Kunde jag, skulle jag



Om jag kunde lägga alla mina pengar på kläder skulle allt detta finnas i min ägo nu.


Yes, I would die for you baby

Känner mig helt oinspirerad till den här skiten nu för tiden. Men bara för att jag känner mig tvungen så får ni väl ett inlägg nu.

Fredagen blev det inget girls i köket. Istället spenderades kvällen sittandes i soffan, ätandes mosad banan och kolla på let's dance medan mitt liv las in på datorn igen. Märkte tyvärr att jag tappat bort ALLA mina dokument och jag sörjer fortfarande dom.

Dagen idag börjades riktigt lamt. Sims till klockan fem, då fick jag stressa sönder för att duscha/fixa mig innan jag skulle till Nykvarn. Mötte upp Olivia för att käka och sen gick vi till hallen för att kolla på vårat älskade lag. Andra förlusten var ett faktum och jag kan säga att det suger ganska hårt att förlora. Jag har nästan glömt bort hur det kändes att inte vinna..som tur är har jag glömt bort hur det känns att förlora varje match.
Nu kom jag precis hem och vill bara gå och lägga mig, inte till någon fest. Därför tar jag på mig namnet torrfitta med glädje och sätter på sims. Eller House, valet är svårt.

Annars så blev det här ett långt inlägg men jag har bara en sak kvar att säga, och det är att jag vill idiotförklara lite folk. Som idag tillexempel, Hv förlorar sin andra match på straffar idag och jag får frågan "Hur kan du heja på hv, dom förlorar ju?" Snälla gott folk, tror ni att jag hejar på dom för att dom vinner? För att dom tog sm-guld förra året eller för att dom är serieledare nu? Om ni tänker till så vet ni nog svaret.

Men vi lämnar det sådär, skulle kunna predika i evigheter om vilka idioter det finns i världen men vill inte ta upp mer tid eftersom säkert hälften av er har slutat läsa.

OverAndOut

Du kan ställa frågor om sanningen.

Efter två lektioner idag så är jag helt slut..hade nämligen det fruktade fysikprovet idag. FYRA timmar tog det så får jag G gråter jag blod.

Ikväll blir det girls i mitt nya kök och skit snack. Efter detta långa inlägg ska jag nu kolla på handboll, sverige-frankrike. Imorgon eller på söndag får vi internet och då blir det nytt utseende, så hang on!

You make my heart go bum-bum-bum

Om tre minuter börjar elitserien, HV möter Modo i Kinnarps. Har även lärt mig att satsa på spel idag när jag hjälpte Ali och Haris..man kan väl bara hoppas att jag vinner. Priset är 31 000..skulle sitta ganska nice.

Eftersom det var torsdag idag så hade jag inte förväntningar på att det skulle bli en trevlig dag. Lång dag, men många äckliga lektioner och endast en bra. Nu sitter jag här, med godiset jag ska ha imorgon och inser att allt i fysiken inte riktigt sitter. Verkningsgrad är det ända, så nu ska jag smsa Thomas och fråga hur man gör. Medan jag väntar på svar ska jag käka godiset som skulle vara till provet imorgon och jobba lite annat i fysiken.

Har sovmorgon imorgon, börjar tio istället för halv nio. Men bara för att vara häftig tänker jag ställa klockan på halv åtta.

Edit: Maah, matchen har börjat. Suger att inte ha tv och att behöva lyssna på äckelradio.

It's the story of our life

Urs vad jag är dålig på att plugga fysik ibland. Verkligen hemskt dålig och att jag inte får dåligt samvete gör det ännu värre. Men ska plugga gärnet imorgon (vi säger så så länge iaf..)!
Nu har jag precis belönat mig med en semla..vad jag har att belöna mig är fortfarande oklart.
Sen ska jag kolla på House, lööve!

OverAndOut


Do you ever feel like a plastic bag?

Mådde för dåligt igår för att ens tänka på att blogga. Sov i fyra timmar när jag kom hem och sen låg jag och tyckte synd om mig resten av kvällen. Eftersom jag av en anledning var tvungen att gå till skolan idag så tvingade jag mig upp ur sängen när jag istället kände att jag bara ville ligga kvar och sova hela dagen. Men det hände liksom aldrig. Och det, plus att jag bara var på två lektioner idag, gjorde min dag totalt onödig.

Annars har jag fysikprov på fredag, banan är så jävla gott och mitt knät har råkat på en inflamation i muskelfästet. Fick träna lite smått och sedan göra ultaljud på knät. Nu är det vila som gälller och om en vecka ska jag tillbaka som vanligt, då blir det ultaljud och kanske akupunktur.



Kände för att visa er mitt halva-nästan-färdiga-stökiga-kök.

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Jag är död. Jag är sjuk. Jag vill hem.
Sitter på svenska lektionen, som förövrigt är 1 h och 20 minuter (kill me) och gör inget alls. Min hjärna orkar inte med det här efter att ha pluggat fysik och matte i 2 h och 30 minuter och ingen lunch. Skulle kunna mörda för en macka men jag får vänta, idrott efter det här. Om jag går eller inte är en bra fråga, har inga knäskydd med mig så det lutar åt att hoppa över det.
När jag kommer hem blir det mer fysik och sen ska jag spinna. Jag känner mig verkligen sjuk och har ingen ork alls. Vill bara falla ihop i en hög på golvet och sova.
Nu ska jag sluta vara emo och fortsätta 'jobba' i tio minuter.

Sun-side

Nu har jag, precis som säkert mer än halva Sveriges befolkning, kollat på solsidan (där av den lite bögiga rubriken..) och precis som mer än halva Sveriges befolkning är jag fast! Eller fast och fast, men jag ska definitivt se det igen.
Men nu ska jag hoppa ner i min säng och kolla på House. Imorgon är det en ny dag och jag ska upp så tidigt som sju. Sorligt nog är det sovmorgon...
Efter skolan så ska jag plugga till Zumban och efter det ska jag till syd poolen och spinna med laget. Mitt knä älskar verkligen spinning..lur. Kommer halta som en gås på tisdag.



OverAndOut


Dubbelt upp

Grät nästan när jag kom hem från träningen. För det första gör mitt knä förbaskat ont och för det andra är Laine och Voutilainen borta i Hv's match mot Aik. Sen är ju även Davidsson och Petersson borta och Andersson står istället för Larsson...jag tror mycket väl att hv kan ta det, men det ser liksom inte ljus ut. Just nu är siffrorna 3-2 till dom fula gula jävlarna.

Annars kom jag precis hem från dubbel pass träning. Mina två nuvarande favoriter, Body Balace och Zuuumbaa!
Riktigt kul och nu är jag verkligen helt slut. Tre minuter kvar av matchen och sen ska jag gå och duscha, äta och sen kolla på film.

OverAndOut


Stay the night

Jag tror att jag pratar för hela sveriges befolkning när jag säger så här...jag vill åka utomlands. Inte om en månad och jag vill inte vänta tills påsk, utan jag vill åka NU! Jag är mest sugen på att åka till Thailand, Egypten eller Indonesien. Har iofs varit i Egypten och Indonesien, så en resa till Thailand skulle inte sitta fel. Tyvärr är det halvt omöjligt att åka bort mitt i terminen när man går natur..eller inte omöjligt, men det betyder att du kommer komma efter som en jätte banan...så mina planer på en semster får vänta.

Nu ska jag stänga av datorn i några timmar och sedan göra något annat, som fysik och hjälpa till.


Bilden är från underbara Dubai och den ända jag orkar leta fram.


Livet är en jävla fest, man har det bra tills det spårar




Drog som sagt till Kenny, där ett krök väntade. Började riktigt bra, hade trevligt, träffade folk som jag inte sett på evigheter och även lite nya människor. Men när allt är liite för bra så hände det lite saker, men tydligen så löste det sig efter alla hade dragit.
Nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla på film, sova och sedan sova. Imorgon gäller det att göra lite fysik och sedan hoppas på att gud ger mig tv-kanaler...men kom på att det är söndag, vilket inte kommer ge Molly sina tv-kanaler. Får överleva med ettan, tvåan och fyran.

Nu ska jag stänga ner mig från omvärlden ett tag, innan jag börjar typ leka poet eller emo som jag brukar. Det får väl räcka med dom snygga bilderna..

OverAndOut

I know I'd tear this place to the ground

Kom hem från matchen för ett tag sedan, våran första förlust är nu ett faktum. Segt like hell, men livet går vidare. Det segaste var väl att vi i omgångar hade ett bra grepp om matchen, men dom var lite bättre.

Nu vet jag inte hur det har blivit så här, men det känns som om alla mina helger spenderas hemma..därför är jag extremt glad att jag ska röra mig mot Kenny snart. Måste bara fixa mig lite (mycket) och sen så kör vi!


I'm a sucker for their gossip, man I take it to far

Medan All time low har spelats i mina högtalare så har jag gjort ordning i mitt rum. Nu har jag en spelgel, en lampa, en dörr..sen är det ingen förändring. Ska till ikea någon dag och köpa allt och inget för att pryda den här lilla buren.
Känner att jag inte har något alls och skriva..blir hemma hela dagen idag. Match imorgon i Flen, samling ett..känns verkligen värt att åka till Flen, det är ju verkligen runt hörnet. Får väl sova/äta/tagga i bilen på väg dit och sedan se till att hamna i en bil som tar mig förbi Max på hemvägen. Känns som en obligatorisk uppgift efter en match.

Ska nu kolla lite på hv klipp och sen sätter jag på en film innan jag somnar.

OverAndOut

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes of

Har fortfarande inte fått tillbaka min dator, därför den kassa uppdateringen.

Torsdagen var som alla andra torsdagar, seg, tråkig och onödig. Hoppade över tennisen för att jag inte fick något och äta + att min handled vill förstöra mig lite mer. När jag kom hem så pluggade jag till innebandyn. Kom hem klockan elva och somnade väl runt tolv så idag är jag helt sönder sliten.
Även fast ja är så trött har dagen gått snabbt, samhälle, frivillig matte och sen spanska har jag haft så här länge. Har en samhälls lektion kvar..som jag lyckades fixa till klassen, som nu är riktigt nöjda med mig. Annars hade jag varit hemma nu..


_


There's gotta be a heaven somewhere
Can you save me from this hell?

BS2

Jag har länge försökt hitta orden som förklarar hur jävla mycket jag saknar dig.


Undan för pundarn

Orkar egentligen inte skriva, plugg och träning har stått på schemat, men måste tvinga ner mig ett inlägg.

Vaknade upp imorse av världens värk i höger handled. Efter att ha granskat den svullna, röda leden så kom jag fram till att jag troligen har fått tillbaka en inflamation från en tennisskada. Har första tennis träningen på evigheter imorgon och nu vet jag inte om jag kan vara med på den eller innebandyn.
Annars har dagen varit helt okej, men skola är skola.

Pluggade fysik när jag kom hem eftersom jag tydligen har prov nästa vecka..panik! Sen blev det en timmes gym för att ta igen för att jag tydligen missade en fysträning med laget (?) och nu sitter jag här och ska sova.

OverAndOut


Hv71♥

Min armar skakar, så jobbigt var aerobox. Jätte jobbigt och skriva när armarna åker lite hit och dit hela tiden. Nu låter jag jätte svag vilket jag tyvärr är i mina armar..ändring på det nu!

Nu sitter jag och lyssnar på hockeyn, Luleå mot älsklingarna Hv. Tyvärr gjorde luleå mål precis, 4-3...men jag tror på mina älsklingar. Luuuuur, hv kviterade efter 10 sekunder. Kärleken är stoor.
Inte för att dom vinner, bara för att dom är i särklass världs bäst!

Nu ska jag dricka te i min säng och sen sova! Imorgon ska jag direkt till sjukgymnasten vid kvart över åtta. Jag vet inte riktigt om jag hinner med bussen till skolan..gör jag inte det får jag väl spö av Jasmina.


Aeroboox

Efter att ha sovit i nästan tre timmar så är jag fortfarande trött, vilket bevisar hur lite jag sover. Jag tror inte att det är en sekund på dagen som jag känner mig utvilad längre.

Blev inget plugg alls idag, somnade direkt när jag kom innan för dörren..hårt liv. Men jag vet inte dirket varför jag ska plugga längre, har inget på länge nu, ett fysik prov, ett nationella och ett engelska prov ligger inbokat om några veckor och jag är för lat för att börja plugga nu.

Nu ska jag vidare på aerobox som alla nog vet eftersom jag har sagt det 500 gånger.



Maybe it's not my weekend

Började dagen med en svenska lektion som ersatte fysik lektionen..jag klagar inte direkt. Svenskan är galet chill, vi jobbar med sagor och myter så man får sitta och jobba helt själv. Mycket skönare än att sitta och lyssna på när hon föreläser.

Slutar lektionen om tio minuter och då har jag en halv timmes rast innan Naturkundskapen. Vi ska kolla på film, vilket gör att jag kommer sova. Sen när den slutar har jag bara samhälle innan jag drar hem. Fortfarande galet sugen på bubbelchoklad, så jag funderar på att köpa det innan jag åker hem.

Givande inlägg i brist på annat att göra. Eller brist är det väl inte, men ork.

OverAndOut.


I'm going crazy from the moment i met you


Ni kan väl ignorera pandan i mitten och fokusera på min snygga tavla utan ram i bakrunden. Den kanske ser ful ut på kortet men jag älskar den.

Under kvällen blev det inte så mycket träning..inte så mycket fysik heller. Inte ens lite. Men svenskan hann jag med, och nu ska jag krypa ner i sängen och läsa det som vi tydligen skulle läsa tills idag.

Imorgon är det en av våra få korta dagar, kommer då hem vid två och hoppas verkligen att huset inte kommer vara full packat med arbetare...gråter om målaren är här. En mer irriterande person får man leta efter!
Annars händer inget mer imorgon, första passet med AeroBox ska utföras och innan det blir det väl gymmet. Ska försöka klämma in lite fysik där emellan, men min dator kommer ju hem imorgon så det lär nog bli svårt.

Sleep time, OverAndOut!



Take this life

2 dagar och 17 timmar sedan jag skrev, skönt.
Under dom timmarna har jag:

  • Flyttat
  • Flyttat
  • Flyttat lite till
  • Knappt sovit
  • Förstått att en dörr är underskattat.

Just nu är jag på äckligt humör. Är inne på en tid i månaden där jag har en sjukt behov av Marabou bubbelchoklad och där allt som heter Föräldrar driver mig till vansinne. Nice liv.
Dagen har vart helt okej faktiskt. Labb med asken elever på morgonen och sen matte, naturkundskap och dans. Har verkligen börjat gilla idrottläraren nu, det tog kanske ett tag men nu är det bara att börja fjäska.
Hade tänkt dra till gymmet senare, men tror inte att jag varken hinner eller orkar. Har svenska och sen borde jag gör lite fysik.


Tänk vad man kan göra med en liten kniv..

Jag kan väl börja med att säga att jobbigare dag får man leta efter. Helt onödigt att jag åker in till spanskan, även fast lektionen var ganska rolig. När jag kommer hem så åker jag direkt till huset och jobbar där tills det är dax för match. Första kvalmatchen, vinst som vanligt. Ett mål från min sida, så jag är nöjd.

Just nu igger i min säng och lyssnar på Kent's bästa låtar medan jag försöker ta reda på hur fan jag ska hitta kraft tills imorgon. Blir att vara i huset hela dagen..men jag lär nog klara det om jag får ha kent i öronen. Jocke Berg är verkligen klockren och låtarna är underbara.

Men nu ska jag lägga mig och kolla på några hv-klipp och sen House. Tänkte ta vara på min sista natt i det här huset. Halv 10 imorgon kommer personerna som ska flytta in här och efter det så är det deras hus. Ska nog slicka på väggen, bara för att jag kan.

OverAndOut



That everything I said and did, wasn't just deceiving


Gammalt

Efter att firat lyckan över att kommit hem ett istället för halv sju så var det bara och börja och bära ner det sista. Nu står i princip allt i nya huset och jag spenderar min näst sista natt här idag...sick.
Efter all packning så drog jag ner till gymmet där kondition stod på schemat, innan det var dax för den efter längtade innebandyträningen. Var seg i huvudet och helt flummig under början, men skärpte mig och tillslut gick det helt okej. Hoppas dock att det blir bättre tills matchen imorgon.

Imorgon har jag sovmorgon till halv nio (!!) och åker in till spanskan för att sedan vända och åka hem igen. Känns lite waste kanske, åka in och sen ta nästa buss hem..men jag kan ju inte missa en spanska lektion! (känn ironin)
Nej, jag åker mest in för att få så lite som möjligt att städa..

Nu ska jag duscha och sen kanske kolla på en film innan jag somnar.

OverAndOut


Everything I ask for and so much more

Sitter för tillfället på min första lektion för dagen, nämligen spanska. Kan inte direkt säga att det är roligt eller givande, känner mest att jag kunde tagit en sovmorgon imorse och kommit in till engelskan.
Men lektionen är slut om tjugominuter så jag tror att jag lyckas överleva. Sen har jag engelska som sagt och sen slutar jag tjugo över elva. Tar då bussen hem med min överfulla äckliga tennisväska, för att vänta i den här staden i fem timmar det gör jag bara inte.


I will miss you


Remember, the greatest gift is not found in a store nor under a tree, but in the hearts of true friends.

Ha det så underbart nu, kommer sakna er som en tok! ♥

Life is awesome, it's great, it's fucking unbelievable..eller?

Just nu, med en stor risk att låta fullständigt emo, så hatar jag mitt liv. Det är så äckligt att jag skulle kunna ta livet av mig. Vet ni varför..jo, för att jag idag lyckades tappa bort min plånbok...fine, jag är en sådan person som tappar bort saker, men jag hittar det alltid på direkten. Allt, och jag överdriver inte, som jag tappat bort har jag hittat. En gång tappade jag femhundra på stan, men dom låg kvar när jag kom tillbaka. Jag tappade bort min ring en gång, hittade den senare utanför mitt hus. Utan att ens vara medveten om det så tappade jag bort min iPod och senare kom det upp en lapp på konsum som mamma råkade se där det stod att dom hittat en blå iPod utanför ett hus på Hammarvägen. Jag ringde, för att jag hade inte sett min iPod på länge, och se på fan så var det den. Ja, ni fattar att jag alltid får tillbaka saker..men nu verkar det inte vara så.

Men nu ska jag sluta vara emo och uttråka er med min otroliga otur.
Förutom min tur i livet så har dagen varit bra. Tre lektioner och alla var ganska chill. Tog två tåget hem och efter att jag nu ringt och spärrat/anmält allt som låg i min plånbok så ska jag packa klart mitt rum.

OverAndOut




Kanske Dubai igen, två veckor i vår!

So wrong it's right

Löpningen gick mycket bra. Med tanke på att jag inte tränat på nästan två månader och att jag inte har riktigt samma kondis som innan operationen, så är jag nöjd att lyckades hålla ett sådant högt tempo.

Nu är jag hemma och sitter och kollar på Rush hour 2 på sexan och dricker varm oboy..galet vad jag är värd det.
Speciellt Rh, jag är värd lite skratt i dessa mörka tider. Synd att jag bara har en galen träningsvärk i magen vilket betyder att det gör ganska ont att skratta men det är värt för att magrutorna ska börja komma tillbaka.
Sen är det även värt att nämna att Hv vann idag mot Luleå. Ingen överraskning, men en utökning på serieledningen.

Imorgon är det skola så nu ska jag fixa naglarna sen måste jag sova.

OverAndOut

When I see your face

Jag är helt otroligt dåligt, kass, värdelös på att packa. Har as mycket kvar och inte direkt all tid i världen men istället fastnar jag framför tv eller somnar. Allt ska vara klart till på fredag..jag har en dag på mig för på torsdag är jag inte hemma förens vid halv tolv. Kul liv...

Jaja, istället för att sitta här och klaga på att jag packar dåligt så ska jag packa lite innan jag måste käka och dra vidare på träning.

OverAndOut

But then again, I don't remember you

Nu är jag redo för sängen, efter ett core pass och en timmes gym med Fanny. Fick ingen plats på Zumban, men när det väl var dax så sa Inger att jag kunde gå in. Men då hade jag redan fått ner Fanny till Mariefred så jag hoppade över den. Fick istället bli lite löpning och styrka. Tyvärr är jag klyftig som få personer på denna jord, så jag glömmer faktiskt mitt knäskydd och linda. Nu när jag börjar träna måste jag ha båda och nu hade jag inget..jag börjar starkt! Men det gick bra och väskan är nu ner packad med ett halvt Ipren paket ifall jag skulle dö.

Nu ska jag sova, skolan börjar ju som sagt imorgon ifall någon missat det. Kommer hem vid två och då ska jag packa, så vi får se när jag får tid här.

OverAndOut



I'm the only girl in the world

Min promenad ner till stan resulterade snygga vurpor på stadens gator, några skratt från andras sidor och en liten hjärtattack för att jag såg kungen! Eller ja...efter några sekunders stirrande och en lust att springa fram och niga så kom jag på att det faktiskt inte var han utan bara en man som var lik vår konung.

Nu är klockan runt fyra I belive och jag ska fortsätta med packningen. Klockan halv sex drar jag mig mot Hälso för första gången på länge och pumpar (hatar ordet pumpar...så fult.) innan zumban. Ska se om pappa kan hämta mig, annars finns det en chans att jag ramlar och slår ihjäl mig.

Nu måste jag återgå till packningen om jag ska hinna. Ska tydligen också laga mat för pappa ska sitta i möte i vårat egna hus. Någon gammal viktigt gubbe kommer och ska prata affärer, så pappa kan inte förse mig med mat som han ska. Räknas att inhandla pizza som att laga mat?


for tree weeks..lovelyy!

zuuumba

Får verkligen hets, enorm super hets för att jag inte kan hitta mina inloggnings uppgifter till hälsoskaparna. Sen kan man inte be dom skicka det heller...då måste jag ringa dom vilket jag hatar. Jag har en fobi för att prata i telefon. Okej, att säga att det är en fobi är nog att överdriva ganska mycket..låt oss bara säga att jag verkligen verkligen verkligen inte gillar det.
Anledningen till mina desperata försök att få tag i hälsoskaparna är för att jag imorse äntligen fick klartecken från min ortoped och sjukgymnast att jag får börja träna, så nu jävlar kör vi. Ska ta ett pass med Zumba idag, ni vet det som alltid går på tv-shop. Sen hade jag tänkt att jag kanske går dit lite tidigare och springer eller joggar. Vi får se om jag hinner, måste packa klart eftersom vardagen tar till imorgon.

Nu ska jag ut och ta en promenad till Ica och handla mat sen fortsätter packningen. Håll tummarna att jag överlever vägen till och från ica, det är så sjukt äckligt halt!

OverAndOut


Tror inte direkt att det funkar så, men det verkar ruligt!

You'll never know when snows gonna fall

Ingen innebandy eller Fanny för min del. Istället blev det packning, laga mat, städa och annat som förgyllde min sista lov dag. Eller inte sista, är ledig imorgon också men det hade varit roligt och göra något idag.

Nu ska jag lägga mig och sova, måste upp med tuppen imorgon. Klockan 9 ska jag befinna mig på sjukgymnastik för mitt knä..att kliva upp och träna på morgonen är något som jag inte vant mig vid. Men livet är tufft och det vet jag faktiskt.

Nu fryser jag så nu ska jag sova.

OverAndOut

Old stuff brings back the best memories

Nu är jag hemma från en helg med Fanny. Sov över där igår så därför blev det ingen bloggning.

Idag har jag hunnit med att kolla på mitt gamla lag i innebandy i Nyken och packat ner en hel flyttkartong, sen var jag tvungen att ta en paus. Att flytta är jobbigt, men något som gör det femhundra gånger bättre är alla gamla minnen man hittar. Lappar, bilder, fotoalbum, vänskapshalsband..även fast det får mig att sakna de gamla dagarna mer än någonsin så är det skönt att få en påminnelse att dom faktiskt har funnits.

Resten av dagen ska jag fortsätta att packa och sedan vid sju träffar jag Fanny igen.



En kent biljett, en bild på mig och pappa, en lapp från Felicia.


cause L O V E is not what this was


Så här otroligt snygg är jag utan smink, enjoy! Kvällen med Fanny var super, ska träffa henne tomorrow också!
Då är det gym och sola som gäller, och senare innebandy..just like old days.
Nu ska jag krypa ner och kolla in Veckans Elitserie som jag missat och sen House!

OverAndOutAndNatti 


i'll do anything for you

Ingen uppdatering på länge, bodde hos Jasmina igår också och då vill jag ju gärna umgås med henne så mycket som det går och inte blogga.
Jag vaknade idag som förväntat upp hos Filuren på morgonen, trodde jag ja. Klockan var runt två..dock var det en förbättring eftersom jag vaknade halv tre igår. Jag förstår inte riktigt hur länge jag kan sova och verkligen inte hur mongot inte väcker mig.
Ah, men gårkvällen hos henne var iaf dunder nice! Vi käkade pizza och morötter&gurka med dipp medan vi kollade på någon film och idol auditions.

Nu har jag precis kommit utan från duschen och ska städa mitt rum för senare kommer den mycket saknade Fanny till mig. Men nu ska jag gå och se till att jag ser helt okej ut tills snyggningen kommer.

OverAndOut



insane

Bakade precis vackra chokladbollar hos Jasmina tillsammans med två av favoriterna, eller med en medan den andra degade i ett hörn. Ska även sova här, det är därför jag inte ligger hemma med House som jag alltid gör vid den här tiden.
Kvällen har spenderats med två filmer, godis, prat och snart chokladbollar. Ska även försöka tvinga på dom en till film eller hockey finalen (som Sverige skulle varit med i....).
Nu ska jag ut till mina två apor och se om dom lever.
OverAndOut



hv71

Känns ganska awesome att vara tillbaka som serieledare igen, precis där vi hör hemma.


det sexigaste som finns

Är det bara jag som älskar skånska och göteborgska på killar..finns tyvärr inget sexigare!
Och är det bara jag som hatar när glassen tar slut och man vill ha mer?

Vad händer annars i mitt liv, förutom att glassen tar slut och att jag bor på ett ställe där det inte finns killar med sexig dialekt...dagen började med träning hos sjukgymnasten och sedan satt jag i telefon med en fin pojke i en och en halv timme. Vi pratade om allt från himmel och jord, mest om min dator faktiskt. Han hjälpte mig och laga den, så nu ska jag beställa en ny hårddisk bara för att jag råkade tappa den i marken.

Kvällen kommer nog spenderas hemma vid House eller Wii och utan den där glassen som precis tog slut.

OverAndOut


_

Jag har gjort det här så länge, jag kan lika gärna fortsätta.

Kunde jag så skulle jag försvinna.

full på min coca cola

Känner mig som världens bästa bloggare, men sanningen är att mitt liv är otroligt tråkigt för tillfället och det vill nog ingen av er läsa om.

Den här söndagen har spenderats först framför dreglandes framför Life of Ryan och sedan bubblandes i Jasminas jacuzzi med Lovisa under kvällen. En seg dag som slutade bättre än vad jag trodde. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på House, men först bjuder jag på natthumor. Älskar slutet, klockrent.


2011..

..ett år närmare jordens undergång. Känns riktigt bra och det känns som om detta året kommer bli ett ganska underbart år! ´

Gårkvällen var riktigt trevlig. Började hos Jasmina med en tjejmiddag och lite snack. Sedan blev det vidare till Andreas i snöstormen där ganska många 94:or befann sig. Fick träffa alla igen och det var trevligt så länge det varade, efter bara någon minut så drog vi vidare till bussen som tog oss till Strängnäs. Resten av kvällen spenderades hos William med massa människor, förutom en liten stund vid tolvslaget då vi drog ut och smällde smällare.
Fick skjuts hem runt halv tre och somnade nog ganska snabbt.

Den här dagen har bestått av lite matte pluggande (ojojoj) och en massa degande. Nu ska jag kolla på House och sova, ruligt liv.

OverAndOut

RSS 2.0