.


Jag är kanske inte söt
inte smal
inte snygg
inte vacker
inte cool
inte heller killarnas första val
men jag är mig själv


hur kan man tappa lusten att andas?

La mig precis i min underbara säng med och är helt ny duschad efter träningen, som gick sisådär. Ingen koncentration alls ifrån någon i laget och till slut blev allt bara massa fniss och flams.

Hur som helst är jag helt slut från idag och jag vill inte ens tänka på hur veckan kommer bli. Har en fysik inlämningsuppgift och en argumentation som ska vara klar den här veckan och som jag inte ens börjat på och jag kommer säkert få massa mer i skolan, jag har dubbel träningar hela veckan och två matcher i helgen, jag ska hinna träffa Filip och spendera tid med familj och vänner och nästa vecka har vi nationella prov i svenska och jag känner att jag just nu inte orkar mer. Ja, jag är super depp för tillfället och jag var bara tvungen att skriva ur mina känslor.

Nu ska jag sova och sen önska att veckan blir bättre än vad jag tror att den kommer bli.

Puss
/mj









when life was good


how could you be so heartless?

Hemma från en heldag i Linköping! Spelade bara en match pga att mitt knä,armbåge och fot så jag valde att spela dubbel. Det gick bra faktiskt.
Fast lite waste of life att åka några timmar i bil för att spela en match, men aja.
Har träning nu, så vi hörs efter.

rubrik

Har inte hunnit blogga idag eftersom jag inte varit hemma många timmar.
Började med att mamma väckte mig vid halv 12 och frågade om hon skulle skjutsa mig till Filip när hon ändå skulle till jobbet. Självklart åkte jag med henne, så vid 1 var jag hos honom.
Vi hade det mysigt, as usual.
Sen hade han match så vi drog ner till Björkesta där jag fick sitta en och en halv timme helt själv och kolla på när 98or spelade + att jag hade en äcklig mamma som skrek så att jag fick tinnitus...
Sen joinade Fanny och Frida mig precis när Filips match började. Tyvärr såg vi inte hela, vi hade ju match efter dom. Gick ganska bra fast vi förlorade med 4-1. Inget mål och ett knä som gjorde ont var det jag fick ut från matchen.

Efter drog vi hem till M-fred igen och jag,Fanny,Frida,Hanna och Lovisa drog hem till mig med en varsin godis påse och mycket snack. Mysigt som skjutton.

Men nu ska jag stänga ner datorn och sova. Ska upp halv 8 i morgon eftersom jag har tennismatch i Linköping...taaaggarå! Känns lite waste of my life eftersom jag lovar att min armbåge och mitt knä kommer faila så jag kommer bli depp.

Puss
/mj



the bitch is going to sleep

Min rosa The Bitch Is Sleeping-ögon grejen är på och jag är redo för att sova!
Det trodde ni aldrig va, att jag skulle sova vid 12? Vad kan jag säga, jag är oförutsägbar.

Men jag har en dag i morgon också, där mycket händer. Träffa Filip (ÄNTLIGEN! Det är inte lätt att bo några mil från sin pojkvän kan jag säga er), match, bio och lite sånt. Mysigt blir det säkert.


kom och gör ett hål i min kevlarsjäl

Ligger i min säng och äter apelsin medan jag lyssnar på Kent. Känner mig jätte tung, nästan som om jag har blivit världens tyngsta människa. En otrolig konstig känsla, men det betyder säkert bara att jag nu blivit dum i hela huvudet.

Ska nog ta och försöka dra mig till badrummet sen dra mig tillbaka till sängen och spela lite The Sims...är ganska taggad på att göra en alien. Grön ska han vara och gammal. Och bo med en normal bebis.
Ja, som sagt är jag inte normal + att jag har sendrag i foten.

Nej, nu ska jag sluta ta upp random grejer och åter gå till att vara onormal för mig själv.




För er som undrar...ja, bilderna ska vara suddiga och ha det ljuset
jag tycker att det var ganska charmigt

Var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar?

Pappa hann inte till middagen och jag som blev tvungen att ställa in Filip ikväll för detta..alltid så trevligt så det knappt finns. Med tanke på att vi har det här för min skull så känns det mycket trevligare.
Jag tror jag stannar hemma idag, känner inte för att göra något för tillfället.

Puss
/mj

a million miles away

Jag kom på en sak, ibland är våran skola underbar, men bara ibland.

Slutade tidigt idag men stannade kvar med Fanny och kollade på en annan del av köping medan alla andra hade lektion.
Nu är jag iaf hemma och ska stressa mig ner och äta och sen byta om till tennis träningen. Kommer hem vid åtta så vi hörs då


men älskling, vi ska alla en gång dö

Jag gillar att bara kan sitta och göra inget på bufferten.
Jag ogillar att det är lång fredag och att jag har sjukt sen träning och sen ska ha familjemiddag som gör att jag kanske inte kan träffa Filip.

Måste nästan fråga Fanny när rasten är för det verkar inte vara så många här...kanske missat den.

kiss and tell

Ligger i sängen under ett varmt täcke och lyssnar på You me at six medan jag lägger över ny musik till ipoden och funderar på lite allt möjligt, men lite för mycket för att ni ska orka läsa allt, så tar därför inte upp något.

Imorgon är det fredag och även sista skoldagen för veckan. Ska bli jävligt skönt!
Efter skolan har jag träning och sen får vi ser vad jag gör. Allt beror på mamma och min ork...

Sov sött
/mj



Bästavänner på bilden med våra fina masker


Hahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahaha!
Fannys fail och våran humor fyller dagens videoklipp. Mitt råd till er: kolla på videon om ni vill skratta

cant you see what i see?

Kom precis hem från tennisträningen, vilket gick sådär. Jag och Sofie fick iaf våra nya matchställ. Byxorna är något jag inte kommer använda...typ basket shorts i prassel material? Tänker köpa en svart kjol som matchar isl.

Skoldagen har varit bra. Hade jouren nästan hela dagen och gjorde klart Flugornas Herre frågorna, så jag har gjort något idag iaf! I morgon är det fredag, vilket betyder helg och i sin tur betyder en glad Molly.

Förresten, ska jag färga håret snart. Jätte mörkt brunt!
Blir jag inte nöjd ska jag tvinga min mamma att färga mitt hår blont eftersom jag saknar färgen otroligt mycket!
Har kollat igenom mina bilder som blond och måste erkänna att jag gillar det bättre.
Men troligtvis får jag inte färga det blont, det sliter ju sjukt mycket på håret...att ha en gammal frisör till mamma är inte alltid toppen.


are we having fun yet?

Sitter just nu i sängen och har precis plattat håret och ska väl sminka mig och sätta på mig kläder.
Torsdag idag, vilket betyder bild, idrott, svenska, biologi, religion och så slutar jag halv 4. Efter dagen ska jag träna, så det blir väl en helt vanlig dag då.
I morgon är det helg, vilket är efterlängtat. Har två matcher, en innebandy och tennis så vi får se om jag hinner med något mer än det.

bror ♥

Snösnösnösnö, det är fan snöstorm.
Jag tycker att denna jävla snö bara kan försvinna så det kan bli vår och sen sommar så jag kan cykla till skolan, inte behöva ha på mig min feta fjällräven och så jag slipper se ut som en panda när jag kommer fram till skolan.

Nej, jag ska sluta gnälla på snön och berätta glada nyheter isl.
Hade träning idag och när jag kom hem så fick jag världens bästa present...min bror var hemma!
Jag kan knappt beskriva känslan när jag såg honom, jag blev så jävla glad! Min bror är nog den som står mig närmast av alla personer som finns i mitt liv. Han är en utav dom få som jag litar på och utan honom skulle jag nog inte klara mig. Men nu är det så att han bor i Göteborg med sin flickvän, så jag träffar honom inte så ofta, vilket är synd. Men men, han har spenderat tre veckor i Thailand med sin flickvän och hennes familj, så något neger var han ju...men det spelar ingen roll, jag älskar honom ändå.


en kväll på isen i bilder


videoklipp!





Jag har inte direkt något och göra, så jag laddar upp två videoklipp från måndagens matte lektion i jouren.
Friska är vi nog inte, men jag gillar oss! ♥

i want you so bad, its my only wish

Chachaa...

Började med skolan där jag slutade 12.20 och åt lite snabbt sen drog jag till Strängnäs och UM med Sofie. Efter UM drog vi och spelade tennis vilket inte alls gick bra. Jag tror jag aldrig varit så seg i huvudet...det var som om jag inte förstod att jag faktiskt tränade.

Nu är jag hemma och ska duscha och sen plugga.
Ser inte ut som en rolig kväll...

Puss
/mj

ny design någon?

Har faktiskt tappat lusten för att blogga. Kan vara för att min design är ful..men jag fattar inte hur man gör! Ingen söt människa som kan hjälpa mig?

Ligger iaf i sängen och kollar på Family Guy! Något av det bästa tecknade program som gjorts enligt mig. Hade ingen träning idag heller så det är ruskigt skönt. Ibland behöver till och med en tränings-narkoman som mig själv vila...skämt åsido ;)

Puss
/mj


ganska duktigt enligt mig själv

Känner mig ganska duktig just nu. Har nämligen städat rummet och fixat massa skolsaker + att jag ligger i sängen innan halv 11.

Imorgon är det ju skola as usual. Fast jag gillar måndagar så det blir säkert okej. Har även några små inlämningar som jag ska göra i veckan, så nu ska vi väl sätta i gång med pluggandet på allvar. Har faktiskt inte pluggat något dom här veckorna vi gått i skolan...dumt jag vet, men det ska ändras nu!
Känner ändå att jag inte skjutit upp allt till sista dagen, utan det känns ganska lugnt.

Nu ska jag sätta på min ljudbok och smsa med min sötnos!

Puss
/mj

bästavännen

Träningen gick inte bra för fem öre. Just nu är det mycket jag stör mig på när vi spelar, men det är saker jag håller för mig själv.
Så när jag kom hem var jag inte på bra humör, vilket inte uppskattas av mina föräldrar. Urs, det ända vi gör är att bråkar...

Som tur är har jag min bästavän Isak som alltid får mig att le.

Nu ska jag duscha, vi hörs senare!

Puss
/mj

we're not gonna make it after all

vi sa att våran vänskap skulle finnas kvar till döden.
betyder det är någon behöver dö för att vi ska inse att den inte existerar längre?


Dagen har spenderats ensam med massa Gossip Girl och vila.
Så nu ska jag dra vidare till innebandy träningen så vi hörs!

i'm a little bit insecure

Hej bloggen!

Som ni märkte var jag kanske inte på bästa humöret efter våran match igår, så jag behöver väl knappt nämna att vi förlorade?
Aja, Filip kom iaf senare och gjorde mig glad igen.

Nu ska jag dra och handla..typ.


ibland undar jag vad fan gud vill mig...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!


sug

Urs, jag mår inte bra! Kramp i magen, ont i huvudet och det känns som jag skulle kunna spy vilken sekund som helst. Jag har match om två timmar, samling om en och efter det ska jag träffa Filip och jag mår så här?!
Okej, ibland förstår jag inte varför mitt liv suger...jag har väl inte gjort något?

Jag vill verkligen bara sova och vakna upp i morgon.

ε›


good night!

Kom precis hem från Fanny, och är verkligen helt DÖD!
Vill bara sova, men ändå inte..nej jag ska fan sova. Har match imorgon och Filip kommer, då måste man vara pigg, eller vad säger ni?

Onödigt inlägg, men jag hade bara tänkt skriva av mig lite.

b-rudar

http://open.spotify.com/track/2cdEtaI4cWceZWjZQSmZOo

So me, eller vad säger ni?

Kom precis hem från träningen och ska väl hoppa in och ta en snabb dusch innan jag drar vidare till några av mina söta flickor hemma hos http://fhansson.devote.se/.

Puss
/mj

videoblogg!



Skratta inte...men det är för eran skull ♥

all this time you were pretending, so much for my happy ending

Jag ångrar att jag kämpade för att stanna.
Tanken på ett nytt liv är nu mer lockande än någonsin.
Men det finns något att leva för här på denna sida av jorden också.
Det måste de finnas...


kan det bli bättre?

Har precis legat i soffan med en mysig filt, en stor kopp varm choklad, frukt och CSI Miami på tv...bättre kan det nästan inte bli.
Jo, ifall Filip hade varit där, men man kan ju inte få allt man vill.
Nu är jag iaf uppe på mitt rum och ska snart hoppa ner i sängen med datorn och kolla på PH innan jag somnar.

Puss
/mj


Eftersom jag äntligen blivit medlem på YouTube och har jätte många mobilvideos så tänkte jag dela med mig av
Jag bjuder otroligt mycket på dom här videosarna eftersom jag är helt störd i båda, men jag hoppas att ni gillart.


Från i somras på mig och Andreas på någon matte lektion.


Jag och Frida bakar eller kastar bulldeg i luften?

that boy is mine

Hej älsklingar!

Har precis kommit hem från tennisen, som faktiskt gick bra! Gillar tennis så grymt mycket så att det knappt finns.
Nu sitter jag och lyssnar på Never Shout Never och sjunger med i dom underbara texterna. Ska väl snart hoppa in i duschen antar jag.
Ingen videoblogg idag, jag hinner verkligen inte med all träning och efter träningen vill jag inte direkt göra ett...jag vill gärna se så normal ut som möjligt.



Thinking back and wondering why I'm such a fool for loving you

Jag vet inte vad jag fortfarande gör uppe, borde gått och lagt mig för länge sen, men det brukar inte bli så. Jag får bara hoppas att jag inte gör samma misstag som idag och försover mig, orkar inte stressa.

Eftersom ni älskar mobilbilder, så bjuder jag på några.
Nu ska jag lägga mig och smsa med min sötis.

Puss
/mj





GRATTIS VIKTOR KRIGHOLM




Jag hade bara tänkt gratta min jävligt goda vän Viktor som fyller 17 idag!
GRATTIS VÄNNEN! ♥

jag vet att bilderna är charmiga.

dare4distance

Hemma från träningen och ska väl hoppa in i duschen snart.
Träningen gick bra, jag gillar vårat lag!
Förresten, så kom jag precis på att det är torsdag imorgon, vilket gör det till fredag i övermorgon (den alltid lika smarta Molly...) och fredag betyder HELG!
Jag lovar er att min helg kommer bli bäst! Först på fredag ska jag vara med mina flickor, typ äta massa gott och snacka jävla massa skit! Sen har jag match på lördag vid 2, sen efter den så åker jag och Filip in på bio. Vi ska se Avatar 3d om jag får bestämma! Sen sover han hos mig till söndag om allt går som det ska.
Låter inte det som världens bästa helg? Jo, det tycker jag.

Puss
/mj

i just feel complete when your by my side

Hej bloggen, hemma från skolan nu!

Hade tänkt videoblogga i morse, men nu var det så att jag sov till klockan var åtta, så jag fick jogga till skolan med en macka i handen och halvt sminkad.

Nu är jag iaf hemma och sitter i min säng och dunkar musik med Fanny. Tyvärr är min vän inte så social, för hon sover, så man kanske inte kan säga att vi dunkar musik tillsammans...okej, hon sover och jag dunkar.
Men hon är jätte trött så hon får sova innan träningen. Är faktiskt sjukt taggad! Hoppas också att Frida har gjort en ny skiva, den nya börjar bli tråkig och sen är inte alla sköna med.








bjuder på snygga mobilbilder :)

båt-teknik

Sitter på tekniklektionen just nu och ska skriva om båtar.
Otroligt intressant...

you wont find nobudy else like me

Svenska hollywoodfruar är det bästa programmets som har gjort, ifall ni ville veta!
Sitter och kollar på det just nu, och jag kan inte låta bli att inte skratta! Alla tre är ju patetiska, men ändå hade jag gärna levt som dom, om jag ska vara ärlig.

Förresten så har jag blivit medlem på YouTube idag, så imorgon får vi hoppas att det kommer ett videoinlägg!
Jag kommer känna mig super dum och säkert se jätte dum ut, men vi får se hur det blir.

Nej, nu ska jag nog gå och lägga mig och kolla på En Annan Del Av Köping eller PH.

Puss
/mj


sometimes thing have to get worse to get better

Okej, jag är lycklig!
Världens bästa sak hände mig idag, vissa av er fattar nog va det är, men ni andra får nog fråga mig om ni vill veta. Pappa vill inte att det ska bli en stor grej nu när det inte ens blir av, och därför ska jag egentligen säga något...men men!


Träningen gick helt okej! Gruppen är dock förfärlig och jag har bett pappa prata med ledarna i klubben och säga att dom ska fixa det om dom vill ha kvar oss i klubben.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sjunga lyckliga sånger!

Puss
/mj

då var det klart

jag vet inte vad jag ska säga
jag har inga ord

i swear this time i mean it

Halloj!

Det har varit en skön dag idag, slutade 10 över 12. Drog direkt till skollags träningen och kom hem för ett tag sen. Ska snart till tennisträning som jag tydligen hade idag, trevligt värre!
Aja, hade bara tänkt visa att jag lever och sånt.

Puss
/mj

that bitch is crazy

Har faktiskt inte pluggat ett piss idag, men ingen är väl särskilt förvånad?
Jag är kass på att plugga hemma, hittar aldrig orken till det. Jag måste ha en vän som hjälper mig att sätta mig ner med och börja, sen rinner det på av sig själv. I skolan är det annorlunda, då går det bara bra, om jag får ha musik i öronen.
Men jag har ändå inte känt att jag behövt plugga. Matten är jag säker på och tekniken är inte förens till v 5, så det är nog ganska lugnt. Men ska ändå skumma igenom matten för säkerhetsskull.

Ska nu ner och kolla på idrottsgalan sen blir det kanske PH, om inte matten kommer före...troligtvis inte.

Puss
/mj

visste du det här om tjejer?

- hon älskar när du skriver "godnatt älskling" på kvällen..

- hennes hjärta är som ett hav med hemligheter..

- när hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser
förjävlig ut..

- om hon har en ny tröja säg att den är fin ..

- hon älskar när du leker med hennes fingrar eller hår när ni myser


- när hon kollar på dina läppar
så vill hon kyssa dig..

- när hon kollar på dig och ler och kollar ner i marken så tycker hon du är
söt/fin
..

- när hon biter sig i läppen vill hon bli
kysst..

- när hon helt plötsligt skickar ett hjärta
på sms / msn vill hon prata med dig

- om hon är arg / ledsen håll bara om henne..

- när hon puttar bort dig eller slår dig  efter henne!

- klicka aldrig upptaget när hon ringer, du anar inte hur ont det gör

- när ni är bland folk, håll henne i
handen..

- visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar..

- när ni myser i sängen / soffan, vartsom, viska i hennes öra att du älskar henne..

- ring henne minst en gång om dagen och fråga vad hon gör och hur hon mår..

rockstar

Hej bloggen!
Hoppas allt är bra med er, själv är det lite sådär. Har letat sönder efter en sladd till min system, men hittar den inte! Arg som satan är jag! Jag som hade tänkt visa er massa fina bilder.

Dagen har iaf varit okej, ganska seg men tack vare F&F överlevde jag.
Nu ska plugga lite. Har mattdiagnos i morgon och så ska jag börja med en teknikuppgift.
Mamma gnäller som vanligt så jag ska väl se vad hon vill.

Puss
/mj





im tired of being sorry

Jag är nu hemma från träningen och hoppade precis ur duschen.
Träningen gick dåligt men ändå bra på något sätt. Kändes som jag inte var där och att jag bara skulle falla ihop i en hög vilken sekund som helst och typ dö. Ingen trevlig känsla kan jag berätta för er.
Fast klubban var bra. Det började dåligt, men eftersom jag har kört med zorro blad och nu går över till vanligt så var det en stor skillnad. Men tillslut så började det gå bättre och bättre, vilket var trevligt.

Nu ska jag hoppa i sängen och kolla på En Annan Del Av Köping innan jag sover, skola i morgon ju.

Puss
/mj


glorious

Pappa var aldrig död, han hade bara åkt skidor till åker...
Ja, fråga inte hur fan han kom dit, men han lyckades. Glad att jag inte följde med, hade inte varit värt dom där 1.100 kr han erbjöd mig.
Men pga av pappas tur till Åker kom vi precis i tid, men hade inte tid att kolla på nya skor, göra testen för knäskyddet och sånt. Blev bara en ny klubba och ett grepp. Men åker in på Fredag innan tennis träningen och då får vi se om jag hittar resten.

Just nu håller jag på att hjälpa pappa att laga mat. Spagetti och köttfärssås, det blir mums!
Sen har jag träning då klubban ska invigas.
Ska även hålla i träningen med flickorna idag, då blir det fys!

Puss
/mj




cry me a river

Jag börjar undra ifall pappa död i spåret...han har varit borta länge nu och vi måste åka NU om vi ska hinna shoppa. Något fel är det, och sen har han inte mobilen med sig, så man får inte tag på honom.
Han kanske blivit uppäten av en björn, eller kanske fått en hjärtinfarkt och dött i spåret...urs, jag blir rädd!
Borde följt med honom..

i want your hot stuff

Godmorgon bloggen!
Tog en efterlängtad sovmorgon idag, vilket gör att jag är på toppen humör för tillfället.
Pappa kom precis in och försökte muta mig att åka skidor...som om det skulle hända. Skulle fått 1.100 för att åka, kanske värt det? Men jag kan få ut dom pengarna på ett annat sätt, för långfärdsskidor är INTE min grej. Ursss!

Ska väl klä på mig snart, för pappa ska ta mig på en shoppingtur för att köpa allt jag skrev upp i en inlägg tidigare i veckan. Ska bli najs, men vi får se om jag hittar allt, ibland kan jag vara ganska petnoga med vad som jag ska ha. Hittar jag inte det, så då tar jag ofta inget.
Men vi får se...

17/1-10 - 02:14

Som jag sa, vi vann! Utklassning med 8-1, två mål och en ass för min del.
Dock är jag inte jätte nöjd, men det får duga. Laget var iaf super duktiga idag och det gjorde mig glad! Vi kanske är påväg tillbaka till våran förra form?

Efter matchen drog jag,Frida och Fanny till Nykvarn där vi kollade på 94:ornas match, 3-3 blev det där. Träffade då Olivia och Moa, saknade tjejer det där, så det var kul att träffa dom.

Efter matchen drog vi hem, hämtade grejer och drog ner till IP och mötte Isak,Filip,Hugo,Lovisa och Jasmina för lite skridskor. Tyvärr hade varken jag,Lovisa eller Fanny skridskor, men vi överlevde. Vi åkte runt på min spark isl och det var minst lika roligt.
Efter blev det bastu och sen hem till Hugo med Filip.

Nu är jag hemma och ska nog kolla på En Annan Del Av Köpin eller sova. Imorgon blir det köpa nya innebandy/tennis grejer!

Puss
/mj

nyvaken&taggad

Godmorgon!

Sitter i min säng med världens mensverk, är nyvaken och dunkar ALLA SKÖNA på högsta volym. Om en timme och fem minuter ska jag vara nere på Wik för att dra till Järna för match. Ruligt ska det bli, eftersom jag är extremt taggad. Idag blir det vinst, helt klart! Vi har spelat två riktigt bra matcher där vi förlorat för att turen inte var på vår sida, men idag så lovar jag er att vi tar dom!

Efter matchen så drar jag till Nykvarn där jag ska kolla på Filips match och även träffa Olivia och kanske Moa?
Det skulle vara jävligt roligt, har saknat dom tjejerna enormt!

Efter matchen så ska vi dra med oss några killar hem och snöra på oss skridskorna och åka lite på IP.

Nu ska jag äta frukost!

Puss
/mj

.

Nu har Fanny åkt hem. Vi tog en promenad och pratade om lite allt möjligt, mysigt som satan.
Nu ska jag iaf kolla lite på Shan The Man och En Annan Del Av Köping innan jag sover, för som sagt har jag match imorgon och vi ska knäcka dom!

Förresten, jag tänkte länka en blogg som nog är min favoritblogg. Ganska känd och ni känner säkert igen den, men jag bara måste göra det! En av dom roligaste bloggarna just nu: http://www.felsms.com/
Handlar om folk som har skickat fel sms till någon. Värt många besök!

fannybabe&bj

Sitter här i soffan med Fannybabe och äter massa onyttig-heter! Så sjukt mysigt.
Vi kollar på Lets Dance men ska kolla på Livet Enligt Rosa.
Puss på oss!



the end of the road

Hej, kommer inte in till Strängnäs så någon träning blir det inte. Ganska skönt, eftersom jag har dragit på mig en till sak som hindrar mig från att spela...någon i handleden, troligtvis bara en inflammation men det gör sjukt ont att hålla i något, framför allt ett racket eller en klubba. Så frågan är om jag kommer kunna hålla i klubban i morgon på matchen.
Urs, varför just jag?

bara ett beslut och mitt liv är borta

Chillar på tekniken för tillfället. Vi "arbetar" med tekniker, ganska roligt faktiskt.
I kväll ska jag träna och sen vara med Fannybabe. Vi ska köpa massa gott och sen bara mysa!

Puss
/mj♥

kent&depression

Nej, jag mår inte bra för 5 öre, alltså inte alls. Och för att ni ska slippa höra när jag gnäller över allt så bloggar jag nog inte mer idag. Jag känner att jag bara vill bort från allt och alla, säga hej då på något sett, men jag börjar bara med att inte blogga. Så nu ska sätta på Kent och lyssna hela natten lång.

Förresten, är jag jävligt avundsjuk på dom som ska gå på Kent i år. Hade jävligt gärna gått om det inte var så att alla mina vänner hatar Kent. Gick förförra året med Felicia och det var nog en av dom bästa upplevelsen jag någonsin varit med om.



kom låt oss gå här ifrån, låt oss resa någonstans.
resa långt här ifrån, låt oss bli dom som försvann


how do you know if its worth fighting for, if its not worth dying for?

Urs, usel uppdatering och ingen att skylla på.

Igår så var jag som sagt inte hemma och sov hos Fanny med Frida. Vi kollade på PH, En Annan Del Av Köping och hade som vanligt super kul! På dagen så var det ingen skola, utan vi var på Grafikens Hus och gjorde tavlor. Dom blev väl helt okej, men det var både kul och skönt, speciellt eftersom vi slapp skolan!

Idag var det en helt okej dag, jobbig men det funkade. Fixade även skoltröjor, nu ska jag bara prata med dom sista och sen beställa. Ni får självklart se dom när dom kommer.
Nu ska träna, så vi hörs!

lägg dig ner och sov min älskling, bara lägg dig ner

Förlåt för att jag inte uppdaterat har knappt varit hemma. Sov hos Fanny med Frida i natt och ska snart till skolan, så vi får höras efter.

Puss
/mj♥

klåparen

Mhm, försov mig en timme...mums!
Steeessssssssss

to win my love takes so much more

Hej bloggen, har varit i skolan/Nykvarn hela dagen, därför ingen uppdatering.
Skolan var trevlig, inte alls jobbig och vi slutade typ halv 12. Ohja, super trevligt!
Efter skolan var det innebandy som gällde. Började träna med pojkarna och sedan flickorna. Flickorna bestämde även att vi ska ha skol-tröjor, ljusrosa med svart text. Tjejigt och snyggt, det passar oss...!

Efter träningarna drog jag, Fanny, Frida och Hugo till Nykvarn och Björkestahallen där vi kollade på Hugos träning. Träffade Filip en snabbis, tur annars hade jag nog saknat sönder honom.

Nu sitter jag och har ångest över mina naglar. Jag klarar mig inte utan nagellack och nu är nästan alla fina färger slut, så jag håller på att dö här, samtidigt som jag lyssnar på musik och väntar på att Tv6 ska ladda upp dom nya PH avsnitten. Jag hoppas på att den nya snubben är bra och att Rami åker ut.

Puss
/mj♥

dagens outfit


Linne - Dubai, Tights - ?, Lång kofta over size - Gina

meet me halfway

Godmorgon alla idioter som är vakna nu eller ni stackare som ska till skolan, precis som jag.
Som tur är det tisdag, vilket betyder kort dag och roliga lektioner. Engelska,matte,biologi och hemkunskap. Det kan nog inte bli bättre!
Efter skolan ska jag först träna innebandy med killarna, sen tjejerna och sen drar jag till Nykvarn, så vi får höras efter det.


party in the usa

Äntligen hemma, vilket betyder att jag är skyddad från denna j'vla kyla. Jag börjar verkligen bli trött på Sveriges väder! Snö funkar i några veckor, sen kan den bara försvinna och våren kan komma. Att lägga den tunga Fjällräven på hyllan och dra iväg och köpa en vårjacka. Gå till skolan i tjocktröja medan man hör fåglarna kvittra och pratar med Bästa-Frida. Att sitta ute på rasterna med alla vänner och skratta. Det är livet, helt enkelt livet.

För en stund sen så kom mamma in med kläder och skor till mig från Dubai! En T-shirt, två linnen och ett par vita Converse. Allt var verkligen super snyggt och jag är jätte nöjd. Kläderna får mig att längta ännu mer till våren/sommaren. Pappa har även fått en arabdräkt, och det är nog det fulaste jag sett!

På tal om resor, så ska vi åka till USA i några veckor! Inget är bestämt ännu, men vi har kollat på ett jätte fint hotell i Florida och ett hotell i New York! Sen blir det kanske en till resa, till Dubai eller Indonesien i jul. Åhh, jag längtar verkligen!

Nej, nu ska jag sluta drömma och göra mitt gymnasieval, Thomas - Naturvetenskap - Data och Matte/ Miljö - Special idrott Innebandy. Valet har varit självklart för mig sedan början, och nu är det dax.

Puss
/mj♥

när vi gliider, softar och tar det lugnt en stund

Tju bloggen!

Just nu är jag hemma hos Frida och dunkar musik medans Frida tar ut Fannys löshår.
Skolan var jobbig, men ändå ganska skön och rolig. Trevligt att träffa alla igen och komma tillbaka till vardagen.
Självklart skulle jag inte klara skolan utan Frida och Fanny, så jag får väl tacka dom för dagen.

I morgon slutar vi tidigt, redan vid 12. Då ska jag ta upp skollags-träningen igen och vi ska tagga sönder till matchen mot Nykvarn. Tyvärr så finns det ingen chans att vi vinner, men det kommer bli kul ändå.
Efter det åker jag in till Nykvarn och kollar på Filips träning med Fanny och Frida. 

 



bjuder på två snigga bilder

Puss
/mj♥

skola.!

Godmorgon bloggen, klockan är 07.07 och jag är död.
Vi hörs efter skolan.

you dont really care for music do you?

Hade just skrivit ett långt inlägg, sen lackade datan och allt försvann. Mums.

Träningen gick bra, trotts att vi var få. Hade ändå kunnat hoppa över den för matchen, men life is a bitch sometimes. 

Skola i morgon då, så sjukt otaggad så att det inte finns. Jag vill inte, jag vill inte, JAG VILL VERKLIGEN INTE!
Det positiva är väl att vi har idrott och att vi ska åka skridskor. Det var ganska länge sen man var ute på isen, så det ska bli trevligt.

Efter skolan ska jag besöka den trevliga och helt underbara personen som hittat min ipod! Hon är min hjälte och ska få en rejäl hittelön.
Jag kanske inte nämnt att jag tappat bort den, men det hade jag tydligen och nu har någon hittat den. Har även hittat min guldring, tur som jag har!
Efter det ska jag dra med mig min far och köpa nya innebandy skor, en ny klubba, några blad, inlägg för mitt knä till mina skor, innebandy-bag, nya hårband och lite sånt smått.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig.

Puss
/mj

things we never do

Pappa hämtade mig från en mysig kväll hos Filip, tyvärr fick jag inte stanna kvar och kolla på matchen...synd men aja.
Nu ska jag väl åka på träningen, så sjukt otaggad och arg...jag tycker synd om mina lagkamrater som måste stå ut med mig.


seven things i hate about you

Hej bloggen, hemma från en galen/underbar kväll/natt med Frida, Fanny, Ludwig, Mange och Adam!
Det började när pappa släppte av mig hos Fanny efter matchen, som förövrigt slutade 5-4 till SSK på OT. Lamt, men Hv är fortfarande min favorit!
Back to business, även Frida kom till Fanny, så det var najs!
Efter ett tag valde vi att åka till Mariefred där Ludwig,Mange och Adam väntade. Där hände det saker, för mycket för att ni ska orka läsa.

Nu ska jag fixa mig, sen dra till Nykvarn!

Puss
/mj

vi får aldrig nått

Hallihallå bloggen!

Dagen har varit okej, matchen mot Telge slutade 1-2 till Telgeborna. En assist där, och inget mer. Enligt mig var vi det bättre laget, men bollj.veln ville inte in.
Efter matchen bar det direkt av till Botkyrka för mer innebandy, men den här gången på läktaren. Slutade 9-5 till Balrog mot Pixbo.

Nu är jag hemma och ska snart iväg igen! Pappa överraskade mig med biljetter till Hv mot SSK. Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle dit, men med Hugo?
Hugo skulle till Stockholm idag och eftersom vi åkte på innebandy sa jag att biljetterna inte behövdes. Men min pappa är underbar, och fixar ändå biljetter! (y)

Puss
/mj

if it hurts you this much, then it must be love

Hej allesammans!

Ligger just nu i sängen med en saftig fruktsallad och cola, och tänker på skolan. Helt sjukt hur tiden har flugit iväg! Det kändes som om det var igår jag satt i klassrummet och åt tomtar medan jag spänt väntade på betygen.
Jag kommer ihåg att jag lovade mig en sak, att jag inte bara skulle sitta hemma och låta dagarna rinna. Jag skulle iväg, träffa nytt folk, vara galen.
Men ett löfte kommer jag ihåg mest, jag lovade mig själv att träffa Olivia. Har jag gjort det? NEJ! Är sjukt arg på mig själv, jag fattar inte varför jag inte bara åkte ner till Nykvarn och träffade henne. Saknar henne jävligt mycket :(

Dagen har spenderats med Filip, sjukt mysigt, as usual! Vad vi gjorde, det behöver ni nog inte veta..
Efter jag lämnat Filip vid bussen så träffade jag Hugo, som var mycket trevligt. Det var länge sedan jag träffade den plutten! Vi tog en promenad och pratade om lite allt möjligt.

I morgon så har vi match, mot Telge. Hemma klockan 11, hoppas att jag ser er där!
Efter matchen så drar laget iväg till Botkyrka och kollar på Balrog-Pixbo damer, blir säkert super skoj!

Nej, nu lovade jag Tottis att sova, så vi får höras!

Puss
/mj


life is like a bitch, you're just have to learn to live with it

Ciao sötisar!

Kass uppdatering, i know..men jag har bestämt mig för att efter lovet så ska det bli ändring. Jag ska försöka fixa upp den lite mer, jag ska bli medlem på Youtube, eftersom Videofy har ett problem med mig...då får ni videobloggar, sen ska jag skriva om lite mer roliga saker! Och vad det blir, det får ni vänta och se...

Tennisen gick sådär, första matchen spelar vi mot en av Södermanlands bästa tenniskillar och han pappa, som typ varit proffs...ni fattar nog hur det gick.
Andra matchen vinner vi, så jag antar att det gick helt okej. Servarna satt och det märktes att jag inte spelat på tre veckor.

Nu ligger jag i min säng och ska sätta på Paradise Hotel.

Puss
/mj





mönstrat till ett skrik

Godmorgon, eller ska jag säga godeftermiddag bloggen?
Tro inte att jag vaknade nu, men eftersom det är första inlägget så börjar jag det med godmorgon!

Hoppas ni hare bra, det har iaf inte jag. Knät och fotet failar, jag är mätt, vilket jag hatar, och jag vet inte när jag och Sofie ska åka, eftersom hon vägrar svara, så jag vet inte om jag ska stressa eller ta det lugnt.

Men nu ska jag klä på mig, vi hörs efter!

Puss
/mj


she's a maneater

För det första, min spark är nog coolast i Mariefred & för det andra tycker jag synd om folk som börjar skolan imorgon eller började i måndags...urs!
Som tur är börjar vi på måndag, så det är ganska långt kvar. Fast ändå inte länge nog.
Jag vill verkligen inte börja skolan igen, all jävla ångest kommer ta sönder mig. Nationella kommer ju inte heller vara något lugnande, och det är nu allt gäller, nu sätt slutbetygen.
ÅNGEST.

Aja, kvällen har varit super mysig med flickorna. Skit snack och godis var min kväll.
Emelie har nog fotat sönder min kamera, men tyvärr fick jag inte lägga ut några bilder. Synd eftersom mina vänner är så jävla snygga, ni missar något!

I morgon har jag och min tennisbabe klubbmästerskap i tennis! Har inte tränat sen jag vet inte när så vi får se hur det går.
Efter så hoppas jag på att Filip kommer hit! Har verkligen saknat grabben.

Puss
/mj

it was awesome, but we lost it

Hej sötisar, förlåt för dålig uppdatering men åkte på match vid 11 och orkade inte blogga innan.

Matchen gick sisådär...4-3.
Vi var sjukt duktiga, det var vi verkligen, men vi hade ett problem...dom kallas domare.
Jag brukar gnälla på domare, men aldrig så att jag skyller dom för att vi förlorar, men nu är det faktiskt så. Dom MÅSTE varit mutade eller bara helt enkelt jävligt körda.
Dom knuffades i ryggen, slog med klubban och spelade jävligt fult, men inte fick vi frislag eller något. Alla gånger i lägen där vi lätt kunnat gjort mål.
Det värsta var nog när jag kommer fri och någon h*ra kastar sin klubba på min klubba så jag tappar kontrollen över bollen. Självklart tror jag att äcklet ska bli utvisad eller att vi får straff eftersom hon medvetet kastar klubban, men nej, vi får frislag.
Har nog aldrig varit argare på ett par domare.
Ångrar verkligen att jag spelade matchen, hade kunnat hoppa över den eftersom det gick verkligen sjukt dåligt och både mitt knä och fot går inte att gå ordentligt på...

Förlåt, det är nog inte kul att läsa om när jag gnäller, så nu ska jag vara glad!
Tjejkväll idag också, har blivit mer vanligt att vi har det, inte för att jag klagar.

Nej, nu ska jag kasta ut granen

Puss
/mj

love is'nt love until you give it away

Nu är jag tillbaka efter en dag med Fanny!
Det slutade med att vi bestämde oss för att åka in till Strängnäs för att kolla på bio. Faktiskt väldigt typiskt oss att göra något sånt, att bara ta nästa buss som går för att se på bio.

Aja, det började med att Fanny och Pattan kom och hämtade mig i Mariefred. Snälla som dom är hade dom med sig kyrkor till lilla mig, vilket gjorde att jag faktiskt kunde komma framåt, vilket var ganska nice.
Sen tog vi oss till den lilla biosalongen, den låg ganska off om man säger så.
Vi såg Luftslottet som sprängdes, sjukt bra var den, fast vi såg inte hela för att vi var tvungna att hinna med bussen.

Nu ska jag sätta på Harry Potter och Den Flammande Bägaren och sen sova, har nämligen match imorgon!
Mot Onyx klockan 13.00, vi får se hur det får med foten men det funkar säkert (inte).

Puss
/mj♥

we're gonna breakout

God morgon bloggen! Klockan är snart två och jag sitter fortfarande i pjamas, man kan verkligen säga att jag vänt på dygnet helt! Sjukt äre, jag går och lägger mig vid typ fyra och går upp vid ett-två.

Idag ska jag åka ut till Fanny Elisabeth Hansson Masreliez och så får vi se vad vi hittar på...säkert något busigt som vanligt...(6)

Förresten, så åker bror min och hans tjej till Thailand idag och oj vad jag är avundsjuk! Dom ska vara borta i tre veckor och bara sola och bada...jag skulle kunna hoppa ner i deras väska och följa med dom, men jag fick inte för mamma...

Puss
/mj

oh, girls just wanna have fun

Nu är jag hemma från en kväll hos Lovisa! Nästan alla tjejer var samlade och vi hade det mysigt som sjutton!
Dock kan jag inte gå, jag får krypa upp för trappor, glida ner för trappan på rumpan, annars hoppa runt på ett ben...sjukt kul. Men eftersom jag inte kan hoppa eller krypa på marken så använder jag min spark som rullator. Jag vill inte vet hur jag ser ut, men jag vet att jag ser rolig ut. Sen är det en barnspark också, vilket gör att jag får krypa ihop till en klump när jag sparkar.
Bara beskrivningen får mig att le över hur onormal jag är och hur stolt jag är över det.
Jag skulle inte klara av att vara "normal", vad nu normal är. Jag gillar min sjuka humor, jag gillar att hoppa runt på stan och vara omogen, jag gillar att släppa loss och skita i alla andra. Jag älskar att jag hittat folk som accepterar mig för den onormala person jag verkligen är!

Puss
/mj








jag har känt dig länge nog för att förstå att jag kommer göra allt för dig
jag ska hjälpa dig igenom alla livets svårigheter
jag älskar dig frida sofia luthin


you asked what the hell was wrong with me, but honestly I dont know

Efter en dag liggandes i soffan så är jag über pigg och vill helst springa runt i små cirklar, tyvärr kan jag inte det.

Just nu lyssnar jag på musik och funderar på om jag ska ta min rumpa och dra till Lovisa där en tjej kväll ska hållas. Det låter så lockande att faktiskt prata med någon utanför min lilla familj, därför tror jag att jag hoppar ner dit! bokstavligt talat hoppa...vi får hoppas att jag överlever. Men det är nog värt det ändå, mina flickor är ju faktiskt bäst i världen!

Nej, om jag ska dit så vill jag nog ha något annat på mig än lodar kläder och slickat hår i en mittbena, så jag ska fixa mig lite smått och sen drar jag.

Puss
/mj





lite fler bilder från nyår, denna gång från Jasmina


lamt, lamare, lamast

Godmorgon sötisar!

Hoppas ni har det bra, själv är det sådär. Foten mår inte bra och jag orkar verkligen inte bara sitta ner och inte göra något...otroligt laamt!
Nej, nu ska jag väl hoppa ut till köket och se om det finns något gott.


bara min vanliga tur

Hemma från träningen, sjukt skönt att vara igång igen. Förutom att jag är jätte smart, duktig, och har världens tur så har jag nu en rejäl stukning att matcha mitt äckliga knä. Bravo Molly, du är verkligen kung på att skada dig. Min fot ser nu ut som en rund boll och själv hoppar jag runt på ett ben.
Sen bara för att det är min tur dag så har jag tappat bort min guldring som jag fick i dop-present...mamma blir nog inte så glad.
Ibland är det sjukt hur jag lyckas...

Har även gjort klart jobbet idag och för dom som inte vet så jobbar jag med pappers arbete åt pappas företag. Hans deklarations tant är på semester så jag har tagit över hennes jobb tills hon kommer tillbaka. Sen har jag även fixat lite Åkers Hockey saker, typ letat efter alla sponsorernas uppgifter. Eftersom pappa "äger" Åkers hockey, eller inte äger men han är typ VD eller något sånt så bad han mig fixa det, och duktig som jag är gör jag det.
Men jag är bara glad, Molly blir 2000 kr rikare som går direkt till mitt sparande för framtiden. Annars hade nog en shopping tur med dom pengarna suttit fint, men jag tänker framåt och valde att lägga dom i sparkontot.

Nej, nu ska jag hoppa ner och be mamma kolla på foten sen lägger jag mig i sängen och kollar på film!

Puss
/mj

send it on



jag är kär i låten
inte direkt min musiksmak, men ändå

midnight sun

Chacha bitches!
Vaknade i morse av att pappa väckte mig ganska brutalt...genom att rycka i mitt täcke och skrika.
Kanske behövde det, hade nog annars sovit just nu. Men det ska jag inte göra, för jag ska göra det sista i jobbet och sen ha en "ta hand om Molly - dag". Sen har vi första innebandy träning idag!
Så sjukt taggad är jag, jag har verkligen saknat att träna, speciellt innebandy.
På tal om innebandy så har nu Södermanlands flick och pojk lag åkt till Linköping för att ta guld i SM! Jag önskar verkligen dom lycka till och önskade att jag själv fick vara där nere och heja på dom, men jag får nog en otroligt detaljerad beskrivning av Hugo när han kommer hem.

Puss
/mj

i want it all

Nu är jag tillbaka bloggen!
Dock blev det inget "ta över stan bus" idag, men vänta bara...inget Isak heller! Jag känner mig lagom dissad idag faktiskt.
Men kvällen blev super ändå, för jag tvingade älskade Lovisa ut. Först tog vi en mysig promenad till Statoil där jag fick köpa mitt efter längtade godis och sen drog vi till mig och kollade på Sex and the City och åt godis, tuggummi-popcorn och drack Pommac. Super trevligt som vanligt och jätte skönt att träffa henne!

Nu ska jag göra det sista på jobbet (!) och sen sova...eller sova och göra klart det i morgon?
Haha, som vanligt skjuter jag upp ALLT till sista minuten och väljer andra alternativet!

Puss
/mj

i just wanna be with you

I've got to let it go.
Start protecting my heart and soul.
Cause I don't think I'll survive a goodbye again.
Just walk away and don't look back.

kina...?

Nu ska jag göra mig fin och träffa människor, vara social och inte tänka. Jag ska ta tillbaka mitt liv nu, jag måste ta vara på det, innan jag förlorar det för evigt.
Isak ska jag iaf träffa, sen om någon mer är på stan är det bara smsa. Har ni inte nummret...synd för er då!

Puss
/mj


Your on my mind,your in my heart

Men kära bloggläsare, nu ska ni få en fråga!
Blond eller brunt?




BLOND?



BRUNT?



själv vet jag inte, jag tycker om båda färgerna faktiskt...därför får ni hjälpa mig!

forbidden to remeber, terrified to forget

Paus från jobbet ett tag. Detta är nog det tråkigaste jobb jag gjort, och nu kan jag inte se fram emot Nykvarn längre eftersom Filip åker på bio...it suckz. Men hemma ska jag inte vara! Nu är det lov, så jag ska ut och göra massa bus!
Men vi får se vad det blir...jag får väl gå ut själv om ingen är på humör!

Fanny och Frida har nu åkt på kryssning och jag hoppas dom får det sjukt bra där på vattnet! Själv vet jag inte vad jag tycker om kryssningar...kanske inte min grej direkt. Har aldrig åkt på kryssning, men har ju kollat på Färjan och sen har jag hört saker. Därför har jag en egen bild på hur en kryssning är, men det skulle inte förvåna mig om den var fel.



you should've killed me when you had the chance

God morgon bloggen!
Märkte nu att statistiken bara går uppåt, vilket betyder att min blogg är intressant?
Haha, inte direkt för att jag trodde det...Men kul att ni tycker det iaf, det gör mig glad!
Men en sak som jag bestämde mig för på nyår är att göra andra saker än att skriva om min vardag, jag menar, hur intressant är det..

Nu har jag iaf vaknat och hunnit ätit lite frukost! Är ganska stolt över mig själv eftersom jag inte äter frukost i vanliga fall, men nu fick jag ner en macka och lite varm choklad. Men nu väntar det sista i jobbet, så det är bara sätta igång om jag vill komma till Nykvarn i dag.


jag skulle inte vara någonting om du inte fanns

Ilskan bara bubblar i mig, väntar på att jag bara ska skrika åt något, slå jävligt hårt i något, bara få ut det.
Ibland förstår jag inte hur vissa tänker, hur någon bara kan få en sådan tanke, att såra någon. Visst, man kanske inte gör saker med flit, det kanske aldrig var meningen att såra någon. Men på något sätt måste man se det komma.
Det sägs att i alla människor finns det ett samvete som hindrar folk från att göra saker, saker som kan skada eller såra någon. Jag börjar undra ifall alla människor har ett samvete...

Dagen har varit mysig, legat inne hela dagen och kollar på Gossip Girl, Simpsons, Ocean Twelve och Olycksfåglarna.
Har även jobbat lite idag så jag kan smita iväg tidigare i morgon och träffa Filip! Har inte träffat honom på länge, så det ska bli mysigt!

Just nu är jag ganska arg, det har hänt några saker och ja...
Nu ska jag kolla på Family Guy eller Guds Tre Flickor och måla mig en manikyr sen lägga mig och sova!

Puss
/mj

nyår i bilder


Jag, Lovisa (bakom mig), Alle, Frida, Fanny, Emelie, Pernilla, Lusse (bakom Jasmina), Jasmina och Sofie - middag hos Lusse


jag bjuder, det är nytt år


Frida, Fanny och Pernilla - i väntan på skjuts


Lusse, Sofie - i väntan på skjuts med partyhatten på


Lusse - my place


Pernilla, Emelie, Lovisa, Joel, Jasmina - tar över mitt kök


Bästavän ♥


Fanny, Frida - ingen kommentar


Lovisababe




Lovisa,Fanny - yeah


Fanny, Lovisa, Sofie, Frida


Frida, Lovisa, Fanny, Pernilla, Emelie


Moi


Isak, Ramus - Pusskalas


Sofie,Fanny - mums


Rasmus,Joakim - böghög i soffan


Isak,Joel - Hahahhaha


Frida, Joel - "give me five gånger 2"


Svennebanan, Svennebanan, Sveeeennneeebaaannan


Jesper - BabeN


Pussssssssssssss


Underbara Pernilla, Moi - sommarpratarna


Sofie, Lusse - min gurka blev en favorit


Jag och min nyårs kyss! :$


Järngäng1 - Mariefreds gangsers


Jag, Ludwig och någon @ Deniseplace

Tack Sofie för alla bilder!

Som ni ser så blev mitt nyår perfekt och sorligt nog kanske sista nyåret med järngänget...åh vad jag kommer sakna oss! Ni är verkligen bäst ♥

"Med en rejäl avslutning på 09 och en super början på 10 så kastar vi oss tillsammans in i nya äventyr"

so tell me when you hear my heart stop

Efter en trevlig frukost/lunch/middag på berri med trevligt folk så har jag nu kommit hem och hunnit städa neder våningen. Nu är det bara mitt rum kvar, som förövrigt ser ut som ett jävla bombnedslag. Egentligen orkar jag inte städa, jag vill bara krypa ner i min säng och kolla på hela andra sesongen Gossip girl, men det får vänta.

Ett ganska tråkigt inlägg, men jag vet inte vad jag ska skriva längre.

Puss
/mj♥

she always belonged to someone else

Första dagen på det nya året ska börjas med att jag ska städa, äta på berri och bara ta det lugnt. Känner att jag är i stort behov av en dusch, så nu ska jag hoppa in och försöka vakna till lite.


NYTT ÅR

GOTT NYTT ÅR ALLA BLOGGLÄSARE!
Fifan vad skönt, ett nytt år framför sig, nya möjligheter, allt blir nytt och livet börjar om!
Eller kanske inte helt, men ni fattar?

Aja, firandet av det nya blev helt underbart!
Det började hos Lusse med en vanlig tjej middag men fina tjejer. Hem körningen blev ju som den blev, men tillslut kom alla hem till mig.
Vi dansade och hade trevligt som vanligt, och oj vad jag älskar mina vänner! Det är helt sjukt!
När klockan slog tolv drog vi ut och gick på stan, och jag ringde massa...förlåt om jag ringde er och sa något konstigt..
Sen drog vi till Denise och träffade alla 93:or och hade det trevligt, mums på alla dom!
Tack till alla som jag spenderade mitt nyår med, ni gjorde mina sista minuter av 09 och mina första av 10 värda att minnas.

Nu har jag sammanfattat mitt nyår! Självklart hände det mer saker, men ni får se bilder när dom kommer upp!

Puss
/mj


RSS 2.0