truth is a terrible thing, don't you think?



Bild från förra nyåret och imorgon kör vi väl på igen. Även fast förra nyåret var riktigt bra och det här kommer bli totalt annorlunda, så tror och hoppas jag på en minnesvärd kväll...på nästan alla sett och vis.
Tänk, att om fyrtioåtta timmar så är det 2011..ett till år som man ska gå igenom.
Tänk vad livet är enformigt..egentligen så är det ganska tråkigt. Man gör samma sak år efter år..på vintern fryser man, man klagar mer än vanligt, man blir blek och fulare. På våren blir man först deprimerad för att livet blir slaskigt, sen blir man gladare för man märker att sommaren kommer, livet, alltså skolan och jobben, tar sin slutspurt innan man slutar. På sommaren blir man latare. Man inser att livet är ganska bra ändå och låter det helt enkelt vara. Man reser kanske lite, jobbar, hittar på något någon gång, men för det mesta latar man sig bara. Sen kommer hösten, man inser att sommaren är slut och det som står framför än är månader av hårt slit. Man blir deprimerad, och vädret börjar matcha dina känslor. Allt börjar om på nytt, livet blir kallare och tråkigare.

Egentligen är det kanske inte så konstigt att ungdomar gör dumma saker, vi är ju dom ända som inser att livet måste piggas upp med dumma saker för att göra det värt. Sen är det ju vi som har livet framför oss så vi måste göra saker för att vi ska överleva alla dessa år tills vi är sextio.
True story..


Förlåt, men klockan är mycket och då börjar jag tro att jag är poetisk och djup.

Kommentarer
Postat av: saga

hahahaha love din sista kommentar <3<3<3

2010-12-31 @ 00:22:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0