärr..det är inte direkt party musik men den får mig alltid att må snäppet bättre.

Så innan jag lägger mig bjuder jag er på två stört bra låtar (men gamla) och sen får jag väl höra av mig imorgon. Då är mina planer att göra så lite som möjligt, fast en spring tur och lite matte ska jag hinna med innan en till vecka börjar.


You Me At Six – The Rumour
All Time Low – Jasey Rae (Acoustic)

Loerdagen i words

Idag är det lördag mina kära vänner, och alla vet vad det betyder. HELG!
Tog en efterlängtad sovmorgon och har inte gjort mycket under morgonen. Ikväll blir det vännerna om jag lyckas skaffa skjuts hem. Sen har jag även match + fotografering där emellan.

Dagen har börjat bra, jordgubbar och smoothie till frukost och nu ska jag sätta mig och spela lite wii och om en timme ska jag börja göra mig i ordning inför både kvällen och matchen.

Orkar inte skriva mer, känns som det där är allt jag ska göra idag.

Kommer säkert mer uppdateringar senare, nu ska jag spela!

OverAndOut

Det var länge sedan jag kände mig så här

+10 grader, årets första grillning, köttetlukten osar i hela huset, Andreas Falk stannar i HV, äntligen har jag det nya VD på datorn och helgen står framför mig, färdig planerad och awweesome!
Livet är ganska bra.

I feel like dancing

Orkar inte med den här saken snart. Den är jobbig ibland..

Skolan var hemsk idag..mådde illa hela dagen och ville mest av allt hem för att sova. Men jag höll ut fast jag vet inte hur jag gjorde det. Tycker iaf synd om Saga som fick stå ut med massa jävla gnäll från min sida..förlåtis!
Efter en kass tennis träning åkte jag hem för att jobba med samhället, och nu sitter jag här och är nästan klar. Ska skriva det sista nu och sen kolla på ett gammalt VD avsnitt för att sedan sova.

Och äntligen kan jag säga att: I NATT KOMMER DET NYA UT!
Jag vet inte hur länge jag har väntat, men det har gått för lång tid. Så imorgon ska jag efter en grymt lång dag, hem och kolla på det medan jag njuter.

Fridens töntar!


:)

Har haft en ganska fin dag men blev precis påmind att jag ska skriva något till samhällen som ska vara inne på fredag..+ att jag har dubbel träning imorgon och kommer inte hinna mycket då. Så allt som allt så skulle jag ha skrivit den idag..men det sket jag i. Kom hem och spelade lite Wii, drog ut på årets första riktiga spring tur och sedan var det hockey för hela slanten. Sverige-Tyskland! Vet inte vad det blev för att pappa skulle kolla på något program när tredje började, men Sverige hade en ganska bra ledning.
Spring turen var underbar och det gick riktigt bra, blev två varv i ett ler/is dränkt hammaren. Nu är mina Easytone nästan förstörda och jag tackar hammaren!

Men nu ska jag väl sätta mig med den där jävla uppgiften. Min tanke med att gå natur var just att få slippa att göra dessa uppgifter klockan tio på natten..men har lång rast imorgon, så jag får nog sätta mig i biblioteket med S och skriva klart den där.

Fridens töntar.

F L

Sjuk..på riktigt.

She wears red when she's feeling hot


Mwihi!

Hoppar ner i sängen nu och imorgon stannar jag nog hemmis. Känner mig inte fullt frisk och för att klara av dessa veckor som kommer behöver jag vara på toppen. Dessa veckor är alla veckor fram till sommarlovet..just nu har jag ett prov per vecka, ibland två, till sommaren och allt är ännu inte insatt. FunLife.



Svar på tal!



Saga, har du kollat dig själv i en spegel?

Mehrshad, haha, du syns ju inte ens.

Jasmina, du är ändå snygg!

Anonymx2 aka Lovisa, hon kom in lite snabbt när du var på toa...hon kände att du var för snygg för att hon skulle vara kvar.

ÅRETS FÖRSTA JORDGUBBEE ♥

Sitter och kollar på Cold Case medan jag äter årets första jordgubbar. Stora, söta, saftiga...jag dör nästan! Fy fan vad jag har saknat att äta jordgubbar, fy fan vad jag saknar sommaren. Jordgubbar=sommaren, som alla vet.

Ska nu plugga lite engelska och äta upp min jordgubbar. När mamma kommer hem ska jag ut på en lång promenad med henne, eftersom våran träning blev inställd.

OverAndOut

ð

Finfin kväll med flickorna,nu ska jag sova. Match i Thomashallen kl 1300 imrn!

OverAndOut

Adios

Snart lämnar jag min mamma och drar upp till Jasen och badar.
So long suckers.

Bildbomb

L 17år!









Stockholm










Shoppping


Klänning, HM

Långklänning, HM

Örhänge&ring Glitter

Kavaj HM

Bh, tights och mascara Lindex
Plånbok Espri

Tröja HM

Skor DinSko

Natt


Outfiten idag, en ganska grym kväll hos Stefan! Tack Stefan och alla andra.

Nu ska jag lägga mig, berättar mer imorgon. Shopping time!

Yellowcard

Sitter och har samhällslektion, jobbar fortfarande med det där kriget. Borde verkligen se till att göra klart den här jävla saken, det är en vecka kvar tills den ska vara inne.

Ikväll ska jag till Stefan och jag hoppas och tror på en toppen kväll.
Nu ska jag tillbaka till att försöka klara av den här dagen. Åt bara en macka till lunch och har en lektion till kvar..fysik.


RSS 2.0