För första gången i mitt liv har jag..

...vinterkräksjukan.
Två glas cola utan kolsyra och en apelsin har jag fått i mig idag utan att det kom ut på ett eller annat sätt. Imorgon hoppas jag på att jag mår bättre, men ingen skola för mig. Vill iaf kunna sitta i soffan mer än 10 minuter utan att kräkas.

Fun pic.. men vi kör på den.

One way, or another


Imorgon får jag pengar..imorgon är detta mitt.

It would be a laugh to be someone like Peeves, causing mayhem and not bothering.

Nu är jag äntligen hemma i mitt egna hus. Det bästa med att vara borta är nog att få komma hem igen.
Bilresan gick oerhört snabbt och smidigt för att vara så lång väg och jag blev förvånad när jag såg att vi helt plötsligt var framme i Stockholm. Fick lite fysik gjort också, vilket alltid behövs. Känner mig inte super taggad till provet, eftersom jag inte är riktigt säker på allt så jag får hoppas på det bästa.

Veckan som jag har framför mig ser inte så ljus ut. Förutom provet imorgon har jag en svenska redovisning, en engelska uppsatts som ska presenteras muntligt och skriftligt och ett spanska prov (kill me). Allt ska även göras i veckan, så för att överleva ska jag se till att sola, färga mitt hår och träna som en liten tok, alltså göra lite sånt som kan få mig lite gladare. Sen i helgen ska jag kolla på bio, så jag har något och se framemot!

Orkar inte med mer extremt långa inlägg, ska börja göra fler och kortare. Känns som om det är lite bättre och lite roligare att läsa.

OverAndOut



Och vi satt på gräset, som växte i takt med himlen

Näst sista dagen i Åre var det helt perfekt väder..verkligen helt perfekt! Det hade varit underkylt regn under natten, men på morgonen var det +2, strålande sol och lite halv smörigt men samtidigit hårt underlag. Valde ju redan igår att stannade hemma på förmiddagen och plugga fysik. Märkte då att jag faktiskt inte kunde så mycket så jag fick lite panik, men efter två timmars pluggande så började det komma tillbaka och i slutet kände jag mig ganska säker på det.
När Rasmus och pappa kom tillbaka så kunde jag inte hjälpa mig, utan jag följde med. Ångrar det inte för en sekund, för som jag sa var vädret perfekt.

Under kvällen har vi varit ute på Broken och nu har jag och Rasmus kommit hem och precis kollat klart på 'Livets ord' med Magnus Betner. Klockren kille, helt jävla perfekt i varje ord han säger.

Nu ska jag väl snart hoppa ner i sängen och sova, har en hel dag med skidor framför mig!

OverAndOut


Någon dag in på åre resan

Ska snart hoppa ner i sängen, men innan så tänkte jag frälsa er med mitt inlägg.
Åre dagen har varit riktigt fin, stålande sol, -5 och perfekt underlag! Har verkligen saknat skidor och att kasta sig ut i backen första gången är alltid något speciellt. Tyvärr blir det inga skidor för mig imorgon..för det första blev det för mycket för mitt knä och för det andra har jag HÖGAR med plugg. Surt att lämna en dag till plugg istället för skidor, men sånt är livet.

Bloggar säkert imorgon, kyss!


Föralltid min favorit bild.

ÅRE!

Åre är som vanligt underbart! Även fast boendet inte alls löste sig (fuccccck holidayclub) så har jag det bra. Saknar bara ett spa, ett gym och full service. Men, vi ska tillbaka idag och se om dom kan göra något åt detta och fylla sina krav och sparka ut några äckliga norrmän.

Här är det iaf -16 grader och det ser jävligt fint ut i skidbacken, men idag ska vi inte ut. Vi ska kanske besöka farmor över en dag, bara för att vi kan. Vi börjar nog inte åka förens Rasmus kommer.

Nu ska jag börja göra mig klar för en dag någonstans.

This is hurtfull.

Så där, nu ska jag hoppa ner i min säng! Jag har under kvällen packat klart, skrivit labben, kollat på vb, laddat ner lite ny musik ect. Väntar på de tre sista vb avsnitten men dom ska få ladda ner när jag sover. Min dator är ju på, med tankte på ljudboken som jag somnar till.

Imorgon blir det en dag på vägen med pappa. Åre väntar på oss och jag hoppas att allt kommer lösa sig. Holiday club är sjuka när det gäller boendet, vi ska ju ha förtur på alla rum och rabatt med tanke på att vi är medlemmar och allt sånt där. Men nu är nästan alla rum förbokade sedan månader tillbaka, eftersom det är världskuppen i skidor. Tydligen bryr sig många om det vilket gör att HC inte direkt kan hålla det dom ska till mig och pappa. Åhh, hoppas bara på att allt löser sig..vill inte ta in på något random hotell. Full service, spa, gym, åtta olika bastur, bowling, vattenpalats, två restauranger och minigolf är bara lite Holiday Club erbjuder sina gäster, och jag kommer sakna det om vi inte bor där.


The name is Salvatore...as in saviour


Ordet 'perfekt' fick en helt ny innebörd för mig när Vampire Diaries först kom upp på min dator. Blåa ögon, brunt hår...Så.Jävla.Snygg.

Sitter här och halvt packar/halvt kollar på vd/halvt skriver labben. Får hjälp av Madde och Saga, så jag tror nog att jag får ner den nu. Men den svåra delen är väl själva skrivandet. Det är inte direkt som i nian, där man skriver hypotes, vad som händer och sen varför. Här ska man analysera och skit, allt ska vara utmärkt med rätt rubrik, typsnittet måste vara exakt och blaaah. Hatar rapporten och hatar att vi ska skriva en sjukt stor till fysiken snart. Det är tur att jag och Saga ska göra den tillsammans, annars vet man aldrig vad som hade stått i den rapporten. Något i stilen med: Klossen accelererar i 0.09 m/s för att jag verkligen inte bryr mig.



When you are gone, I'm not sure that I want to stay

Matchen gick helt sjukt äckligt, haha. Ah, redo för div 2 är vi nog inte ännu..vi är vana att vinna så förlora passar inte riktigt oss.
Sedan jag kom hem har jag kollat på skidor och vd. Fick panik när jag bara hade två avsnitt nedladdade som jag inte kollat på, jag ska nämligen ha alla till Åre, så nu är min dator på full nerladdning.

Resten av kvällen ska jag gör klart för imorgon. Packa, måla naglarna, kolla på vd och kanske göra en natur labb. Kommer nog inte bli så, labben är komplicerad och jag har en enorm huvudvärk. Men hittar jag orken så får jag väl se till att göra den..då blir det i alla fall en mindre sak att göra klart under lovet. Har nämligen högar med saker som ska bli klara tills vecka 9, plugga fysik, göra en svenska redovisning+pp, skriva en engelska uppsatts och allt detta ska göras under lovet.

01.43

Trodde aldrig att jag skulle hinna blogga innan vi åker till matchen och min söndag fortsätter som vanligt, men se på fan..anledningen är att min fina vän F sover och inte jag. Fast jag vet att så fort du ger Fanny ett varmt rum, en säng och sätter på en film så dröjer det inte länge förens hon sover, så förvånad är jag inte. Bara uttråkad.
Fast jag ska också sova nu, samling klockan tio för match i Telge. Och ja, jag ska ställa mig på den där planen och spela. Jag ska börja träna nu, vad än mitt knä säger. Och vad än alla andra säger..mitt knä gör alltid ont så varför ska det hindra mig från att träna när det inte hindrar mig från att gå. Och jag ska ge tillbaka mitt hisskort, eller bara använda det mindre. Så jag är ledsen Saga, det blir trappor när vi kommer tillbaka från lovet.
Nu vaknade hon jag är med, men nu ska vi sova. Tillsammans. Eller inte tillsammans, men iaf samtidigt.
OverAndOut

A never ending story

I väntan på Fanny rabblar jag ner lite bra saker med dagen.

  • Dagen i Eskil fick bli med Filuren och var super mysig. Hittade massa fint!
  • Hv tog tillbaka serieledningen efter två dagar som tvåa. Känns tryckt.
  • Kusin + två morbröder har varit här. Alltid lika underbart att träffa släkten som man allt för sällan träffar
Men nu kommer snart Flampan, gtg!

The dark lord doesn't rest

Kan väl inte säga att min fredag har varit speciellt rolig. Ingen Olleballe, utan spenderade kvällen med smält choklad, bilar och VD. Men min smälta choklad börjar försvinna och pappa + morbröder spelar wii i vardags rummet så det kan jag inte heller göra. Dom verkar ha det riktigt kul, men jag har ännu inte sett en enda person som haft det tråkigt medan dom spelade wii. Dom verkade ha så kul att jag tillslut gick och var med. Det vart faktiskt många skratt!

Som sagt var mitt kväll inte super, men jag förväntar mig mer imorgon. Mycket mer! Ska nämligen till Eskilstuna med Jasmina och kanske Saga, om hon lär sig att svara på sin mobil. Men jag har en aning om att hon kan vara med Robin, därför tänker jag låta henne vara och inte terra.
Nu ska jag sova, kliver upp vid 10 imorgon och jag vill vara utvilad!

OverAndOut


This is everything I want. Men det jag ska ha är den ljusa kavajen och skärpet med leopardmönster från H&M, chinos och blus från Gina Tricot, Blå blus från Monki eller den beigea från BikBok, transparenta skjortan och smyckena från BikBok. + en plånbok, pannband och en korsett.

I may be bad, but I'm perfectly good at it

Nu har jag äntligen, efter åtta veckor av slit, lov! Har inte slagit mig ännu, men kommer nog komma när jag sitter i bilen, men mina skidor och mitt och pappas speciall åk-godis på vägen upp till Åre. Kommer suga utan älsklings-stugan, men rummen på Holiday Club är minst lika mysiga. Älskade bror ska också upp till Åre med oss, men han kommer lite senare.

Dagen var väl inte så jätte nödvändig. Det blev bara en lektion under hela dagen, naturkunskap.
När jag kom hem gick jag till Apoteket och köpte nödvändiga saker, som Alvedon&Ipren (♥), ob, p-p och nagel förstärkande. Så nu ska mina naglar få vård som dom mycket väl behöver, med tanke på hur hemska dom ser ut. Medan jag gör det ska jag låta Vampire Diaries spelas upp på min dator, är redan klar med säsong ett och jag började kolla igår. Känner mig nu officiellt som en nörd.
Fick precis överrasknings besök av morbröder och tydligen så kommer mina kusiner i morgon. Undra om mina föräldrar sagt det eller om jag glömt bort det..troligtvis det sista!

Imorgon är mina planer att åka in till Eskilstuna för en liten shopping spree, gärna med sällskap! Eftersom mitt kort är laddat med några hundralappar och jag är super sugen på lite nytt.
Hade tänkt köpa en ljus kavaj som jag letat efter i år, lite ringar, örhängen, halsband, en ljus blus och ett hårband. Mitt är hos en person som vägrar ge tillbaka det...crak-pundare..

Förlåt för mitt mil långa inlägg, hopppas att ni orkade läsa!

Nitwit, blubber, oddment, tweak

Det blev inget bloggande för mig idag..hade feber när jag vaknade och kände inte för att blogga bara för bloggandets skull, utan att ha något intressant att berätta. Har spenderat hela dagen i sängen, bara kollade på Vampire Diaries, House och Gossip Girl.

Nu har jag lagt in lite ny musik på min iPod och hela ljudboken, riktigt nice! Imorgon är det skola igen och konstigt nog är jag taggad. Lär nog vara annorlunda imorgon när jag vaknar.
Efter skolan är planerna att jag ska åka till Nykvarn till finaste Olivia! Let's hope!!

OverAndOut

LW

Min kväll har väl inte varit optimal..febern kom tillbaka och jag är slut i hela kroppen. Sen kom beskedet av att Lance Ward (forward i hv) inte kommer tillbaka. Hans son blev hjärtsjuk för ett par månaders sedan och han har varit borta nu under den tiden, och nu kommer han vara hemma i Kanada istället för att spela här. Jag förstår varför han väljer som han gör, även fast det är riktigt tråkigt, med tanke på hur bra han är. Förhoppningsvis kommer han tillbaka nästa säsong! Jag vet, ingen bryr sig utom jag, men det är min blogg, mitt lilla liv, och vare sig ni vill det eller inte är Hv en stor del av mitt liv och en stor del av min blogg.

Nu ska jag krypa ner i min säng och försöka sova. Mår jag inte allt för dåligt imorgon så har jag planer på att åka in till skolan, men allt är relativt.

OverAndOut


Är det bara jag (och Liket) som tycker att Andreas Falk och Tobbe från en annan del av köping är lika?!?! Det syns inte direkt på bilden nu, men om man kollar på videon syns det mycket tydligare.





Jag kunde verkligen inte bry mig mindre..

En gratis biobiljett fick jag idag...kan inte säga om det har varit värt. Grupperna var efterblivna, hälften visste inte ens vad dom skulle gå och dom andra skulle inte ens gå Thomas och jag har verkligen inte mått bra. Funderar på att stanna hemma imorgon, behöver en hel dags vila.

Annars har jag en uppgift att skicka in och sen..orkar jag verkligen inte göra mer. Lejonkungen och en huvudvärks tablett skulle sitta fint.

Nostalgi

Alltid när jag är sjuk spenderar jag timmar framför barnfilmer. Lejonkungen, Askungen, Barbie mf är filmer som tog över min barndom och när jag är sjuk blir jag nostalgisk och återgår till att titta på dom.
Nu ska jag ta och ladda ner sista Lejonkungen filmen i hopp om att blir lite gladare när jag ser min älskade barndoms favorit och försöka få i mig något att äta.

Imorgon ska jag till skolan och jag skiter i hur jag mår. Jag och Saga ska nämligen presentera Natur programmet, och för det får vi en biobiljett och komp ledigt..som ni hör är det sjukligt värt att gå.

OverAndOut

There's no getting over, there's no getting over you

Alltid nice att vakna sjuk...eller?
Drog till skolan ändå bara för att vara med på den viktigaste lektionen, fysik. Sen tog jag 10 bussen hem och nu orkar jag inte skriva mer.




The order of the Phoenix

Att fira alla hjärtans dag utan pojkvän kan jag överleva, men att spendera den helt själv känns halv kasst. Jag är van att vara utan föräldrar, men det känns fortfarande på speciella dagar, som födelsedagar eller som idag, alla hjärtans dag. Pappa kom hem nyss, åt en kaka och somnade.

Imorgon är det tisdag, vilket betyder fysik, natur, samhälle. Kom precis på att jag har en hemlabb till söndag och säkert jävligt mycket mer i natur. Såg nyss på fronter att jag har frågor som jag har tappat bort tills på onsdag. Får väl kopiera av Saga, hon har säkert mycket bättre svar än vad jag hade.

Innan jag somnar ska jag ladda över Harry Potter boken på min ipod. Känner att det är dax, så jag kan få lite mys på vägen till skolan.



(Btw, är någon ens förvånad att Foppa slutar? Även fast det är en jävligt stor förlust för svensk hockey, så kom igen..att göra comeback lite då och då och sedan sluta en vecka senare är hows Foppa rolls. )

OverAndOut

Wont you be my Valentine?




Alla hjärtans dag speciall..
Ringar från: Något stånd i Eskil, gina, ellos, indiska.
Armbandet:
Accessorize i England
Tröja från: Äntligen
Byxor (överlever ni utan en bild?) : Slitna jeans med spets under från vero moda.

The players play the game

Ifall någon har missat det så är det alla hjärtans dag idag. I skolan var det tema-dag och det var väl inte direkt så som man själv är van vid från Mariefred. Dagarna då var alltid så mysiga, med rosutdelning, cafeterian fullproppad med godsaker och fin kärleks musik. Istället var det tema dag i skolan, Friends hela dagen lång. Avslutades med ett grym teater (eller så grym en skolteater kan bli) och sen tog jag en två timmars tidigare buss än vanligt, så jag är glader.

Nu ska jag sätta igång med en PP om gudarna som jag skulle gjort för länge sedan, medan jag smaskar i mig colan som jag fick av Herman.



The truth is..

Jag vet inte varför blogg.se vägrar lägga upp mina inlägg men så är det, och jag fortsätter försöka tills det fungerar.

Tennisen mot pappa gick iaf riktigt bra! Skulle vi spelat med poäng skulle jag nog vunnit, alla slagen satt även under "matchen", fast det på uppvärmningen gick riktigt dåligt. Det tog ett tag innan jag vande mig att jag faktiskt spelade mot en person som slog tillbaka bollarna. Jag är van att i princip stå i mitten och slå bollen över till andra sidan och sen börja om...ärligt talat nu. Jag spelar mot personer som är 4-5 år efter mig i utveckling, så att spela tennis är ingen konst.
Klockan börjar bli mycket, spenderade kvällen framför hockey, solsidan, time out och wallander tillsammans med min underbara vän glass. Älskar söndags kvällen, det ända positiva i en dag fyllt av negativa saker. Kan även säga att min älskade Daniel Larsson från Hv briljerade i mål idag när Sverige slog Finland.

Imorgon är det som alla säkert vet, alla ♥ dag. Jag har ingen pojke som är mitt hjärta nu för tiden, men jag har andra hjärtan, som mina underbara tjejkompisar.
Saga kommer inte vara i skolan imorgon för att hon ska fira 15 månader med Robin (grattis sötisar!) men jag tänkte dra med mig Linnea i min grupp och sen har jag både Jasmina och Lovisa i skolan. Efter skolan hade jag tänkt gå till gymmet och plugga.

Nu vet ni vart jag kommer befinna mig dom nästa 24 timmarna, fast jag lär nog kika in här ändå, bara för att berätta att jag lever.



OverAndOut

Så du tror att du har en framtid utan mig?

Mmm, söndag..jag gillar inte söndagar. Skolan kommer närmare, ångesten av att man faktiskt måste göra något gör sig påmind. Urss, hatar det verkligen.

Knät fick inte alls något mer allvarlig skada, så jag ska spela tennis ikväll. Runt fem har vi tid och innan det ska jag försöka hålla mig för att inte döda mina föräldrar. Men innan jag gör det ska jag kolla om det finns mer dom kan klaga på..

Men nu har jag en förfärlig huvudvärk och känner att det här inlägget har inget sammanhang och att jag vill ha choklad.

Jag känner ingen ånger

Kvällen hos Adam blev chill och kort. Drog in med 17.48 bussen och kom väl till Adam runt åtta. Där var det chill, men ju fler det kom ju roligare blev det. Kvällens höjdpunkt var nog att vara tvungen att gå vid halv elva..eller? Sög sten hårt att åka så tidigt men jag har mina skäl. Träffade Marie på bussen och vi satt och snackade, så ensam var jag iallafall inte!
Nu är jag hemma och har lagt mina fulla föräldrar i sin säng och själv ska jag väl krypa ner. Upp tidigt imorgon, vill bara dö nu när jag ställer klockan. Men innan jag somnar ska jag göra något som Josh tvingat på mig i evigheter, nämligen ladda ner Skins säsong...4 tror jag! Vet inte riktigt och twat:en är inte inne så..


Salig glömska.
Lycka
Ta mig dit nu! Jag vill bara glömma allt som det här äckliga landet har att erbjuda. Allt med T, mitt knä och skolan går inte att få ut ur mitt huvud här. Men när jag är där försvinner allt för ett tag och jag kan bara fokusera på hur jag har det just där, just i det lilla ögonblicket.
Tre veckor i sommar räcker inte för mig, jag vill alltid ha mer. När jag går ut skolan ska jag flytta dit, bo i Brad's herrgård, kolla på Skins och äta vindruvor med Josh och spela Shrek 2 med Olly och Robert.

The world isn't split in good people and death eaters


Om det här är sant, är det jävligt mycket respekt!

Kom hem från matchen för någon timme sedan. Efter att ha spelat i max fem minuter gör jag självklart illa mig..som om ni ens blir förvånade längre? Vred knät, men det känns bättre nu faktiskt. Ska dock skaffa en voodoo docka på tjejen (nej, okej tanten..) som knuffade mig och roa mig genom att sticka igenom nålar i hennes knä så hon får se hur det känns...hora.
Ikväll blir det maybe Strängnäs, men vi får se. Ska först fixa skjuts hem och får jag det så drar jag! Har saknat att festa i Strängnäs så jag är grymt taggad.

Om fem minuter är det hockey och sen får vi gäster. Ett nyligen skilt par..haha! Hoppas det blir matkrig eller bråk, känner för att se andra lida idag. Nee, förlåt..(men lite kul skulle det allt vara).




You think the dead we loved ever truly leave us?

Äntligen har jag kollat ikapp House och Gossip Girl. Dock ett avsnitt kvar av GG, men jag klagar inte. Efter det ska jag sova, ska upp runt åtta...tidig match i Strängnäs och jag måste tagga till. Försöka förtränga allt och fokusera på en av dom sakerna jag älskar mest i denna värld. Hoppas även att Olivia kommer och kollar, känns som om hon är precis det jag behöver just nu.
Efter matchen ska jag hem och senare har vi middag hemma. Vet inte om jag vill vara med, kanske åker ner och äter på Berri istället.

Nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner och hoppas på att jag somnar snabbt. Några timmars sömn skulle sitta fint nu.

Funderar även på om jag ska göra en ny header och ta GG imorgon.


And I'll have you know I'm scared to death

Jag vet inte vad jag ska skriva längre.

Idag har jag väl försökt att ta tag i det, känns inte som att gå runt och deppa gör det bättre. Bröt ändå ihop två gånger under dagen som gick, allt kändes bara skit. Hade noll koncentration, vilket inte direkt funkar när man har lång dag. Dagen räddades iaf av mina finaste vänner (♥), annars hade jag nog ganska snabbt tagit mig hem. Orkar inte gå in mer på vad som hänt, känns som om det bara är några personer som behöver få reda på mer.
Samhälls prov på dagen gjorde det inte bättre, men jag tror att det kan ha gått ganska bra.

Orkar inte skriva mer, kanske kommer upp ett inlägg i kväll. Stannar hemma och skiter i allt ikväll, ska köpa maltezers eller bilar&choklad. Imorgon ska jag spela match och försöka göra något. Livet går vidare, och något som jag alltid har växt upp med är att man ska bita ihop och gilla läget. Nu, i tiderna där det blir svårare, det är då det sätts på prov.


Världens bästa citat.

Adioos



Kommer kanske inte hinna göra sånt här idag, tennis och innebandy står på schemat!
Nu ska jag bara sätta upp håret, klä på mig ytterkläder och röra mig dom 12 meterna till bussen. Ärligt, att ha nära till bussen är fullt underskattat.

OverAndOut

China time!





Me love you!


Kvällen med Saga och Jasmina var galet mysig. Åt jätte god kina mat, mindre god friterad banan och grät av skratt tillsammans med mina bestisar. Även den andra bestisen kom förbi lite snabbt, men hon skulle vidare till hennes syster.
Imorgon är det lång äcklig dag, äckliga lektioner..helt enkelt skolans äckligaste dag. Efter skolan ska jag efter många veckor spela tennis! Trotts att mitt knä inte alls är bra, så måste jag träna. Jag saknar tennisen som en super korv, därför tänker jag inte bry mig. Och jag tror faktiskt att min grupp saknar mig...eller? Är egentligen inte alls kul att spela utan min Sofie, har ingen spelar på min nivå. Alla andra är typ lika bra som jag för tre år sedan.

Nu ska jag sova, klockan är faktiskt mycket.

OverAndOut

Sometimes I feel like the whole world is mine

Jag är en kina-mats-oskuld, men jag känner att jag äntligen är redo. Så om tjugo minuter ska jag åka in till Strängnäs med Saga och Jasmina för att käka kina mat. Låwiza skulle kanske komma med, men hon är redan i Strängnäs så..

Dagen var förvånansvärt bra, jag tror jag lärde mig något på alla lektioner. Hade vikarie på spanskan och Annika var nästan inte ens i klassrummet på engelskan, vilket förklarade varför jag faktiskt känner mig duktig idag.
När jag kom hem pluggade jag fysik och samhälle och nu ska jag börja röra mig dom 7 meterna till bussen.
Systemisen är med, så jag kanske kan knäppa några bilder på mina snygga vänner.



Get a grip of your self mother!


Bild från Kreta last year.

Ingen bloggning idag, för att idag är det mammas födelsedag, så hela dagen har jag varit "super-dottern-som-alla-älskar". Köpte blommor, gav fotmassage, städade huset, lagade mat och allt annat som jag kunde göra. Pappa var som vanligt på ett möte hela kvällen, så det var bara jag och mamma.
Även fast min barndom inte var idealisk och mitt förhållande med mina föräldrar inte är som det ska, så älskar jag dom verkligen. Även fast jag säger ibland annat..

Nu ska jag lägga mig ner och läsa igenom Ekonomi saker (haaaaataaaaaa) och sen somna till Harry Potter och Fenixorden.

OverAndOut

Your a chace-taker, heart-breaker

Jo, som alla kanske märkte så skrev jag fel. Tele2, inte Telia. Haha, anledningen är att jag suttit och installerat bredband/tv/telefon och internet i tre timmar och det är i Telia, så jag har Telia på hjärnan.

Annars har jag som sagt installerat den där skiten och inte gjort något mer. Skulle plugga fysik, men det blev helt enkelt inte så.
Känner mig annars ganska pigg så ska ladda ner alla programmen jag saknar nu. Känns så underbart att äntligen ha en dator på hel tid.


Who speaks swedish anyway?


Kan bara säga att Telia reklameerna börjar slå Icas, speciellt den här. Tror att jag kommer dö varje gång jag ser den..den är faktiskt bättre än bruden som blåser fjädrar på sitt barn. Telipasmuliapikasi..hahah.

Känner att min dag inte har gått åt till det jag ville. Gick först och handlade mat eftersom jag var själv (LYCKA) och när maten var klar och allt sånt så hade klockan blivit så mycket som sex. Satte mig vid sju och skulle fixa internet uppkopplingen och jag är fortfarande inte klar. Internet har vi, men fan ingen tv eller telefon. Så måste vänta tills fader min kommer hem.

Nu ska jag sätta mig och kolla på House till pappa kommer. Känns som om jag vill ha glass också, men det är bara måndag så jag får väl ta en frukt.

But I'm smiling at everything

Mina ipod hörlurar slutade just att fungera (emo,emoo,emoooo) och jag slutar om saftig 45 minuter och jag har inte en jävla snutta ork i mig. Ångrar valet av Grekisk mytologi och vill ha JK. Rowling. Gustaf den trevliga mannen har dock det, så där dog min dröm. Hade annars varit så jävla nice att bara stå där och babbla, inte alls behöva jobba..jag kan ju redan allt.
Känner annars att dagen har varit helt okej. Matten och fysiken gick bra men behöver fortfarande jobba med Archimedes princip, förstår den fortfarande inte. Därför blir det plugg när jag kommer hem, vilket tyvärr inte är efter den här lektionen, utan lektionen efter det.

Nu är det bara 35 minuter kvar och jag ska försöka kämpa mig igenom det här. Ska belöna mig med något ätbart senare, känns som om 5 mackor och 7 color skulle sitta fint.



Stockholm vaknar långsamt, på droger och på sorg

Äntligen så är jag hemma från en ganska hemsk och plågsam förmiddag.
Kom väl till hallen vid tio, mådde skit och var trött som en skalpadda. Men ändå så blev jag lycklig när jag kommer in i hallen, det var allt för länge sedan. Lyckan blev kort, såg att det kvar kanske tjugo ungar och att jag skulle vara tränare med två av dom värsta tjejerna som jag spelat med. 
Men Thomas räddade mig, han såg hur bra jag mådde så han skickade mig till minigruppen, fyra barn och en jävligt stor plåga till tränare.
I två timmar stod jag där och försökte få barnen att förstå något. Men det jag sa kom in i ett öra och sen ut genom det andra. Efter jag var klar skulle jag vänta på bussen från tolv till tjugo över ett. Kände inte direkt för att vänta så längre, så jag gick en lång promenad runt strängnäs, men jag fick ändå vänta i femtio minter.

Men nu är jag iaf hemma och har inga planer på att göra något annat än att äta upp min chokladkaka och kolla på House.


Tell my voice what it takes

Säger man 12.30 på kvällen eller är det bara jag som är lost och skriver 00.30? För att säga 12.30 är ju mer som om det vore halv ett på dagen, inte på kvällen.
Vi släpper det och går vidare mot kvällen. Hade faktiskt en riktigt rolig kväll, inget spårade, massvis med folk och själv hade jag det jätte trevligt. Verkar som om det bara blir trevligare och trevligare, vilket är mycketpra.

Ja, nu är jag hemma och min cola tog just slut. Ska ställa klockan på nio imorgon för att vid tio ska jag befinna mig på tennisbanan igen för första gången på kanske två månader. Men ska jag spela, neeeej då, jag ska hindra små barn från att slå sönder skallen av sin kompis. Jag är jätte taggad och ser verkligen fram emot det...fast?
Så nu ska jag kolla på tåg hem och sen ska jag sova.

OverAndOut


De vi verkligen älskar kommer aldrig lämna oss

Det känns verkligen som om min dag har varit så aktiv. Vaknade halv två, åt makaroner och kollade på House till fyra och sen gick jag och handla. Verkligen en nyttig dag, känns som att jag lika gärna kunde sova.
Nu är jag i min säng igen och följer Hv mot Saik. Saik luktar bajs och ligger under mot mina älsklingar. Det är ju seriefinal, ettan möter tvåan. Alltid läskigt och nervkittlande, men det är tjugominuter kvar som jag ska följa.

Ikväll ska jag till Noel med vännerna, hoppas på en underbar kväll, men innan det har vi middag hemma hos oss. Lax och glass står på menyn (inte samtidigt, men ni förstår) och medan mamma och pappa lagar det ska jag fixa mig.


When you can live forever, what do you live for?

Två av bestflickorna gick nyss efter att ha gosat i min säng, sveriges himmel är grön, och nu är mitt liv ganska underbart. Jag har världens finaaaste vänner (jag skojar inte, dom är fan bäst.), det är helg, jag missar ingen match i helgen för att det är ingen och mitt knä är lite bättre. Hade det inte varit för att jag gjorde något som liknade en bananhalkning och ett självmordsförsök utanför mitt hus så hade jag nog sluppit gått som Anders Nilsson i helgen. Men istället får jag fortsätta halta på ett tag till.

Sen kan vi ju avsluta med att jag inte gillar människor som tror att dom känner mig, människor som terrar eller killar som finns i dina drömmar men vägrar komma ut i verkligheten. Dom som är fast där och bara är där och är underbara i dina tankar...tänk om man skulle få göra som i sims, skapa din perfeka man och sen skriva ut honom och så blev han verklig. Men tänk vad tråkig världen skulle vara, alla skulle vara perfekta och det skulle inte finnas några mongon som man i hemlighet kan skratta åt.

Nej, nu ska jag som vanligt kolla på House, HVTV och sen safta mig med min nya ljudbok som jag fick av Madde!

OverAndOut




I'll be the wings that keep your heart in the clouds

Sitter på svenskan och kollar på när Saga är duktig och jobbar med svenskan. Ja, själv är jag väl inte så duktig men tänkte göra ett ryck nu. Skriver om grekska mytelogin och dess gudar vilket faktiskt är intressant, tyvärr är jag lite lat. Men vecka nio ska det vara klart, så tid har jag ju.

Efter skolan blir det ingen tennis pga av knät, utan plugg. Har jag tur får jag gå på BB och träna för första gången.


Jag ska göra någonting, jag ska slå er med häpnad

Känner att det här med att blogga har slutat varit min grej, iaf nu när internet är så dåligt och jag har knappt ork till att kliva upp på morgonen.
Tänke iaf på mina trogna läsare, som trotts min kassa uppdatering håller sig kvar, och slänger ner ett inlägg när jag inte har något att göra.
Idag var det som vanligt skolan och inget mer om det. Efter kom mamma och hämtade mig för att gå till polisen och swedbank för att fixa nytt id/kort. Kan bara säga att mitt id-kort är hemskt, hemskt och åter hemskt men en förbättring från förra gången. Personen som har min plånbok nu skrattar väl ihjäl sig åt det där fotot. Nu kommer hälften av er tänka "ja, men alla blir väl fula". Ah, kanske är sant men inget slår mitt. Till och med min familj skrattade och sa att jag såg hemsk ut...

Nej nu ska jag sluta klaga på mina tragiska i-lands problem och kolla på House. Jag har dock grammatik prov i engelska imorgon och borde plugga. Men det är många saker jag borde göra i mitt liv, och plugga är inget jag prioriterar. Så nu ska jag göra mig en kopp ört te och mosa en banan och sätta mig framför min favorit.

OverAndOut

Töntarna

Eftersom jag vill se highlightsen när HV vann över Lhc med Elitserie-tv vägrar lägga ut den så får jag väl vänta då, och inget passar bättre än att blogga i väntan på saker.

Kvällen spenderades med hockey, House och en sjuk konversation med Jasmina över fb. 132 kommentarer är vi uppe i på ett inlägg, blir nästan rekord!
Imorgon ska jag som vanligt till sjukgymnasten och sedan vidare till skolan. Tre lektioner och sen hem för att plugga och för hoppningvis träna lite. Nu är det en vecka sedan och får jag inte röra på mig snart så kommer jag bli lat och sluta som en soffpotatis där min enda glädje i livet är när mina tv-program börjar.

Vi avslutar med att hockeyligan är dumma i huvudet och inte lägger ut dagens viktigaste match och att jag måste sova snart, annars kommer jag inte komma upp imorgon.

Edit: Mehheee, hvtv la ut den, så nu hoppar jag ner i sängen.

OverAndOut


Jag saknar min engelska-hemma-fru ♥

Why do all good things come to an end?

Jag är sjuk, saknar fortfarande internet och tv och hittar inget att göra. Skulle mer än gärna spela wii, men orkar inte koppla in det själv. Ska istället ta min slav (pappa) tvinga honom och göra det. Eller, det beror på om han kommer hem..ibland gör han ju inte det.

Idag stannade jag hemma från skolan, kändes över ambitiöst att gå och alla som känner mig vet att jag inte alltid är så över ambitiös. Så dagen har spenderats i sängen, med sims och apelsiner. Mycket värd dag, förutom huvudvärken.

Nu kom jag på att vi har krossad choklad glass i frysen som ropar på mig. Borde kanske svara, jag är ju faktiskt sjuk?





RSS 2.0