Fuck life.

Det blir ingen 3D för Harry Potter och Dödsrelikerna part 1

Warner Bros Pictures har fattat beslutet att släppa "Harry Potter och dödsrelikerna - Del 1" i 2D, i både vanliga och IMAX biografer, eftersom de inte kommer att ha en färdig 3D-version av filmen i tid för release datumet


"Trots allas ansträngningar, kunde vi inte konvertera filmen i sin fulländade kvalité och uppfyller de högsta kraven vi har på kvalitet. Vi vill inte svika fansen som länge efterlängtade slutet av denna extraordinära resa, och därför släpper vi vår film dag-och-datum den 19 november 2010 som planerat. Vi, i linje med vår film arbetare, tror att det är den bästa vägen att vidta för att säkerställa att vår publik kan njuta av fulländad "Harry Potter" erfarenhet.


Producenten David Heyman sa, "Under 10 år har vi arbetat tillsammans med Alan Horn i studion, vars prioritet har alltid varit att bevara integriteten i Jo Rowlings böcker som vi har anpassat dem till film, och detta beslut återspeglar detta åtagande.

"
Regissören David Yates fortsatte"Detta beslut, som vi helt stöd, understryker det faktum att Warner Bros har alltid sätter kvalitet."

Som planerat, den 15 juli 2011 kommer vi leverera filmen till vanliga och IMAX-filmer av sista delen av filmerna, "Harry Potter och dödsrelikerna - del 2" kommer dock i både 2D och 3D-format.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0