party all niiiight



Kläderna är på, sminket är klart, im ready to party all niiiight!
Jag ska bara göra dom sista små detaljerna, sen ska jag möte Lovisa, köpa lite läsk och bege mig mot Saga, där även Jasmina kommer vara. Vi ska äta, sen vid sju drar vi ner till Frida och alla andra bollar.
Jag känner redan nu att dagen/kvällen/natten/morgonen kommer bli underbar.

GRATTIS DENISE EKLUND!

Aru, det är valborg idag! Jag kan inte beskriva hur taggad jag är, men innan jag kommer kunna släppa loss måste jag till skolan...men sen du, då ska jag tagga sönder!

Förresten, det är inte bara valborg, utan också Denise Eklunds födelsedaag!
Denise är en underbar liten figur som kan liva upp till och med det tråkigaste här i livet.
Jag är glad att hon är tillbaka igen, om jag kan säga så..?



i love u, hoppas du får en födelsedag som är värd att minnas! ♥

sug på den du

Någon random Emma kommenterade mitt förra inlägg om att mina glasögon inte var äkta, men sug på den du, för det ärom! Jag är inte personen som kör fake, antagligen så kör jag från h&m, eller så tar jag ett par äkta. Och i det här fallet, är dom så äkta dom kan bli, så nenene, ägd.

Kvällen har bestått av fysik i fulla drag. Nu ska jag skriva ut skiten och sen plugga i sängen, så vi höres imorgon, på valborg.


Bild från tidigare idag, all natural!

överraskning...!

Åhhh, jag som hade skrivit ett inlägg, så råkar jag ta bort det.
Höjden av smarthet..höjden av mollys tur. Jag orkar inte skriva om igen, så vi kortar ner det.

Tennisen gick bra, jobbigt var det but I like it.
Och när jag kom hem fick jag hade jag en överraskning, ett par Ray Ban Wayfarers! Wiieee, som är så underbart snygga. Mamma visste att jag skulle köpa nya glasögon och att jag ville ha sådana, så då fick jag ett par.

Nu ska jag duscha, sedan måste jag plugga inför provet imorgon.


dreeeeeeeeeeeeegel

youre my number one

Äckligaste skoldagen, check! Nu är det bara att uthärda resten av dagen och sen skoldagen i morgon, sen ska jag tagga soender! Jag har en känsla att valborg kommer bli bättre än bäst. Men jag berättar mer om valborg imorgon.

Dagen har gått snabbt, kanske för att jag inte gjort så mycket. Jouren på Anders, vilket räddade hela dagen, och springa på idrotten, sen har jag mest inte gjort något. Förresten, det där med att springa långt är inget för mitt knä. Har galet ont för tillfället och kan knappt gå. Sen fick jag besked när jag skulle gå och göra CT, det blir om två månader och då har jag fått förtur...galet lång kö.

Nu ska jag gå och äta lite äcklig fisk sen har jag tennis träning, så smell you later guys!

come on and move youre body next to me

Jag har ett nytt favorit program...The big bang theory! Så galeet roligt, min humor till 100 %.
Jag vet att ni ville veta, men jag tänkte bara säga det.

Ikväll har jag tränat, duschat och bara tagit det lugnt. Snart ska jag hoppa ner i sängen och sedan sluta skriva så viktig information.
Imorgon blir det torsdag, så då blir det skola och tennis.
Nä, nu ska jag lägga mig, läsa lite fysik och sedan kolla på House!

I got a feeling, that Fridays going to be an awesome night!♥

snart är det jag som en kung

Musiken till favorit tecknade filmen, Lejonkungen, dunkar på högsta volym och jag känner hur jag bara vill träna. Jag vill springa tills mina ben inte orkar, jag vill träna tills jag spyr...men nä, jag kan inte. Mitt knä klarar knappt en gång tur, EN GÅNG TUR? Jag brukade träna 14-16 timmar per vecka förut, nu ligger jag bara hemma och tycker synd om mig själv och sen blir arg på dom som kan träna men inte gör det. Slöseri med en frisk kropp, dom kan väl låna ut den till mig?
Styrka på balansboll är det enda jag kan göra, så det blir väl ett intensiv pass där.

5p4n5k4

Mhm, åter igen är jag back. Och på spanskan.
Egentligen ska jag skriva ett grupparbete om någon i spanien, men isl sitter jag, Fanny och Isak och lyssnar på musik. Men Fanny och Isak sitter bara och drygar med varandra, man blir ju rädd.

Nä, nu ska jag kolla på nya skor med Fanny. Löparskor/gångskor rättare sagt, typ sådana som visas på reklamen med massa rumpor.

en påminnelse för det vackraste i mitt liv

Avril Lavigne – Keep Holding On
Hannah Montana – True Friend
The Cast Of 'High School Musical' – All For One
Various Artists – I'll Be There For You
Westlife – You Raise Me Up

Här har vi några låtar, som betyder något otroligt för mig. Varför..jo, för låtarna beskriver personerna i mitt liv som betyder mest för mig. Järngängets tjejer, Mariefreds Eliten. Dom påminner mig om hur mycket dom betyder för mig, hur mycket jag älskar dom osv, osv. Dom får mig alltid att tänka på hur jag alltid tänker kämpa för att vi ska hålla ihop.
Haha, nä nu skriver jag värsta emo texten om hur mycket mina vänner betyder, men jag kan inte undgå att göra det. Jag får fram det bättre i ord, för hade jag gjort det irl hade jag bara: aha...jag gillar...typ...er...aa...
Men glöm aldrig att jag älskar er.



it might be a long shot, not going to waste it

Ibland så är det underbart att träna, men det är faktiskt skönare att bara sätta sig ner i soffan med datorn i knät och vila. Precis som jag gör nu, galet skönt. Mina naglar är nymålade i en mysig rosa färg och med ugly betty på tvn. Fast det är snart slut, men inga sura miner för DH kommer senare.
Ah, jag är nog en utav många flicknördar som sitter vid femman.

Nu ska jag ifall fixa lite till valborg, som säkert kommer bli underbart! Senare ska jag maila lite viktigt folk, sen sooova. Men jag lovar att vi hörs innan det, jag uppdaterar ju extremt idag!

jag blir hellre jagad av vargar, än älskad av dig

Nu är jag tillbaka från provet. Det gick ganska bra faktiskt, bara hjärnsläpp en gång.
För tillfället sitter jag ute på verandan med mamma och steker i solen. Det är så galet varmt och skönt just nu, precis som det ska vara.
Om en timme så ska jag dra vidare till tennisen sen när jag kommer hem ska kanske ta kameran på en promenad, plugga lite och kolla på Ugly Betty, som börjar idag och DH.

Nu ska jag fortsätta njuta av solen!



4 dagar till Valborg
9 dagar till skol dm
10 dagar till Grekland

nanan, every day

Nu är jag hemma men jag ska snart dra vidare till skolan igen. Har nämligen inte skrivit provet, men jag orkade inte vänta i skolan en timme, så det kändes bättre att dra hem.
Dagen har varit helt okej, blev bara bättre ju längre det gick på dagen.

Fan, nu måste jag snart dra...jag orkar verkligen inte! Jag tror inte att jag uppnår mvg, men man kan ju prova iaf!

Men innan jag drar mot min döds bädd så tänkte jag berätta om världens mest taggiga och glada låt enligt mig. Den här låten kan få mig på bra humör, hur arg jag än är. Sen sätter den sig på hjärnan hela dagen, så då blir man glad.
Fronda – Ingen mår så bra som jag


...ingen mår så bra som jag...

onödig info

Jag borde verkligen sova nu, annars är jag D.Ö.D imorgon. Men innan jag sover ska jag läsa lite kemi och skicka iväg två livsviktiga sms. Förhoppningsvis får jag respons, eller så tar jag det imorgon. Men ni får inte veta vad det är! Sen ska jag träna, men det gör jag medan jag gör dom andra sakerna.
Imorgon är det kemi prov, handboll, tennis, hem och göra inget.
För er som inte vet, så bestämde jag mig för att göra om mitt kemi prov. Det är inte så att jag fick ig, för då hade jag inte varit vid liv...ärligt talat. Utan jag fick vg, men för att behålla mitt mvg så behöver jag ett mvg på provet, därför gör jag om det. Men om jag inte får mvg nästa gång, då tigger jag till mig ett.

Nu fick ni onödig info, lite som alltid då. Nu ska jag skicka mina sms och sen läsa.
Vi höres tomorrow!

lista igen?

Snodde av Olivia, pga lite att göra!

10 fuckade

 

Jag har aldrig haft någon som riktigt bryr sig om mig, förutom nu. Jag har dom finaste vännerna, men jag är dålig på att visa dom hur mycket jag älskar dom.

 

Jag kan inte få fram mina känslor i ord, det låter bara dumt och blir helt fel.

 

Jag har tre efternamn. Ett som jag använder, ett som bara finns där och ett som jag inte tänker låta någon kalla mig.

 

Jag måste göra en min om jag får förbi en spegel. Jag bara måste! Det är typ en tvångstanke.

 

Jag drömmer ofta, för att det är mitt sätt att komma bort från verkligheten.


Jag önskade att jag älskade mat, men jag gör det inte. Jag avskyr att äta.

Musik är en stor del av mig.

 

Nya vänner är alltid trevligt men jag skulle inte byta ut mina för allt i världen.

 

Jag har blivit sviken av många människor.

 

Nananana, fuckt up?

 

5 dåliga egenskaper

 

Jag kan inte beskriva mina känslor i ord - Mhm, jag har sagt det förut men det är värt att säga igen. Idag kom det upp, och jag kan inte. Det blir bara hakigt och fel, därför väljer jag att inte säga något...och det är väl bara värre?

 

Dryg/elak/självsäker - Ja, mot personer jag inte tycker om kan jag vara dryg och elak. Okej, dryg är jag nästan mot alla, men lite för dryg mot dom som jag stör mig på. Ah, det sista är väl inget jag är, men jag kan spela självsäker, vilket får folk att tro att jag är det och då tror dom att jag är en bitch...det är faktiskt inte sant!

 

Dömer folk - Är nästan som den övre. Ser jag någon, så dömer jag den snabbt och ändrar inte min åsikt så lätt.

 

Långsint/envis - Jag anser att det är samma sak. Händer något mig så kan jag älta det i flera dagar, till och med veckor. Och jag är envis, så jag släpper det inte heller.

 

Jag blir lätt irriterad - Behöver jag förklara?

 

10 ärliga

 

Jag hatar oärligt folk. Dom äcklar mig.

 

Jag har haft två vänner som var mitt allt, jag klarade mig inte en dag utan deras röster, deras skratt och leenden, nu vet jag inte längre hur det ska bli.

 

När jag hittar låtar som passar hur jag känner mig så lyssnar jag sönder på dom. Nu är det tex:Simple Plan – Your Love Is A Lie - Explicit Album Version

 

Jag är galet omogen, men jag gillar det.

 

Mitt knä har förstört mitt liv.

 

Jag har skurit mig, men med en fickkniv och inte på armen. Anledningen är för att på armen ser alla och med en fickkniv blir inte ärren lika synliga.

 

Pojkar passar mig bättre som vänner, men mina flickvänner betyder nästan mer.

 

Jag vill ha en framtid som är fri. Jag vill resa, upplev saker och allt sånt där, och vill därför inte ha något som håller mig kvar när jag slutar gymnasiet.

 

Jag förstår inte folk som planerar sin framtid?

 

Jag pluggar aldrig, men kungar i skolan.

 

5 bra egenskaper

 

Barnslig - En bra egenskap enligt mig. Att vara branslig visar för mig att en person är så pass mogen och säker att den vågar släppa loss.

 

Kan skaka av mig oviktiga saker - Okej, den här går emot det jag sa där uppe, men saken är att det är två olika saker. Jag kan skaka av mig om tex en random brud tycker att jag har fult hår, jag anser att det bara betyder att den personen är så osäker att den måste hacka på mig. Men om en "vän" har tex snackat skit, så ältar jag det.

 

Kan när jag vill - Vill jag göra något så gör jag det. Tyvärr har jag kass vilje styrka..

 

Jag har lätt för vad andra har svårt för - Tillexpemel, natur ämnerna. Många av dom jag känner hatar dom och tycker att det är svårt, men jag älskar dom.

 

Jag kan dölja saker så lätt - Nästan en skådespelar talang. Det finns så mycket som jag kommit undan med för att jag kan lura folk...ni skulle bara veta.


niz

Nu är jag här igen, och mitt H funkar inte. Alltså på tangentbordet, det är hemskt. Alltså, det funkar om man tycker hårt, men det är jobbigt!
Skolan var helt okej efter spanskan. Eller okej, nu ljuger jag som fan. Skolan var inte bra innan spanskan för fem öre, men den blev väl bättre efter, men inte bra. Tjejerna som var i skolan träffades efter spanskan för att prata, vilket behövdes. Men jag älskar er tjejer ändå, för alltid!
Så nu känns det skönt, fast inte perfekt för min del. Jag vet varför, men jag vet inte hur jag ska få fram det jag känner. Inte okejjj.

Efter skolan följde Felicia med mig hem, mycket mysigt! Vi pratade och saker och ting kändes som vanligt, eller som förut kanske jag ska säga.
Nu kollar jag på AMT med mor, så vi höres!

spanska

Spanska är inte direkt min favorit ämne men vi får ju faktiskt använda datorer och Nina är inte i rummet, så jag ska kanske tänka om? Ne, spanska är hemskt, men inte lektionerna.

kill me with words, forgett about me

Lägger in ett morgon inlägg, tyckte att det var länge sedan!
Just nu spelar Circles med All Time Low högt i mina högtalare och jag ska snart dra ner och slänga frukosten så det ser ut som jag ätit den.
Idag är det faktiskt den plågsamma skolan och jag ser inte fram emot den alls! Jag har spanska muntligt, och jag känner att jag kommer faila. Men efter, då följer Felicia med mig hem och vi kommer säkert få det super bra, så det finns ju något bra med dagen.



vad säger ni?

Hemma från älskling. Haft en super mysig dag med honom, kollat på film, pratat, träffat hans nya kusin och lite annat!
Nu sitter jag och kollar på parlamentet och skrattar. Funderar på att gå och göra mig klar för att sova, är helt slut.
Onödigt inlägg, eller vad säger ni?


lyckaT

Kvällen blev lyckad även fast den inte såg ut att bli det i början. Började med att träffa Lovisa och gick lite. Tillslut hamnade vi på maja bryggan, där vi satt någon timme. Sen blev det såklart kallt, jag menar, det är ju fukking sverige vi bor i. Aja, men vi drog hem till henne, poppade popcorn och pratade. Super mysigt!

Nu ska jag sova, för imorgon ska jag till älskling och vara där hela dagen lång. Kommer bli så otroligt mysigt att vara med honom hela dagen. Men jag ska även jobba tomorrow, så jag funderar på om jag ska gå upp vid sju för att göra det på morgonen, eller om jag tar det när jag kommer hem. Dileeeemma. Jag har även ett spanska muntligt att öva inför...kill me slowly.


SM-GUUUULD

Jag kan inte besrkiva känslan. Jag gråter, skrattar, skriker, gråter, skrattar, skriker.
1994, 2003, 2008 och 2010, guld år i HV's historia. Så underbara år.
Kan nu säga att HV71 är sveriges bästa lag inom ishockeyn utan att en jävlen kan säga emot mig.




jump

Hemma från Eskil med en bikini, nagellack, strumpor, shorts, jeans och två tröjor.
Känns ganska skönt att jag inte heller spenderade en krona själv! Mamma bjöd på allt, så jag tackar och bockar.
Nu ska jag fixa mina naglar i en mysig färg och sedan kolla på hockeyn som börjar om ca en halv timme.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, jag kanske beger mig till Nykvarn för att kolla på älsklings dm-final eller så är jag hemma och ser om någon har lust att hitta på något med mig.

Our friendship is just a lie.

how could you be so heartless?

Nu beger jag mig till Tuna Park med mamma. Ska dränka min sorg i kläder...skämt åsido, men jag ska komma på andra tankar iaf. Sen är det sm finalen vid halv 4, så den kommer jag sitta bänkad framför! En vinst till och HV har det där guldet, så taggarå.
Nu blev det bara tråkigt babbel, så jag drar nu!

GRATTIS PÅ SEXTON ÅRS DAGEN SOFIE MURAKAS!



Sofie Murakas, vad ska man säga? Det finns nog inte en tjej som jag har mer gemensamt med än Sofie. Vi har oftast lika åsiker, tycker om samma saker, ni fattar.
Sofie är underbar om man vill prata, speciellt för mig. Hon är nog den enda personen jag känner som förstår saker i mitt liv som jag har gått igenom.
Sen är hon min tennis babe också, vilket gör henne bättre.

Ha en bra dag nu gummz, det förtjänar du!
IloveU

listaaaa


Skulle du vilja vara längre?
Nej, nöjd med min längd

Skulle du vilja väga mer?
Never

Kan du röra på öronen?
Naj

Kan du slicka dig på näsan?

Nee

Kan du kolla i kors med ögonen?
Ofc

Kan du låta bli att prata på 4 timmar?

Nej, bara om jag får en belöning

Kan du vara på fest utan att dricka?
Aha

Kan dina vänner lita på dig?
Klart

Kan du tänka dig att pierca naveln?
Ja!

Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
Faktiskt ja

Har du ett syskon?
Dos

Har du borstat tänderna den senaste timmen?

Ja

Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?
Klart jag har, men det är inget jag kommer göra


Vem är den bästa artisten?
Artist, ingen, band, KENT!

Vem pratade du senast i telefon med?
Far min

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?

Familjen

Vem vet allt om dig?
Ingen

Vad blir ditt namn baklänges?
ylloM

Har du gjort en snöängel i år?
Naj, :(

Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?

3 timmar

Har en dröm gått i uppfyllelse?
Ja

Första sporten du gick på?

Fotboll

Minimorötter eller pommes frites?
Båda faktiskt

Vad längtar du mest till just nu?
Sommaren!

Hur gammal har du tänkt bli?
Olika, ibland vill jag bara bli 22, ibland 55.

Har du haft vattkoppor?
Ingen aning

Vad drömde du inatt?
Säkert något sjukt och onormalt

Viken tv-serie är bäst?
House, Gossip Girl, Vänner, Sex and the city, Top Model, ni fattar...tjejserier!

Vad åt du senast?
Päron

Vad är du mest rädd för i hela världen?

För att bli sviken

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?

Alltid

Vad har du för färg på ditt påslakan?

Rött med vita hjärtan

Bikini eller baddräkt?
Bikini

Är du mörkrädd?
Ute, ja, inte inne

Har du någon gång haft på dig ett par trosor?

Nej?

Tänt eller släckt när du ska sova?

Släckt

Godaste drickan till frukosten?
Äter inte frukost

Har du gråtit i skolan nån gång?
Si

Hur tar du dig till skolan?

Går eller cykel

Sjunger du på toa?
Ha? Nej

Vilken färg har din jacka?

Grå

Använder du långkallingar?
Om jag åker skidor

Är du höjdrädd?

Nej

Vilket land vill du åka till?
Vilket land vill jag INTE åka till?

Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Lätt!

Har du varit utomlands?
Men ne du vet....klart som fan jag har

Var är dina syskon just nu?
Den ena är i göteborg och den andra i stockholm

Vilken tid gick du upp i morse?
06.30

Vad ska du göra i helgen?
Shoppa, älskling

Vad står det i det andra smset i din inkorg?

Inte vi heller, vi fick red. på de nu

När va du riktigt sjuk senast?
Jag är alltid sjuk

Vad gjorde du kl 2 inatt?
Soooov

Vad är det första du gör på morgonen?
Går upp, fixar mig, drar till skolan

Vad ska du göra efter det här?
Kolla på House

och dom som kallade mig en skada redan skedd

Hemma från Nykvarn, både trevlig och otrevlig.
Det trevliga var att umgås med Hugo och Jasmina, sen träffade jag även Olivia och Moa, sweet! Sen fick jag äntligen träffa min saknade pojkvän, som grädde på moset.
Det otrevliga var väl att jag känner mig piss för tillfället. Allt går verkligen utför just nu. Som tur är har jag några underbara vänner som stöttar mig, tack!

Nu ska jag återgå till min frukt och sedan sätta på House kanske?
Eller den rosa pantern, jag känner att jag behöver skratta lite nu.


replay

Välkommen älskade fredag.
Stört skön dag, handledartid, buffert, nationella, rast isl för spanska, historia och fysik.
Så jag har egentligen bara haft två riktiga lektioner, inte ens det. På historian ritade jag mer en hälften av tiden och fysiken kollade vi på film. Busiigt...ne, jag låter mer busig än vad jag var.

Skitsamma, dagen har varit bra. Snart ska jag vidare till köket och hjälpa mamma med maten. Sen ska jag åka till Nykvarn med Jasmina. Vi ska göra våra namn kända där genom massa roliga planer...hihi!
Ska träffa Moa och Olivia, har saknat dom sötbollarna! Och min älskling såklart.

Det var allt för den här gången....



jag älskar lakris nappar

underbart hv, underbart!

En till jävla sudden?!
Hur fan är det möjligt, det måste vara rekord. Aaahh, jag klarar det inte.
Jag ska sitta och be att Petrasek, Laine, Liv, Thörnberg, Falk och alla andra underbara spelare klarar det.
Nu är det igång igen, så kom igen nu hv!

Update: MEEEEEEN JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Ta upp en 0-3 underläge, till 4-4 och Thörnberg sätter det sista målet. Detta visar att hv förtjänar att vinna sm guld.
3-2 i matcher, en vinst till och guldet är vårt. Vilken känsla!

en guds gåva

Jag var nära på att lägga ner det här med vinst idag. Inte att jag inte tror på hv, men när dom ligger under med 0-3, så är man nog nära att stänga av tv. Som tur är la jag inte ner, och en period senare står det 3-3. Experterna säger att hv tar det, djurgården är segare, inte lika snabba och har inte tycket som hv har. Det låter som musik i mina öron, but its not over til the fat lady sings.

Imorgon är det skola igen, fredag liksom! Galet skönt, och ingen träning heller. Istället får jag hoppa över den för att åka till Nykvarn och älskling för att kolla på hans match. Ska bli så underbart att träffa honom igen.

Nu ska jag borsta mina tänder, sedan hoppa ner i sängen och be till Gud, Allah och Buddha att det går bra för hv. Fast det behöver jag ju inte, jag vet ju att hv är bäst! Speciellt Teemu Laine, en guds gåva till ishockey världen.

i never should told you that i fell in love

But lets get one thing straight...your going to regret that you left me.

Nu är jag här igen, lite gladare faktiskt. Jag har precis spelat tennis och ska nu hoppa in i min dusch och stå där lääääänge.
Dagen har verkligen varit onödig. Nationella på morgonen, en historia lektion och sedan thomas. Galet onödigt för min del att åka till thomas, jag vet redan vad jag ska gå och jag ska till och med gå på thomas, så vafan skulle jag dit för?
Ännu en fråga som inte kommer få svar.

Nej, nu ska jag sätta på musiken och hoppa in i duschen!


hv-sjuttio-ett ♥

Naj, ingen seger idag. Menmen, det är bara att ta igen det imorgon. Nu får väl alla djurgårdare heja en dag, imorgon och på lördag blir det seger!

Btw, så är jag trött på alla små jävla hor-ungar som så fort dif gör något bra, ska tjata om det i flera år. Fine, dom vann en match. Jag vet att hv förlorade, och jag behöver inte höra det från tre personer på msn, fyra via sms och två på facebook. Ni kan fira för er själva och alla andra dif fans att dom vann, men terra inte mig bara för att jag råkar heja på motsatta laget! Det är både omoget och onödigt.
Visst, jag kanske gör det på mina status uppdateringar på facebook och jag blir självklart super glad när dom vinner, men jag tjatar inte i på er som individer att hv vann. Och självklart säger jag att hv kommer ta guld eftersom det är de jag vill och tror, men jag skriver inte till er två sekunder efter matchen att Wesslau eller vafan han heter släppte in ett mål, eller att dif är bara små 08 med huliganer till fans.

Så, nu har jag sagt min åskit och skrivit av mig det mesta av min ilska. Alla som tar illa upp eller tar åt sig ska nog göra det också, för att dom förstår att det är dom. Men bara dom fattar att jag hatar när folk ska ta något som faktiskt inte är så jävla rolig och bara göra det värre.


då, nu och för alltid!♥

i know its hard to feel, like i dont care at all

Hockeeey är världens finaste sport, men det är inte till för att folk med normla nerver ska kolla på. Tredje sudden i finalen, och pp för dif. Mina nerver kommer försvinna snart.
Men tanken på att dif faktiskt har spelat elva pp den här finalen, och gjort två mål lugnar mig! Haha, hör ni statistiken? ELVA st och TVÅ mål? Skrattretande. Sen har jag ju tanken på att HV är bäst i bp under säsongen och att eftersom jag och Elias hejar på HV och vi är ju bäst, då måste ju HV vinna.

Så, bp är klart och fortfarande 2-2. Urss, så spännande.

Nu ska fortsätta kolla på matchen via min dator.


hey dear

Länge sedan vi hördes. Jag sa ju anledningen i inlägget innan, så då skiter vi i de i det här inlägget och börjar direkt.

Går dagen, slutade tidigt efter en ganska vidrig dag i skolan. Dagen började inte alls bra och jag kände mig inte normal förens i slutet av dagen. Fick tillbaka HKK proven, och jag failade totalt på mitt, men som tur är gillar Maggis mig, så jag får MVG ändå.
Efter skolan spelade jag lite handboll, som gick helt okej. Sen drog jag till Stockholm på vennisage. Träffade även min saknade syster. Men så skulle pappa på styrelse möte på söder, så han släppte av mig där, så träffade jag min faster + sambo. Vi gick och spelade badmington i två timmar, sen åkte vi hem till dom och hade det mysigt.

Idag då...jag har inte så mycket att säga. Vanlig dag, F&F drog hem efter en timme, så jag blev ensam. Gör inte mig så mycket, eller jo...men aja. Sen kom jag hem, och har inte gjort något. Ska läsa lite matte inför nationella imorgon, sen lite extra fysik om jag orkar.


its the climb

Jag är tillbaka!

Kom hem sent igår och orkade inte direkt blogga. Går dagen var både trevlig och mindre trevlig, men det berättar jag om efter skolan, för nu måste jag börja röra mig till min garderob.



UNDERBART HV

Mina nerver kommer att vara som stålmannen efter finalen.
MEN FAN VAD VÄRT!! Nu står det 2-1 i matcher, fördel HV, och två hemma matcher väntar...UNDERBART!

Nu kan jag somna med ett leende på läpparna.


äckliga 08:or

Hockey är en läskig sport. Och alla dessa 08 på min facebook, det är hemskt! Huliganer som förstör hockeyn bara för att dom ligger under, en skam! Det känns dock som om jag har hela världen emot mig, men det bryr jag mig inte om. Dom som har problem med att jag hejar på hv kan ju bara dra någonstans.

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på förlängningen och hoppas på det bästa. Men om det sämsta händer, så är det bara att tagga sönder till dom nästa matcherna i Jönköping!

Imorgon efter skolan ska jag träna lite handboll, sen drar jag till Stockholm för att gå på vernissage och shoppa. Trevlans!



a hero of war

Im h0m3!
Så nu sitter jag här och märker att mina lakris nappar börjar försvinna. Inte okej, dom är för goda för att försvinna.
Skolan var lugn, började dagen med spex foto. Vi tjejer överraskade killarna med att vara utliggare isl för stekare/stureplans snobbar. Tyvärr inga bilder, men ni får nog se fotot när det väl kommer.

Nu ska jag vidare, göra en drink med havre dryck, hallon och banan och plugga lite matte. Kanske läsa lite annat också...har inget plugg den här veckan, så jag är rastlös.
Kanske drar ut och springer, fast med ett ont knä och halsont låter inte det så bra.

i miss you

Nu är jag hemma efter den sista innebandy matchen för säsongen. Det gick väl helt okej för min del, lite oseriöst bara. Nu kollar jag på Parlamentet, men ska gå och duscha innan Wallander filmen. Men först ska jag hitta min mobil, den har varit borta hela dagen. Inte bra, inte alls bra!



uttråkad

Någon som är din bästa vän



Någon/några som du saknar



Någon du litar på



Någon/Några du älskar




Någon/några som betyder mycket



Någon du tycker om



Någon du tycker är söt



Någon/några som är viktiga för dig



Någon som har rolig humor




Någon du kan prata med



Någon som har samma humor som dig



Någon/några som sett dig gråta



Någon som vet en hemlighet om dig



Någon som orkar med ditt gnäll



Den du senast fick sms av

Vet inte.

Någon som sovit i din säng



Den du senast pratade med på msn



Någon/några du aldrig kommer glömma




Någon som är omtänksam



Någon som är fin i dina ögon oavsett vad



Någon du pratar killproblem med



Någon som sett dig arg


Var i hela världen skulle du helst vilja befinna dig just nu?


Vem skulle du vilja vara om du varit en helt annan person?



Vilken plats eller ställe längtar du mest av allt till?



Vilket är det bästa ord som finns?



Vad är det viktigaste att du hinner göra innan du bara är stoft?




Vilken saga är din absoluta favorit?


Om du bara fick lov att äta en sak i resten av livet vad skulle du välja?


Om du bara fick lov att klä dig i en färg resten av livet vilken skulle du välja då?

svart


Om du bara fick lov att lyssna på en enda låt resten av livet vilken skulle du välja då? 

Boyce Avenue – Every Breath


Om du bara fick lov att köpa ett enda ting till vad skulle du välja då?

mat

Vilket språk är det vackraste du vet?



Vilken årstid tycker du allra bäst om?




VÄRLDENS BÄSTA LÅT

Jag har hittat min absoluta favoritlåt. Låten kommer aldrig lämna mina högtalare igen, den är underbar.
Och eftersom den är så underbar, så ville jag dela med mig av den.
Så lyssna och njut för fan.


Boyce Avenue – Every Breath


you'll be the only light i see

Äntligen är jag här sötisar!

Dagen har bestått av mötet på morgonen, ganska jobbigt faktiskt. Men jag klarar ju av allt så!
Sen kom jag hem och städade, pluggade och kollade på A dubble shot at love with the Ikki twins. Galet program, men underhållande till tusen!

Klockan är ganska mycket och jag har inte varit ute. Drar kanske ut på en promenad, måste rensa tankarna. Även fast jag inte vill, jag måste.

let me see you on the dance floor

Kvällen slutade ganska bra. Träffade Lovisa, sen drog vi till stan och träffade massa. Orkar inte berätta, mina händer är is kalla och jag tror inte att det är så många som orkar läsa så mycket, så vi kortar ner det. Allt slutade med att vi, alltså jag, Lovisa, Jasmina, Hugo, Adde, Jesper, Frida, Herman, Jocke, Rasmus och Emelie, drog runt på stan och hade det trevligt. Men det var sviiinkallt, så jag och Frida drog hem. Säkert dom andra också om dom är smarta.

Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa, innan jag drar och fixar mig för sängen.

i need a place to putt my heart

1-1 i matcher och ett steg närmare guldet! (y)

Hoppas att ni har det roligare än vad jag har, det förtjänar ni. Jag vet inte vad som händer idag, vi får väl se vad stan har att erbjuda en halvt sjuk person som jag.
Imorgon har jag iaf ett möte på morgonen, sen hoppas jag på att jag kan träffa älskling. Men vi måste vara här, för vid sju imorgon har vi en match kvar på säsongen, nämligen mot föräldrarna. Det kan nog bli jätte roligt, äntligen få tackla på dom jag lever med.

Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde innan, tv:n och godis!


håve

Mwii, 2-1 till mina älsklingar efter första!
Utklassning och en orättvis resultat för tillfället, hv är det bättre laget säger kommentatorerna, i told you so!
Nej, nu ska jag inte skryta, utan jag ska pallra mig ner till gå gatan vi kallar stan och handla något för mig att stoppa i mig. Jag har jobbat lite, ska nu ner och handla och sen hem och jobba lite till.

hey soul sister

Äntligen lördag, eller vad säger ni?
Jag är inte så taggad, mår värre än igår så jag har inte så mycket att vara glad över. Urss, jag hatar att vara sjuk på helgerna, det förstör så mycket.
Jag ska iaf ner till stan lite senare, för att köpa mat åt mig och kanske hyra en film.
Dom som jag bor med är inte hemma idag heller, mannen skulle på någon gala och kvinnan vet jag inte vart hon är. Men innan mannen drar ska jag jobba lite åt honom. Men först ska jag ta en timmes lång dusch, med inpackningar, ansikts mask, skrubb, nagelvård, you name it!


_


Because of you
I will never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me

Because of you
I am afraid


Im afraid

Kommer ni ihåg mitt senaste inlägg, 17:44? När jag sa att pappa skulle komma hem, göra mat till mig och köpa godis. Vi skulle faktiskt ha en mys kväll för oss två, se Pojken i den randiga pyjamasen. Aa, in my dreams.
Pappa är fortfarande inte hemma, och klockan är snart halv elva. Jag har inte ätit något, orkade inte laga något som ändå skulle gå i soporna.
Nej, just nu är jag trött på den där mannen.
Är ni förvånade över att han lämnar sin dotter, inte hör av sig och när man väl får tag i honom, säger han att han är på väg hem, och tre timmar senare sitter man fortfarande lika ensam? Det är inte jag, för det är så här det är att leva med den där mannen. Men varje jävla gång, gör det lika ont.
Suck, han har lyckats.

Men jag såg iaf filmen som vi skulle se, och gud så bra den var! Berörde verkligen och så hemsk.
För er som inte vet eller sett filmen, så handlar det om en liten kille som är son till en soldat som driver koncentration läger. Det här är alltså på nazisternas tid, och Hitler. Killen blir vän med en jude från ett läger, och det hela sluter otroligt sorligt. Men jag rekommenderar den verkligen.

galet onödigt med rubrik

Saker har inte förändrats sedan sist jag hörde av mig. Jag har sovit, kollat på House och på tv, och nu plågar jag min andra sjuka vän via msn. Ibland är jag nog jobbig.

Snart kommer pappa hem, han ska laga mat, köpa godis och glass till mig och sen mysa med mig. Han måste lyda mig, jag är ju faktiskt sjuk.




exakt tre veckor idag, i cant wait!

duum duumm duu-duuum

Det blev hemgång idag, men efter svenskan. Jag gillar svenska och vi gjorde inget förutom att bestäma kläder till vårat spexfoto på måndag. Vi lär lätt vara snyggast!
Provet gick bara bra, vg-mvg blir det nog. Fast jag failade på en ganska viktig uppgift, som baserade den viktigaste uppgiften, men jag skrev ganska långt om hur jag tänkte, så jag kanske får extra poäng bara därför.

Nu sitter jag med min lunch framför mig, havre dryck och apelsin. Får se om jag kan äta, min hals gör galet ont.

im gonna break you little heart in two

G'Morron eller nått sånt.

Sitter i mitt rum i min porriga bh och mår ur dåligt. Ont i halsen, huvudet, magen, ah, ni vet allt sånt där.
Skulle varit hemma, om det inte var så att jag har ett nationella att skriva i matte. Men mår jag inte bättre efter det, så drar jag hem. Jag har ändå bara äckliga lektioner efter det, typ som spanska och historia...juste, jag har muntligt idag i spanska. Okej, det blir nog hem gång efter nationella.

Nu ska jag röra mig mot mina garderober och bestämma vad jag ska ha på mig idag.

you thing your so damn speciall

Och där avgjordes det, 4-2 till DIF. Hv tar bort Stefan Liv för att försöka göra ett till mål, onödigt. Dif kommer bara skjuta den rätt i buren vid första chansen.

JAG SKOJADE, HV GJORDE MÅÅÅÅÅÅÅL!

En rysare från hovet kan man ju säga! Fast Dif vinner en mycket värd seger, dom har varit grymma idag. Det tog emot att säga, men jag är bara ärlig. Men nästa gång, i Jönköping tar vi dom!

Natti!

HV-SJUTIOETT

Sitter här och följer SM finalen som spelas av mitt älskade HV på borta plan. Trotts att dom spelar borta, så står det 2-1, starkt av mina älsklingar! Även fast dom förlorar så kommer jag hänga med dom, precis som jag gjort sedan jag lärde mig vad hockey va.

Nu sitter jag i mitt rum och pratar med alla hockey fans på expressens hemsida samtidigt som jag pratar med Elias och älskling. Märks det att jag är tjej och kan göra flera saker samtidigt?


i swear to tell the truth, and nothing but the truth

Berätta 11 sanningar om dig själv
Och utmana sedan 7 stycken
Jag blev utmanad av Olivia Bröms


1. Jag är duktig i skolan och behöver knappt plugga för att få vg-mvg, förutom i spanska.
2. Jag bryr mig inte så mycket om skolan längre, jag kommer in på det jag vill och det räcker.
3. Jag har otroliga komplex över mina ben och tränar ofta för att få dom bra, fast jag är nöjd med min mage ibland.
4. Jag har haft problem med mat hela livet, och blir äcklad av det. Fick även bulimi/anorexi i sjuan och har sedan dess haft olika ätstörnings sjukdomar
5. Jag är galet osäker som person, men framstår som säker.
6. Jag har en brittisk accent när jag snackar engelska, och jag vet inte vart den kommer ifrån.
7. Jag önskade att jag gick på dans eller gymnastik, det är coolt.
8. Jag har problem med min rygg, båda fötterna, mina armbåge och knä.
9. Det finns inget värre än människor som sviker
10. Jag framstår som en bitch och en dryg person av många människor, alltså är det väldigt många som missuppfattar hur jag är, för jag är inte en sådan person.
11. Jag har nog världens bästa vänner ♥

Jag utmanar:
Frida Luthin
Fanny Hansson
Lovisa Nordeen
Emelie Henriksson
Emma Malm
sen alla som vill.



i dont need a boy like you

Nu är träningen över för idag. Ett halvt jobbigt tennis pass där vi tränade säkerhet är avklarat, och nu regnar det, så springa är jag inte sugen på.

Dagen har varit toppen. Allt snack om droger va både intressant och äckligt. Jag tänker iaf aldrig ens prova narkotika. Alkohol och rökning ser jag inte som sådana droger, därför ser jag det inte lika seriöst. Kanske borde göra det för min egen hälsa, men jag är ung och dum för tillfället så. Men saker som kokain, heroin, amfetamin osv är inget för mig.

Ska duscha nu, och efter duschen får ni veta lite sanningar om mig, och det är alltid trevligt!

lets play a love game

Fick en kommentar i mitt förra inlägg från anonym, en mycket kär vän till mig. Den sa att jag skulle ta det lugnt och ta hand om mig själv. Men tänk om jag tar hand om mig själv när jag tränar? Om jag inte mår bra av att ta det lugnt, utan jag måste röra mig och träna för att känna mig som mig själv. Hm, en tankeställare för er.

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och fixa naglarna medan House spelas upp igen.

Good night and sleep tight


jag saknar sommarkvällar i hamnen

för alla måste vara perfekta

Jag kom på en sak precis när jag satte mig här..jag ska göra massa milkshake idag! En jävla massa rent ut sagt. Eller kanske smoothie, vi får se om vi har något hemma.

Träningen gick bra, och jag kom hem hel för en gångs skull. Var även ute och sprang innan innebandyn, glömde nog säga det i förra inlägget.
Jag har bestämt mig för att minst tre gånger i veckan gå ut och springa eller ta en promenad. Jag ska bli lika duktig i tränande som jag var förut, när jag tränade 14 timmar i veckan och var ute och sprang två gånger i veckan. Och nej, jag överdriver inte!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen kolla på underbara House!

something beautiful

Hemma från en dag i skolan och ett utvecklingssamtal.
Skolan var som vanligt lugn, och det hände inget speciellt. Eller jo, två killar från Filippinerna kom till skolan. Otroligt ointressant, och hälften av tiden så fattade man knappt vad dom sa.
Visste ni förresten att Filippinerna är ett land? Nu kanske jag verkar dum, men Filippinerna för mig är typ en ö där det bor pingviner. Tydligen hade jag fel...
Utvecklingssamtalet gick superb. Alla är nöjda och glada och faktum att jag höjt mig i massa ämnen gör mig ännu gladare. Men något jag inte förstår är varför vi ska ha ett utvecklingssamtal i slutet av nian? Man borde bara ha det med dom som ligger på gränsen att inte klara av nian, och jag är inte en utav dom.

Imorgon är det tema dag, ganska najs. Sen på kvällen är jag troligtvis ensam hemma, ännu mer najsigare.
Men nu måste jag rusa, innebandy träning om en halv timme.

i will always love you

Skriver ner ett litet inlägg innan jag drar vidare för att kolla på House.
Tennisen var jobbig på alla sätt och vis, och helt underbart att vara tillbaka. Löpningen får vi ta imorgon, knät gjorde ont. Imorgon har vi besök av två killar från filippinerna. Dom kommer och stör oss på fysiken, men jag tror att jag överlever.

Ja, där har ni det korta som hänt idag och som kommer hända imorgon. Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, ledsen mina vänner.

shit man, det är klart det är najs

Galet dåligt gick provet, det blir nog inte mer än vg...segt, men Anna sa att jag kan få mitt efter längtade MVG om jag lämnar in labbrapport.
Efter skolan var det tydligen ingen handboll, så jag drar ut och springer en runda innan tennisen. Och det är snart, för jag slutar om en halv timme. Helt galet nice!



cafeteeeerian

Nu sitter jag här, i den otroligt fina cafeterian som vi har här i Mariefred.
Alla är inne på lektion, så jag har inte så mycket att göra. Måste plugga kemi dock, har prov efter nästa lektion.
Nu ska jag nog ta en glass, höres senare!

since you've been gone

Tillbaka, hur har ni klarat er utan mig dom här timmarna?
Skämt åsido, men jag är något extremt flummig. Och har ont i huvudet, men det är inte relevant.

Den tiden jag har varit borta har jag pluggat, kollat på tv och haft det mysigt. Det har varit sköönt som tusan.
Nu sitter jag och pratar/flummar med Fanny på msn, i love that girl!
En dag utan henne och jag märker hur mycket jag behöver henne. Samma med Frida, give me them!

Imorgon ska jag stå i tha cafeteria hela dagen lång. Datorn hänger med, så jag lär uppdatera därifrån några gånger.
Efter skolan är det skol-handboll som gäller, javisst! Sedan hem, och direkt till tennisen. Har saknat det något enormt, och jag känner att jag måste träna, annars kommer jag få hets här hemma. Sen nu när min tennis babe är hemma från Thailand gör det bara bättre.
Efter tennisen kanske jag tar en spring tur, bara för rolighetens skull?
Inte bra för knät eller foten, men jag känner så här för tillfället...varför skulle jag börja bry mig och sluta sporta för att jag har ont, när det inte hjälper? Och varför börja nu? Jag har haft ont i knät i kanske ett och ett halvt år, i foten kanske fem år, så vafan, det är bara att bita ihop och gilla läget.

Ni kanske märker att jag suttit stilla FÖR länge, och blivit fet och rastlös? Well, thats me without the training.

Puss
/mj



maybe your mr.right?

Äntligen hemma från den där saken som vi går till varje dag.
Dagen var lugn, Fanny och Frida var sjuka, så jag var utan dom hela dagen. Som tur är har jag en fin klass, och vänner i andra klasser som jag träffade på rasterna.

Just nu skiner solen helt enormt mycket och det jag vill göra är att gå och lägga mig på altanen eller balkongen och sola. Eller i allafall sitta i solen och plugga, men jag har en uppsatts att skriva klart och skicka till Anna. Nu måste jag skynda mig, den skulle varit inne för någon minut sen.

pics



1. Marie och Fanny i klassrummet!
2. Halva laget
3. Mi querida
4. Bara min VIP älsklingar
5. Jag vet att jag är pro på skador
6. Tha team
7. KapteneN
8. Mein liebling


Dom två sista bilderna är från Fanny.

i'll make you mine

Åhhh, men kom igen! Drömmen, eller vad?

Sitter för tillfället i min säng och halvt kollar på Wallander och halvt snackar med folk på msn.
Borde verkligen sätta mig ner och skriva svenskan, men jag kommer nog få sitta uppe till ett eller något sånt.
Jag har en jämförelse som duger, måste bara ta reda på vafan arbetarförfattare är.
Men jag är för ointresserad för tillfället, så jag ska nog fixa mig innan jag plågar mig igenom den där saken.

Bilderna kommer upp i nästa inlägg.

hemma!

Hey bitches, im back and I know you missed me!
Nej, men jag är i allafall tillbaks till ruta ett.

Helgen har varit underbar, tillsammans med det finaste laget.
Mycket innebandy, nya vänner, nya ovänner och en hel massa minnen! Bästa cupen jag varit med om hittills, lätt!
Orkar inte sitta och skriva ner allt vi gjort varje dag, eftersom jag vet att det inte är många som orkar läsa.
Det väsentliga var väl att det gick mycket bra för oss, att vi hade roligt och att göteborgs dialekt är sexigt.
Det sista var inte väsentligt, utan bara något jag ville nämna.

Nu har jag två väskor som väntar på att jag ska packa upp dom, urs...men jag laddar över bilderna senare!


Dom två fina banden vi fick, ett för själva cupen och en från Gustavsvik!

Visste ni att...

...jag inte litar på en enda människa?
Frågan kom upp igår, vem litar du mest på, och jag var bara tvungen att berätta som det var. Men jag känner fortfarande att jag inte har fått förklara mig tillräckligt.

Jo, för att göra en lång historia kort, när jag var liten fanns det inte riktigt någon jag va med. Jag hade vänner självklart, men mina föräldrar hade viktiga jobb och var inte hemma. Jag förstod redan då, att jag alltid skulle få klara mig i livet själv.
Sedan den dagen har jag stött jag på hinder i livet, jag fick bulimi/ätstörnings sjukdomar två gånger men klarade mig igenom båda.  Jag har gått igenom tråkiga tider, där mycket har hänt, ni fattar? Men allt har jag behövt gå igenom själv, jag hade ingen jag litade på som jag kunde berätta för vad som hände. På ett sätt har det gjort att jag bara inte litar på folk, men samtidigt ser jag inte anledning att lita på folk. Det låter hemskt och det vet jag, men det är sanningen.

Just det här "problemet" är något jag inte gillar med mig själv, inte alls. Jag har så underbara vänner, verkligen dom bästa man kan ha, och att inte kunna lita på dom, det är faktiskt något jag mår jätte dåligt över. Jag vill kunna berätta mina mörkaste hemligheter för någon, jag vill kunna sitta och bara berätta hur jag mår och känner mig för någon. Och jag vet att alla mina vänner kan hålla mina hemligheter, jag vet att dom aldrig skulle kunna berätta för någon.

Jag jobbar på det här, men det krävs mycket kraft, men jag ska klara det. Jag ville bara att mina vänner skulle veta att dom kan lita på mig och att dom är underbara personer, det är bara ett problem jag har.


Gud, jag låter helt körd faktiskt. Men jag behövde förklara mig, fick inte det igår.
Så nu vet alla det, och det känns lite bättre...najs!

you got me hypnotize

Okej, det gick inte att tidinställa inlägg på blogg.se. H'ra, jag som hade ett saftigt inlägg till er för varje dag.
Men ni får helt enkelt vänta tills söndag, när jag kommer hem.

Jag får helt enkelt säga allt jag skulle sagt i det här inlägget!

Idag kommer finaste Sofie hem från att varit sexton dagar i Thailand, jag har saknat henne något enormt, men jag kommer nog få träffa henne på måndag eftersom jag inte är hemma över helgen.
Imorgon har jag varit tillsammans med världens finaste pojkvän i tre månader, jag älskar dig!
Det var nog inte så mycket mer, därför får ni lite söta bilder!




back on track

Inte uppdaterat på länge, jag vet. Jag har mina anledningar, så jag tänker inte be om ursäkt.

Gårdagen spenderades med Fanny. Det var länge sedan vi va bara vi två en hel dag, och jag har saknat det.
Jag köpte,
en concealer från Make Up Store,
en bikini från HM,
ett linne från Gina,
tre par trosor från Gina,
hårnålar från HM,
en rosett från Glitter,
hörlurar från ?.

Hörlurarna köpte iofs inte jag, utan det var pappa som köpte dom åt mig. Men eftersom jag fick dom igår, så säger vi att det var jag som la ner massa pengar på dom.
Vi träffade även Therese, som fyller år idag, GRATTIS!
Sen Lovisa och Jasmina, så i slutet gick vi med dom.

Sen följde Fanny med mig hem och tillslut satt vi sju tjejer i mitt vardagsrum med tända ljus och en pandoras ask framför oss. Det är så galet mysigt att bara vara vi tjejer, även fast det saknades några.
Jag fick träffa Emelie, Hanna och Frida som jag inte träffat på jätte länge, så det var skönt!

Idag vaknade jag upp i Fannys säng, rawr. När hon kommer ut ur duschen ska vi packa åt henne, sen drar vi hem till mig och packar. Sen ska vi sola och sen åker vi på cup!

Kommer sätta in, om jag fattar hur man gör dvs, några tidinställda inlägg eftersom jag inte kommer ha tillgång till min data. Men jag finns på sms hela tiden, så om ni vill något är det bara att höra av er.


Isak "bv" Fors

Ligger i min säng för tillfället och smsar med bästavännen Isak! Han är en person jag behöver just nu, han får mig alltid glad! Lite rolig info om mig och Isak är att vi har känt varandra sedan ettan, blev nära/bästavänner i åttan och vi var tillsammans i ettan och gjorde slut i fyran. Haha, otroligt random men iaf!
På tal om random, så ramlade min lampa just ner i mitt huvud. Galet ont.
Imorgon drar jag och Fanny till Eskilstuna för att shoppa loss och sedan solar vi, så vi får höras efter det.

Nu ska jag återgå till min mobil där bv finns och watchxonline där House finns!
Innan det visar jag hur rolig en webcam kan vara när man är på rätt humör!
Sen att jag har världens finaste Rangers tröja på mig med universums bästa Henrik Lundqvist på ryggen gör det lite roligare.




oglad molly

Kommer ni ihåg den där babbliga, glada och uppspelta Molly som ni fick höra ifrån för två timmar sen?
Glöm henne. Byt ut henne mot en Molly som på sin första träning stukar sin fot, lagom i tid till Örebro cupen.
Nu vill jag bara skrika håll käften till alla i närheten och gå och gräva ner mig.


glad molly



Är så glad över att jag ska träna att jag var tvungen att ta kort på mig och min fina outfit!
Nu ska packa sedan dra iväg på den kanske sista träningnen i mitt liv.


galet

Galet vad skönt det är att vara hemma.
Galet vad skönt det är att sitta vid en dator som inte tar 23 år på sig.
Galet skönt det ska bli att träffa mina vänner.
Galet vad skönt det är och ha teckning på mobilen överallt istället för på ett ställe.


Ja, allt är galet i min värld för tillfället. Jag är glad över att vara hemma även fast jag gillar att vara hos farmor. Men inget, och då menar jag INGET slår hemma. Här är ju mina vänner, och här ska jag vara. Logiskt tänkande faktiskt!
Snart ska jag göra mig klar för träning. Ni hörde, eller läste, rätt. TRÄNING!
Efter exakt två veckor ska jag snöra på mig skorna och ta klubban i handen och spela. Varför jag är så idiotisk och gör det...jo, jag måste prova om jag kan spela i helgen. Om jag inte kan spela idag, då kommer innebandyn vara slut för min del. Alltså, idag är en rolig och eventuellt tråkig dag.
Det är också anledningen jag är så babblig idag. Babblig, är det ens ett ord?...Vem bryr sig, men jag märker nu att jag babblar på som jag vet inte vad, så jag ska sluta nu.

Höres när vi höres ♥

im weird cause i hate goodbyes

Sista dagen här uppe idag då. Galet tråkigt, och ännu tråkigare är att jag bara ska plugga.
Men måste skriva klart uppsattsen idag, imorgon hinner jag inte och sen på torsdag har jag för mycket saker att göra. Jag ska sola, köpa nya saker till cupen, se om jag hinner träffa Isak och kanske några andra sötbollar och packa. Justee, det påminde mig om att jag måste skriva en lista.

Nej, nu ska jag kasta mig in i arbetarförfattarnas intressanta värld...





jag saknar er mer än vad ni kan föreställa er ♥

pearl harbor

Kollar just nu på Pearl Harbor, en film om andra världs kriget. Helt gudomligt bra är den! Sen att andra världskriget är intressant enligt mig gör den bara bättre.
Så sjuk att det har varit så här i verkligheten. Jag kan inte föreställa mig hur det var att leva på den tiden, det måste varit hemskt.

Idag har det inte hänt så mycket, jobbat lite och sedan tagit en skoter tur. Imorgon åker faster iväg och pappa drar till våran ena stuga i närheten och kollar upp den. Själv ska jag bara ta det lugnt hela dagen, plugga svenska och kemi och sedan njuta av den sista dagen här, för på onsdag åker jag och pappa hem.

vi ska alla en gång dö

den enda anledningen man drömmer är för att man behöver komma ifrån verkligheten

Det finns stunder i livet man verkligen önskade att dom aldrig skulle försvinna. Just nu är en sådan.
Att vara här får mig förstå vad livet handlar om, varför det är värt att fortsätta. Jag älskar att få sådana påminnelser, speciellt när det har varit svårt så länge.

Tänkte bara höra av mig innan jag gick till sängs. Imorgon blir det iaf mer jobb och sen ska jag skriva en uppsats om arbetar författare.


Snöbolls krig med faster!


Arbete med bror och jeanette i porrig ställning...
Och nej, den här skotern är inte min, utan pappas. Vi använder den när vi ska arbeta


Solning + grillning i snön.

Puss
/mj♥

you and me

Äntligen så sitter jag här, dagen har varit ganska jobbig. Har jobbat hela dagen, rena rama träningen.
Men det har varit en underbar dag ändå, solen har legat på hela dagen, så lite färg i ansiktet har jag. Sen grävde vi ett hål i snön där vi grillade och solade.
Sen efter jobbet belönade jag och Jeanette oss med en skoter tur. Pappa, snäll som han är, fixade då min skoter. Eftersom den har varit här uppe hela vintern och ingen har kört den, så har den nästan frustigt, så man behövde fixa lite med den innan man kunde åka. Men sen gick det som en dans.
Jag tycker synd om min älskling som bara står här, jag vill ta ner den till Mariefred eller till stugan i Storlien, men vi är ju inte där så ofta och i Mariefred behöver man den inte, så tycker pappa att den gör mer nytta här.

Nu har Rasmus och Jeanette åkt, extremt tråkigt. Dom missade nästan tåget, men nu sitter dom där.
Nu ska vi kolla på lite bilder, sen kolla på Harry Potter!

Hoppas ni har det bra vart ni än är, för det lovar jag att jag har!


but i dont remember you

Har inte hört av mig på jätte länge, i know. Men jag har haft fullt upp med bilresor och ta upp försvunnen tid med mina favorit släktingar.

Går dagen gjorde vi inte mycket. Åkte bil, kom fram vid fyra och faster och hennes sambo kom kanske vid sex. På kvällen hade vi jätte mysigt, spelade poker och skrattade. Det är så skönt att bara kunna vara här, med alla jag älskar. Att sitta och lyssna på gamla minnen, få den jämtländska dialekten själv smyga sig in i din egen dialekt och sitta och dryga med allt och alla, this is the life.

Idag har jag gått en promenad och märkt att mitt knä knappt håller för en rask promenad...vilket betyder att det blir värre. Synd att det verkar som om innebandyn är slut för min del nu.
Vi har precis ätit påsk lunch och jag och Jeanette ska snart ta en tur med skotern.

Hare bra, så hörs vi när vi hörs!

He's everything you want, but he means nothing to you

Filip har precis mig för dagen, jag saknar honom redan. Har precis packat klart så i morgon, halv sju drar jag iväg. Även fast det är en bilresa på tio timmar så tror jag att jag klarar mig. Har ju världens bästa personer runt om mig!

Kvällen har iaf bestått av att Filip kom hem till mig och vi hade det mysigt en stund. Sen drog vi ut och träffade mr.Enberger. Sen tillbaka till mig och träffade Rasmus och Jeanette. Rasmus har förövrigt gjort dreads, så jag ska troligtvis döda honom när jag får krafter. Dreads..ni hör ju på ordet att det är fult! Det får honom att se ut som en knarklangare.
Sen hade vi lill julafton. Typiskt våran familj, ha lill julafton vid påsk..
Fick iaf en plånbok från Chanel, tubklänning/tunika från ?, två dvd:er, mina favorit kakor som endast går och köpa på ett speciellt ställe och en Adidas väska! Mycket nöjd och överraskad.

Nu ska jag tigga ny musik från alla på min msn lista!
Vi hörs imorgon eller om någon dag, får se när jag får tillgång till internet igen.

Puss
/mj



i must be dreaming

Hemma och sitter och lyssnar på musik som Isak visat för mig, sjukt bra! Han sitter själv i min säng och kollar på skolfoton tillsammans med Fanny. Alltid trevligt att ha bästa vänner här!
Snart ska dom hem till Fanny medan jag ska vidare till Södertälje!


smyg bilder in my ♥

PÅSKLOV

Fanny sitter bredvid mig på Svenskan och leker cool. Hon lyckas inte så bra i ärlighetens namn.
Efter lunch slutar vi, alltså inte efter den här lektionen, utan efter nästa. Då ska jag och mamma åka och lämna blommor, sedan hämta Filip och åka till mig. Bror och Jeanette kommer ikväll och imorgon åker vi iväg.

Nu ska jag ska börja jobba med arbetet, men troligvis lär jag busa med Fanny istället. Så mycket roligare!

RSS 2.0