ångra aldrig något som får dig att le

Just nu är jag trött på allt, ifall någon bryr sig, vilket jag inte tror att ni gör.

Ja, dagen har rullat på. Har skrivit kultur saken, pluggat lite islam och bara tagit det lugnt. Imorgon kommer nog bli underbar, eller efter skolan iaf. Efter helvetet ska jag dela ut blommor, sen träffa Filip. Sen på kvällen kommer bror och Jeanette! WIE! Något som kan få mig att må bättre i denna jobbiga, helt sjukt äckliga tid är att träffa sin älskling och sen killen du aldrig skulle klara dig utan. Sen att Jeanette kommer med, det gör det bara ännu bättre.

Rasmus och Jeanette ska följa med mig och pappa upp till Jämtland och till farmor. Där kommer halva släkten vara, underbart! Äntligen kan jag komma ifrån denna skit stad och bara ta det lugnt. Fast jag kommer sakna Filip något otroligt, men annars blir det perfekt.



precis som en blomma vissnar vänskapen.

GRATTIS JOEL HAWIA SVENSSON!

Religion har inte den kraften som kan fånga mig längre. Anders har förstört ämnet för mig, så jag kan inte plugga.
Ska nog ta och skriva om kulturnyheterna sen sätta på en film och ta det lugnt.

Passar på att gratta Joel som fyller sexton!

Man kan inte nämna Joel utan att nämna Sofie, så en bild på dom också.
Om en månad och en dag firar dom ett år,sötisarna!
Så grattis Joel! ♥

sjuk

Blev hemma idag, klarade inte av att gå till skolan med huvudvärk och illamående.
Men skola blir det i alla fall imorgon!

Idag ska jag plugga, börja med träningen för knät och mysa.
Men innan jag gör det ska jag hoppa in i duschen, skrubba mig, lägga ansiktsmask och allt sånt där som tjejer gör när dom inte har något annat att göra.


please take me away from here

Något som är värt att tänka på, är hur kan någon få dig att må så bra men sen bara vända på steken och få dig att känna dig som världens mest misslyckade människa på bara någon sekund?
Det är nästan sjukligt hur man öppnar upp sig för människor när man ändå vet att det kommer sluta med att man mår dåligt.


Inte på världens toppen humör, kan bero på att jag är sjuk eller att jag bara har det allmänt jobbigt nu. Ska inte uppehålla er mer med det.
Ännu mer dåliga nyheter, Frölunda förlorade mot LHC...kasst! Hur fan lyckades dom med det om jag får fråga?
HV är iaf kvar, spelar mot Skellefteå för final platsen. Önskade nästan att dom spelade lite närmare, så kunde jag åkt och kollat.

Nu ska jag sova och sen får vi se om jag kommer till skolan imorgon.



huvudvärk

Åh, vad jag hatar huvudvärk! Sitter i mitt rum och vet knappt vad som är upp och ner, mitt huvud gör så ont! Men jag måste till skolan i morgon, har nämligen slöjd och jag måste bli klar med klänningen snart och sen vill jag faktiskt göra mitt spanska muntligt. Det känns bra, så det finns ingen anledning att inte göra den.
Nej, nu ska jag gå och ta tio huvudvärks tabletter sen dö i sängen och återuppstå imorgon.



even a angel falls down sometimes

Borde börja med att säga att jag har faktiskt pluggat lite redan! Läste igenom anteckningarna till religionen och blev klar med spanskan. Sen ska jag bara skriva lite stödord till båda sakerna så är jag klar för dagen. Jag är stolt.
Jag har i och för sig fysik, men det är lätt, typ vad är en komet. Personen som inte kan det är ju dum i huvudet.

Annars har det inte hänt mycket idag, prov i hkk bara. Lätt som tusan, men det var inte så mycket frågor på dom sidorna vi fått..dåligt. Efter provet bakade vi rulltårta, tur att det var något äckligt så slapp jag äta.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, men lite senare ska jag bänka mig framför tv:n, då blire sex and the city och top model, så vi hörs kanske.


hey boy

Länge sedan, men ni överlevde nog utan mig. Bloggandet blir alltid dålig på veckodagarna. Man har mycket plugg, skola hela dagarna och man vet inte riktigt vad man ska skriva, varje dag är ju den andra lik så det blir liksom tråkigt.

Idag har jag inte gjort mycket i ärlighetens namn...ångest. Borde verkligen pluggat, men det går inte.
Imorgon har jag väl inget annat att göra heller, förutom plugg...träningen är iaf inställd hela veckan, så jag måste hålla min diet. Ibland kan man fuska, men bara om man vet att man tränar bort det. Men inte nu, så dieten ska hållas tills träningen är tillbaka.

Good night and sleep tight
/mj♥

would it be okey, if i took your breath away?

Min kärlek går idag till Parlamentet. Speciellt mycket kärlek till den nya killen, kommer inte ihåg vad han heter, men rolig är han!

Jag vet inte vad jag ska skriva, förutom att jag inte gjort alls det jag skulle idag. Det första var och plugga och först nu tar jag fram böckerna. Inte bra alls. Jag gillar att jiddra med isak mer än att plugga hkk.

Åh, nu blev det ett onödigt inlägg igen, men jag har verkligen inget att göra.
Aja, nu måste jag plugga isl för att sitta här.

Puss
/mj♥



im awesome and you know it

Dagen är snart slut och skolan kommer allt närmare. Deprimerande faktiskt, men tanken på att bara gå tre och en halv dag kommer nog få mig att inte ge upp, och så är det veckans bästa dagar, så jag har tur. Sen att Filip kommer till mig på torsdag och är med mig hela dagen får mig att må ännu bättre. Jag har saknat att bara vara med honom, för han är underbar. Men på fredag åker jag iväg till farmor, jag åker iväg från allt i några dagar, kommer hem och sen blir det direkt till örebro med laget! Om jag kan spela, det är en gåta, men jag ska iaf med.

Jag har iaf gjort nästan allt på listan, förutom att plugga. Har sjukt mycket i skolan nu, hkk-prov, spanska muntligt, kultur nyheterna och religions prov. Ärligt talat vill jag bara gräva ner mig i ett hål och typ dö.


a new life

Jag gillar inte att vakna tidigt, men ibland måste man. Speciellt när man har två äckliga föräldrar som väcker en klockan tio. Eller vänta, klockan är elva, för man ställer ju fram klockan en timme. Okej, jag vaknade visst inte så tidigt, men för tidigt för mig.

Idag ska jag försöka få med mig mamma till stan, städa, kolla på film, göra mig fräsch till den kommande skolveckan och lägga upp mitt nya liv. You heard me, a new life!


im in trouble, im an addic

Underbar dag är väl det ända jag har och säga. Lämnade kryckorna hemma så det gjorde dagen bättre kan jag ju säga, slapp hoppa runt på dom. Tyvärr gjorde det extremt ont, gör nog inte om det.

Drog ner till hallen med Lovisa och Jasmina, där det första jag gör är att träffar Olivia, och gud vad den där tjejen är underbar! En sådan tjej som jag kan stå och snacka med i timmar!
Efter första matchen drog jag och Jasmina ner till ica och köpte en muffin med ett ljus i till Lovisa, vi är väl för söta.
Dagen gick, träffade älskling en snabbis. Skulle träffa honom imorgon, men han har dm med juniorerna. Får se om jag åker ner dit, men först vill jag inte kolla själv, sen kommer jag bara få träffa honom i någon timme. Så jag tror att jag stannar hemma.
På kvällen träffade jag och Fanny, Lovisa och Jasmina. Vi sjöng en omgjord 'Jag är din brandman' till Gustaf Reinfeldt...ja, till stadsministerns son, respekt. Den gick typ: Gustaf Reinfeldt är din brandman, han kommer när du är het. Haha, vi är bra sjuka. Sen drog vi hem till mig och hade det mysigt.
Men sanning är att jag inte ska göra ett piss imorgon...så najs. Träning kan jag ju lika gärna räkna bort redan nu och jag får ångest för att jag äter godis och inte tränar. Det jag kan göra är typ kolla på film...så lamt.

Efter ett långt inlägg om inget så ska jag sova.



jag saknar det där som kallas sommar...

come and make me hole

Fick en kommentar om vad låten heter, det stod i rubriken och sen kan man klicka på videon, om man är smart. Men den heter iaf Take This Life med Shawn Mcdonald.

Jag är iaf redan vaken, grattis till mig! Ska börja fixa mig sen ta cykeln ner till hallen där den efter längtade matchen spelas, Mariefreds 94 mot Nykvarns 94! Sen ska jag spendera nästan hela dagen där, eftersom jag inte kommer kunna röra mig med mina kryckor.
Måste skynda mig, ska möta Jasmina och Olivia där nere, wonderfull!

GRATTIS JULIA LOVISA NORDEÉN EJDERSTAV



Som vanligt har jag ett bildspel med massa snygga bilder på mina älskade födelsedagsbarn, och Lovisa är inget undantag! Men hon är en helt fantastisk person som jag verkligen trivs med. Hon är frispråkig och är aldrig rädd för att få fram sin åsikt. Jag kan sitta i timmar och prata med henne, hon är verkligen en sådan person som får mig att må bra, även fast jag har en dålig dag.
Jag kan verkligen sitta här i timmar och skriva underbara saker om denna ängel, men det räcker så här...så grattis på sexton års dagen!


take this life

Nu har Fanny babe dragit, och oj, vad vi har haft det kul! Kollade på Let's Dance, kollade på konfa filmen, pratade, skrattade, åt godis och mycket mer!
Nu ska jag snart sova, ska bara skriva två inlägg till...undra vad som händer i dom!

Förresten, under tiden vi kollade på konfa videon, så i slutet av filmen finns det en as fin låt. Och vi letade och letade, men tillslut hittade vi den. Eftersom den är så bra, ska jag dela med mig av den!




Puss
/mj

jag vill vara din

Ligger i min otroligt sköna säng och kollar på gossip girl medan jag väntar på att Fanny ska komma. Är hon inte underbar, hon ska köpa med sig lite godis också? Gosh, i love that girl! Inte för att hon köper godis och hälsar på mig när jag är handikappad utan för att hon är precis som hon är!
Jag vet inte vad vi ska göra, men vad vi än gör så kommer det bli toppen.

Imorgon blir det iaf kolla på killarnas DM tillsammans med Olivia! Jasmina och Lovisa skulle också ner, sen tror jag säkert att det kommer massa mer, super. Sen får jag träffa älskling, JAG SAKNAR HONOM HELT ENORMT.



here i am

Okej, jag kanske inte kan räkna meritvärde, men det behöver jag inte, det finns alltid någon dator eller sånt som gör det åt mig, så aja!

Skolan idag var seg, men den blev bara segare av att hoppa runt på kryckor och känna sig handikappad. Skönt att jag har underbara vänner som orkar stå ut med mig och min hoppning och inte släpper dörren i mitt ansikte...haha!
Efter skolan har jag inte gjort något, och precis så ska min dag se ut! Hoppas verkligen att någon kommer och hälsar på mig, Fanny den gulliga ungen, kommer kanske. Då blir min tråkiga hemma dag genast 186214 gånger roligare.

Nu ropar mamma att det är våfflor, även fast det var våffeldagen igår så äter vi nu. M & P var ju inte hemma igår, så det blir idag, bara jag och mamma. Och jag är ju pro och kan äta våfflor utan att få ont i magen...hihi.
På tal om mamma, eller inte alls på tal om mamma utan på tal om att jag inte har något annat att säga, så kom mamma hem med en ny skinnjacka till mig. Super fin, visar den senare, okej?

Nu ska jag göra det mysigt för mig.



svårt val

Gosh, kom just på att jag har spanska läxa till imorgon, 20 ord, 5 meningar och 6 frågor! Sen har jag även ett religions prov...döda mig. Men söt Frida säger att det inte är svårt, så jag tror henne.

Har som sagt varit ensam hela kvällen, därför har jag inte gjort så mycket, men ska plugga lite innan jag somnar och hoppas på att det fastnar.
I helgen så har tjejerna dm, samtidigt som killarna har...tuff choice. Vill verkligen vara med tjejerna och heja på dom och sen träffa mina 'vänner', men en lång resa till "vart det nu än dm spelas i" och sen hoppa runt där mellan matcherna...verkar inte vara den bästa idén för mitt knä. Men killarna har hemma, mycket lättare att ta sig dit och smidigare för då behöver jag bara sitta stilla. Sen är ju Olivia där, vilket gör det ännu roligare att gå dit, så jag tror att det blir så.

Nej, nu ska jag hoppa in i islams intressanta värld och sen försöka sova idag.

Puss♥
/mj

svar till julia

Julia: jag undrar bara vad du har för betyg? hur många poäng och så?
gillar din blogg mycket! :D

Jag har ganska bra betyg, inte jätte bra men jag klarar mig. Jag gick ut med 3 mvg, 3 g och resten vg i vintras, men nu har jag höjt mig till 5 mvg, 1 g och resten vg, så jag antar att jag har 275. Jag satsar på att få två till mvg!
Kul att någon söt gillar min blogg :D

im loving it!

Förlåt för att jag inte uppdaterat, har varit hemma hela dagen eftersom jag inte kunde sova på natten, knät gjorde för ont, och jag hade redan tagit morfin + fyra värktabletter, så jag fick inget mer smärtstillande.
Missade bara religions provet, som jag faktiskt inte bryr mig så mycket om.

Nu sitter jag helt själv hemma, mamma och pappa är på teater/musikal. Så jag som är helt handikapad är helt själv, det kommer sluta med att jag flyttar allt jag äger till soffan och sitter där hela kvällen. Eller sluta med, jag gör det nu. Kryckor till höger, mobil till vänster och datorn i knät!

Nej, nu ska jag kolla på how i met your mother, sen blir det tv hela dagen.
Imorgon blir det iaf skolan, så jag måste även plugga lite.

rent av kass

Förlåt för att jag inte uppdaterat, men jag har bra anledningar, tro mig!
Har nämligen spenderat kvällen på Södertäljes akutmottagning, men jag berättar mer om det senare.

Dagen har varit bra, engelska nationella vilket gick okej tror jag. Sen har nog dagen varit ganska o händelserik, förutom matchen.

Matchen i sig var kass, rent av kass. Ingen spelade direkt seriöst, men aja.
Med några minuter kvar av matchen så får jag en smäll så mitt knä vrider sig och fuckar ur. Jag har nog aldrig upplevt en sådan smärta. Helt obeskrivlig, sjuk, insane, arh!! Det slutar med att jag ligger på golvet och grinar/skriker. Pappa hämtar sedan upp mig och tar mig till Södertälje akutmottagning, där jag nu spenderat hela kvällen. Får besked imorgon om jag vridit av något, men jag får inte belasta knät på något sätt, och inte sporta på ganska länge, vilket betyder att jag missar DM...GAHAAAAAH!
Förlåt, jag var bara tvungen att skriva det sista.

Nu ska jag försöka sova, tyvärr har morfinet nästan släppt så smärtan börjar komma tillbaka.
Förresten, morfin är nog det roligaste/äckligaste jag någonsin tagit, helt sjuukt!

incomplete

Världens klantigaste människa här...kass inledning, men ärligt talat så är jag det.
Tennisen då, tio minuter kvar på träningen så trampar jag på en boll och stukar foten, allvarligt.
Så nu kan jag inte gå på mitt högra ben eller mitt vänstra. Det verkar som om mina tabletter måste fram igen, eller okej, jag ska vara ärlig så försvann dom aldrig men nu måste jag nog dubbla dosen. Mamma är ovillig men jag måste ju kunna gå så normalt som möjligt i skolan eftersom jag inte kan ha kryckor.
Men nu måste jag köpa två till skydd, till båda fötterna, eller linda mina fötter varje träningspass...JAG HATAR DET HÄR.

Nu ska jag duscha, skriva klart so:n eftersom jag inte hann det, Herman var mycket mer intressantare, och sen kolla på dh.

plûggiz

Plugga...juste, jag kom inte så långt. Hamnade isl på massa shopping sidor och bestämmer vad jag ska ha hängande i min garderob inom en snar framtid. Har bestämt mig för massa på hm, några mönstrade strumpbyxor från gina och nk, accessoarer och en klänning från bikbok, några binkinisar från olika ställen.

Men nu måste jag verkligen plugga, för om en timme åker jag iväg!

baby, your the one i need tonight

Kom precis hem från skolans skönaste dag. Kort dag, engelska, matte, konsert med irlänsk musik och sen hhk där vi gjorde bullar. Helt sjukt goda!

Nu sitter jag iaf och ska plugga samhälle, medans jag äter en bulle. Trevligt värre. Har även nationella imorgon, engelska uppsatts. Sen match mot små killarna, vi tror på vinst åter igen.
Nej, nu fastade jag här igen, jag sitter nu och leker sönder med webbcam. Jag måste bli klar innan träningen och det är bara någon timme kvar, så nu får jag sätta fart.


@ fannzing

Sitter i F's över, extrema, helt sjukt varma rum, helt ärligt så kommer jag nog dö snart!
Under dagen har jag gått i skolan, badat isvak, haft döds ångest tack vare chocken av det varma vattnet, pluggat och kollat på parlamentet med Fanny. Nu ska jag snart hem och kolla på hemma fruar från Hollywood men innan det ska jag fika med F's super söta familj!
Gtg och vara social mot min älskling.
Puss
/mj♥






Om jag glömt det
Om jag aldrig sagt det
Så säger jag det nu
Jag älskar er

you know that i'll be there

Vaknade tidigt och blev klar onormalt snabbt, därför sitter jag nu här.

Idag ska vi bada isvak och jag har ingen träning. /care egentligen, men jag har verkligen inget att göra.
Dagens outfit och facelook bjuder jag på.


kofta: hm, klocka i onormal storlek; ur och pen, linne: gina, jeans tights: vila



the day i forget you, will be the day i die

Vad händer med världen? Det är den 21 mars, det ska vara vår, men isl så snöar det i mängder? Det måste vara något allvarligt fel med världen i nuläget.

Aja, back to business så har jag legat i min säng nu i flera timmar och kollat på new moon, filmen och extra materialet. Snart ska jag ut i snö ovädret och gå till träningen. Precis när jag trodde att jag inte behövde fjällräven längre, så måste den fram igen...inte okej.


Jag trodde att jag bara kunde strunta i det vi gått igenom, inte tänka på det och leva om mitt liv. Men ni har varit en för stor del av mitt liv i en för lång tid för att jag ska kunna göra något sånt. Ni har varit mitt hjärta under snart två år, ni har fått mig att se framåt i livet och fått mig förstå att det är värt att leva, så länge jag har er vid min sida. Därför kan jag inte släppa er, inte för allt i världen.


i was wrong

Söndag idag babes. Sista dagen på helgen och i morgon börjar skolan igen...kan inte direkt säga att jag längtar. Nu har inte skolan någon mening, vad ska jag göra där liksom? Plugga kan jag fan göra hemma, träffa folk klara jag mig bra utan.
Har precis kommit hem från strängnäs med mor. Vi handlade middag, gick lite på intersport och mamma var gullig och köpte New Moon till mig, så nu sitter jag i min säng med en bulle, cider, apelsiner och New moon, perfekt söndag! Men innan jag sätter på filmen ska jag skriva av mig i min hemliga blogg.

Btw, grattis till min älskade vän Herman Wikner som fyller sexton idag! ♥
Bilden är från i sommars, en fysik lektion när vi fick så tråkigt så jag pimpade han lite. Jag gillart! ;)



musiken blev min vän

För exakt tre timmar och tjugoen minuter sen bloggade jag, och ändå sitter jag här igen...ni förstår då hur mycket jag har att göra ikväll.
Men under dom här timmar och minuterna har jag kollat på två filmer, Hannah Montana och The hot chick. Mycket skratt och lite tårar under båda filmerna, precis som det ska vara!

Imorgon ska jag till strängnäs och köpa den nya New Moon filmen, och så ska jag utmana pappa i tennis! Troligtvis kommer jag förlora...han är gammal men ruskigt envis, så han lär nog vinna.

kass

Som rubriken säger, jag känner mig kass. Finns kanske hundra olika anledningar, men inget som jag ska uttråka er med. Så ikväll ska jag inte göra något. Känner att jag inte vill träffa någon, bara ligga hemma och lyssna på kent.
Visst skulle det vara trevligt med lite sällskap, men vafan, det har jag varje dag. Skönt att vara ensam ibland.

hur kunde du lämna mig ensam?

Hemma från en super bra match med laget!
Vinst med 4-3 hemma mot Flens-berg. Vi tog upp ett 0-2 underläge, vilket bara bevisar att vi kan när vi vill. Gjorde ett mål, galet snygg om jag får säga själv...
Men nu är säsongen slut, kanske helt slut för min del.
Det kanske bara är en månad kvar tills mitt liv inom sport vara över. Knät kommer inte hålla länge till, och eftersom jag måste sluta med tabletterna måste det bli bättre, alltså finns det bara en utväg...en operation. Det har varit en stor del av mitt liv, och att det är slut om kanske en månad, nej jag kan inte beskriva det.
Men för att se det från den positiva sidan, så fick jag en fin avslutning iaf.

Nu ska jag duscha, sen dra ner till stan och kolla om det finns några exemplar av New Moon kvar.

jag har lärt mig av dig att alla öden är värre än döden

Jag har en dröm om att fly till något nytt.

Kvällen blev kanske inte så misslyckad iaf. Träffade Sofie och gick en lång promenad med henne. Båda kände oss svikna av anledningar, så det var skönt att prata ut.
Nu sitter jag här med min godispåse och äter upp mig. Ska snart gå och borsta tänderna sen kolla på House hela natten.
Imorgon har jag match, hemma mot Flen. Sista seriematchen, så jag hoppas självklart på vinst. Vi vann förra gången med 4-3, så det borde ju gå.


ett framsteg blir ett bakslag

Kvällen har väl inte börjat jätte bra, sitter hemma, lyssnar på Kent och gör inget. Funderar starkt på att dra ner till ica själv och köpa godis sen dra hem igen bara för att göra något.
Killarna har fifa tunering, så dom vill man inte vara med om vi ens fick. Ska försöka se om någon tjej är sugen att göra något.

life is a nightmare

Äntligen fredag! Fredag betyder att vara ute sent med vännerna, sova länge imorgon och dricka cola, som jag förövrigt är lätt beroende av.

Fredagen har hittills varit bra, skolan var okej och så har jag haft träning som gick bra. Det var bara jag, Oscar och Björn där, så det var jätte skönt.
Fick även reda på att jag ska snart till ortopeden för en sista undersökning innan den troliga operationen. Men tyvärr är det en ny ortoped, synd. Jag gillade min gamla och det är alltid lite pinsamt och ta av sig kläderna framför en ny...

Nu ska jag duscha och sedan hoppas på att fredags kvällen blir lika bra som dagen.

rubrik

Klev just ur duschen och ska snart röra mig mot mitt rum som ska städas, sen ska jag sätta på ett House avsnitt och sen sova.

Dagen har varit bra, seg som tusan men det är ju alla dagar. Fick tillbaka två uppgifter, kemi och svenska. mvg på kemin och vg på svenskan. Glad över kemin och besviken över svenskan. Men det kommer inte påverka mitt mvg, så det var chill.
Efter skolan var det tennis som gällde, och har ingen kommentar där.

Urs, nu blev det ett onödigt inlägg igen, men ni som läser min blogg verkar ju gilla det. Och det är nu några stycken som gör det, alltid kul att någon bryr sig.


reason to cry

Godmorgon.

Jag är klar jätte tidigt så jag tänkte att jag skulle blogga.

Har inget speciellt idag, vanliga tråkiga lektioner bara. Sen efter är det träning och sen ska jag sova....roligt!
Nej jag vet inte vad jag ska skriva för att intressera er, så jag får gå och kolla på tv isl.

Puss
/mj♥



deppig missbrukare

Klockan nio gick jag och la mig i sängen, nu är klockan snart elva och jag sover inte. Kan bero på att House har spelats på min dator, eller det faktum att jag inte kan sova för mitt knä gör så ont. Spelar ingen roll om jag har det högt, om jag har kyla eller värme på det, om jag har det rakt eller böjt, det gör fortfarande lika ont. Sen att mina tabletter ligger en halv meter ifrån mig gör inte saken bättre.

Nej, jag låter fan som en deppig missbrukare just nu så jag ska sluta skriva och försöka sova.

Nattis
/mj

im that star up in the sky

Hej, eller något sånt.
Hatar att börja inlägg med hej, låter så jävla töntigt, men jag gör det bara för att jag inte vet vad jag ska skriva annars. Så ah, hej.

Skolan var som vanligt fantastiskt tråkig. Spanska provet fuskade jag sönder på, och sen fick jag reda på att jag hade bra poäng på första delen, YEAH! Hur glad som helst, jag trodde ärligt att jag skulle få max fem rätt.
Fick tillbaka samhälle uppgift också, vg+. Jag blev glad, eftersom jag är så ointresserad av samhälle så att det knappt finns, och la inte ner mycket tid på den, men fick ändå vg+.

Efter skolan följde Fanny med mig hem och pluggade. Otroligt nog pluggade vi faktiskt, samtidigt som vi åt kladdkaka. Sen vid fem drog vi till killarnas träning och sen var det våran träning, gick väl bra.

För dom som ville veta är mitt knä är helt sönder nu, knarkar tabletter för att kunna gå normalt. Jag lovar att min lever kommer vara förstörd av alla jävla tabletter jag tar, måste sluta med allt nu. Jag får tvinga i mig mat utan dom där sakerna och jag får leva med smärtan...yeah, im cool.

Långt inlägg, onödigt.


you had me @ hello

Helt sjukt hur svårt spanska är. Jag har suttit från stunden jag kom hem, vid halv sex tills dh började och pluggat. Inte hela tiden, men för det mesta, och jag är fortfarande inte klar. Men hur hade min lärare tänkt att jag skulle skriva en hel a4 om min morgon? Okej, jag kliver upp, duschar om jag inte gjort det dagen innan, fixar mig, drar. Det blir ju knappt en rad. Men hon vill ha en hel a4, på spanska. Idiot.

Nu måste jag fortsätta med min morgon, så någon sömn blir det väl inte idag...tack spanska.


katastrofen är ett faktum

Det är roligt och se hur patetisk du är gumman :)

Nu är jag hemma från en kort och skön dag i skolan + träning.
Skolan har bara bestått av nationella i engelska och hkk. Nationella gick mycket bra och hkk gjorde vi inte så mycket. Hade teori så vi lyssnade mest.
Sen fick jag tillbaka mitt matte prov, vg+. Jag är väl glad, kanske inte överlycklig men glad.

Träningen gick sådär. Glömde knäskyddet så gjorde något så att knät knäcktes och kan nu inte stödja på det...inte direkt det bästa jag gjort, hoppas bara att det är över till imorgon.

Nu måste jag verkligen plugga på spanskan, som är en katastrof för tillfället!
Gl till moi!



even if the sky is falling down

Kom precis hem från älskling, har spenderat nästan hela dagen med honom. Underbar är vad han är!
Vi har inte gjort mycket alls, bara tagit det lugnt och haft det mysigt.

Imorgon blir det skola, skönt att vi börjar veckan med att gå till 12.20!
Men jag lovar att vi får sluta tidigare, för vi har nämligen nationella i engelska imorgon på morgonen, och jag tror vi börjar lektionerna vid 12 igen.

Nej, nu måste jag sova.

Puss
/mj

im in trouble...

Jag älskar studiedagar, och jag är säker på att jag inte är ensam om det.
Vaknade sent, kollade lite på gossip girl och nu sitter jag ute och solar medans jag lyssnar på A rocket to the moon. Snart ska jag in och fixa mig lite, sen drar jag vidare till Nykvarn och till älskling.


sometimes i wish he was you

Hemma från att spelat en match, kollat på två och en film kväll med Sofie och Fanny.

Match då, gick mycket bra. Seger med 4-2, gjorde två mål. Kollade sedan på älsklings match, dom förlorade tyvärr, men han är fortfarande bäst i mina ögon. Men träffade både Moa och Olivia på matchen, så super söta tjejer dom där två! Är jävligt glad att jag lärt känna dom båda.

Imorgon är det som sagt studiedag, så jag ska till Nykvarn och träffa Filip efter han slutat skolan sen kollar jag på hans träning och sånt. Nu ska jag översätta min spanska text....troligtvis lär jag inte göra det, men man kan ju hoppas.

she's a glod digger

Sitter för tillfället ute på balkongen och njuter i det underbara vår vädret. Det är ju underbart att våren är på väg tillbaka, för efter våren kommer ju sommaren, och vem vill inte ha sommar?
Snart så måste jag resa på mig för att byta om till matchen mot nykvarn. Blir min första match på nästan två veckor, så jag är jätte nervös! Hoppas verkligen att allt går som det gick på träningen, jag behöver verkligen det.

Förresten så tror jag att jag fattat det största beslutet hittills i mitt liv. Jag tror att jag tänker be min mamma boka en operation för mitt knä. Inget annat har hjälp mig eller någon annan förstå vad fan det är för fel på knät, men genom en tillhåls operation så borde man se om det är tex menisken eller korsbandet.
Men det betyder att jag kommer behöva vila en längre tid, även om det inte är något som man kan göra något åt. Det betyder också att jag kan behöva sluta med varenda sport jag håller på med och typ börja vara hemma...inget jag vill direkt.
Min ortoped vill boka en tid för mig, men jag är osäker. Beslutet kan förändra min livstil det det positiva eller till det negativa och jag vet inte om det är en risk jag vill ta.

Nej, nu har jag svamlat på så att säkert hälften av er har slutat läsa. Men jag har ångest.

Puss
/mj


I don't care I'll show you how to love

Lördagen avklarat! Egentligen borde jag vara ledsen, för då skulle det vara söndag imorgon och då skulle det inte hända något och sen var det skola....men så är inte fallet. Imorgon ska jag ha match och träffa älsklingen, sen blir det träning och träffa Fanny, sen är vi lediga hela måndagen och då ska troligtvis jag och Fanny på bio!

Idag har jag varit med söt Frida och haft den obligatoriska familjemiddagen...Frida var rolig men middagen sög. En jävla massa tjafs istället för den sköna middagen vi skulle haft.
Efter det drog jag direkt till Frida där Hanna sedan anslöt sig till oss och vi gick ut till Empz för att kolla på Melodifestivalen. Bruden som vann var kass och Eric Saade var snygg som få. Tur bara att inte Darin eller någon annan fagig person vann, men kom igen Sverige? Satsar vi på att komma sist igen?

Nu ska jag lägga mig ner i sängen och spela lite Sims, sen ska jag sova. Match och älskling imorgon så jag behöver all kraft jag kan få.



abo frida, abo

Jag tror inte att det går att ha roligare än vad jag har med Frida nu! Vi sitter i ett varsitt hus och snackar via msn, skickar gamla bilder och sjunger karaoke. Och snart ska vi ut och ta över mariefred gator med min system kamera!

Either way I can't breathe

Godmorgon.

Vaknade upp av att mitt huvud dunkade och att min mage dog...så frisk är jag.
Men det hindrar mig inte från att träffa älsklingen, eller det ska inte hindra mig.

Ikväll ska jag som sagt vara med honom, tror jag. Jag har också familjemiddag...obligatoriskt. Så det verkar som om han får komma hit isl för att jag åker dit, så vi får se om det går.

ECLIPSE TRAILER



Någon mer som längtar tills den kommer ut?
Jag tror att den kommer bli underbar. Eclipse är inte min favoritbok, den ligger på andra plats, efter Breaking Dawn.
Jag kommer ihåg när New Moon kom ut på bio och att vi var och kollade på nattbion, där dom visade både Twilight och New Moon. Där är ett minne jag aldrig kommer glömma. Jag, Saga, Hanna, Frida, Fanny och Jasmina på Heron med sjukt många andra tjejer i våran ålder som förälskat sig i böckerna lika mycket som vi gjort. Jag kommer ihåg Hannas och Sagas diskussion om vem som var bäst, Edward eller Jacob. Och jag kommer ihåg hur nära det var för dom som inte hade med sig ID att komma in, och hur nervösa vi var för att det kanske inte skulle bli så lyckat. Men det blev det, det blev ett minne för livet.




i have to say goodbye.

Hemma från en mys kväll med Jasmina och Lovisa. Först drog vi till konsum där jag köpte en BJ, half baked såklart!
Sen gick vi till L och kollade på Luftslottet som sprängdes. Men efter halva filmen fick vi besök av L's berusade syster med sällskap. Ett trevligt gäng och mycket underhållande.
När dom gick såg vi klart på filmen och sen begav vi oss hem.
Tack för en mysig kväll flickor!

Imorgon ska jag träffa min otroligt saknade pojkvän, äntliigen!
Men nu måste jag sova om jag ska orka med honom...skämt åsido, men jag måste verkligen sova.


I mean damn, what's not to adore?

Äntligen heelg, helt underbart.
Nu är det bara att vila i fyra dagar, bara ta det lugnt med vännerna, sova länge och träffa älskling. Och vila är något jag verkligen behöver.

Idag då, jag har väl inte så mycket att säga om dagen. Fanny var sjuk och Frida drog hem efter fysiken, så jag var "ensam". Inte ensam då, jag hade mina underbara killar i klassen och sen utanför klassen hade jag massa andra vänner, men det kändes tomt utan mina två favorit flickor. Själv planerade jag på att gå hem, men spanska provet och tanken på att sitta hemma själv ikväll fick mig att stanna.
Spanska provet då, gick kasst. Blir förvånad om jag får högre än G- på det, eller jag blir till och med förvånad om jag får G-...som sagt är inte spanska min grej.

Nu ska jag snacka lite med Jasmina och Lovisa eftersom vi planerat på att kolla på Luftslottet som sprängdes ikväll!

Puss
/mj

:)

Hur orkar ni ens leva med er själva?

Kvällen har väl bara bestått av att äta tårta, kolla på Bella&Tyra show men inte pluggat, och jag måste verkligen göra det! Är KASS på spanska, så detta kommer inte gå bra. Det blir nog en sen kväll med lite sömn, igen.
Men sen är det helg, och vi har även studiedag på måndag, perfekt.

Nu ska jag plugga Español!

Puss
/mj

i was wrong for so long

Torsdagen är nu avklarad, i princip. Ska fira söt pappa, tjocka mig och sen plugga på ett spanska prov jag har imorgon och jag har inte ens öppnat böckerna, nice!
Dagen har varit lugn, skolan, tandläkaren, tillbaka till skolan och sen tennis...finns inget mer väsentligt att säga om dagen.

Vill bara passa på att be om ursäkt till några nykvarn flickor som har missuppfattat mitt inlägg om dom. Det var självklart inte alla jag menade, eftersom jag tycker om dom flesta i nykvarn. Men observera, DOM FLESTA. Inlägget var mer riktat till fjollorna som kallade mig och mina älskade vänner för saker, skrev på min blogg osv. Men men, ingen mer av min tid ska läggas på dom, har redan lagt för mycket tid på dom.



dagens kommentar?

finns bara en sak att säga om er .. FJORTISAR!
hahahhaha alltså att ni inte smäms? byxor det har ni inte råd med , ni stoppar fingrarna in i eluttag för att få håret att stå upp ni doppar huvudet i puderburkar och det värsta är att ni gör det innan ni ska spela innebandy! Alltså PINSAMT. jag tror ni har missuppfattat dedära .. det är innebandy ni ska spela det är inte någon jäkla modevisning för fjortisar ni ska på. tack på förhand!


HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA.

tack för dagens skratt och trevligt att höra din åsikt
.
tyvärr bryr jag mig inte så mycket om vad du tycker älskling. om du tycker att vi är fjortisar så vet du nog inte vad det är.
tänkte bara lägga ut det här för att visa hur omogna vissa människor är, och hur roligt det är att du la ner mycket av din tid bara för att lägga den kommentaren :)

två månader med älskling


Två månader idag! ♥

it is love?

Min säng är ovanligt skön för dom som ville veta. Kan bero på att jag har varit helt seg idag och verkligen längtat efter ögonblicket då jag får hoppa ner i sängen.

Kom hem från träningen för en stund sen, den gick mycket bra för en gång skull. Först gick det segt, precis som på matchen så var jag borta och okoncentrerad ungefär genom alla övningar men sen när vi körde "två mål" gick det super, allt flöt på och det kändes som det var den gamla formen som kom fram. Så nu taggar jag match på söndag i björkesta + att vi har match före älsklings match, så då kommer jag kolla på hans match också.



gosh....

Hemma från en hel-dag med bara innebandy i Nykvarn. Vi kom väl inte dit med så stora förhoppningar, att få smälla några fjollor va väl det vi satsade på. Resultatet blev mycket till dom och lite till oss, men det var roligt ändå.
Dock är inte Nykvarns tjejer dom mest mogna personerna, men det var roligt ändå.

Har precis varit och såld blommor med Frida för innebandy laget, vi behöver mer pengar så vi kan köpa shorts som går ner till fötterna precis som nykvarn, för det är så jävla snyggt, speciellt på tjejer, MJAOW!!



I ♥ US




puz

En tisdag avklarad, skönt är väl det ända ordet jag har för det.
Imorgon är det innebandy hela dagen, roligt säger jag men mitt knä säger något helt annat. Inte för att jag bryr mig, tänkte iaf ni gjorde.

Nu ska jag sova och tagga sönder men innan tänkte jag ladda upp lite bilder från Emelie.
Men det får bli i nästa inlägg.

olivias dag!

Galet skönt att måndagen är slut, vilket bara betyder tre riktiga skoldagar kvar till helgen! För på onsdag är det nämligen skol-innebandy mot Turinge som gäller..alltid lika trevligt. Tyvärr har dom satt det på veckans bästa dag och samtidigt som SVT kommer till skolan för att vi ska baka en rekord stor tårta. Så jag missar att baka tårta isl för lektioner, äta tårta och vara med i tv, allt för att åka till Nykvarn och smälla ner några fjollor. Skämt å sido, men trist att vi missar det.

Kort dag imorgon, och sen blir det träning för hela slanten, så nu måste jag sova.
Puss



Vill bara passa på att säga grattis till finaste Olivia Bröms som fyller 17 idag! Hoppas du har fått en underbar dag, för det är du värd! ♥'



jag bara visar vem som äger


Du säger att jag är den sista du skulle kyssa, men alla vet ju att man sparar det bästa till sist :)

så lyssna din äckliga bitch....

Okej, jag har inte uppdaterat på tre dagar...inte bra.

Lördag iaf, först tennis match där jag vann. Superb. Sen drog jag till Emelie, där jag och världens bästa vänner firade den nya sexton åringen! Det var helt underbart roligt, och en perfekt lördag. Fick även träffa älskling, wie!

Söndag blev det att ta upp min och Fannys tradition igen, en hel dag på heron. Vi såg på bio, spelade air hockey och hade det mysigt. Sen var det träning, som alltid var det roligt även fast det inte gick bra. Fanny sov även hos mig, vi kollade på Mastermind och åt fruktsallad.

Idag då, tillbaka till skolan. Gjorde np muntligt i engelska, gick bra. MVG, så det är nice. Frida var sjuk, krya vännen!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ingen träning alls och ingen hemma förutom jag! Det kan inte bli bättre.

KRETA MED MAMI!

Innan jag somnar måste jag bara berätta en sak.....mamma och jag bestämde oss för att åker till Kreta idag, närmare bestämt Platanias, Chaniakusten den 7 maj!
Pappa är ändå i Barcelona då, så då ville jag och mamma också åka, så då drar vi till Kreta.
Ska bli super mysigt att åka på semester med mamma, med massa sol, bad och shopping! Troligtvis kommer vi gå varandra på nerverna, men de är det värt eftersom jag får spendera tid i värmen.



I'm only gonna break break ya break break ya heart

Hemma från en underbart mysig kväll med tre av dom finaste flickorna, Hanna, Frida och Fanny.
Vi bakade pizza, myste vid Let's Dance, röstade på Willy, pratade och skrattade som vanligt!

Nu ska jag fixa lite på datorn, sen ska jag sova. Har nämligen en tennis match imorgon, jag hoppas på vinst och jag vet att vi kan spöa dom, om vi ligger på topp. Själv ska jag spela en dubbel och en singel, men vi får se om mitt knä vill samma ska som jag.

Nu måste jag soooova!

Kizzz

I'll find mine, thats the difference of me and you.

Ni kallar det en sjukdom, jag kallar det en livsstil.

Äntliiiiigen helg! Åh, vad jag har längtat. Helgen betyder pizza kväll @ Hanna, fira Empiz på lördag, tennis match, träffa finaste Filip, helbio-dag med Fanny, m.m.
Låter det inte underbart? Jora, det gör det.

Nu känner jag att jag borde sitta i en bil på väg till min älskade tennis, men det gör jag inte? Nej, mitt knä är helt otroligt dåligt för tillfället så jag hoppar över det för att det ska vara bra tills imorgon då det är match.
Nej, nu ska jag damsuga rummet sen dra på mig mys kläder och träffa några flickor nere på stan!


om bara drömmar kunde bli sanna

Okej, ingen kemi blev det, men en jävla massa Disney Channel! Haha, typiskt mig, jag är ju en liten nörd.
Men nu är klockan mycket och jag har precis duschat...?
Im crazy bitch....!

Nu ska den ny duschade jag hoppa ner och göra något i sängen, sen ska jag sova.

Puzzen
/mj

kan det bli mysigare?

Vad kan vara med mysigt än att sitta i min soffa med en fruktsallad och en gigantisk kopp med varm choklad och vänta på CSI Miami? Jo, om CSI Miami gick på tv....det var sista avsnitter förra gången och nu är det bara Criminal Minds, och det är läskigt. Så jag får jag sätta på Gossip Girl isl, men det går lika bra.
Hörs senare.



Förlåt för den kassa bildkvalitet, men jag var tvungen att fixa lite för vi har ingen taklampa här, dåligt men det blir mycket mysigare.

im in miami bitch

Förlåt för kass uppdatering, men jag har ett liv och skola utanför bloggen så...

I onsdags var det vanlig dag + ett matte prov, gick bra tror jag! Kunde allt, till och med MVG uppgifterna, men om jag har skrivit rätt och på MVG nivå, det är en annan femma.
Efter var det dubbel träning med små grabbarna och sen pluggade jag lite kemi innan jag gick och la mig.
Idag har det varit vanlig dag och tennis. Lamt dag som fan, men det är inte så ovanligt att torsdagar blir så.
Ikväll ska jag chilla bullen för jag är ensam! Jag ska göra lite till kemi, har två labbrapporter som ska skrivas klart och sen ska jag kolla på CSI Miami.

Imorgon är det fredag vilket betyder HEEEELG!
Gosh, veckan har gått så långsamt så att det nästan har varit brottsligt, så helgen kommer inte en dag för sent.
Då kommer jag även träffa älskling, som precis kommit hem från stöten tror jag?
Jag har saknat honom helt enormt, så det ska bli helt underbart att få hålla om honom igen!

Gtg, duschen väntar!

what is love?

När all oro är som bort blåst och försvunnen,
När simba återvänder i lejonkungen.
När man bara drar replik för o slippa krångla;
"Min pappa är rik vill du hångla?"

Citatet är från Björn Gustavssons dikt what is love, gammal och fortfarande lika klockren.

 

Aja, ikväll har jag bara spelat tennis, kollat lite på matten och bestämt mig för att göra extra talen för att satsa på MVG. Its now or never, bara att köra på.
Nu ska jag duscha och det får bli snabbt för snart börjar DH igen, och då ska man sitta vid tvn!

 


blodin

Okej, nu är det bestämt, jag blir blond igen!
Något jag har saknat det, jag gillar det bruna men att vara blond är mer jag.


bäst i test

Hej sötisar!

Kom hem för en stund sen, men har bara suttit och tagit det lugnt innan tennisen tills nu när jag tänkte att jag kunde blogga. Men jag orkar inte skriva om min dag eftersom den har sett ut som alla andra, så jag gjorde ett test, enjoy!

För ett år sedan:
Hur gammal - 14
Vilken klass gick du i? - 8c
Vad hade du för hårfärg? - blont och brunt
Hur lång var du? - typ som nu, 166-170
Vem var du kär i? - ingen
Hade du någon pojk/flickvän? - orkade inte med pojkar då
Vad brukade du göra på fritiden? - träna, kompisar
Vilka umgicks du med? - världens bästa!
Hur såg du ut? - urss
Var allt bättre då? - nja
Skulle du vilja gå tillbaka dit? - jo, till sommaren 09!
Har du förändrats? -aa

Nu:
Hur gammal är du? - 15
Vilken klass går du i? - 9c
Vad har du för hårfärg? - mörkt brunt
Hur lång är du?- 170
Har du någon pojk/flickvän? - den bästa!
Vad brukar du göra på fritiden?- träna, vänner
Vilka umgås du med?- samma!
Hur ser du ut? -urs

Har du..
Kysst någon? - ja
Sovit brevid någon av samma kön? - ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? - ja
Slagit ner någon? - klart
Ljugit för en bra vän? -aa
Svikit någon?- aa
Fuskat på prov/läxförhör?- ja, (H)
Blivit kallad Bögjävel?- jao
Kallat någon Bögjävel? - ohja
Druckit alkohol? -si

Vem:
Skrev du senast till på msn? - gustav tror jag :)
Kramade du senast? - fanny&frida
Sov du hos senast? - fanny
Kan du lita på till 100%? - syster
Är den finaste personen som finns? - älskling
Vill du vara med just nu? - älskling
Ringde dig senast? - fanny
Skicka ett sms till dig senast? - älskling
Skickade du ett sms till senast? - älskling


Vad:
Drack du senast? oboy
Köpte du senast? något onödigt
Gjorde du igår? skola
Ska du göra imorgon? träna
Vill du göra just nu? vara med älskling
Åt du senast? tacos
Är närmast dig som är rosa? min bodylotion

KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN
Du är kär nu- ja
Du har sårat nån så de börjat gråta - ja
Nån har sårat dig så du börjat gråta - ja
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - nej
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år - nejj

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - ja
Jag har smygit ut utan lov - ja
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - ja
Jag har en hemlighet som ingen vet - ja
Jag har fuskat i ett spel - ja
Jag har struntat i ett prov - nej


DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol - aa
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - olika
Jag kan inte svälja piller - jo
Jag har tagit mediciner mot depression - inte mot depression..men typ
Jag har anorexi och/eller bulimi - nja, i princip frisk!
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - ja
Jag har vaknat gråtande - ja
jag har somnat gråtande - aa

DÖDEN
Jag hatar begravningar - aa
Jag har sett någon dö - nej
Någon nära till mig har försökt begå självmord - aa
Någon nära till mig har begått självmord - aa

break if off boy, because you got me feeling naughty

Godmorgon, eller något sånt.

Klockan är tio över sju och jag är redan klar...nu vet jag inte vad jag ska göra, så jag var tvungen att blogga. Kort dag och ingen skol-träning för min del, så jag är hemma ungefär tjugofem minuter över tolv, för att vara exakt.
Nu ska jag sätta på mig en normal tröja och sen dra ner till tvn.

Kissies
/mj

awesome


playing by the rules satisfy everyone else, but you.
so make your own rules and live your life like you want to

you gotta scream until there's nothing left

Efter en titt i matte boken kom jag på mig själv säga: Vafan, jag kan ju det här?!
Sjukt egentligen, men jag får nog tacka Anna som satte mig på en plats där jag inte störs av någon och kan därför jobba. Men jag ska nog ändå kolla igenom vad vi ska ha på provet, känns bäst så.

Förövrigt är jag så jävla arg just nu så att jag bubblar. Min pappa har satt min tennis match samtidigt som min innebandy match. Och just den här matchen...sist vi mötte dom så spelade dom så fult, och kastade sin klubbor och allt. Sen att vi förlorar med ett mål som görs i sista minuten gör inte saken bättre. Och nu får jag aldrig chansen att ge igen, utan jag ska spela seg tennis isl...yez.


I fell in love with an Alien

Hoppas ni har det bra, om ni har lov eller om ni har en vecka i skolan framför er precis som jag. Skolan var helt okej, roligt att träffa alla. Tyvärr är det ju lite tjafs, men vi överlever nog...hoppas jag!

Nu ligger jag och kollar på min favorit kanal...Disney Channel. Barnsligt jag vet, men så bra!
Ingen träning idag, så det blir en slappar dag med lite plugg. Har matte prov på onsdag, men im a big fan off math, så det ska nog gå bra. Och jag kan bara plugga idag, för imorgon har jag träningar + att nya säsongen av desperata hemmafruar börjar, och det kan man inte missa!

kissies
/mj


RSS 2.0