UNDERDOG

Fine att det är vinter och så, då ska det vara kallt och tre meter snö. Men kan inte kylan stanna ute, måste den förfölja mig in? För det verkar bara vara jag som tycker att det är onormalt kallt i detta hus.
Men annars så fungerar livet, jag somnar lite vart som helst, som på samhällen för att jag är så trött, min mv kommer bli min död och jag är super stressad för att jag har fysik prov, matte prov, bild analys, dansredovisning och lite till saftiga saker i min saftiga skola.

Nu ska jag försöka koppla bort min hjärna ett tag och dra mig till Vacksta. Och varför ska det vara så gudomligt svårt att ta sig dit man vill?

back to the old days



Nu får det vara nog. Nu ska jag tillbaka till tiden då jag tränade som en galning. Då jag inte åt 23 kg godis varje dag. Då jag orkade göra mer än att ligga och sova. Då jag fokuserade på skolan. Tiden som inte är nu.



dag fem

Vad är kärlek?


För mig är kärlek en något jag ger och som jag får tillbaka. Om det nu är till min pojkvän (ah, han!), mina vänner eller min familj, så är kärlek samma sak för mig.
Även fast jag anser att det är så, så ser jag inte på kärlek och att vara kär på samma sak. Att vara kär är mer något man känner för en person, pojk- eller flickvän ect. Att vara kär är nog den mäktigaste känslan som finns, vilket kanske många vet.

Men kärlek är något jag har till min familj, mina vänner, faktiskt Harry Potter, Hv71, All time Low, innebandy och tennis. Kärlek är det som ligger närmast hjärtat och det som betyder allra mest.



dag fyra

Det här åt jag idag

Billys, godis och potatismos och korv.


va?

viasat on demand

När jag kom hem idag så upptäckte jag att någon hackat in på min msn och att alla mina kontakter är borta..jag skojar inte. ALLA. Så jag gråter, därför kan ni väl adda mig: [email protected]

Annars har dagen var riktigt bra, spenderat hela dagen med Filur1. Vi har suttit vid tvn hela dagen, ätit billys och käkat godis. Vi räknade och fick fram att det var åtta timmar framför hennes tv, haha. Om jag har fyrkantiga ögon...jo tack.

Imorgon ska jag till skolan och jag är grymt otaggad. Som grädde på moset har jag även dans och samhälle, lägg till spanska och du har världens vidrigaste ämnen på en och samma dag.

Känner att det här blir ett extremt onödigt inlägg därför ska jag kolla på CSI och kolla på Jul+Nyårs kläder.

dag tre

Mina föräldrar



Haha, vart ska jag börja.
Pappa, ja för att vara ärligt är jag pappas lilla flicka och får ofta allt jag vill ha. Jag jobbar för det, tro mig, men fortfarande så blir jag ganska favoriserad. Eller iaf av pappa.
Fast under hela mitt liv har min pappa varit mest frånvarande. Han hade ett högt uppsatt jobb som golfchef när vi bodde i Holmsund, vilket betydde att han aldrig var hemma hemma, alltid utomlands och allt sånt där. Han flyttade även ner till Mariefred ett år innan oss, ett år utan en pappa...det var skit svårt för mig och just att jag aldrig såg honom när jag var liten gav oss inget bra förhållande och det påverkade mig mer än vad folk tror.

Mamma då..ah men jag vet inte riktigt. Kan man växa upp med en mamma men ändå inte ha en? Ja, det känns iaf som om det är precis det jag har gjort.
Många av mina vänner har nära förhållanden med sina mammor, berättar saker som händer, sitter och pratar om killar, skolan ect, deras mammor är deras bästa vän. För mig är det mer bara en dröm.
Jag har inte det förhållandet med min mamma, inte på långa vägar. Vi älskar varandra, men för att vi är mor och dotter men inget mer. Jag har försökt men jag klarar inte av det, vi är inte gjorda för att passa ihop.

Allt det här är så svårt och förklara medan samtidigt hålla det på en nivå där jag inte berättar allt. Sen kan jag försöka sitta och förklara för er hur det är, men jag tror inte att ni skulle förstå. Det är en sådan sak som man måste vara med om. Speciellt ni som har bra förhållanden med föräldrarna...och det här är ingen töntig tonårs kris utan det är mitt liv.
Jag har inte ett bra förhållande med någon utav mina föräldrar utan Rasmus är den familjemedlem som betyder mest, men jämför du mamma och pappa är pappa närmast. Det är mer för att han verkar bry sig om hur jag mår på riktigt och försöker förstå hur det är att leva som jag.

Nu har jag iaf försökt förklara lite ytligt..hoppas ni kan försöka förstå.
Trotts detta älskar jag mina föräldrar..dom är ändå mina föräldrar.

dagen

  • Dött av tråkighet medan jag jobbade i huset.
  • Undrat hur det känns att svarva nageln..nu har jag ingen nagel kvar.
  • Tyckt att Jasmina har en ful mus
  • Tyckt att Jasmina är as gay som blir helt överexalterad att Dessie varit i staden.
  • Haft en tråkig dag.

vi toppar listan

Division tre vinnare, vidare mot kval till division två...det finns ingen del i mig som ångrar bytet. Inte alls min minsta cell. Jag har hittat ett lag som jag har letat efter ända sedan jag började med innebandy, där laget är som en familj, där man spelar tillsammans och för att ha kul, där ingen ger upp. Tänk att spela kvar i mariefred mot barn som är ett-tre år yngre än mig och förlora..ne, nu är jag elak.

Kvarnen är iaf bäst och så var det med den saken.




bättre dag för dag

Efter att ha spenderat kvällen med lite godis och hockey så mår jag lite bättre faktiskt. Jag vet fortfarande inte vad som händer med mig, hoppas att det går över tills imorgon.

Tänkte fixa en ny header+design, men jag behöver då massa kort från min gamla dator, för jag har redan en mall och anser att den är ganska bra. Sen måste jag även ladda ner program för att fixa bilder. Men det orkar jag inte göra nu, så jag hade istället tänkt och göra en jul-lista på Spotify eftersom det är 26 dagar kvar till julafton. Bjuder på den senare.

dag två

Min första kärlek



Min första kärlek är svår att beskriva, vi har aldrig riktigt varit tillsammans men ah, ni ska få höra nu då.

Det började väl i sjuan skulle jag tro, en kompis till mig hade varit tillsammans ett tag med den här killen. Det fanns tydligen ett rykte om att vi pratade och höll på under tiden dom var tillsammans, vilket absolut inte var sant. Jag brukade dock vara med dom två och några av hans kompisar men jag hade inget intresse av honom då.
Men i början av sjuan så får jag en kommentar på bilddagboken (haha) där det står: Tju tomten, är du sur på mig?
Tomten var hans smeknamn på mig, jag hade en mössa som han såg som en tomteluva.
Btb, från den dagen pratade vi konstant och jag fick snabbt känslor för honom, känslor som var nya och ganska skrämmande för mig. Jag var verkligen kär, men problemet var jag. Jag har även nu svårt att uttrycka vad jag känner, tänker ect, så jag visade väl inte riktigt mina sanna känslor för honom någon gång, vilket gjorde honom osäker. Vi pratade under ett år, då vi båda gick igenom mycket. Han blev tillsammans med tjejer ganska växlade, vilket fick mig att tvivla på honom.

Vi var aldrig riktigt tillsammans, men som jag fattade det hade han starka känslor för mig och jag kände samma sak. Det var som om varje gång jag såg honom så hade jag fjärilar i magen, jag kunde inte prata när han var i närheten, allt som pekade på att jag verkligen var kär.
Även fast jag tvivlade kunde jag inte släppa honom, och vi fortsatte prata.
Under sommaren det året, alltså 08, så åkte jag till SSC, och han också. Vi lärde väl känna varandra lite bättre där, men inget hände. Sen när vi kom hem så fortsatte det och tillslut så försvann allt.

Jag har inga känslor för honom nu, inte alls. Han har flickvän sedan länge tillbaka vilket är min förra bästa vän och jag är glada för deras skull. Visst, det sägs att man aldrig glömmer sin första kärlek vilket nog är sant, det är en mäktig känsla som är svår att finna. Även fast det är så, så är vi två nog ett avslutat kapitel.

det är synd om mig idag

När jag satt och kollade på matchen med bästa Olivia så får jag världens, alltså VÄRLDENS, magknip. Trodde att det var för att jag ätit två knäckebröds mackor under dagen så att jag var hungrig, men jag har preics ätit och det är ännu värre. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, så jag ska lägga mig i min säng och bara tycka synd om hela mig ikväll.

its the way you do the things you do

Jag orkar verkligen inte göra något idag, jag är bara helt tom. Förstår inte hur jag tog mig upp vid åtta i morse, men jag klarade det och har nu jobbart sedan åtta och det är bara mer som kvarstår. Rummet ska nu städas, men först ska jag försöka trycka i mig lite frukost.

Som tur är så ska jag ta mig till Nykvarn vid tre/halv fyra och träffa Olivia. Om det är någon som kan få mig glad igen så är det hon.


dag ett

Extremt lite och göra och kan inte sova. Hittade den är på Olivias blogg och tänkte att det kunde vara kul att veta lite mer om just mig.

Jag, Molly Paulina Jonsson Öhlen M.. föddes den 31 augusti år 1994 på Holmsunds BB. Jag var en knubbig liten ful sak faktiskt. Efter ca sex år i en minst sagt besvärlig uppväxt så fick jag flytta till Mariefred, där jag bor för tillfället. Allt som jag minns från min uppväxt är ganska hemskt och sorligt (enligt mig, som faktiskt upplevde det) så därför ska jag inte slösa bort massa ord på det.

Jag har två föräldrar, Nina (Christina) och Sven. Dom bor tillsammans med mig och är gifta sedan 14 år tillbaka i tiden. Sen har jag en bror som är 22 och bor i Göteborg med sin flickvän. Han är världens finaste människa.
Vad inte många vet är att jag också har ett halv syskon, Alice som är ett år äldre än mig. Jag vet vad alla tänker, min pappa var otrogen och hon blev på smällen. Det är så att mina föräldrar har inte alltid varit tillsammans, under en tid när Rasmus var liten så bodde dom inte ihop. Men innan Alice var född flyttade pappa tillbaka till mamma.

Jag har gått tio år, om du räknar med förskolan, på Mariefred skolan. Där har jag gått i C i alla år men bytt klass två gånger. Jag gillade Mariefred skolan, hittade några av mina finaste vänner där men jag är glad att slippa den nu när jag ser tillbaka.

Nu går jag på Thomas gymnasiet, första året på Naturvetenskap linjen. Hej nörd tänker nog alla, men ah det kanske är så. Jag trivs iallafall som fisken i vattnet i min klass och på skolan. Ett plus är väl att jag har så pass många vänner där från grundskolan och även en i min klass. Jag kan väl inte säga att jag är en naturbegåvning i skolan, men jag gick ut med 280 poäng så jag är nöjd. Dock lekte jag mest igenom nian, så hur jag fick dom betygen är en gåta för mig.

Jag är en tjej som lätt döljer vad hon tycker och tänker och man kommer inte lätt nära mig. Bara ett fåtal har lyckas. För tillfället är min närmaste krets med vänner något jag aldrig skulle förstöra. Jag har nu hittat rätt och jag har underbara vänner, och saknar egentligen bara en person något extremt. Min första och verkligen bästaste vän, men mer får ni höra på dag sju.

Men annars är jag en glad tjej med en halv kass intställning till allt utom sport. Jag är verkligen en sport nörd och har gått på golf,fotboll,handboll,dans,innebandy och tennis. Nu är det bara tennis och innebandy som gäller, pga av en ledskada i höger knä. Opererade mig för kanske tre veckor sedan och det är fortfarande inte helt läkt, jag dör nog snart om jag inte får röra på mig. Jag blir sjukt deppig, trött och ledsen när jag inte får sporta, jag vet inte riktigt varför. Det får mig att må bra, problem ochstess försvinner och jag antar att när jag inte gör det så blir allt som är dåligt bara värre.
Jag har kass humor och det vet jag. Jag är blyg när jag träffar nya och en instängd person, men när jag öppnar mig så kör jag bara. Även fast jag är blyg så vet jag hur man leker tuff. Jag framstår ofta som en bitch för att jag är så självsäker, vilket jag absolut inte är. Varken bitch eller säker.

Annars vet jag inte vad jag ska säga, tror att en närmare presentation är onödig. Men nu vet ni lite mer och ännu mer kommer ni få veta senare.





Dag 1 - Presentera mig själv

Dag 2 - Min första kärlek

Dag 3 - Mina föräldrar
Dag 4 - Det här åt jag idag
Dag 5 - Vad är kärlek
Dag 6 - Min dag
Dag 7 - Min bästa vän
Dag 8 - Ett ögonblick
Dag 9 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 30 - Ett sista ögonblick

 

 


ibland så

Äntligen liggar jag i min säng, under mitt täcke och myser. Varför gör jag inte det hela tiden?

Kvällen har jag och Jasmina befunnit oss i Strängnäs, men jag tog sista bussen hem. Ska jobba/städa/kolla på matchen imorgon. Fryser som en galning för tillfället, men tänkte ändå skriva ner ett inlägg.

Nu ska jag inte alls sova, puss.

go to sleep

Första träningen på tre veckor gick okej. Fick gå av efter halva, men jag blev inte förvånad. Eftersom jag inte kan gå ännu så är det ganska logiskt om jag inte kan springa.
Har försökt ta bild på svullnaden, den är nämligen enorm. Men ingen bild gör den rättvisa så jag ska försöka fixa det imorgon med systemen.

Men nu ska jag plugga, hade tydligen spanska glosor tills imorgon vilket känns lite så där. Tydligen är dom jätte många också, baajs.


waste of my life.

Vad gör jag här?
Jag har suttit här i skolan, kollat på Slumdog Millionaire och sen ska jag åka hem. Vart finns syftet? Vart fan finns det?
Kom hit klockan nio, åt lite scones och drack apelsin juice sen flamsade vi lite och sen kollade vi på filmen. Men självklart ska vi inte så se slutet för att filmen laggar, så det blir inget mer med den saken. Vi får gå hem och känna hur mycket vi slösat tid på att komma.
Men jag åkte inte hem, ska till Um och sola med Flampan, så jag stannade kvar tills hon kommer. Jag hoppas att hon kommer snart så jag kan klaga till någon.


the last song

För att göra livet lättare för mig igår så satte jag på The last song istället. I taket lyser stjärnorna skulle saker installeras och bla bla bla så jag satte på den första filmen jag såg. Och fyfan vad bra den är. Jag grät från början till slut och jag såg ut som en uppsvullen tvättbjörn efter att ha gråtit både innan, under och efter filmen.

Kan tyvärr meddela att mina ögon fortfarande är uppsvullna och nu verkar jag ha öppnat en kanal..mina ögon rinner som aldrig förr.

Nu ska jag dra mig vidare mot tha school för att sitta och kolla på film och äta scones..så helt enormt onödigt. Men måste man så måste man. Sen är det ju svinkallt ute så mitt pannband åker på för första gången det här året.
Efter skolan ska jag sola och gå till UM och sen träna för fulla muggar. Första tennis och innebandy-träningen idag!




döööööö

Vill ta livet av mig själv...alla är lediga imorgon förutom jag (och förhoppningsvis Saga) . Dööööööööööööö.
Helst skulle jag vilja att min engelska lärare typ dog av en hjärtinfarkt mitt under engelska lektionen. Typ bara..poff. Då skulle jag göra en krigsdans runt henne och sen springa naken på stan av lycka.

Men om en månad är det jul och hur mysigt är inte det?
Måste nog tänka på det ett tag, det kanske får mig på bättre tankar, för nu är allt helt sjukt dåligt.
Därför ska jag lägga mig ner i sängen och kolla på I taket lyser stjärnorna.


kaoz

Livet är bra najs eller hur. Nej.
Det ända positiva som har hänt idag är att efter nästan tre veckor är min bebis hemma igen.  Lika fin som den brukar vara, men galet tom. Allt är verkligen helt borta och nu måste jag sitta i tre hundra år och föra över från den externa hårddisken till datorn.
Annars är mitt liv ett helvete för tillfället. Vädret är vidrigt, även fast det är A-dag och hela jävla Thomas är lediga så måste jag till skolan för att kolla på film och lyssna på min vidriga engelska lärare i några timmar. Jävligt frestande. Sen om inte Saga kommer är jag nog helt själv för ingen i klassen verkar komma..ännu mer frestande. Sen är allt bara helt jävla kaos nu men orkar inte skriva varför och allt sånt.

Märkte precis att jag klippte bort allt från den externa och att den inte har några filer kvar, vilket betyder att jag måste vänta tills allt är ute och sen sätta dit det igen...åhhhh vad mitt liv är nödvändigt.


music non stop

Jag har fortfarande inte min egna dator hemma, och jag orkar tyvärr inte sitta vid dom andra datorerna för att bara blogga, därför kommer den lite på sidan.
Annars rullar livet på, har spanska nu och ska snart sluta för att dra vidare till engelskan.

Ska försöka bli bättre på att uppdatera och hålla tummarna för att jag får en ny dator snart om inte min andra kommer tillbaka inom några dagar.


i dont know what it means to you and you dont know what you means to me

Efter att jag jobbat i huset i nästan två timmar så begav jag mig hem och duschade och sedan genast till Nykvarn där Nykvarn mötte Mariefred. Helt säker på att det skulle bli vinst för Nif, så jag blev lite överraskad när slut signalen tjöt och det stod 4-10 till Mankan. Ja, jag tror nog att alla blev ganska förvånade.
Efter så stannade jag och Jasmina kvar eftersom jag inte hade med mig hemma nykeln och mamma och pappa var inte hemma. Men ah, vi fick sällskap av Hugo och Valle ett tag vilket alltid är trevligt. Sen skjutsade även Hugos mamma hem mig till Jasmina där jag fick vänta på far.

Nu är jag hemma och ska nog sätta mig och kolla på fjorton suger. Känns ändå inte som om jag kommer somna på ett tag, så då kan jag lika gärna fördriva tiden.


un-break my heart

Ett snabbt inlägg innan jag drar vidare till 'vårat' nya hus. Känns mest som mamma och pappas för att vara ärlig, jag får knappt bestämma i mitt egna rum. Ska ta bort tapeter och sen hem igen.

det finns ingen som du

Vill tacka Olivia för lördags kvällen! Hade inte kunnat haft roligare hemma, trodde ärligt att jag inte kunde ha så roligt. Du lyser verkligen upp min tillvaro!

Åker failade ändå, så jag är ganska glad att jag inte drog dit. Annars hände det verkligen inget annat av värde i denna stad, inget som jag anser iaf, fast det kanske andra gjorde (haha).

Ah, nu ska jag återgå till att chatta och lyssna på världens finaste låt, Störst, bäst och vackrast.
Fick nämligen hv-ryck idag efter matchen (4-1,smniiice) och har kollat på videos och allt sånt efter sm-guldet förra året. Visste ni att vi (ja, jag är en as stor del av laget..) har varit i SM-final tre år i rad. Under dom åren har vi tagit två sm guld. Säger det är något..jo att vi är störst, bäst och vackrast.


hogwarts spårar med Snape och Malfoy

Åker är överskattat men det är inte min och Olivias humor.
Kriget har nu verkligen gått igång..vem får Sprout i slutet? Kommer Malfoy aka jag erkänna sina känslor för Harry och kommer Snape få den efter längtade Trelawney?
Vem kommer vinna kriget och segra över mänskligheten?

Allt det här låter nog ganska lame, men ärligt talat har jag nog aldrig haft roligare. Helt själv, gråter jag typ av skratt åt allt som skrivs. Här kommer jag spendera min natt, caio.





Du är eliiit i mina ögon!♥

borta bäst

Sitter i min säng med mitt efterlängtade chips och dipp och njuter av varje tugga. Äter nästan aldrig det, så när jag väl får det så kan jag ju säga att det är lite himelskt gott.

Annars är kvällen trist, funderar på att dra till Åker (det trodde ni aldrig va?) men frågan är bara hur jag tar mig dit och hem. Eller om jag ska åka själv..
Medan jag fortsätter fundera så ska jag återgå till mina chips och kolla på PH.

.

Känner mig totalt värdelös idag. Jag har gjort så extremt lite att det nästan är läskigt. Jag har inte ens ätit, bara spelat mer tv-spel och legat i sängen.

Med tanke på att jag inte har fått i mig något så är jag underligt nog inte så hungrig, dock jävligt sugen på chips och dipp. Mamma och pappa är nog inte hemma på ett tag, så jag funderar på om jag ska orka ta mig till affären och köpa det..borde ju faktiskt röra lite på mig idag. Men det är svin kallt och jätte mörkt ute så jag ligger nog kvar här och gör inget.

3-1 till hv mot serieledarna..känns hyffsat najs.

changes

Ändrande planer. B-rudar på väg...läskigt saftigt.

stay awake

Stay Awake med ATL spelas non stop på mina högtalare, för att den är så jätte bra. En utav deras bästa låtar faktiskt..

Befann mig inte direkt länge i skolan idag, endast någon timme. Först matte prov och sen en rolig spanska lektion med fint folk. Efter världens mest funderings rika bussfärd hem så var jag hemma vid ett och satte mig direkt och spelade tv-spel. Har varit super sugen hela veckan och nu hade jag tid, så då körde jag liksom. Så extremt roligt är det, även fast jag alltid får Adhd ryck när jag dör. Klarade nästan ut hela treans harry potter spel, bara "bossen" kvar.

Det verkar som om jag får stanna hemma idag, imorgon ska jag vara med tjejerna så det är något att se fram emot. Men jag är trött på mitt hus, och det kommer stå HELT tomt (förutom jag) ikväll..därför funderar jag på att typ ringa Olivia, se vad som händer. Men frågan är, klarar jag av det idag?
Nej, det kanske är bäst att jag är hemma...

somnter

Julkänslorna har redan börjat sprida sig i mig. Det luktade glögg på bussen, jag och Saga delade på en påse med tomteskum medan snön föll ner (poetiskt) och det är svin kallt och svart.
Saknar sommaren som in i helvete, men det är ju fan jul snart. Om exakt en månad så är det inte långt kvar, typ 6 dagar..och om en månad tror jag att vi slutar skolan. Bara ca en månad kvar av matte a, dansen och säkert någon mer onödig kurs. Ser dock inte fram emot matte b..

Nu ska jag återgå till matten som jag vet inte vad jag ska ta mig till med. Min hjärna fungerar inte för fem öre för tillfället, den vill sova. Men en timme till ska den klara, det säger vi iaf.













Ahmen vad säger ni?

gangstah

Efter att jag blivit sjukt arg på mig själv så tog jag beslutet att hoppa över sovmorgonen (gråter blod) och istället åka in och plugga till engelska provet. Det var nämligen så att jag glömde boken i skolan..
Så nu är jag här, super duper trött och pluggar vilket är ingen bra blandning. Blir mest att jag fastnar vid facebook och shopping sidor, fast nu ska jag ta mig i kragen och plugga lite.

Sista nödvändiga orden kan väl få bli att jag saknar min dator och att jag verkligen inte orkar plugga matte när jag kommer hem.

bättre får man leta efter

Diskuterar med Hugo hur filmer var och jag kan väl bara stå för min åsikt.
Det är att inget, och då menar jag inget, slår Harry Potter. Fiiifan vad bra den var, omg. Förlåt för omg:et, as gay, men åh, det var så bra. Dom hade med nästan allt från boken, citaten var klockrent tagna, den var inte seg och inte ohändelserik, men den var inte häller för snabb och dom hoppade inte heller över detaljer som dom annars har en tendens att göra. Vissa saker glömde dom, men det är ju ganska självklart att jag ska tycka det. Skulle kunna förklara men det skulle ta lång tid + att ingen skulle förstå.
Fast en negativ sak kan jag faktiskt säga, Ralph Fiennes spelade inte Den Voldemort som han gjort i dom andra filmerna. Han var verkligen perfekt då, men i början av den här filmen var han lite för mänsklig, om det nu går. Man såg honom inte så mycket förutom i början och då var han inte Den Voldemort som jag är van vid, vilket gjorde mig besviken.

Men ja, filmen var gudomlig och jag ska se den igen. Och igen. Och igeen. Men först efter att mina pengar kommer tillbaka, den vidriga konduktören rånade nämligen mig och Fanny på tvåhundratio riksdaler. Jävla åsna.

Men nu ska jag dra mig här ifrån, engelska prov imorgon som jag inte har pluggat till. Men jag har ju sovmorgon, så jag får väl vara uppe lite längre.

Im out of here, kyss.






just gonna stand there and watch me

Sitter och kollar på bloggare som ska på Harry Potter premiären idag, avundsjuk är bara förnamnet på vad jag är.
Men jag ska ju dit imorgon. Bara tjugotvå timmar kvar.

För er som inte visste så var vi ju lediga idag (glömde om jag sa det förut?) så kvällen igår/dagen idag  har spenderats med Fanny. Vi har tjockat oss och sedan tränat, solat och kollar på PH. Ah, sen har vi inte gjort något mer. Men det har ändå varit riktigt bra, det var så länge sedan.

Förövrigt är jag super suger på cola men ska istället ta ett glas vatten med is medan jag pluggar tills DH börjar.

Caiio!

PS. judit och judit är stört sköna.


svenska

Sitter på sista lektionen innan jag slutar och drar hem. Tack vare mitt knä så slipper jag simma med resten av klassen..ganska glad faktiskt.
Har varit en jätte seg dag så jag är ganska glad att den är över. Sen är jag ju ledig imorgon, vilket är helt underbart, fantastiskt fint. Den dagen ska spenderas med Flampan, även kvällen och natten idag. Och sen kvällen på onsdag. Ganska überbra.

Vet inte vad jag ska skriva, för nu slutar jag. Ciao.


3 dagar ♥


i miss my twats

Efter som jag är världens duktigaste dotter (ironin ligger på topp) så har jag spenderat hela dagen med att damsugit, handlat, städat, bakat och allt sånt. Allt det här har jag dock gjort under pistolhot från min griniga mamma för att det är farsdag. Vi tar seriöst på sveriges alla patetiska dagar i den här familjen. Vi har till och med en 'barnens dag' som jag införde när jag var kanske nio. Den 7 maj av alla dagar. Fast den dagen är inte lika överskattad som farsdag eller morsdag.

Men istället för att grina om att det är farsdag ska jag nu återgå till att snacka med Englands största twats. Och det förtjänar faktiskt jag, jag ser dom ju bara en gång per år.
Innan jag drar bjuder jag på bilder.




i wish that i could turn back time





I need you
I miss you


there is no one like you

Dagen har faktiskt varit riktigt rolig, tills jag kom hem igen.
Började med att jag åkte in och kollade på när vi spöade något lag med 9-1. Under hela den matchen fick jag sällskap av Olivia, det var mycket snack och skratt. Sen stannade jag och Olivia kvar för att kolla på killarna som spelade 4-5 mot Södertälje.
Super trevlig dag tack vare Olivia, du underbara person.

Men nu är jag hemma igen och det suger big time. Även fast jag vill göra något så har jag inte orken. Fast skulle det hänt något så skulle jag inte tveka, men det är Mariefred jag bor i. Snälla någon...

För att göra den här kvällen lite bättre ska jag nu hoppa in i duschen och sen kolla på film och äta chips.


något som vi inte visste att vi hade

Med Kent i öronen ska jag snart bege mig mot min spegel och fixa mig innan jag åker in till Nykvarn för att kolla på mitt fina lags match. Sen blir det att kanske stanna kvar och kolla på Nykvarns P94 och Hugo när dom spelar mot Södertälje med Fanny.

Annars så rullar livet på. Knät bli knappt bättre men med smärtstillande så klarar jag av det. Hoppas att jag snart kan komma ut på planen och träna igen, orkar inte sitta inne och äta massa längre, vill bara ut och röra på mig. Det kan vara skönt att slappa ibland, speciellt om man är lat. Men i längden så klarar jag inte av det.

Nu måste jag verkligen gå, ciao!

på drift



Älskling det vi mest av allt vill ha
är någonting som aldrig kan bli vårt



hemma kväll...

..utan dator, sällskap och en massa godis. Inte bra...
Jag har haft en extremt seg dag där jag inte gjort något. Höjdpunkten var nog när jag åkte bil med Fanny..haha.

Efter som jag inte har gjort något har jag inget att blogga om, därför känns det är otroligt onödigt. Nu ska jag fortsätta läsa http://micahs.se/! Det handlar om en brud som är fjorton och ska bli mamma. Aldrig i mitt liv att jag skulle göra det. ALDRIG. Förlåt, om någon vill bli en mamma när hon är fjorton är det hennes val och det är ett jävligt modigt val. Men jag skulle aldrig göra något sånt..aldrig kasta bort min framtid, min skolgång, mitt umgänge för att bli mamma nu. Jag är helt enkelt inte redo för det, verkligen inte.


Fjorton bast och redo för att bli mamma? Suuure

tre kronor



Things I miss and love ♥

Missförstå mig inte, mitt liv är underbart för tillfället. Men ibland så saknas det saker.
Nu ska jag kolla på klart på Tre Kronors match sen film och sova, kyss!

5p4n5k4 5ug3r

Jag vet inte riktigt vad vi gör nu..hon skickade in oss i en data sal och gick. Så bra lärare har vi.
Resten av dagen får vi se vad som händer, engelska uppsatts efter det här och sen kanske fysik. Lets hope not!

Ah, men hör av mig sen.


maby its not my weekend

  • Ginger-äckel Briks familj från Mariefredsskolan ska tydligen köpa mitt hus. Känns sådär om jag ska vara ärlig.
  • All Time Low är världens bästa band
  • Om en vecka är det premiär för Harry Potter, hej nörd.
  • Tog bort allt från knät nu. Äckel-päckel.
  • Fick sluta tolv idag och kanske elva imorgon.
  • Veckan har gått snabbt, känns mer som måndag kväll och inte onsdag kväll.
  • För många punkter, caio.

falling out of love is hard. falling in love is harder

En rolig sak hände precis. Jag har suttit uppe vid datorn sedan jag kom hem och pluggat/lekt. Jag har även varit helt säker på att mamma är hemma. Verkligen super säkert. Sen ringer det på dörren och där står kvinnan.
Jag är helt seriös (verkligen HELT) och hundra procent säker på att hon kom hem kanske tre timmar efter jag hade kommit hem. Så jag fick världens chock när jag ser att hon står vid försteret och sa att hon inte alls hade varit hemma, men jag vet att hon var hemma. Varifrån skulle jag annars få det ifrån. Jag tror att jag börjar bli senil på riktigt.


k

Vissa saker är inte okej, som att det är galet mycket snö och slask, mina skor blir blöta och att fysiken var inställd i morse varken jag eller Saga visste om.


rubrik är onödigt

Hola chicos y chicas! Como te llamas?
Äsch, vem försöker jag lura...jag suger på spanska. Efter nästan fyra år så kan jag i princip inget förutom att fuska. Och det gav mig mitt ända G. I det ända ämnet jag fuskar i får jag G. Hur kass är jag?

Annars är mitt liv ganska bra förutom det faktum att jag lever på tabletter och ändå så gör mitt knä ont. Det skulle slutat för länge sedan, så är det inte bra till slutet av veckan så åker vi in och kollar det. Klarar inte av och halta längre och speciellt inte känna (och höra) att jag är halvt mongoloid. Nej, detta måste ta ett slut...fast efter veckan, vill utnyttja mitt hiss kort till det maximala!

Resten sammanfattar vi, orkar inte skriva så mycket längre.

  • Vi sålde precis huset och imorgon skriver vi på papperna.
  • I morgon ska jag se hur mina hål ser ut. I knät alltså. Inget annat.
  • I morgon är det en vecka kvar tills jag får kolla på Harry Potter och dödsrelikerna med Fanny ♥
  • Jag gillar inte spanska
  • Jag har slut på saker

iohasfh

Dans är verkligen helt sjukt onödigt. Varför läste jag det? För att jag trodde helt och fullt att det skulle vara bara flams och dans, men istället är det galet seriöst. Sitter och halvjobbar på en redovisning om Isadora Duncan och West Side Story och önskade att Fanny var här. Orkar inte göra allt själv.
Efter den här lektionen har jag bara samhälle sen drar jag hem. Ska direkt hoppa in i duschen och duscha länge och varmt eftersom det är så jävla kallt. Sen ska jag faktiskt plugga spanska, engelska och lite matte. Om jag orkar dvs, vilket jag säkert inte kommer.

Nu ska vi sluta och jag slipper dansa. Ciao


mahaa

Orkar inte jobba som resten av klassen gör.
Känner mig dålig.

Bjuder istället på barnprogram på HÖG nivå (slår Doras fukking utforsking eller vad det heter.)





Bara jag som tycker att han är lik Majonen?







I hope this song helps your image

Galet äcklig uppdatering, men datorn är på lagning och min stationära är dum och den andra laptopen använder pappa ibland och bloggar man så syns det och man ser sidan, och jag vill inte att dom ska läsa.
Aja, datorn kommer nog idag, ny fixad och fräsch. Så det blir nog bättre senare.

Nu ska jag fortsätta med att skriva Haiku och sen slutar jag.

hollywood

Jag avgudar er som inte behöver ligga i en soffa under en hel dag utan kan röra er. Jag saknar det.
Dagen har inte direkt varit givande, spelat tv-spel och önskat att jag haft en cola. Jag har verkligen dött av tråkighet.

Nu tänker jag klaga, så ni som inte vill höra, sluta lyssna.

JAG HAR SÅÅÅ ONT I MITT KNÄ ATT JAG VILL DÖ.

old dh and a apple

Efter en helhektist dag på Mälarsjukhuset så är jag äntligen hemma. Eller jag har varit hemma ett tag, internet har bara inte fungerat som det ska.

Dagen har som sagt inte varit så lätt, kom till Mälarsjukhuset vid åtta och fick där sitta och vänta. När dom tog emot mig fick jag spendera kanske en kvart i ett rum (med två as snygga killar...just my luck.) innan det blev dags. En av snyggingarna hade ätit innan och därför kunde dom ta mig först.
Jag fick ta tio tabletter som "start", vilket var en blanding av narkos, bedövning och medel mot illamående efter allt var klart. Sen blev det dax för sprutan, en sak i handet och sen insprutning av något till medel.
När jag kom in i operations rummet fick jag panik. Jag har aldrig varit rädd för sjukhus men minuten då jag kom in i rummet så var det som om mitt hjärta ville hoppa ur kroppen och mina ben ville bara springa där ifrån. Tillslut fick jag mig själv att hoppa upp på båren och börja förbehandling nr 2. Dom fäste trådar in i mig, dom satte lappar lite här och var och dom kopplade upp mig på narkosen. Snacka om värsta kicken, tror att jag blev halvt berusad där ett tag. Sen fick jag syrmask och sen kommer jag inte ihåg något mer än att jag vaknade och mådde sjukt dåligt. Knät var helt sönder, jag skakade som en liten dvärj och jag kunde spytt vilket sekund som helst. Men sen kom syster med världens underbaraste sak...morfin! Efter kanske två sekunder mådde jag som en prins och somnade lätt om.
Vaknade några timmar senare av att min mage sjöng..eller något åt det hållet. Även fast den var i stort behov av mat så mådde jag fortfarande dåligt och kunde inte äta. Därför chillade jag ner mig med fem tabletter till och sov ännu längre.
Vid ett vaknade jag av att jag var helt utvilad och knät gjorde förskräkligt ont. Fick mer morfin och tabletter (wow, knarkarN) och sen läste jag tills doktorn kom och pratade med mig. Efter som jag hade mer ont fick jag krykor och mer tabletter, sen var det bara hem gång.
Orkar inte riktigt förklara vad felet är, det är komplicerat men en sak kan jag säga...det finns tyvärr inget att göra för mig längre. Jag har provat allt, nu ger jag upp.

Jag känner att detta inlägg innerhåller mer stavfel än jag vet inte vad. Delvis beror det på att jag har ätit ett äpple och lite godis idag, delvis för att jag fortfarande är liite drogad, delvis för att jag inte bryr mig.
Nu ska jag hoppa ner i sängen för jag är trött. Tänk att jag egentligen skulle dygna idag..hade inte varit vaken länge om man säger så.♥

nervös brud

MOBILBLOGGAR IGEN SOM NI SER, PGA AV DOM STORA BOKSTÄVERNA. ÄRLIGT, JAG VET INTE HUR MAN ÄNDRAR. AJA, TANDLÄKAREN GILLADE MINA TÄNDER SÅ MYCKET ATT HAN UNDRADE HUR JAG FICK DOM SÅ FINA...NEJ, INTE RIKTIGT MEN HAN GILLADE DOM MYCKET! EFTER SÅ BLEV DET TRÄNING, HALVT OSERIÖST FÖR MIN DEL. SKULLE KANSKE TAGIT CHANSEN NÄR JAG HADE DEN, EFTERSOM DET INTE BLIR NÅGON INNEBANDY ELLER TENNIS FÖR MIG PÅ FYRA VECKOR, ALLTSÅ INGEN TURINGE MATCH. BUHU.. IMORGON (ELLER KAN MAN SÄGA IDAG? AH, DET KAN MAN) SÅ ÄR DET DAX, EFTER TVÅ ÅR AV KONSTANT SMÄRTA. OM JAG ÄR NERVÖS, SOM FAN. OM JAG VILL ÄTA, OHJA, MEN JAG FASTAR. NU SKA JAG GÅ OCH SOVA, ÖNSKA MIG LYCKA TILL 

accu-chek

Förlåt för att jag inte uppdaterat, datorn är sönder så jag får använda den andra och det gör att jag ibland inte orkar sätta mig här.
Men ska ta allt i korta drag innan jag drar till tandläkaren.

  • Inventering (heter det så?) sög super kuk och det är inget jag gör igen på ett tag
  • Super mysig kväll hos Olivia med massa trevliga tjejer! Det hoppas jag verkligen vi gör om.
  • Dom två första lovdagarna har varit chill och super tråkiga. Hallå, vart tog händelserna vägen?
  • Snart ska jag till tandläkaren och sen till sista träningen på minst fyra veckor.
  • Imorgon klockan 08.30 opereras jag.

RSS 2.0