''''''''''

Inlägget igår..ja precis. Ända sedan jag kom hem från Kreta så har min dator långsamt börjat bryta ner. Vissa program har slutat fungera och det går inte att installera något på själva datorn. Nu går det inte att få upp något jävla internet...den är uppkopplad och allt MEN själva internet sidan går inte att få upp. Det spelar ingen roll hur många gånger jag trycker, den vill inte. Sen att båda mina favvis ringar (ena som jag köpte med Fanny i förgår.) är borta gör mitt liv så jätte mycket bättre. Jag tror att jag glömde dom på strandbadet så ska åka dit och kolla när jag packat klart.

Så nu sitter jag vid vår stört sega stationära dator och bara väntar på att bryta ihop. Hur ska jag överleva i Storlien utan internet, utan att kunna prata med mina vänner dagligen, utan att ha den minsta kontakt med omvärlden?


sugbitch

jag fattar INTE hur mankan ha min tur. 

Jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag

Hur går det att sakna något man aldrig haft? Ahfyfan, det är frågan...

Inte har jag bloggat, men det är bara för att jag har spenderat denna sommardag med Fanny i Skärholmen och på Heron. Shoppade lite trevliga och "välbehövda" ting. Lite tröjor, smycken, spel till Wii. Ni får nog aldrig se det om ni inte nu umgås med mig. Bion blev Baksmällan 2. Mycketmycket bättre än ettan, men jag gillar inte dom där filmerna riktigt. Fastnar absoult inte för dem och de är överskattade om du frågar mig.

Imorgon är det dax att börja packa..vad lägger man ner om man ska vara borta en månad? Hela garderoben? Allt man äger? Ah, något sånt. Så imorgon ska jag packa ner hela mitt rum(liv) i några resväskor och sen på onsdag drar jag och kommer hem i Augusti. En månad utan allt det normala..ska jag vara glad?


Gladare B-rud.

Jag vet allt om dig för du har varit min

Insane, att om tre dagar försvinner jag här ifrån en månad..till en ännu mindre håla men ändå en håla som jag har varit i ända sedan jag var liten. Storlien är speciellt och ska jag vara ärlig längtar jag till att komma bort en stund. Bo helt själv i huset, klara mig helt själv. Tvätta, diska, städa, laga mat, se till att jag kommer till jobbet ect..allt ska jag göra ensam. Vi får se hur länge det tar innan jag inser att en mamma ska man nog ha till allt det där istället.

Kvällen ska troligen spenderas med Fanny i Nykvarn, adjö.


I've spent my life in true knowledge and till I met you my decisions where found in logic and reason

Alla som drar till P&L kan ju bara...ta med mig. Ångrar verkligen att jag inte sa till pappa att köpa en biljett till mig när han väl erbjöd sig. Varför gjorde jag inte det då? Ingen jävla aning...blööö.

Ska gå ut och tycka synd om mig själv i solen med lite jordgubbar.


I'm gonna be the last one standing

Trevligtrevlig kväll har jag haft det hemma hos Isak som slutade med en promenad hem på landsvägen med trevligt sällskap. Har sedan jag kom hem spenderat tiden i sängen med jordgubbar och favorit programmet The big bang theory, ibland är livet härligt!

Det är dax och sova nu, så jag ska stänga ner det här. Är osäker på om jag kommer kunna somna..mitt rum har inte lyxen längre med hel täckande persienner så jag sover i ett ganska upplyst rum med ljuset rätt i ansiktet. Har alla andra somrar haft ögongrej över ögonen och som sagt hel täckande persienner så att jag sover i total mörker, det är bara då jag kan sova. Nu får jag gömma mig under täcket, vilket är ganska jobbigt när det kommer till syret...men ska sluta babbla och sova nu.




För sent för edelweiss

Men inte för sent för midsommar firande, och det är exakt det jag ska göra hemma hos en kär gammal vän.



Klänningen är från hm ifall någon tänkte anteckna.

By now you should have somehow realized what you've got to do

Bestämde mig alldeles nyss för att jag faktiskt ska göra något idag på dagen. En powerwalk runt staden, besöka dom som måste jobba och vara lite mer aktiv. Solen lyser faktiskt igenom molnen för ovanlighetens skull, så jag ska gå ut och njuta av den innan den försvinner.



Trevlig midsommar!

Idag är det äntligen en av Sveriges mest överskattade och mysigaste högtider, midsommar. Helst skulle jag vilja befinna mig i London atm, det är världens midsommarfirande i Hyde Park. Men nu är jag i Sverige och här händer det nada, inte på min front. Men skulle nog ändå tagit det lugnt idag, eftersom jag ska till Isak imorgon.

Nu ska jag sätta igång och städa upp för tredje gången efter gårdagens bravalder och nej, det är inte alls jobbigt. Lätt som en plätt med andra ord! Huvudsaken är att mina vänner hade det roligt, annars hade det varit värdelöst.



Last year

Keeping the Heart of Texas

Jag är tillbaka från de döda..snabb genom gång om dagarna som passerat.

Ulvhälls resan var otroligt överförväntan, hade skit trevligt och vi kom på några grymma ideer. Tror att det blir skit bra ifall dom går igenom, en verklig förändring!

Dagen då jag kom hem efter Ulvhälls så degade jag i soffan men efter att väntat tillräckligt länge och haft halvt gjorda planer så kom Fanny och föreslog Nykvarn. Det slutade på Hökmossen med gitarr och mysigt sällskap.

Idag har jag precis som alla dagar som innehåller fint väder degat i sängen, lekt på Youtube och gosat med Fanny. Senare på kvällen blev det en massa människor här men tillslut slutade det i mitt kök med bullar och mjölk med Kenny och Jesper.

Nu är det time för att sova, börjar bli lite sent för lilla mig.

Men mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls…

Det var länge sedan jag gjorde så pass mycket under en dag, jag är helt slut! Sov först i fjorton timmar, bara med ett litet avbrott när jag flyttade mig från soffan till sängen, så man tror ju att jag ska vara fit for fight..lauuring.

Somnade nästan i bilen på väg till Strängnäs för att köpa en iPhone och en ny bil. Efter flera timmars prövande och åka runt så köpte vi en Volkswagern Golf Sport blablabla årsmodell 2011. En vit och fin bil som vi ska hämta nästa tisdag. Även pappa har köpt en ny bil, en Volkswagen Caddy, för en månad sedan. Så äntligen är båda våra gamla bilar borta!!
En iPhone fick jag dock inte, Expert i Strängnäs hade lagt ner och jag ska lämna in min nuvarande mobil samtidigt, och mamma ville inte åka till Eskilstuna så vi får ta det senare. Funderar på att vänta tills iPhone 5 kommer ut precis som jag tänkt, men frågan är bara när den kommer ut. 7:de september är datumet nu, men det kommer säkert ändras.

Kvällen spenderades med några girls hos mig. Skräckfilm, Astrid Lindgren och bullar i mitt vardagsrum var super gosigt. Sova blir det nu, morgondagen ska fyllas med något på Ulvhälls med skolan. Blir övernattning där så jag bloggar nog inte förens imorgon kväll. Bjuder därför på en random bild från England...


Grabben är galen



Jag tittar aldrig på program som Idol eller Talang, anser att hela uppläggen med programmen bara är för mycket, även människorna som ställer upp. Men ska jag välja ett av dom, så väljer jag talang, det är lite mer seriösare. Men även där så fylls programmet upp med hoppfulla idioter och en och annan riktigt skön talang. Som den här grabben! Galen är bara förnamnet, det där ska vara omöjligt. Om jag löser en sida på en sådan kub är jag glad en hel vecka..antingen är han en medfödd talang eller så hade han för lite att göra som barn för, lösa en rubisks kub är inte det lättaste.

Cause we were both young when I first saw you

Hade en trevlig kväll igår, kom hem lite sent kanske. Fick bara fyra timmars sömn innan jag vaknade, och inte kunde somna om..så jag satte mig vid tv och spelade tv-spel i några timmar. Efter att jag tröttnat på det och nästan haft sönder mitt Wii i ilska att det inte gick som jag ville så la jag mig under täcket och tittade på film. Inte en aktiv dag men det fina sommarlovs vädret tillåter inget annat.


Piggare brud

PUSS

Hemma nu efter massa trevligheter, men ska nog gå och lägga mig. Dagen imorgon kommer bli seg..

Let's go hoe

Efter att ha legat och degat en hel dag så drar jag nu till Jesper Sipola på en liten trevlig kväll. Hoppas på en bra avslutning på segdagennr1.

Let's go hoe

Efter att ha legat och degat en hel dag så drar jag nu till Jesper Sipola på en liten trevlig kväll. Hoppas på en bra avslutning på segdagennr1.

Biljetter till midnattspremiären av HP7, cheeck!

Long time no see..har inte orkat med den här saken. Försökt blogga men det har känt så segt.
Under dom här dagarna har jag hunnit med
  • Att sluta vara ledare på fotbollsskolan
  • Tjänat 800 kr
  • Spenderat tid med Fanny och Hugo i Södertälje och Nykvarn.
  • Sovit i södra skogen och blivit beroende av PH Danmark.
Ja, inte så underhållande för er kanske men det har varit ganska skönt "sommar-lovs-chill" och jag har haft det jätte trevligt med F och H iaf.

Under kvällen har jag tagit steget att beställt tågbiljetter från Storlien till Sundsvall tur och retur och biobiljetten till Dödsrelikerna del två! (ÅHHHHAPPYHAPPYHAPPYFACEx192932) En sextio mils tågresa tur och retur ska fan heller få stå i vägen för mig och den sista filmen.


Highwayman

Äntligen hemmaa, sitter och halv sover i soffan medan jag kollar på den sjätte matchen i Stanley cup. Var tvugen att köpa den för att se, men det är de värt. Om man vill se riktigt hockey så är NHL något man inte kan missa, världklass! Fast tyvärr går inte matchen så bra, 4-0 till Boston och Sedinarna har inte direkt visat sin fina sida idag.

Jaja, nog om hockey..efter en helt okej dag på fotbollsskolan hämtade Fanny upp mig igen. Vi och Hugo hamnade tillslut i Södertälje, mysigtmysigt! Men nu ska jag kolla på matchen så länge jag orkar och sedan ska jag sova tidigt eftersom jag ska upp tidigt.

Stanley Cup final!

It's timee, final matchen drar igång snart. Vancouver mot Boston, som ni normala kanske vet. Önskade mer än gärna att jag kunde följa den via live-tv, men jag ska upp jävligt tidigt imorgon för att ta hand om barnen. Så det blir radio medan jag sover..jag brukar vanligtvis lyssna på ljudbok men hockey kanske får mig att sova bättre.

Tiden efter fotbollsskolan var nice, spenderade hela med Fanny och en del med Hugo. Det blev en rund tur med Fanny först, från Nykvarn till Strängnäs. Det blev sedan tillbaka till Nykvarn där vi mötte Hugo, gick sedan på Nykvarns niors bal för att träffa Macke en snabbis och sedan hem, för att sitta i soffan med Fanny och kolla på Eva och Adam.

Annars har jag fått ett två dagars jobb på Thomas nästa vecka och med det så blir jag tusen kronor rikare. Ganska smått nice med extra pengar och det inte direkt länge.



What do you want from me?

Bästa fotbolls ledaren här..jag och Hugo drog hem under lunchen och lämnade Gustav själv med krypen. Jag var tvungen att äta lite choklad och ta en huvudvärks tablett, så trevliga är barnen. Nej, får väl tänka att dom är små och att dom inte kan göra något åt att dom är otroligt irriterande.

Drar iaf till hökan med Fanny efter detta är slut, happy times.

Praying for love in a lap dance and paying in naivety



Nu går jag och lägger mig, fotbolls skolan imorgon.

Your failure to understand that there are things much worse than death has always been your greatest weakness

Jag är happygirl atm, jag har hittat biljetter till midnattsvisningen på DH part 2!! I sundsvall, 30 mil iofs...men så jävla värt. Pappa får helt enkelt köra mig, sen får jag bo på hotell resten av natten, filmen börjar ju en minut över midnatt, sen åka hem dagen efter. För mig låter det ganska perfekt, ska bara ta upp det med pappa när han kommer hem för första gången på två veckor.

Antingen så blixtrara det utanför mitt fönster eller så är det någon skön som fotar, men ska ändå gå och lägga mig. Första dagen på sommarlovet och jag lägger mig nu, haha, men jag är majstrött.


I might be the worst idea you ever had

Varmt varmtare varmtast..jag smälter snart. Gömmer mig för nuvarande i källaren, borta från värmen. Mina planer att ta en jogging tur förstördes också av denna värme..ett kallt gym tack?
Snart ska jag vidare och handla mat + hälsa på J när hon blir överbetald.


Nu firar vi!


Over and out, mot Andreas.

.

Någon som vill hämta mig från Storlien den 12:e, köra mig till heron, se på midnattspremiären och sedan köra mig tillbaka? Snälla..


Schools out for summer


Om tio veckor återvänder jag till skolan igen. Tills dess har jag inga planer på att räkna ett jävla tal utan miniräknare och försöka underhålla min hjärna så lite som möjligt.


Sagges daay

  • Äntligen hemma. Sverige, Mariefred, mitt hus, min säng är fullkomligt underskattade..jävlar vad jag saknat det. Även saknat mina vänner men dom är inte så underskattade.
  • Imorgon går jag officiellt ut ettan. Inte så speciellt.
  • Sommarlovet börjat dock imorgon. Mycket speciellt.
  • Igår fyllde bästaste Saga 17 år, grattis till henne!! Ville träffa henne på hennes stora dag men det gick inte..får se henne imorgon istället. Massa kärlek till henne på detta personliga sätt.

LOVEYOUVÄLDIGTMYCKET♥

KRETA

Skrev ett inlagg forut, men sen dog datorn..fun life utan socker.
Forsoker igen da..kreta ar riktigt bra tbh. Det enda minuset ar att det ar for varmt..i-lands problem? Nej men varmen gor att jag inte kan ata eller dricka mer an en gang per dag och gor att jag svaller upp pga av narings bristen. Jobbigt lage.

Ska nu upp och duscha..orkar inte sitta har langre.

over and out

3

Pack up all my things and get my ass out of town

Nu är det snart dax..Kreta. Ångesten över att inte ha packat allt  har tagit plats i min mage.

Dagen har bestått av en mycket trevlig klassresa till tekniska tillsammans med TE1. Gick runt på olika utställningar, lekte runt med alla experiment och insåg igen hur mycket jag faktiskt tycker om min klass..bara ett problem.

Efter Stockholm blev det Nykvarn och Olivia som gällde. Gick halvvägs in till Nykvarn från motorvägen med trevligt sällskap och fick sedan skjuts till centrum där jag mötte Olivia. Finare tjej får man leta efter, underbar rakt igenom.

Senare när jag var hemma fick jag träffa mina brudar. Träffades i en halvtimma i myggsvärmen och skiljdes sedan åt. Vi syns ju iofs om en vecka igen men en vecka är lång tid utan dom..

I sammanfattning av dagen har jag alltså umgåtts med min klass, sagt adjö till fyra av dom viktigaste personerna i mitt liv och sedan packat.

Nu ska jag måla naglarna och fundera över om jag ska sova..

RSS 2.0